משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

תגובות אחרונות

Adsense

בראוניז פרווה

נכתב על ידי ינואר 15, 2013 , צפיות: 318908

קטגוריות: עוגות ועוגיות עם שמן, עוגות וקינוחים, עוגות שוקולד

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם


בראוניז פרווה, אני אוהבת להכין עוגות פרווה ובמיוחד כאלה שיוצאות כל כך טעימות שאף אחד לא מרגיש שהן פרווהיש להם טעם שוקולדי נהדר! המצרכים תמיד זמינים לי בבית, אתם מכירים בית שאין בו שמן ? לפעמים אני שומרת בהקפאה (עד שהילדים מגלים) ככה תמיד יש משהו מתוק וטעים ליד השוקו.

בראוניז פרווה

תבנית : 22X23

מצרכים:
200 ג' שוקולד מריר
3 ביצים
חצי כוס סוכר חום
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
כפית תמצית וניל
קורט מלח
כוס קמח + 4 כפות נוספות

שליש כוס שוקולד צ'יפס לבנים + 2 כפות נוספות



אופן ההכנה:

1. להמיס שוקולד ושמן, לטרוף את הביצים ולהוסיף לשוקולד תוך כדי עירבוב מהיר, להוסיף את הסוכרים וניל מלח ובסוף את הקמח.

2. להשאיר 2 כפות מהשוקולד צ'יפס ואת השאר לערבב עם השוקולד. לפזר מעל את שארית השוקולד.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

4. לצנן ולחתוך ריבועים.

הערות:
למי שאין סוכר חום שישים בסך הכל כוס סוכר רגיל.

גולשים ממליצים :

קמילה : "מושלם !!!! פעם שנייה שאני מכינה… ואני לא מאנשי הפרווה… אבל היא פשוט טעימה !"

 

גולשים מכינים וממליצים :

גאות : נמצא המתכון המושלם לבראוניז… תותחית!!!
הוחלט בבית פה שבראוניז כזה עוד לא היה.

מיטלוש1 : הכנתי את העוגה לשבת ואני חייבת לציין שהעוגה פשוט מעולה!!!
כ"כ קלה להכנה וכ"כ טעימה! יאמי… פשוט ללקק את האצבעות :)

yiska : יצא מדהים! חיסלו…

שמש : יצא פשוט מעולה, הכנתי ביום שישי ואי אפשר היה להפסיק לאכול. הילדים מאוד מאוד אהבו.

דבי : אין דברים כאלה, יצא סוף הדרך… הילדים פשוט חיסלו אותה ושאלו – לא נשאר יותר מהשוקולד הזה שהכנת??

יסמין : אני חייבת להגיד לך שזה פשוט טעים בטרוף וכ"כ קל להכנה.
תודה רבה על מתכונים מעולים וקלים

רינת :הכנתי יצא מעולה, מלא מחמאות וקל בטירוף אימצתי למתכון קבוע.

סיגל : אני שוהה אצל אחותי בשיקגו והיא הכינה את הבראוניז השבת. זה טעים ברמות, יישרנו שורות ואני מחכה לחזור לארץ ולהכין את זה. כיף גדול שיש מנה אחרונה פרווה כמו חלבי.

סימה : ניקי בוקר טוב , הכנתי לשבת כ"כ קל ,שוקולדי וטעים …… תודה על עוד מתכון נפלא

סיון : בראוניז מוצלח ביותר . שווה לנסות .
לניקי תודה על מתכון מוצלח

לעדכונים נוספים הצטרפו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לעשרות אלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

1,092 תגובות

  1. התגובה שלךהיי ניקי אפשר להשתמש בתבנית 24? עגולה

    • זה לא מתאים לבראוניז, צריך תבנית מלבנית.

  2. היי ניקי שאלה דחופה יש לי רק תבנית 32×26 הסטנדרט.לוותר על העוגה או שזה יסתדר?

    • זה קטן מידי תחשבי כמות ושליש.

  3. וואו ניקי! מצטרפת לכל ההמלצות, אכן בראוניז מעולה!!!!!
    תודה רבה! ♡

  4. בראוניז פשוט מעולים !!!!
    הוצאתי "צו איסור אכילה" לבני הבית עד למחרת כדי שיבלו לילה במקרר…
    לא הפסיקו לאכול .
    מאמצת.
    כמה חמאה אני יכולה לשים במקום השמן על מנת לקבל גירסה חלבית?

    • 180 ג' חמאה

  5. התגובה שלך
    היי ניקי,
    באיזה קמח להשתמש? תופח או רגיל?
    תודה !!

    • קמח רגיל.

  6. ניקי שלום

    חג שמח!
    מתארחים אצלי הערב לארוחת חג ואני מעוניינת להקדים ולהתארגן כמה שיותר מוקדם בכדי להקל את העניין….
    האם אפשרי להכין עכשיו את הבלילה של הבראוניז ולשים במקרר ורק בעוד כמה שעות להכניס לאפיה בתנור?
    תודה!

    • לא, למה לא להכין עכשיו ? בראוניז אין בעיה להכין אפילו מספר ימים מראש.

      • תודה על התשובה המהירה! צודקת! אני אכין ואניח על השיש .

        תודה רבה וחג שמח!
        :)

        • חג שמח הדר.

  7. שלום.. החיבור של שוקולד חם עם הביצים יצר חביתה מקושקשת במיוחד
    כדאי לקרר את השוקולד המומס? ואם כן כמה זמן על מנת שלא יקרש?

    • לא צריך פשוט צריך לערבב במהירות תוך כדי שמוסיפים עד שהכל מתמזג, אם לא מסתדרת תחכי עד שמתקרר.

  8. כל שבת מכינה ויוצא פצצה!!! תודה :)
    רוצה להכין כמות יותר גדולה בתבנית יותר גדולה. איך את ממליצה ניקי? להכפיל את כל הכמויות או קצת אחרת? תודה!! וחנוכה שמחחח.

    • מה גודל התבנית ?

  9. היי ניקי, ביצים גודל M כמה לשים?

    • תוסיפי עוד ביצה.

  10. זה יכול לשמש כמו בסיס לטריקולד?

  11. אפשר שהמתכון הזה ישמש כבסיס לעוגת טריקולד??

  12. אפשר להשתמש בשוקולד לבישול צימקאו

    • אין לי תשובה

      • ננסה חח סבבה תודה

  13. ניקיל'ה אני רוצה לשים חמאה מומסת כמה?

    • 180 ג' חמאה

      • תודה על תשובתך(-: שבת שלום

  14. היי ניקי יקרה
    אפשר לאפות את הבראוניז בטורבו? אם כן כמה זמן?

    • למה ? הם עלולים להתייבש.

  15. היי ניקי מה אפשר במקום סוכר חום

    • שימי סך הכל כוס סוכר רגיל.

  16. כמה חשוב לצנן? מה קורה אם חותכים כשהעוגה חמה? היא הרי לא יכולה ליפול…

    **פשוט הריח משגע.. קשה להתאפק!!

    • הקוביות לא יהיו יפות, לכי על זה בכיף.

טוען...
טוען...