משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

תגובות אחרונות

Adsense

עוגיות חמאת בוטנים וחלבה

נכתב על ידי יוני 14, 2012 , צפיות: 8039

קטגוריות: עוגות וקינוחים, עוגיות

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

יש לי בעיה עם העוגיות האלה. בדרך כלל אוכלים אצלי ישר כשהעוגיות יוצאות מהתנור אבל הבעיה כאן היא אחרת לגמרי. הבעיה כאן היא שהבצק שלהן כל כך טעים שכל רגע טועמים ממנו ולא תמיד אני מצליחה לעשות ממנו עוגיות. אז למדתי לקח את העוגיות האלה אני מכינה מאוחר בלילה וכך רוב הבצק מצליח להפוך לעוגיות.

עוגיות חמאת בוטנים וחלבה

מצרכים:

270 ג' חמאת בוטנים סקיפי (כוס)
כוס שערות חלבה
100 ג' סוכר (חצי כוס)
2 ביצים
25 ג' חמאה מומסת
3/4 כוס קמח תופח


אופן ההכנה:

1. לעבד את המצרכים לבצק (טעים!) ליצור כדורים קטנים, לסדר אותם בתבנית במרחק אחד מהשני.

2. חום בינוני 180 מעלות כ13 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

גולשים מכינים וממליצים :

לאה ל : וואו! פשוט מ ע ו ל ו ת!
עשיתי עם צנצנת שלמה של סקיפי והכפלתי כמויות ויצאו עוגיות מדהימות.
תודה רבה רבה, שבת שלום וחג פורים שמח :−)

תגיות: , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

44 תגובות

  1. הי אני באמצע ההכנה והבצק יצא לי מאד פירורי. לא מתאחד בכלל. שמתי 3 כפות חלבה ושמן. יש לך מושג, אולי עוד נוזלים ואם כן איזה?
    אשמח לתשובה מהירה. אני כעת באמצע

    • תוסיפי מעט מים וזה יסתדר.

  2. שלום
    אין לי קמח תופח. איך ממירים את זה לקמח+ אבקת אפיה?
    בתודה מראש

    • הי ציפי
      3/4 כוס קמח רגיל + 3/4 כפית א. אפייה.

  3. ניקי המהממת. מה שלומך?
    כמה עוגיות יוצאות בערך?
    תודה מראש

    • היי ים :)
      יוצאות כ 20 פלוס עוגיות תלוי בגודל.

  4. העוגיות בתנור עכשיו… עשיתי את הכמות שרשמת אבל נשאר ממנה רק חצי! הילדים טרפו את הבצק!!! כרגיל, כל מתכון שלך- הצלחה. שבת שלום ותודה רבה!

  5. היי,
    מה זה חמאת בוטנים סקיפי?
    האם זה ללא תוספת סוכר או מתוק?
    יש לי בבית חמאת בוטנים של בטר אנד דיפרנט, גם מתוק וגם מלוח,
    אם זה טוב אז באיזה להשתמש?

    • הי, ניקי – לא ענית לי !

    • סליחה. ככה נקראת החמאת בוטנים, כל חמאת בוטנים שאת אוהבת מתאימה עדיף המתוק.

      • ניקי!
        תודה רבה על התשובה!!
        כל פעם מחדש לפני שאני אופה עם חמאת בטנים אני שוב בהתלבטות – האם המתוק או הטבעי,
        עזרת לי מאד!

  6. ב״ה יחי המלך המשיח!שלום ניקי,אפשר לא לשים בכלל חלבה?תודה רבה!

  7. היי העוגיות שלי בתנור ועברו 13 דק אבל הם ממש רכות… האם הם אמורות להתקשות?

    • אני מקווה שהן יצאו מהתנור…

  8. ראשית אני חייבת לברך האתר מקסים תמונות מקסימות.אבל… ניסיתי הבוקר 3 סוגי עוגיות סהרוני קוקוס. עוגיות חמאת בוטנים וחלבה. ואת הרולדה המפורסמת. אף מתכון לא הצליח ואת מדברת עם בשלנית ואופה לא קטנה. אני לא יודעת איך כל כך הרבה תגובות מפרגנות יש למתכונים? אבל הן שיקריות וזה ממש לא גילוי נאות. הרבה חומרים כאן נזרקו . וזה סתם בשבילך חומר למחשבה כשאת כותבת מתכון ואופה באמצע הלילה כשקופצת עלייך המוזה כמו שאת אומרת. העיקר שבת שלום שתהיה לך אני כבר השבת לא אאפה יותר כי הכל נזרק אני אקנה.

    • ענת התגובה הזאת כללית מידי, אני לא יכולה לעזור לך.
      אם את רוצה לקבל עזרה את מוזמנת לפרט
      דרך אגב אני כותבת את כל התגובות באתר גם המחמאות, זה נשמע יותר טוב ?
      ועוד משהו המתכונים מעולים אחד אחד.

      • אפיתי את העוגיות הבוקר עם הילד. יצאו פריכות וטעימות טעימות.
        האתר שלך מקסים והתפריט שלי בבית מכיל רק את המתכונים שלך – פשוטים, מדויקים ומעולים אחד אחד! (לפחות ה 50 שכבר הכנתי…) :-)

        • תודה רבה לך רעות :)

        • מסכימה מכל הלב!
          ניקי את מלכת האוכל בבית שלנו! אני מכינה מהאתר שלך יומם ולילה… והכל קל, פשוט, מובן וטעיייייייים!!!!!
          העוגיות האלה נראות מטריפות! מקווה להכין בקרוב!

          • תודה רבה שושנה נעים לקרוא :)

  9. איך יצא לך יפה כ"כ בתמונה?
    הם יצאו טעימות, עם סדקים מלמעלה, לבנות הרבה יותר והתחתית זהובה ממש

    • פעם השתעשעתי ואפיתי בתבנית סיליקון, זה רק נראה יפה ולא יותר.
      בכל מקרה נשמע שאפית יותר מידי.

  10. כמה סוכר להוסיף אם החמאת בוטנים שלי ללא סוכר?

    • שימי כוס ותטעמי את העיסה.

  11. ניקיל'ה אפשר במקום ממרח בוטנים לשים ממרח חלבה או שוקולד?
    תודה רבה.

    • לא ניסיתי אבישי אין לי תשובה, אני לא בטוחה שזה יעבוד כל כך טוב.

  12. כמה אבקת אפיה צריך להשים במקום קמח תופח?

    • 3/4 כפית אבקת אפייה.

  13. שלום ניקי:-)
    יש לי חלבה רגילה, לא שערות, אפשר להשתמש בה, ובאיזה כמות.
    בתודה מראש.
    שיהיה יום מקסים וחג פורים שמח! :-)

    • היי לאה.
      שימי 2 כפות גדושות חלבה.

      • תודה רבה ניקי!
        ננסה.
        שבת שלום ופורים שמח! :-)

        • וואו! פשוט מ ע ו ל ו ת!
          עשיתי עם צנצנת שלמה של סקיפי והכפלתי כמויות ויצאו עוגיות מדהימות.
          תודה רבה רבה, שבת שלום וחג פורים שמח :−)

          • תודה לאה , חג שמח.

  14. תודה אנסה

  15. ניקי שלום

    האם אני כולה להוסיף אגוזים למינהם?

    תודה

    • תחליפי רבע מכמות הקמח באגוזים גרוסים.

  16. ניקי בוקר טוב!!
    איך העוגיות יוצאות לך עיגול כל כך סימטרי? את משתמשת בתבנית?

    • בוקר טוב.
      חלק מהעוגיות אפיתי במאפינס אבל בכללי אני מעדיפה לאפות ישר על התבנית יותר טעימות.

  17. הי ניקי

    ניתן להחליף את החמאה במחמאה?
    כיוון שאני מעוניינת להגיש את זה כפרווה

    תודה…

    • בוודאי וגם שמן מתאים 2 כפות.

  18. היי ניקי, יש תחליף לשערות חלבה?- אני פשוט גרה בחו"ל ואין לי מושג איך להשיג את זה.

    • שווה ניסיון 3 כפות ממרח חלבה במקום.

  19. ניקי יקרה,
    מאז פרסום המתכון אני מתכננת לעשות את העוגיות האלו, הבוקר סוף סוף הגעתי לשלב הביצוע. מ-ע-ו-ל-ו-ת!!!!!
    זה גרוע ביותר, מפני שעד הצהריים, יש סיכוי שלא יישאר שום דבר לאף אחד….
    מצד אחד חבל שלא הכפלתי כמויות, מצד שני, טוב שלא הכפלתי כמויות…
    תודה רבה!!!
    (בתכנון למשך השבוע ספגטי מוקפץ עם שעועית ירוקה…)

טוען...
טוען...