משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

כתבו עליי

עשרת הבלוגים הטובים ביותר

הכתבה מופיעה בעיתון הארץ במדור של קפטן אינטרנט, באתר וואלה ובעכבר העיר. "בבלוג "אוכל עושים באהבה" של ניקי ב' תוכלו למצוא מתכון חדש שמצולם בכל יומיים-שלושה. את ניקי מכירים הגולשים באתר הקהילות תפוז, שם היא פעילה בפורום מתכונים. היא חובבת בעיקר אפייה, אך הבלוג משופע בכל טוב – תבשילי עוף ובשר, תוספות, מרקים, עוגות, סלטים ועוד. שלבי ההכנה לרוב אינם מתועדים, אך ההוראות ברורות ומלאות מבלי להעמיס במלל, והכל נראה תמיד פשוט וישים. לבלוג יש קהל מעריצים לא קטן, והרבה מתכניו מצאו מקום קבע בקלסרי המתכונים של הגולשים."

אני מופיעה ב 7 ימים בידיעות אחרונות

גולשת מקסימה בשם שרונית הפנתה את תשומת ליבי לזה שהבלוג שלי קיבל המלצה ב7 ימים בידיעות אחרונות במדור של נירה רוסו בסוף שבוע האחרון 20.3. הייתי בשוק לא יכולתי להאמין, הבלוג שלי בידיעות אחרונות לא יכול להיות, אין מצב. רצתי מיד לקנות עיתון בעצם טסתי לקנות את העיתון ו… נירה רוסו המליצה על הבלוג שלי במדור שלה איך התלהבתי, חבל על הזמן תודה לכל הגולשים שדאגו לידע אותי על הכתבה.

(אני עדיין לא מאמינה שכל זה קורה לי, רק שימשיך )

סיכום העשור בקולינריה הישראלית

הכתבה מופיעה בעכבר העיר במדור"גלריה" "בלוג שימושי ביותר, המכיל מתכונים ביתיים שמצליחים תמיד, הוא "הבלוג של ניקי"  הבלוג עלה לרשת לפני שנתיים וזכה כבר לביקורים של כחצי מיליון גולשים."

כתבה בדה מרקר

נכון אני מתלהבת מזה, אני לא רגילה שמזכירים אותי בעיתון. רציתי ליצור פינה של מתכונים קלים לעשיה, ביתיים עם מוצרים זמינים שיש בכל בית. אני לא אוהבת מתכונים מסובכים עם המון מוצרים שאת רובם אין לי בבית, מה שבדרך כלל קורה לי עם מתכונים של שפים מפורסמים (בלי להזכיר שמות ). אז פתחתי את הבלוג ו… ואווו מי חשב שזה יגיע לידי כך תנועת הגולשים בבלוג מ ד ה י מ ה . הבלוג עובר מפה לאוזן וכל יום מצטרפים אנשים חדשים. לפעמים אני שואלת את עצמי זה באמת קורה לי או שאני חולמת אז ברוכים הבאים לחלום שלי ושזה ימשיך ובגדול. תעשו לי טובה במידה וזה אכן חלום אל תעירו אותי.
ולכתבה שנשלחה אליי למייל ותודה לגולש שדאג לשלוח לי.

נכון להיום 22.2.2010

הכתבה מופיעה במדור "גלריה" בעכבר העיר "בלוג האוכל הוא מבין הפופולריים ביותר בעברית ברשת (בבלוג שלה צפו עד כה למעלה ממיליון גולשים מרחבי העולם). המתכונים קלים, מצליחים תמיד, ומעידים על הבנה אמיתית באוכל."

כתבה ב "ישראל היום" 31.3.2011

רוצים לשמוח איתי ?

פורסמה כתבה בעיתון "ישראל היום" בסוף שבוע שעבר. כותרת הכתבה "רעבים ברשת" והזכירו אותי, שמחתי מאוד יותר נכון התלהבתי (קריצה) אז תודה לישראל היום ולכתבת עדי רובינשטיין.

"אם פעם ספרי בישול היו המתנה האולטמטיבית לחגים ורות סרקיס הייתה מוצר חובה בכל מטבח, כיום לעולם המתכונים יש אלילות ואלילים חדשים, למשל ניקי ב, אותה אלמונית שפתחה אתר מתכונים נוכח הביקוש הרב למרכולתה ( www.nikib.co.il ) והפכה לגורו של מבשלים ומבשלות צעירים ברחבי האינטרנט"

המירוץ למתכון

כתבה של יעל גרטי המקסימה מynet "האינטרנט מלא ברבבות מתכוני אפייה: בבלוגים, במדורי האוכל, בפורומים ואיפה לא. השפע הזה מבורך, אבל גם מבלבל: איזה מתכון יביא ניצחון ואיזה ינחיל כישלון? יעל גרטי מציצה אל מאחורי הקלעים ומביאה המלצות, פתרונות ואפילו נוסחאות….

"אז איפה אפשר למצוא מתכונים באינטרנט?"

תודה ליעל גרטי.

עיתון בשם בשבע  28.6.12

כתבה של אסתי רמתי מה שלמדתי מניקי

"לפני כמה שנים גיליתי ברשת את אתר המתכונים של ניקי ב': אמא עובדת שמשתפת את עם ישראל ברזי המטבח הביתי שלה. יש לה קרוב ל-12 אלף חברים בפייסבוק, חלקם, כנראה, בשלניות שחוקות כמוני, שרוצות לגוון קצת את ארוחות השבת.

יש המון אתרי מתכונים ברשת, אבל מבחינתי, אין כמו ניקי. קודם כל, היא מגישה מתכונים עממיים ופשוטים, כמו שאני אוהבת. אצלה לא תמצאו מרכיבים עלומים כמו ראדיצ'יו או עלי שן הארי, מקסימום סילאן. המתכונים כתובים בצורה חביבה ומובנת, וכל אחד מהם מלווה בתצלום מעורר תיאבון של התוצר הסופי. חוץ מזה, ניקי מפגינה נחמדות יוצאת דופן ועונה בסבלנות אין קץ לעשרות המגיבות הנלהבות או הלחוצות: "ניקי, הצילו! הכנסתי לתנור ואז גיליתי ששכחתי את הבטטות!"

המשך בכתבה

תודה לאסתי רמתי.

אסונות הבישול הגדולים של השפים הישראלים 7.04.2014

כתבה של דפנה ארד מעיתון הארץ

"הבלוגרית ניקי ב. היא בשלנית ביתית מנוסה, אם לארבעה ילדים. לדבריה, "מכל טעות לומדים משהו וחשוב לי להעביר את הלקח לקוראים שלי. פעם התבקשתי להביא לאירוע על־האש עוגת מוס. זה היה יום חם, זו היתה נסיעה ארוכה, היו ילדים ברכב, לקח זמן עד שיצאנו, ואת כל זה לא חישבתי. עד שהגענו לעל־האש העוגה הפכה לשלולית יפה וצבעונית של שוקולד…

המשך בכתבה

לאישה 7.1.2016 "כנראה ש 600,000 אלף גולשים בחודש לא טועים…"

המשך כאן

הדפס עמוד הדפס עמוד

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

89 תגובות

  1. הי ניקי
    האם משהו השתנה באתר שלך לאחרונה?
    יש המון פרסומות שקופצות גם על המתכונים.
    לא יודעת אם הבעיה אצלי או שזה משהו חדש…
    תודה על המתכונים הנפלאים.
    מלה

    • לא נראה לי לא שיניתי כלום, את גולשת דרך כרום ?

  2. הי ניקי
    אני רק רוצה להגיד לך תודה!!!
    בזכות האתר אני כבר שנה מכינה אוכל מעולה!!
    עכשיו לקראת ר"ה מרבית האוכל שנאכל הם כמובן שלך…
    רוצה פירוט?
    אם לא אז דלגי..
    מרק גריסים ופטריות, גולש מעולה, פשטידת בצל, רולדת ספוג בטעם של פעם, עוגת דבש מעולה, מוס אפרסקים, חמין מקורני, בצק עלים עם פטריות וגזר, פאי אגסים, צלי בקר חריף, מאפינס עוף, מוס שוקולד, עוף עם אור בתנור, מאפה שושנים ובטטות, פאי תפוחים, מטבוחה מעולה, סלט חצילים מעולה, סלט חצילים ופטריות וסלט חסה עם אגוזים.
    תודה רבה!!
    ושנה טובה!!

  3. שלום ניקי,רק עכשיו גיליתי שיש מקום להגיב,אז תודה על המתכונים הטעימים,בכמה הזדמנויות בישלתי לפי המתכונים שלך ותמיד הצליחו,שבוע טוב

    • ברוכה הבאה בתיה, נעים להכיר.

  4. היי ניקי.
    אני רוצה להודות לך על מתכונים קלים, פרקטיים וטעימים להפליא.
    אני נחשבת לבשלנית טובה ומגוונת. למרות זאת, אין כמעט שבוע, שאינני נכנסת לאתר שלך, בעיקר בנושאי אפייה אך גם שואבת רעיונות לתבשילים רבים.
    תודה על שא הינך. בשלנית, אופה ובעיקר משתפת ובכך מאפשרת לכולנו להשתדרג.
    סוף שבוע מבורך
    שלי

  5. ניקי, אני תמיד נהנית לקרוא את המתכונים שלך. הם טעימים וקלים להכנה.
    הצילומים מושכים את העין וממש מזמינים לנסות. יופי של בלוג!!

    • תודה רבה, נעים לקרוא אותך. תהני ממנו לפחות כמוני (קריצה)

  6. הי ניקי
    רציתי לשאול כמה זמן בערך עורכת ההתפחה השנייה?

    • זאת שאלה כללית ? לא רשמת מתחת לאיזה מתכון. בערך 20 דקות.

  7. ניקי שלום , אני מחשיבה את עצמי כבשלנית טובה מאד 'זו גם דעתם של המתארחים בביתי , עם זאת קטנותי בהשוואה אליך. המתכונים שלך מצוינים , קלים להכנה וטעמם נפלא, כל הכבוד לך!

    • את מחמיאה לי, תודה רבה שולה.

  8. אתר נחמד

  9. היי ניקי ,

    מודה לך על כל המתכונים הנהדרים , את הכוכבת שלנו בסופי השבוע (וגם באמצע)
    אין ארוחה בלי מתכון שלך והכל יוצא כל כך טעים……

    חיפשתי מתכון למרק חרירה ולא מצאתי , האם יש לך אחד בשרוול?

    • אין לי רבקה.

  10. ניקי ב היקרה , אני רוצה להודות לך על המכתונים שלך ועל האתר המדהים .
    קבלתי אותו מגיסתו של חבר יקר לעבודה ומאז אני לא מפסיקה להכין מטעמים וחייבת לציין כי כול מה שאני עושה מאצלך מצליח וזה מהדהים , לחסרת ניסיון באפיה שכמותי .
    אני מודה לך על הכמויות המדוייקות ועל ההסברים הפשוטים , כול מתכון מצליח משום שאת מציינת במדוייק כמה צריך לכול מוצר.

    תודה רבה ותמשיכי ככה
    תודה על הכול רונית נאוגנקר .

    • תודה רונית
      תמסרי תודה ממני לגיסה ואני מאוד שמחה שהגעת לאתר, תהני.

  11. איך תמיד אני מגיעה אלייך??? לאחר חיפושים של מתכונים מגוונים תמיד המתכון נמצא אצלך! הכי קל, הכי ברור וכמובן הכי טעים )-;
    יפית

    • אני מאוד שמחה שאת מגיעה יפית, תישארי בסביבה.

  12. האם יש לך מתכון לעוגת יום הולדת לילדים ללא גלוטן
    בתודה מראש
    דיאנה

    • למה את לא משתמשת בתחליפים ?

  13. ניקי היקרה!
    מזל שיש אותך!!! אני גרה לבד ולא רוצה להטריד את אמא שלי כל הזמן בטלפונים לגביי אוכל ואת פשוט מצילה אותי! תודה ענקית את מדהימה! :)

    • איזה מקסימה, תודה רבה לך.
      שמחתי לעזור.

  14. כאחת שאינה יודעת לבשל כראוי, אני מטיילת לעתים כדי לחפש משהו קליל להכנה וטעים. מתוך כל המקומות שבהם שוטטתי, האתר שלך הוא הקוסם לי ביותר. אני מרבה להיכנס ולהתרשם ולא פעם יצא לי להכין משהו ממטעמייך. מתוך המתכונים שלך וממה שהתרשמתי, את אשה צנועה, מקסימה ויצירתית. כל הכבוד.

    • תודה רבה מזל ואין על מה באמת אני עושה את זה מכל הלב.

  15. מה זה תחליף לסוכר כמו סוכר ?

    • יש תחליף לסוכר שנקרא כמו סוכר. תראי מה כתוב על האריזה ותראי אם מתאים לך.
      חוץ מזה אין לי עוגות ללא סוכר.

  16. בס"ד
    ניקי היקרה מאוד,
    אחרי שימוש של קרוב לשנה באתר שלך בכל חג שבת וסתם כשאין רעיונות יצרתיים חשבתי שהגיע הזמן להוקיר תודה אז רציתי לכתוב פשוט
    ת – ו – ד – ה
    תודה על המתכונים הפשוטים המכילים מצרכים שמחיריהם סבירים לכל נפש.
    תודה על הטעמים המיוחדים…
    תודה על הסבלנות אין קץ לכל שאלותינו …
    תודה שבזכותך חווית הבישול/ האפייה היה חוייה שאני פשוט מחכה לה בכל הזדמנות …
    אז שוב תודה רבה מטל גלר ירושלים.

    • אין על מה באמת ולא סתם, אני נהנית מכל רגע והלוואי שזה ימשיך, תודה לך :)

  17. בוקר טוב!
    מודה לכם מאד על חגיגת המתקונים.
    הכל סופר סופר טעים וקל מאד להכנה.
    רוצה לשאול אותכם שאלה:
    "ניתן להקפאי את הלביבות אפויות בתנור ? "
    שוב תודה
    אסתר

    • היי אסתר,
      כל מה אין בו תפוחי אדמה ניתן להקפיא.

  18. כל מילה בסלע! כתבות מעולות.מגיע לך אפילו יותר מזה…
    בעזרת ה' מאחלת לך עתיד ורוד ביותר.
    ואם את פותחת קורס בישול אני רוצה לבוא ללמוד אצלך.

    • תודה רבה דנה מכל הלב :)

  19. ניקי אני רוצה להגיד לך כל הכבוד!
    אני בר כמה דקות משוטט באתר
    ופשוט נדהם … כמה מתכונים וכל כך פשוטים
    המשיכי להעלות תכנים כאלו מעולים שגם הגברים יוכלו לעמוד ולבשל
    תודה

    • תודה רבה, אני מאוד משתדלת להקל על החיים, תהנה ושיהיה בכיף.

  20. הבת שלי סיפרה לי על האתר מצויין החזיר לי את החשק לבשל מתכונים פשוטים וקלים

    • תודה רבה נאורה, תהני מהאתר :)

  21. שלום ניקי,
    אני לא נוהגת לכתוב תגובות או להשתתף בפורומים למיניהם אבל לא יכולתי שלא להגיד
    שהאתר שלך פשוט מדהים! אני כבר לא מחפשת במקום אחר, ישר נכנסת לאתר שלך ולעולם מוצאת את מה שאני מחפשת ותמיד זה יהיה מתכון טעים בטירוף ומהיר הכנה בדיוק כמו שאני אוהבת.
    יישר כח!
    דורית

    • דורית יקרה תודה רבה מקרב לב :)

  22. ניקי היקרה!
    רציתי פשוט להגיד לך תודה! תודה על המתכונים הפשוטים והטעימים! יש לך אתר נפלא וכל אחד יכול למצוא מה שמתאים לו.
    מעריכה אותך מאוד. תמשיכי לשמח אותנו :)
    יום טוב!

    • תודה רבה לך :)

  23. לניקי היקרה!!! המתכונים שלך מדהימים וטעימים אין מילים!!!
    הכנתי היום את עוגיות הטחינה… ובטעות שכחתי להוסיף את האבקת הסוכר לבלילה. האם יש לך עצה איך אפשק לתקן..??

    • לתקן אי אפשר, אפשר לנסות לעזור.
      תבזקי בנדיבות אבקת סוכר כמה שיותר.

  24. אני מחפשת את מחברת המתכונים מעבירה ככתוב אך המחברת נשראת ריקה

    • תנסי לגלוש בכרום זה אמור להסתדר.

  25. היי ניקי
    מה שלומך? אני רוצה להגיד לך שהמתכונים שלך כל כך טובים שאני ובעלי פשוט מתים אל זה.
    יש שני שאלות.
    אחד אם יש לך מתכון לקובה חמוסטה?
    והשני לעלי גפן ממולאים באורז ובשר טחון?
    אני אשמח מאוד לתשובה.
    ושוב אין אליך אני לומדת ממך אמון וזה כייף
    לילה טוב
    אושרת

  26. שלום ניקי,
    יש לי שלושה פעוטות (הגדול בן 3 והקטנה 9 חודשים), לפני ארבעה חודשים עברנו לבית חדש ואיכשהו עדיין אין לנו כירת גז… בקיצור, רציתי לומר תודה! מעולם לא בישלתי במיקרוגל (רק חיממתי) וחשבתי שילדי יאכלו רק עוף בתנור, אבל בזכותך יש לי מגוון עצום של מתכונים וגיליתי שאפשר גם אפשר והכל. תודה רבה לך על האתר

    • שמחתי לעזור מכל הלב באמת העיקר שהילדים אוכלים.

  27. אני לא אופה עוגות ואני לא אוכלת עוגות (מטעמי בריאות) אך היום שלחתי לחברה שבקשה מרשם לעוגת קוקוס

    החברה אפתה והעוגה הצליחה ומוסרת תודה עבור המרשם

    עוגה נהדרת קוקוס עם נוטלה

    מחר אני מתארחת אצל חברים ואיתי אני לוקחת את תפוחי האדמה ממרשמייך עם הפרורי לחם שעברו כבר נסיון על שולחני + אורז איטריות תירס ושעועית
    תוספת צבעונית וקלה להכנה ובכלל עכשיו את חוגגת על שולחני ועם חברה אחרת אנחנו מחליפות מרשמים חויות טעמית ותוצאות, אצלי שכחתי לספר לך שכל הספרים מעל המדפים קבלו דרור ומצאו את דרכם ל …….

    ב ה צ ל ח ה

    להשתמע אביבה

    • זה בעיה היום עם ספרי בישול ואפייה, הם נותרו מיותמים על המדף.
      ותודה על ההמלצות :)

  28. לניקי ב מכל אתרי המתכונים ואני חובבת אתרי מתכונים (אני יכולה לשבת כמה שעות באתרי מתכונים)
    אהבתי מכולם את האתר שלך מתכונים מעולים אין לי מילים תודה.

    • תודה אני מסמיקה קלות…

  29. ניקי שלום רב,
    אני מעוניינת למצוא מתכונים חדשים שלך ,ואין לי כל מושג כיצד להכנס לאתר , כל אשר אני יודעת הוא שזה משהו אם תפוז, אשמח לקבל את האתר שלך החדש כדי שאוכל להכנס ולהתעדכן, שיהיה לך ולמשפחתך סוף שבוע מנהנה, ושבת שלום.

  30. ניקי חביבה, ברצוני להודות לך על המתכונים הנפלאים, שהם כל כך מוצלחים,
    מאז שגיליתי את האתר שלך אין לי צורך בספרי בישול (ויש לי המון),פשוט נכנסת לאתר וכבר יש לי ארוחה קלה לילדים ,בנוסף את השראה לכל הבנות הצעירות שאינן יודעות לבשל והן בתחילת הדרך, המתכונים טובים לבחורות שרק נישאו,ומשם השמים הן הגבול
    יישר כוח,

    • תודה ציפורה נעים לשמוע :)
      אני שמחה לעזור ואפילו בקטנה.

  31. היי ניקי
    המתכונים שלך מעולים ברמה אחרת! לא מסובך וקל להכנה בנתיים כל מה שהכנתי מהמתכונים שלך קיבלתי הרבה מאוד מחמאות. ממש כיף שנתקלתי בבלוג שלך.
    לא הצלחתי למצוא מתכון לעוגת רולדה, אשמח אם יש לך מתכונים כאלה שתשלחי לינק

  32. ניקי אשמח מאוד עם תשלחי לי את כל המתכונים מההתחלה של האתר שלך בתודה חדוה.

    • אין אפשרות כזאת זה אלפי מתכונים.
      תטיילי באתר הכל נמצא כאן.

  33. ניקי מדהימה!!! בבקשה תעזרי לי במתכונים לתשעת הימים בהם אסור לאכול בשר עד י באב , בעלי לא חסיד של המוקרמים למינהם אז מה אפשר להכין ? ( חוץ מדגים) תודה תודה

  34. רציתי לומר שאחותי המליצה לי להכנס לאתר כשאני מחפשת מתכונים פשוטים ומהירים, ואני כל כך מרוצה שכל דבר קטן שאני רוצה להכין אני מחפשת באתר הזה ופשוט מרוצה והכי חשוב שיוצא ממש ממש טעים!!!!!!!
    אז תודה ענקית!

    • אין על מה העונג כולו שלי, תהני מהאתר שירי .

  35. הי ניקי!
    כמובן, איך אפשר שלא… אני מתפעלת מהאתר שלך, ממליצה לכל מי שאני מכירה… פשוט תענוג! סופסוף מתכונים ביתיים, מכל הלב! אז ראשית… תודה רבה!!
    אז ככה: לפני כמה שנים הפכתי לצמחונית. בתור אחת שיודעת מה טעמם של בשר, עוף ודגים… המתכונים שלך נראים מדהים, אפילו לי עושים חשק… אבל רציתי ממש לבקש: האם יש לך מתכונים צמחוניים? אני מאוד רוצה לעשות מגוון מאכלים מטופו, סויה וכד'… ואין הרבה "מציאות" בתחום… אני יודעת שאנשים נרתעים מצמחוני, אבל לדעתי בטיפול נכון הסויה יכולה ממש להתחבב… ודרכך עוד יותר!!
    אז תודה מראש….
    עוד דבר אחד קטן… התמונות שאת מצרפת מדהימות. לא כולם יודעים לצלם אוכל ואת עושה זאת נהדר. רק הערה פיצית ממש… במתכונים של פשטידות וכד' – היה אפילו יותר טוב אם התמונה הייתה של הפשטידה חתוכה… זה עוזר לדעת איך היא צריכה להיראות מבפנים. זה נכון שהצורה של התבנית יפה ומרשימה, אבל זה מלמד פחות…
    בקיצר, אין כמוך, ומחכה כל שבוע בקוצר רוח למתכונים חדשים!!
    תודה על הכל הכל!!

    • היי.
      לפעמים אני מצלמת חתוך ולפעמים לא, לא תמיד יש לי זמן אני אשתדל.
      יש המון תוספות צמחוניות באתר, ראית שיש קטיגוריה לצימחוניים ?
      לגבי טופו וסויה אני לא בטוחה אולי בהמשך אני לא בטוחה שיאהבו אצלי בבית.

      • כן, תיארתי לעצמי שלא העלית עד עכשיו כי זה לא יתקבל אצלך בבית… זה בסדר, רק אם יהיה לך זמן, כי אני מבינה שדבר ראשון זה שיהיה פרקטי עבור המשפחה! המתכוני ילדים מעולים! ושוב תודה רבה רבה, כיף שאת כאן!!

  36. ניקי היקרה. המתכונים שלך נפלאים, יותר מכל השפים המדופלמים בטלויזיה או בספרים. את פשוט נהדרת ומוכשרת. מקווה שבקרוב יצא ספר שיאגד את כל המתכונים המצויינים.
    המון בהצלחה וכל הכבוד לך על כך שאת חולקת בנדיבות מהידע שלך. אני בטוחה שהצלת הרבה עקרות בית מתוסכלות בישראל וילדים ובעלים מורעבים..:)

    • באמת מגיע לי הכל ? תודה לך אני מאוד נהנית ועושה כיף ואם אני עוזרת בדרך אני מאושרת.
      תודה!

  37. היי ניקי האם יש לך מתכון של פשטידת חצילים ? תודה לימור.

    • יש מוסקה לימור.

  38. היי ניקי,

    אני מבקשת להצטרף לבלוג שלך, איך אני עושה את זה?

    תודה
    עדי

  39. מה את מתפלאת, כל מילה בסלע! : ) האתר האהוב עליי

    • תודה נעמה :))

  40. היי ניקי

    עברתי לגור עם חבר שלי כשלא היה לי מושג קלוש בבישול, בזכותך נהייתי בשלנית וכל זה בכיף גדול. האתר והתגובות החמות על המתכונים המהממים מעלים את החשק לנסות ולהכין פשוט כל דבר. בזכות הפשטות של המתכונים וההסברים הברורים הארת לי את הדרך למטבח :-)

    אז נותר לי רק לומר תודה ! רויטל

    • אין על מה אני עושה הכל בכיף והאהבה ♥

  41. ניקי את פשוט נהדרת טענוג לקרוא וליישם את המתכונים יישר כוח

    • תודה עדה:))

  42. אכן, כל מילה בסלע.
    כל הכבוד ניקי על המתכונים הנפלאים.
    האתר הנאה והקל.
    על הסובלנות לענות לכל שאלה ותגובה.
    עכשיו מסקרן אותי רק- איך נראית האמא מאחורי המתכונים הטעימים…

    • תודה סיוון, את מקסימה.

  43. תודה רבה על האתר המקסים .תודה לך ניקי על המתכונים המעולים.

    • אין על מה ביאטריס הכל ב ♥

  44. הגיע הזמן ששתני קרדיטים. זה שאת מוסיפה למתכון שגנבת מהרשת כף סוכר דמררה או כפית מייפל לא הופך אותו למתכון שלך.
    מצאתי יותר מדי מתכונים כאן שהם שלי.
    וברור לי שלא תפרסמי את התגובה.

  45. ניקי שלום יש לציין שיש לך בלוג מאלף יפה וגם טעים אבל יש לי שאלה האם אוכל לעשות את העוף עם ירקות שורש בטאגין אף פעם לא השתמשתי בו ועכשו ממש בלי האם אפשרי עם כן תני מעט עצות בקשר לטאגין בתודה מראש וחג שמח עם הרבה מאכלים טובים את גדולה רבקה

  46. ואני עדיין לא הבנתי איפה הספר שלך או התוכנית בטלוויזיה
    את תגיעי גם לשם ודיי מהר

  47. האתר מהמם תתחדשי ואני אנצל את ההזדמנות רק לומר….אין על האתר שלך!!!! ב1/4 כשניצלת את התאריך לשקר על כולנו שאת הולכת ,גמרת אותי! אז תודה שאת כאן ותודה על המתכונים הקלילים והתמונות המשכנעות,פשוט תודה

  48. שלום ניקי מעתה תוכלי להוסיף את הכתבה אודותיך
    בעיתון "בשבע" (שבועון של הציבור הדתי לאומי"
    הכתבה הופיעה במוסף "אתנחתא" במדור "תכנית אם" מתאריך 6\28 נושא הכתבה הקצרה "מה שלמדתי מניקי"ובאמת אפשר ללמוד ממך הרבה
    חנה

טוען...
טוען...