משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

עוגת גבינה אפויה מעולה

נכתב על ידי ינואר 30, 2013 , צפיות: 222474

קטגוריות: מתכונים לפסח, מתכונים לשבועות, עוגות גבינה, עוגות גבינה לשבועות, עוגות וקינוחים, עוגות לפסח

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

עוגת גבינה מעולה, אחת העוגות הטובות שהכנתי המלצה חמה. גולש בשם דודו חמוד הביא אותה לפורום מתכונים והשאר היסטוריה היא נעשתה להיט!  תכינו אותה כמו שכתוב בלי לשנות למרות הגבינות עם האחוזים יוצאת עוגה ללקק ת'שפתיים!

עוגת גבינה אפויה מעולה – Baked Cheesecake

מתכון של דודו חמוד

ולפני הכל
לקחת תבנית ולמלא אותה במים
לתוכה יכנסו התבניות/ התבנית עם הבלילה של העוגה
הא יאפו באמבט מים רותחים 220 מעלות.

מצרכים:

1 ק"ג גבינה לבנה 5 %
1 גבינת נפוליאון (לא צריך לגלות כמה % יש בה)
2 גביעים שמנת של פעם
6 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר (אחד לקרם חלבונים וכוס אחד לחלמונים עם הגבינה)
2 סוכר וניל
6 כפות אבקת קורנפלור

ל 3 תבניות אינגליש קייק
או ל 2 תבניות 24
או ל 1 תבנית 28 + 1 תבנית אינגליש קייק

מרגרינה לשימון התבניות

// ]]>

אופן ההכנה:

1. את החלבונים מקציפים כמה דקות ואז מוסיפים לאט את הסוכר – כוס אחד מקציפים לקרם לבן יציב וחזק

2. בקערה נפרדת מערבבים חלמונים קורנפלור סוכר וניל גבינות שמנת וכוס סוכר שנותר מערבבים היטב.
מוסיפים את קרם הלבן לקרם הגבינות בשלוש פעמים בתנועות עטיפה

3. משמנים היטב תבניות במרגרינה ומכניסים לתנור החם 220 מעלות עד שהעוגה נראית ממש מוכנה ואז מורידים ל 150 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות מוכן מכבים את התנור ומשאירים חצי שעה בתנור סגור וכבוי

הערות שלי:
עוגת גבינה משתבחת אחרי קירור אז מומלץ לקרר לפחות כמה שעות.
הקצפתי שמנת אינסטנט וחלב וציפיתי את העוגה מכל הכיוונים בשארית הזלפתי פרחים.

 

 

 

שרה : טוב אחרי שהכנתי את העוגה הזאת לשבת, אין מצב שאני מכינה עוגה אחרת, ויש לי מתכונים טובים אבל לא כזאת! אני עוד קישטתי ועיטרתי בעוגיות אוראו אם כבר….
על אף כמות הגבינה אין זכר לכבדות נימוחה וטעימה שבשבת בבוקר כבר חוסלה.כמובן שלצידה עמדו עוד עוגות נהדרות שלך. כמו המוס המיוחדת. אין אין על האתר שלך.תבורכי.

רויטל : היי ניקי
הכנתי אותה לשבת יצאה גבוהה אוורירית בקיצור כל הכבוד על המתכון עד היום לא הצלחתי להכין עוגת גבינה מוצלחת וגבוהה תמיד אחרי האפיה היא נופלת אז את המתכון הזה אני אשמור בכספת

לעדכונים נוספים הצטרפו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לעשרות אלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

1,191 תגובות

  1. היי ניקי…
    אני עושה את העוגה המעולה הזאת כבר שנים והיום משום מה שכחתי לשים נפוליאון :(
    לזרוק או שסבבה?

    • טעים בטוח יהיה.

  2. היי ניקי,
    כמה שאלות:
    באיזה עומק צריכה להיות "האמבטיה"? האם המים צריכים לכסות ממש את גובה העוגה או שמספיק תבנית שטוחה רגילה של תנור עם קצת מים?
    האם ניתן לאפות את העוגה בתבנית סיליקון כזו עם החור באמצע (כמו שעושים עוגת שמלה לבובה שבאמצע)?
    האם ניתן לשמן בחמאה במקום מרגרינה (אין לי מרגרינה)?
    אם אני עושה בתבנית עם נייר אפיה האם צריך לשמן את נייר האפייה?
    תודה רבה מראש

    • הי שי
      המים צריכים להגיע עד מחצית גובה התבנית בגלל זה רצוי לעטוף טוב שלא יחדרו נוזלים. אני לא ממליצה על סיליקון, חמאה יש לך ? אל תאפה על נייר אפייה.

  3. היי ניקי
    בתגובות כתוב משהו על מים, שאלו עם קרים או פושרים ואת ענית רותחים. היכן במתכון יש מים בכלל? לא מצאתי…
    תודה מראש

    • סליחה עכשיו ראיתי את ההקדמה.

  4. עוגה מעולה! טעימה בטירוף. לדעתי כמות הסוכר מוגזמת. אפשר בהחלט לשים כוס אחת וזה עדיין יהיה מתוק וטעים. נכנס למועדפים לגמרי!

  5. הי ניקי המדהימה

    ראשית, המתכונים שלך טעימים ומושלמים.
    שנית, אני מכינה את העוגה לצליאקי שלי ולא מצאתי קורנפלור ללא גלוטן, האם אני יכולה להמיר בקמח? או משהו אחר? תודה מראש, ושנה טובה.

    • קורנפלור הוא לא ללא גלוטן ? שימי תחליף קמח אחר. אני רק רוצה לומר שלא ניסיתי את העוגה עם תחליף קמח.

      • קורנפלור בד"כ לא מכיל…אך ברב החברות שמייצרות הוא עלול להכיל ויש עם זה בעיה. תודה על התשובה המהירה. את פשוט מקסימה

  6. היי האם המים בתבנית צריכים להיות חמים או פושרים?

    • המים צריכים להיות רותחים.

  7. הי ניקי המדהימה,
    אפשר להשתמש בדייסת קורנפלור במקום באבקת קורנפלור?
    תודה על מתכונים נפלאים!

    • לא, מה הקשר לעוגה ?

      • כי כתבת 6 כפות אבקת קורנפלור ומכיוון שאני בורה באפיה אז חשבתי שאולי זה בסדר להחליף ביניהם.
        תודה על התשובה.

  8. היי יקירה.. אבא שלי ממש חובב חלבה ומת על העוגת גבינה הזו.. אם אוסיף שערות חלב מעט בבלילה לפני האפייה בתבנית עצמה ואטמיע אותם מעט עם כף, היא עדיין תיאפה טוב כמו שצריך ?

    • כן אני קצת בספק אם החלבה תורגש.

  9. ניקי היקרה אני רוצה להכין את העוגה. האם יש אפשרות להוסיף לה בסיס בצק? אני יודעת שיש עוד עוגות גבינה באתר עם בסיס אבל זאת ממש מתאימה לי מבחינת זמינות החומרים.
    תודה רבה על כל המתכונים המעולים שתמיד הכל יוצא מוצלח :)

    • בוקר טוב
      אם את רוצה תוסיפי שכבת בצק פריך, אני יוצאת מנקודת הנחה שאת יודעת איך עושים את זה.

  10. עשיתי בדיוק של 100 אחוז ומשום מה, היא נקרעה . מלמעלה ממש… יכול להיות שהיא ממש טעימה, אבל זה ממש מכער

    • אני ממליצה שתעברי על המתכון ותקראי שוב את אופן ההכנה, תראי איפה פספסת.

  11. היי. 1.כמה זמן היא מחזיקה במקרר?
    2. האם צריך לרפד את התבנית של העוגה מבחוץ בנייר כסף , או להשאיר ככה את התבנית? ומה עדיף , לאפות בתבנית אלומיניום אן בתבנית עם תחתית זכוכית שמסביב סיליקון?

    • היא יכולה להיות במקרר כשבוע ימים, תכיני את העוגה כמו שרשום אל תשני כלום, אני ממליצה לקרוא כדי שלא תפספסי כלום, אני מעדיפה קפיצית 28 לדעתי הכי טוב.

  12. הכנתי גם ללא גבינת נפוליאון (בגלל השומן:) ויצא מצוין!

טוען...
טוען...