משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

עוגת ביסקוויטים גבינה באינגליש קייק

נכתב על ידי ספטמבר 24, 2013 , צפיות: 209889

קטגוריות: מתכונים לשבועות, עוגות גבינה, עוגות גבינה לשבועות, עוגות וקינוחים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

איזה יופי! אני מתלהבת כי יצא ממש טוב איזה דבר נפלא! עוגת גבינה עם ביסקוויטים אבל באינגליש קייק, הדבר היפה שזה כל כך פשוט להכין, לסדר ביסקוויטים להקציף ולשלוח להקפאה נכון שזה לא קשה ?

עוגת ביסקוויטים גבינה באינגליש קייק

אינגליש קייק חד פעמי

מצרכים:

ביסקוויטים
שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב
150 ג' גבינה לבנה (3 כפות גדושות)
120 ג' סוכר (חצי כוס)

כוס חלב נוספת לביסקווטים

אופן ההכנה:

1. לטבול את הביסקוויטים בחלב טבילה קצרה ולרפד את התבנית בתחתית ובצדדים.

2. להקציף את כל המצרכים לקרם יציב להעביר לתבנית לישר באופן שווה ולסגור עם ביסקוויטים.

3. להקפיא לכמה שעות ולהפוך על צלחת הגשה, שעה הפשרה במקרר לפני ההגשה.

4. שדרוגים:
שוקולד מגורד, קצפת, קרם שוקולד

לפרווה:
אפשר לוותר על הגבינה להגדיל את כמות החלב לכוס , להחליף את החלב בחלב סויה ואת השמנת בריץ ולוותר על הסוכר.
עוגת ביסקוויטים גבינה באינגליש קייק

לעדכונים נוספים הצטרפו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לעשרות אלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

771 תגובות

  1. במילה אחת- נדירה!!!!

  2. וואווו ניקי הסרטון ניראה מדהים ועושה חשק להתחיל להכין…את אלופה ואני מאוהבת באתר שלך!! פשוט מדהימה את!

  3. היי ניקי
    רציתי להגיד לך שכל פעם מחדש אני נהנת להכין את המתכונים שלך
    תודה רבה שבת שלום מהממת

    • אין על מה מכל הלב שני.

  4. היי ניקי, תודה רבה על כל המתכונים שחוגגים אצלי בבית. רציתי לדעת, בסרטון את חותכת את העוגה לפרוסות.. זה בדיוק כשזה יצא מהמקפיא או אחרי שעה במקרר שזה הפשיר? תודה רבה

    • אחרי שעה במקרר וזה לא מספיק להפשיר בשעה.

  5. היי, הכנתי אותה כבר כמה פעמים ותמיד קוצרת מחמאות. הפעם עשיתי עם פתי בר שוקולד ופודינג וניל פצפוצים. יצא מדהים

  6. היי ניקי

    אפשר לעשות את העוגה עם פירורים אם כן אשמח לדעת איך עושים

  7. היי ניקי,
    אין לי אינסטנט וניל. במה ניתן להמיר?

    • כלום צריך את זה.

    • ניתן להמיר באבקת פטיסייר

  8. היי ניקי. הכנתי את העוגה ואני מעוניינת לזלף מעליה פסים שיהיהמעניין. אין לי שמנת מתוקה אבל יש לי שוקולדים למיניהם (לדוג טובלרון לבן) או שוקולד למריחה..יש מה לעשות ? תודה מראש!

    • שימי את הממרח שוקולד בשקית סנדוויצים ותזליפי מעל.

  9. הי ניקי
    יצא טעים מאד
    שבת שלום!

  10. היי ניקי
    כמה שמנת מתוקה? מיכל אחד?
    ואינסטנט וניל שקית אחת?
    תודה!!

    • מיכל אחד וקופסא אחת אינסטנט. את לא רואה את הסרטון ?

      • יש לי סמארטפון מוגן
        שמשום מה לא מאפשר לי את זה
        אז אני מנסה לדמיין…

        • חבל, לא נורא זאת עוגה קלה מאוד להכנה.

  11. היי ניקי
    איך אפשר לשדרג את העוגה עם שמנת מתוקה בטעם שוקולד(חומה)?
    תודה

    • לכי על זה, אם את אוהבת את השילוב של שוקולד וגבינה הכל בסדר.

  12. היי ניקי,

    הכנתי את העוגה הזו ובמקום גבינה לבנה השתמשתי בגבינת שמנת. גם שכחתי להוסיף חלב לתערובת. אבל מה שיצא בסוף זו פשוט גלידה נפלאה שלא צריך להפשיר… רק לשמור חתוך במקפיא ולהינות מתי שרוצים

  13. היי ניקי,
    כמה שעות העוגה צריכה להיות במקפיא?הכנתי את העוגה וכבר שעתיים שהיא במקפיא ולמחורת רק כשארצה להגיש להוציא שעה ליפני מהמקפיא? לישמור במקרר? ועוד שאלה האם ניתן להזליף מעל ליופי למשל לערבב 50 גרם שוקולד חלב עם 2 כפות חלב אפשרי או שיש מתכון אחר?
    תודה רבה.בהמשך אעדכן איך יצא הטעם.

    • תשובות:
      כ 7 – 8 שעות אפשר גם יותר, תוציאי כשעה לפני הגשה למקרר ואין בעיה להזליף.

  14. הי ניקי
    במקום גבינה, אפשר שמנת חמוצה 15%? (טרה)

    • לא הדס, גבינת שמנת אפשר.

  15. מ ע ו ל ה

  16. היי ניקי :)
    הרגע סיימתי להרכיב את העוגה, ונשארה לי כמות מהקרם.
    יש לך רעיון מה אפשר לעשות איתו?
    חבל לזרוק. כל כך טעים!

    • תמלאי כוסיות, תפזרי פירורי בצק פריך ויש לך אחלה קינוח.

  17. היי ניקי הכנתי את המלית והעוגה ושכחתי לשים חלב, זה נורא?

    • לא נורא מרקם קצת אחר, חבל בקיצור.

  18. היי ניקי, איזה גבינה לבנה את ממליצה. יש לי בבית סקי 5% זה בסדר?

    • בסדר גמור

  19. הי ניקי היקרה!
    לא ממש הבנתי… בסוף העוגה יוצאת כגלידה? למה צריך להפשיר אותה? ואם אני מפשירה – אני יכולה אחר כך להקפיא שוב?
    ועוד שאלה- אפשר להוסיף לקרם – ממרח לוטוס?
    תודה רבה וחג שמח!

    • ניקי אשמח לתשובתך

    • לא זה מוס גבינה ומפשירים כי עוגה מוס לא מגישים קפואה, בכללי אין בעיה להקפיא אפשר לשמור במקרר. לוטוס להזליף מעל הביסקוויטים.

  20. ניקי, שלום:)
    אני מקציפה וזה לא הופך לקרם יציב!! מה עושים??

    • שלום וברכה
      תסתכלי בסרטון איך הכנתי, צריך קצת סבלנות עד שזה הופך ליציב.

      • תודה על המהירות..
        יש מצב שהקצפתי יותר מדי??

        • אולי שברת את הקצף, מה יש לך כרגע ?

          • בלילה קצת סמיכה.. להגיש קפוא יהיה טעים?

            • חצי קפוא וזה יהיה נהדר.

              • אז להוציא שעה לפני ההגשה?

                תודה על המתכונים המעולים וגם על התגובות המהירות והנעימות:)

                • כן שעה במקרר לפני ההגשה.

                  • תודה רבה!! חג שמח!

  21. שלום לך,
    רציתי לשאול כמה שמנת מתוקה?
    כמה אינסטנט וניל צריך בגרמים,
    יש לי קופסא גדולה.
    הודה לך על התשובה.

    • 80 ג'.

      • תודה,
        שמהת מתוקה 1?
        רות.

        • נכון

  22. ניקי שלום
    האם ניתן לדעתך להשתמש בקרם של העוגה בתור מלית לבלינצ'ס?

  23. היי ניקי! חזרתי לעדכן!
    העוגה יצאה מדהים! כל כך קלה להכנה וטעימה בטירוף :)

  24. היי ניקי
    כמה שעות עדיף שהעוגה תהיה בפריזר לפני הגשה? וכשאני מוציאה את העוגה להפשרה במקרר האם להוציא את העוגה מהתבנית ולחתוך מיד כשאני מעבירה את העוגה להפשרה או לאחר שהיא כבר מופשרת?
    תודה!!

    • בערך 7 – 8 שעות אפשר גם יותר, תוציאי מהתבנית תני להפשיר שעה במקרר ואז תחתכי בעדינות.

  25. היי ניקי, האם העוגה תספיק ל12 אנשים?

    • את מצפה שכל אחד יאכל פרוסה אחת ? אז אפשר לומר כן, לדעתי זה לא מספיק.

  26. התגובה שלך
    כה לחי על האתר! כל אחד יכול למצוא בו את מבוקשו.
    לגבי השוקולד המגורד- האם להכניסו לבלילה, או לפזרו מעל?

    • לפזר מעל כשהעוגה מוכנה או לעשות קרם שוקולד.

  27. רק שאלה קטנה …המלית יצאה לי מעט נוזלית , וכשהוצאתי את העוגה למקרר המלית היתה ממש דלילה…מה יכול להיות?

    • הקצפת יותר מידי ? היא לא אמורה להיות נוזלית אלא סמיכה למדי כמו בסרטון, תכניסי להקפאה ותגישי אותה חצי קפואה.

  28. היי ניקי …כל כניסה שלי למטבח מתחילה באפליקציה שלך!!!!

  29. היי ניקי….נקרא טעים מאד….איך הופכים את העוגה מבלי שתתפרק? תודה ושבוע טוב

    • תכיני בדיוק לפי מה שכתבתי היא לא מתפרקת, תסתכלי בסרטון.

      • תודה רבה!!!!

  30. הכנתי לשבת ויצא מעולה. תודה לך על כל המתכונים הנפלאים!

  31. היי ניקי ; הכנתי את העוגה היא טעימה ומתוקה, ואפילו הפתעתי את עצמי שהצלחתי להפוך אותה בשלמותה , כל מתכון שלך מדוייק להפליא , הכנתי אורז עם איטריות ,ואורז עם אפונה , טעים טעים ,אנחנו מתמכרים אלייך

  32. היי ניקי מה שלומך?
    אני רוצה להכין כמות כפולה ויש לי 1 אינסטנט שוקולד ו1 אינסטנט וניל מה יקרה אם אני יערבב את שניהם?

    • יהיה לא טעים, אם את רוצה כמות כפולה את צריכה עוד אינסטנט וניל או להכין את המתכון כמו שהוא.

      • היי ניקי תודה
        בסוף עשיתי שתי בלילות שונות והכנתי שכבה לבנה שכבה שחורה יצא ממש טעים
        כמה זמן ניתן להשאיר במקפיא?

        • במקפיא כשבוע פלוס סגור יפה, במקרר מספר ימים, זה לא מחזיק אצלי במקרר אז אין לי מושג.

      • היי ניקי סליחה חפרתי שאלה נוספת .. אחרי שהוצאתי מהקפאה כמה ימים ניתן להשאיר במקרר

  33. היי ניקי אני רוצה להכין את העוגה לשבועות ואני אכין את זה יום לפני האם אני צריכה לשמור בפריזר או במקפיא? תודה(:

    • היא במילא בהקפאה אז תשאירי אותה עד כשעתיים לפני ההגשה ואז למקרר.

  34. הי ניקי. אפשר להכין גאנאש משוקולד לבן? אסור לי לאכול קקאו..

    • איזה קקאו ? את יכולה להמיס שוקולד לבן ולהזליף קצת למעלה.

  35. הי ניקי
    אז ככה העוגה שלך נראית מגרה נורא
    אז נתחיל יש לבת שלי בת מצווה שבוע הבא ביום שני האם אני יכולה לעשות מחר ולהקפיא ?
    ומה עם כמות כפולה ?
    ומה אפשר לצפות למעלה שיהיה יפה יותר ?
    מקווה שלא שכחתי עוד שאלות
    תודה רבה

    • תשובות:
      אין בעיה להכין כמות כפולה, את יכולה לשים גנאש בחלק העליון, 150 ג' מריר על 150 מ"ל שמנת, להקפיא אין בעיה אני עושה את זה כל הזמן.

  36. כל פעם שאת מוציאה סרטון חדש- את עושה לי חשק ענק ואני רצה להכין :)
    אז הכנתי השבוע את הקינוח הזה עם אינסטנט ריבת חלב (כמו שהמליצה אחת הגולשות) ויצא נהדר!
    תמשיכי כך ניקי! :)))

  37. הכנתי ויצא מעולה!
    תודה רבה

  38. היי ניקי,
    אין על המתכונים שלך!!
    בזכותך יש לי חשק לעבוד במטבח…
    אני מחפשת מאד מתכונים עם אינסטנט פודינג וניל, יש לי כמות ואני רוצה לעשות עם זה משהו.
    אפשר עוגות או קינוחים, עדיף פרווה.
    מחכה מאד!!!

    • יש המון מתכונים עם אינסטנט באתר זה פשוט לעבור על הקינוחים ועל העוגות. אני כרגע לא יכולה לעזור לך אני עמוסה עם תגובות.

  39. היי ניקי,
    כמה אינסטנט וניל צריך לשים?
    שמנת מתוקה – מיכל אחד?
    תודה!

    • 4 כפות אינסטנט וניל שמנת מתוקה אחת.

  40. היי ניקי
    שעה במקרר אחרי הקפאה של 6-7 שעות העוגה לא תהיה עדיין קפואה?

    • היא תיהיה חצי קפואה.

טוען...
טוען...