משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

עוגת טריקולד קלה

נכתב על ידי יוני 17, 2012 , צפיות: 230582

קטגוריות: עוגות וקינוחים, עוגות מוס

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

עוגת טריקולד קלה

עוגת טריקולד קלה, הייתי צריכה מזמן לעלות את העוגה הזאת, היא מככבת בהרבה פורומים והגיע הזמן שאני יעלה אותה לבלוג ולכל חוששי הג`לטין אין בה אפילו טיפת ג`לטין. והרי צריך איזה עוגת רושם לסוכות.

שני דברים אני אזכור מיום הכיפורים. הראשון סיימתי את הצום הלכתי לשתות, אני מכינה לעצמי כריך עם חמאה (מכל מה שיכולתי להכין דווקא רציתי כריך עם חמאה)
פתאום אני שמה לב שאפרוח קטן מתקרב אליי בריצה קורא בקול רם "אני, אני, אני" ומושיט את היד שלו גבוה לכיוון הכריך. כלומר תני לי עכשיו את הכריך ולא מעניין אותי שצמת עד עכשיו. ברור שנתתי לו, לא אומרים לא לפנים כאלה חמודות. תתארו לעצמכם שהוא רץ למטבח עוד 5 פעמים וכל פעם ביקש "עודפם".
ילד בן 7 עם המון נחישות וכח רצון שהחליט שהוא הפעם לא מוותר והולך עד הסוף ועד הסוף אומר שהוא נחבל ונשרט ואפילו קצת אבל ממש קצת ירד לו דם
וכל פעם שהוא נפל והדמעות התחילו לרדת הוא רץ לחפש אותי, התחפר אצלי עמוק בתוך הידיים וסיפר לי תוך כדי בכי שכואב לו והראה לי כל שריטה ושריטה,
חיבקתי אותו חזק ועודדתי אותו שהוא יכול ובסוף הוא בטוח יצליח, והוא לא ויתר והוא יצא גדול כי הוא למד לרכב על אופניים בלי גלגלי עזר הוא היה מאושר בטירוף.
כבוד לבעל על הסבלנות.

עוגת טריקולד קלה

גודל תבנית: 24"

מצרכים:

בסיס:

150 ג` ביסקויטים טחונים
100 ג` חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום

מוס שוקולד חלב:
200 ג` שוקולד חלב
25 ג` חמאה
1/4 כוס שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
קופסת אינסטנט וניל
250 מ"ל שמנת מתוקה

מוס שוקולד לבן:
200 ג` שוקולד לבן
25 ג` חמאה
1/4 כוס שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
קופסת אינסטנט וניל
250 מ"ל שמנת מתוקה

גנאש לציפוי:
150 ג`  שוקולד מריר
150 מ"ל שמנת מתוקה



אופן ההכנה:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהכניס להקפאה.

2. הכנת מוס שוקולד חלב: להמיס שוקולד, חמאה ושמנת (רבע כוס), להקציף אינסטנט, חלב ושמנת לקרם יציב מאוד (חשוב). לקפל בעדינות את תערובת השוקולד לקרם הוניל. למרוח את מוס השוקולד על הבסיס שהכנו ולהקפיא לשעה.

3. הכנת מוס שקולד לבן: להמיס שוקולד, חמאה ושמנת (רבע כוס), להקציף אינסטנט, חלב ושמנת לקרם יציב מאוד (חשוב). לקפל בעדינות את תערובת השוקולד לקרם הוניל. למרוח את מוס השוקולד על שכבת השוקולד ולהקפיא לשעה.

4. הכנת קרם שוקולד: לחמם שמנת מתוקה עד סף רתיחה, לצקת על השוקולד, לערבב לתערובת אחידה ולצקת על שכבת השוקולד הלבן.

5. להקפיא ללילה, להוציא כשעתיים לפני ההגשה למקרר.

עוגת טריקולד קלה

רעות :  ניקי
הכנתי השבת את העוגה לכבוד יום ההולדת של אבא שלי.
כל המשפחה היתה וכולם ליקקו את הצלחות. החל מסבא וסבתא שלי ועד הקטן בנינים (שבמקרה הוא גם הבן שלי..)
העוגה היתה מצוינת וכמו שהבטחת – קלה מאוד (כולל זמן ההקפאה בין השכבות לקח לי בערך שעה וחצי)
תודה רבה!

ניצקה : רק רציתי לספר… הכנתי את העוגה ליום הולדת של בן זוגי, יצא מדהים. נראית כמו עוגת קונדיטוריה לכל דבר וממש טעימה. איזה כיף :)
אגב- הכנתי בלי לשים לב בתבנית 26 ויצא ממש בסדר. טיפה יותר נמוכה אבל עדיין נראתה מצוין.

לעדכונים נוספים הצטרפו לדף הפייסבוק של ניקי ב

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

1,155 תגובות

  1. היי ניקי, מתכון מעולה!!
    אשמח למענה על כמה שאלות..
    1. אני רוצה להכין את העוגה בתבנית 26סמ, מה כמות המצרכים לתבנית כזאת?
    2. זה בסדר להכין את העוגה 4-5 שעות לפני?
    3. אם אני רוצה להוסיף ג'לטין למוסים כמה צריך להוסיף?
    תודה רבה (:

    • הנה טריקולד שמתאים לך http://www.nikib.co.il/cakes-dessert/3414/
      אי אפשר להכין טריקולד 4 שעות קודם.

      • תודה רבה!
        התכוונתי 4-5 ימים לפני, זה יחזיק מעמד? איך לשמור במקפיא?

      • תודה רבה!

        התכוונתי 4-5 ימים לפני, זה יחזיק מעמד? איך לשמור במקפיא?

        • בוודאי תשמרי בהקפאה זה יהיה נהדר.

          • תודה רבה ניקי. עוד שאלה קטנה . העטגה מתאימה גם להכנה בתבנית רינג לב 24?

            • כן

  2. התגובה שלך
    הי ניקי

    נראה לי מתכון קצת מסובך. האם אפשר להכניס לקרור ולא למקפיא לשעה? או שזה בעייתי
    תודה

    • זה טריקולד בכל אופן ולא מסובך רק לשים לב לפרטים, לא, צריך להקפיא בין השכבות.

  3. שלום ניקי!
    מתי שמים את הגנאש?
    אפשרי שעה אחרי שהמוס הלבן היה במקפיא?

    • כן זה גם כתוב לשים אחרי שעה.

  4. היי, אני רוצה להכין את העוגה טריקולד קלה .
    1.האם אפשרי להשתמש במקום סוכר חום בסוכר לבן?
    2.והאם אפשר להמיס את השוקולד את הגז במקום במיקרוקל ?
    3.האם אפשרי להכין את העוגה היום ולהגיש לשבת?
    תודה

  5. היי אני רוצה להכין את העוגה ומשהו לא מסתדר לי.. בכל מוס רשום רבע כוס שמנת מתוקה ובנוסף 250 מל שמנת מתוקה, הכוונה השמנת להקצפה במיכל קרטון פעמיים אותו דבר?

    • כן מדובר על המוצר הזה בכמויות שרשומות.

  6. היי ניקי, קודם כל תודה רבה על אתר ואפליקציה מושלמת עם מתכונים שאף פעם לא מאכזבים!!!
    רציתי לשאול אם אפשר לעשות את העוגה הזו רק שהקרם שוקולד למעלה יהיה שוקולד לבן? ואז אתחיל במוס לבן ואז חום ובסוף לבן מעל…

  7. היי ניקי
    אני רוצה לכתוב על העוגה מזל טוב ולקשט זילופים מסביב
    האם זה מתאים לעוגה הזאת ? ומתי לעשות את זה אחרי ההקפאה כשאני מוציאה אותה שעתיים לפני ?

    • שלום מורן
      זה מתאים לטריקולד, את יכולה אחרי לקשט אחרי שאת מוציאה אותה מהפשרה.

      • תודה על התגובה הכוונה לעוגה הזאת או לטריקולד השני?

        • אני הגבתי על המתכון שבו רשמת את התגובה אז זה.

  8. היי ניקי תודה רבה על המתכונים המעולים.
    רציתי לשאול- אני רוצה להכין טריקולד קלילה (מבחינת המרקם) האם זו מומלצת מהבחינה הזו או שעדיף להשתמש במתכון עם ביצים כדי שלא תצא כבדה?
    שוב תודה!

    • ממממ ביצים.

  9. ערב טוב ניקי,
    הכנתי את הטריקולד והוא יצא מדהים!
    למרות שלא הצלחתי לערבב היטב את השוקולד המומס עם הקצפת ופחדתי שיישארו גושים, אחרי ההקפאה זה יצא חלק ויפה וטעים טעים!!! קיבלתי מלא מחמאות בזכותך..
    תודה רבה על המתכון המעולה :)

  10. היי ניקי, אני חדשה כאן יחסית ואני מעוניינת להכין ליום הולדת 18 של אחי מחר את העוגה הזו. ראיתי מתכון נוסף לעוגת טריקולד עם ג'לטין. רציתי לדעת על איזה מתכון את יותר ממליצה? מה ההבדל בטעם?

    • ברוכה הבאה נעים להכין בת אל
      שני הטריקולדים טובים יש להם טעם של שוקולד, אני אישית מעדיפה את המעולה בלי סיבה מסוימת.

  11. הי, הכנתי שברי שוקולד גדולים לקשט איתם את הטריקולד, והם מאד שבירים ונמסים מהר. כמה זמן הטריקולד צריך להפשיר במקרר לפני שאני תוקעת אותם לדעתך? והאם הם יחזיקו אחכ עומדים בטריקולד כשהוא במקרר לאזור השעה עד שאני יוציא אותו לאורחים? תודה

    • בוקר טוב
      לפי מה שאת כותבת כדאי לשים אותם לקראת ההגשה שיחזיקו קצת, העוגה במקרר כשעה וחצי שעתיים לפני ההגשה.

  12. היי ניקי, אני מבשלת מהאתר שלך כבר מספר שנים מאז שהייתי צעירה מאוד (כרגע אני בת 18) את הטריקולד הכנתי כמה פעמים ותמיד יצא מדהים! אני מתכננת להכין אותו שוב ליום ההולדת של אחותי הקטנה ורציתי לשדרג את שכבת העוגיות בעוגיות אוראו במקום פתיבר. יכול להתאים לדעתך או שכדאי להישאר עם פתיבר?

    • הי שחר
      עניין של טעם אם את אוהבת לכי על זה.

  13. הי ניקי,
    2 שאלות
    1.פעם ראשונה בחיים שהשמנת פשוט לא הקציפה לי ונשארה נוזלית.יש לך מושג למה זה קורה?
    2.ניסיתי מתכון טריקולד אחר, ( טעות, שלא בחרתי בזה).על טעויות משלמים……
    ושם ממסים שוקולד בשמנת מתוקה לא מוקצפת, מקררים ומקציפים את התערובת ( שוקולד+ שמנת מתוקה)יחד עם עוד שמנת מתוקה.זה יצא לי גרגירי, אולי תדעי לענות גם למה זה יצא ככה?
    המון המון תודה

    • הי דניאלה
      אולי ניסית להקציף שמנת לבישול, אני מניחה שלא המסת את השוקולד כמו שצריך, אולי אפילו נשרף.

      • היי ניקי
        1המון תודה
        1.השתמשתי בשמנת להקצפה 38% .
        2.האם אכן ניתן להקציף שמנת יחד עם גנאש קר?
        השוקולד הוכן בבן מארי , לא היה שרוף והיה ללא גושים.
        אני שוקלת הבא לקפל את הקצפת לתערובת הגנאש בלי לנסות להקציף גנאש+ שמנת.
        השאלה האם זה יפגע בגובה השכבה?
        3.לא אוהבת ג'לטין ופוניג וניל , מה עוד יכול לייצב את העוגה?
        תודה שוב…

        • אני לא יכולה לעזור לך מצטערת, אין לי מושג לפי איזה מתכון הכנת.

  14. היי ניקי, קניתי בטעות 4 קופסאות שמנת מתוקה 32% במקום 38%. העוגה תצא טוב גם ככה? תודה

    • כן בסדר ענת

  15. היי ניקי! אני רוצה להכין הפתעה לאחי הקטן ולעשות לו את העוגה הזאת לכבוד יום ההולדת שלו. הכעיה היא שהוא חוזר בשעה 3 מבי"הס… איך אפשר להתמודד עם הזמנים? יש דרך לקצר? אולי להקפיא בין שכבה לשכבה פחות משעה או משהו כזה

    • את לא יכולה להכין טריקולד בכאלה זמנים, תכיני משהו אחר.

  16. האם ניתן לנסוע עם העוגה קפואה כחצי שעה?

    • תכיני אותה יומיים מראש ותיקחי אותה קפואה לדרך. לדעתי עדיף הטריקולד עם הג'לטין.

      • הי גם שאלה לגבי נסיעה. לא אספיק להכין הרבה זמן לפני, נגיד תהיה 4-5 שעות בהקפאה, האם תשרוד שעה וחצי נסיעה בימים אלו ? אני מעדיפה את זו שבלי הגלטין כי היא קלה יותר להכנה. אך גם לגבי זו שעם הגלטין היא כן תצליח לשרוד? תודה רבה רבה !

        • בכל מקרה זמן ההקפאה לא מספיק לטריקולד ולא משנה איזו עוגה את מכינה. תכיני לפי המתכון. לגבי נסיעה זה תלוי כמה זמן ובכללי לנסיעה עדיף לקחת עוגה שיש בה ג'לטין.

  17. הי ניקי.
    אפשר להוסיף שכבה נוספת ובמקום שוקולד אפשר לשים 200 גרם נוטלה?
    תודה

    • לא

  18. בבקשה שאלה דחופה!!!
    האם אפשר לעשות שכבה נוספת של קרם בטעם נוטלה?
    להמיס רבע כוס שמנת מתוקה+חמאה+נוטלה ולהוסיף לקרם וניל כמו שאר השכבות?
    ואז כמובן לוותר על שכבת הגנאש…
    תודההההההה

    • אין לי מושג אם זה יהיה יציב, רוב הסיכויים שלא. אם לך בעיה לכי על זה. מה הקשר לגנאש ? טעם אחר לגמרי. הנה מוס נוטלה לא יציב http://www.nikib.co.il/cakes-dessert/desserts/5386/

  19. היי ניקי, בטעות שמתי חלב עם השוקולד והחמאה ולא בהקצפה. כמובן כשהוספתי את השוקולד המומס להקצפה, ההקצפה הפכה לנוזלית…האם זה ישפיע משמעותית על המרקם? זה יתייצב בכל זאת או שזה אבוד? תודה על המענה ועל המתכונים המופלאים.

    • תכיני חדש , את מה שהכנת תחלקי לכוסיות ושימי במקרר.

  20. היי ניקי,
    העוגה מושלמת וגורפת מחמאות פעם אחר פעם!!
    רציתי לשאול, במה ניתן להחליף את הביסקוויטים כדי שהעוגה תהיה כשרה לפסח?

    • למיטב ידיעתי יש ביסקוויטים כשרים לפסח, בסיס קוקוס או בסיס שוקולד. תחליטי.

  21. יש מתכון פרווה?

  22. היי ניקי,
    תודה על האתר המושלם!
    אני רוצה להכין את העוגת טריקולד ליום הולדת יש לי כמה שאלות,
    1. העוגה יציבה ותחזיק קצת זמן מחוץ למקרר או שהיא תנזל?
    אם יש לך עוד מתכון מומלץ לעוגת מוס עמידה, ממש מפחדת להסתבך עם גלטין
    2.אפשר להוסיף עוד שכבה של שוקולד מריר?
    3.ואם אני רוצה להכין ברינג באיזה גודל מומלץ?
    תודה רבה את מצילה אותי כל פעם מחדש

    • תשובות:
      העוגה יציבה, קצת אין בעיה, אפשר להוסיף עוד שכבה, רינג גודל 24.

  23. היי ניקי,אני רוצה להכין את העוגה בגרסה כשלפ עם פצפוצי אורז כמה פצפוצי אורז חמאה וסוכר צריך על מנת שיצא טוב וטעים??

    • ניקי יש תשובה??

      • אין לי תשובה.

  24. היי ניקי,
    האם צריך שקף להכנת העוגה? או שזה גובה שמתאים לתבנית בלבד?
    תודה :)

    • אין דבר כזה צריך, אם יש זה סבבה אבל אם אין אז אין. את השאר לא הבנתי.

      • אוקי. תודה רבה.
        האם לאחר הכנת העוגה העוגה חייבת להישמר במקפיא? או שגם מקרר יהיה טוב?

        • מקרר זה נהדר.

  25. היי ניקי
    מה את אומרת אם רעשה אותה פרווה? שמנת צמחית במתיקות מעודנת וחלב סויה? וכמובן מחמאה במקום חמאה?
    מתלבטת אם להפוך את זה לפרווה או את הטריקולד המזוייף

    • אוי עכשיו אני רואה שאין במה להחליף אץ השוקולד הלבן:(

      • הטריקולד המזויף מתאים לך.

  26. היי ניקי. נהנה להכין מתכונים רבים…פשוט הכל מדהים…תודה.

    מספר שאלות ברשותך בבקשה…זוהי פעם ראשונה שאכין עוגת מוס…כאירוח למשפחה ליום ההולדת של אישתי ..באיזו תבנית להשתמש…קפיצית? ואם כן איך מקבלים מצג מרשים של הפרופיל אם אין שקף?…(חשבתי על נייר אפייה בהיקף…
    ועוד שאלה בבקשה, כיצד מקציפים לקבלת תוצאה מעולה?

    שוב תודה

    • לפעם ראשונה עדיף להכין עוגה יותר קלה יותר ולא טריקולד, תחשוב על זה. אם מראה חיצוני חשוב לך תקנה שקף הוא היחיד שעושה דפנות חלקות. נייר אפייה זה קומבינה בספק אם זה יתן. מקציפים במהירות גבוהה עד שהכל יציב ולא נוזלי.

      • תודה רבה ניקי. ותבנית…על איזו את ממליצה בבקשה

        • קפיצית 24.

          • תודה רבה על כל העזרה ניקי.

  27. ניקי יקרה
    מזה 4 שנים אני מכינה בכל ימי הולדת במשפחתי את העוגה הזאת.כבר בעיניים עצומות.הפעם הזו בשניה אחת של הסך דעת מצד הקטנה שחוגגת 4 ושמתי בגנאש 150 שוקולד מריר על 200(שמנת להקצפה מלאה) ישר שמתי לב שהשוקולד לא התקשה והבנתי את הטעות.האם במהלך הלילה הוא יתקשה?כרגע אחרי כמעט שעה הוא עדיין רוטט ולא קפה בכלל.אשמח לתשובה ממך.
    תודה רבה על מתכונים נהדרים!!

    • תני לו כמה שעות זה יהיה בסדר.

      • הרגעת אותי .תודה על המענה בשעה כזו.

        אין עלייך!

  28. היי ניקי המדהימה, האם אפשר לשים בבסיס ביסקיויטים בטעם לוטוס עם חמאה ללא הסוכר?

    • כן

  29. ניקי שבוע טוב האם אפשר לקשט את העוגה אחרי ציפוי השוקולד?

    • שבוע טוב
      אין בעיה.

      • תודה רבה

  30. היי ניקי,
    אשמח אם תוכלי לעזור לי, אני רוצה להכין היום
    בשכבה החומה אפשר להשתמש באינסטנט החום (בטעם שוקולד) במקום וניל?
    ואחרי שמוציאים את העוגה המוכנה מהמקפיא, אפשר לשמור אותה במקרר?

    המון תודה על הסבלנות והתשובות כל הזמן! את עוזרת לי מאוד.
    מאיה.

    • הי מאיה
      אני לא ממליצה זה יוצא פחות טעים, העוגה יכולה להיות במקרר אין בעיה.

      • תודה ניקי! בינתיים נראית ממש טוב במקפיא.
        יש לך טיפ איך לעשות את השכבות כל כך ישרות? לא הצלחתי ליישר את השכבה הראשונה אז יש קצת מריחות על הדפנות (השתמשתי בשקף) וגם לא יצא כל כך אחיד בגובה..

        • עם לקקן כמובן, עוברים ומיישרים מכל הכיוונים.

          • ניקי אני חייבת להודות לך! העוגה יצא מושלמת ויציבה להפליא במקרר :)
            תבורכי. שבת שלום

            • תהנו מאיה.

  31. בוקר טוב ניקי
    אני רוצה להכין אותה עכשיו ולהגיש אותה היום בערב אחרי הארוחה זה אפשרי ?
    תודה רבה

    • בוקר טוב
      אני בספק אם היא תתייצב אבל טעימה היא תיהיה בכל מצב.

      • תודה רבה

        בטעות שמתי את החלב עם השמנת מתוקה השוקולד והחמאה
        עד כמה זה חמור ? ניתן להמשיך בעוגה ?

        • לא, תכיני חדש.

  32. תודה ניקי על האתר הנפלא:)
    רציתי לדעת-
    1. איך את עושה את העוגה ישרה ויפה כל כך?
    יש לי תבנית עגולה, מתפרקת.
    2. אני מבינה שהקצפת שיש מעל העוגה לא מופיעה במתכון. איך להכין אותה?
    מרוצה עד הגג מאינספור המתכונים המעולים שלך!!

    • הי תמי
      אני משתמשת בשקף שנותן דפנות חלקות, לגבי הקצפת זה להקציף שמנת עם כף אינסטנט.

  33. שלום ניקי,
    אם אני ממיסה הכל במיקרו, אז להכניס למיקרו את השוקולד יחד עם החמאה והשמנת? או בנפרד?
    והאם הכוונה לשמנת להקצפה 38% או מתוקה 32%?

    תודה רבה מראש

    • הי דנה
      את מכניסה למיקרו שוקולד + חמאה. שמנת + שמנת כמו שכתוב בסעיף 2, עדיפות ל 38 או מה שיש.

  34. הי ניקי
    אפשר להכין את העוגה חודש מראש ולהקפיא?כמה זמן לפני האירוע להעביר למקרר?

    תודה

    • לא זה מוגזם, שבוע וחצי זה בסדר. כשעתיים לפני להעביר למקרר.

  35. היי …האם אפשר להוסיף קצת גבינה לבנה למוס שוקולד לבן בכדי לשבור קצת את מתיקות העוגה???

    • לא.

      • הי ניקי.
        אפשר להוסיף גבינת מסקרפונה או שמנת חמוצה למוס כדי להפחית מהמתיקות?

        • לא זה המתכון, יש באתר טריקולד גבינה תני מבט עליו.

  36. היי, אם אני רוצה להוסיף שכבה נוספת של מוס שוקולד מריר, ההכנה תהיה אותו דבר כמו המוס שוקולד חלב ולבן שבמתכון?
    תודה.

    • כן מאיה.

  37. שלום, אני רוצה להכין את העוגה בתבנית 28. יש לך המלצה איך לשנות את הכמות של מרכיבי המתכון?

    • את צריכה להכפיל פי שניים.

  38. היי ניקי,
    אפשר לעשות את המוס שוקולד עם שוקולד מריר?
    תודה

    • כן.

  39. הי ניקי.
    ראשית תודה על המתכונים המעולים.
    שנית, יש לי הערב אורחים. נגיע לקינוח אני מעריכה באיזור 19:30.
    בהנחה שיקח לי עכשיו כשלוש שעות הכנה- האם העוגה תספיק להתייצב עד אז?
    האם עדיף להכין בכוסיות קטנות?
    תודה!

  40. היי אפשר סוכר לבן במקום חום? האם שמנת מתוקה להקצפה 32 אחוז מתאימה למוס?

  41. כמה זה 150 מ"ל שמנת מתוקה ו250 מ"ל. בכוסות?

    • כוס אחת שמנת מתוקה וחצי כוס + 3 כפות.

  42. הי ניקי. אפשר להכין את העוגה הזאת ברינג?

    • כן

  43. היי ניקי
    אני רוצה להכין את העוגה ליום ההולדת שלי מחר.
    האם פתי בר קרמל יכול לעבוד כאן בבסיס?

    • כן בסדר גמור. מזל טוב.

      • תודה:)

  44. ניקי שלום ממש רוצה להכין את העוגה אבל בתבנית 26… איך עושים זאת?

  45. עוגה מטריפה..היא ממתינה במקפיא ליום הולדת של בעלי מחר, כל מתכון שלך-מנצח!!!

    • תמסרי מזל טוב ממני.

  46. היי ניקי,

    האם יש לך רעיון לבסיס ללא גלוטן? תודה רבה!!

  47. הי ניקי,
    נראה מתכון מעולה! כבר הולכת לעשות ליומולדת של בעלי.
    רק שאלה קטנה,
    יש אפשרות לעשות את ציפוי הגאנש עם שוקולד לבן או חום חלבי במקום מריר?
    תודה רבה!!

    • לא הילה.

      • אוקי, תודה.
        ותודה על כל המתכונים המעולים!!
        אני משתמשת קבועה שלך :)

  48. ערב טוב,
    לגבי עוגת טריקולד, נראה מעולה ואנסה אותה בשבוע הקרוב.
    אשמח למענה:
    האם יש צורך לשים שקף או שאין צורך בכך?
    אין צורך הג'לטין?
    תודה רבה.

    • אם יש לך שקף סבבה אם לא אז לא חובה. אם צריך ג'לטין אני כותבת.

  49. ניקי האם ניתן להשתמש באינסטנט שוקולד לבן בשכבה הלבנה? תודה מראש

    • כן אילנית

      • תודה רבה רבה

        • אבל רשום אינסנט וניל… אז לשים בטעם שוקולד?

          • לא דקלה.

  50. שבוע טוב ניקי, יש אפשרות להמיר את הביסקווטים לפצפוצי אורז? אם כן, לדעתך צריך 150 גרם או יותר? רוצה שיתאים גם לצליאקי שלי…
    תודה רבה מראש :)

    • אני לא יודעת לומר כמויות, תתחילי מ 150 ג' אם חסר תוסיפי.

טוען...
טוען...