משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

סברינה מיני

נכתב על ידי יולי 24, 2013 , צפיות: 58036

קטגוריות: מתכוני מאפינס, עוגות וקינוחים, קינוחים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

עוגת סברינה אישית נפלאה

פינוקים קטנים וטעימים משהו בגודל ביס, חיפשתי איזה קינוח טעים לקיץ החם והלכתי על סברינה, אם אני צריכה לתאר את הקינוח הזה אני אומר שזה עונג בכל ביס, טעים טעים ובדרך כלל לא מסתפקים באחר אבל מפה אני כבר לא אחראית :)

סברינות מיני

15 סברינות מיני

מצרכים:

4 ביצים
200 ג' סוכר
200 ג' קמח (כוס וחצי פחות כף)
2 כפיות א. אפיה
1/4 כוס שמן
שמנת מתוקה / דנונה

סירופ:
כוס וחצי מים
200 ג' סוכר (כוס)

לעיטור:
שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב


אופן ההכנה :

1. להתחיל להקציף את הביצים, להוסיף לאט את הסוכר ולהקציף במשך כמה דקות לתערובת תפוחה וקרמית.

2. להוסיף את השמנת והשמן, להקציף לתערובת אחידה סוף להוסיף את הקמח והא. אפיה, לערבב כמה שפחות.

3. לחלק את הבלילה לשקעים למלא עד 3/4 גובה חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

4. להרתיח את מצרכי הסירופ. לצקת 2 – 3 כפות סירופ סוכר לכל סברינה, לצנן.

5. להקציף אינסטנט, שמנת וחלב לקרם יציב ולהזליף על כל סברינה.

עוגת סברינה אישית נפלאה

 

עוגת סברינה מיני נפלאה

לעדכונים נוספים הצטרפו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לעשרות אלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

281 תגובות

  1. הי ניקי – במתכון שלה העוגה צריך להפריד את הביצים וכאן לא? מדוע? בגלל שלא צריך הרבה נפח?
    תודה!

    • כי זה מתכון אחר וכל מתכון הוא אחרת.

  2. שלום ניקי,

    כמה שמנת מתוקה בבלילה?

    • היי ניקי,
      כנראה לא שמת לב לשאלה שלי מאתמול…
      כמה שמנת מתוקה יש לשים בבלילה?

      • סליחה על הפיספוס, קופסא אחת.

        • תודה רבה!

  3. היי ניקי
    חייבת לשאול
    בשמנת מתוקה יש 250 מ"ל
    ביוגורט ביו/דנונה – כ-130 גרם.
    היחס בין הכמויות לא שווה… איך זה אם ככה, לשים שמנת או דנונה? הכמויות לא זהות כלל
    תודה

    • יותר נכון 150 ובמתכון הזה זה הולך, עדיפות לשמנת.

  4. היי ניקי.. בדכ שמים בסברינות קצת רום. לא? במידה ואני רוצה שיהיה טעם של רום , באיזה שלב להוסיף לדעתך וכמה ?

    • בוקר טוב
      שימי 2 כפיות בסירופ.

      • תודה רבה

  5. התכוונתי למים שבסירופ…

    • הבנתי כן 240 הכל תמיד בכל המתכונים שלי.

  6. ערב טוב. רציתי לשאול האם מדובר בכוס של 240 לכל הנוזלים שבמתכון (שמן, מים, מיץ תפוזים או ריצ)?

    • ריץ זה קופסא אחת, לכל השאר כוס של 240 מ"ל. אין מים במתכון וגם לא מתאים.

  7. תודה על ההבהרה. אני נהנית מהשותפות איתך בעשייה! יישר כוחך.

  8. זה או שמנת מתוקה אחת, או דנונה אחת. הבנתי נכון? בבלילה כמובן

    • תבחרי מה שמתאים לך או זה או זה.

  9. היי ניקי,
    ראיתי שכתבת שאפשר להקפיא הכל כולל הקצפת,
    בהפשרה זה עדיין יוצא טעים?

    • אני לא נוהגת לכתוב על דברים שלא יוצאים טוב, באמת.

  10. ז"א במה להחליף את השמנת מתוקה בבלילה חוץ מריץ' איזו אפשרות פרווה אחרת? כמו מיץ תפוזים?

    • מיץ תפוזים זה בסדר.

  11. היי ניקי, אני נורא רוצה להכין את הסברינות לשבת חתן ברמצווה של אחותי אבל צריכה שיהיה פרווה מה עושים?

  12. הי ניקי יש לי רק ביצים XL. כמה לשים?

    • שימי 3 ביצים.

  13. וואווו טעים,יפה ופשוט..

  14. היי אפשר להשתמש בקמח תופח?

    • כן

  15. היי ניקי
    אני יכולה מההתחלה לאפות בעטרות?.אם כן האם יש צורך בשימון?
    כשאשים את הסירופ הן לא יקרעו?
    תודה

    • תשובות
      אפשר לאפות בעטרות רצוי כפולות ואת לא שמה הרבה סירופ שימי לב לכמות. לא משמנים עטרות נייר את מגישה ככה.

  16. היי ניקי , מה הכמות של הדנונה ? תודה:)

    • גביע אחד אני לא זוכרת 150 או 200 מ"ל

  17. תודה על התגובה המהירה.
    שבת שלום ומבורך

  18. בוקר טוב יקרה.
    מה שלומך? אני רוצה להכין את הסברינות לחג. האם אפשר לוותר על החלב כדי שיהיה פרווה..?
    תודה רבה וחג שמח לך ולמשפחתך. כולנו נהנים מיצירותייך☺
    תבורכי מפי עליון

    • בוקר טוב מירי
      את לא יכולה לוותר, שימי ריץ נוסף / חלב סויה באותה כמות.

  19. כמה שמנת לבלילה? 250?

    • כן

  20. שלום ניקי רציתי לשאול אם שאני משתמש בתבנית ממתכת צריך לשים בה מנגטים או שאפשר להכין את המאפינס ככה ולהוציא ואם כן לשמן אותה או לא ?

    • אני לא מכירה את התבנית, בכללי אין שום בעיה לשמן ולהוציא החוצה כשמתקרר. אם בעבר ניסית להוציא ולא הלך אז כדאי לחשוב על עטרות נייר.

  21. הי ניקי.
    פעם ראשונה שאני מכינה בתבנית שקעים..מתי מוציאים מהשקעים כשזה חם או כשזה מתקרר?

    • רק אחרי שזה מתקרר תוציאי.

  22. היי, אז ככה עכשיו סיימתי להכין אותן והן יצאו כאלה מושלמותת !
    (יצאו לי 12 יחידות + תבנית אנגליש קיק..)
    שמתי על חלק ריבת תות (אני מכורה) וזילפתי קצפת בצורת פרח,
    בקיצור יפיפיות משהו ;)
    וכמובן גם טעימותתתתת !!!
    מחכה לתגובות מהמשפחה מחר,
    תודה רבה לך על מתכון נפלא ושבת שלום ♡

  23. הכנתי עכשיו מיני סברינה עבור מחר בערב האם לשמור במקרר או המקפיא.תודה

    • במקרר.

טוען...
טוען...