משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

עוגת שוקולית גדולה ליום הולדת

נכתב על ידי יוני 19, 2012 , צפיות: 251246

קטגוריות: עוגות וקינוחים, עוגות לימי הולדת, עוגות שוקולד

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם
 עוגת שוקולית גדולה

עוגת שוקולית גדולה ליום הולדת, הרבה פעמים שואלים אותי על עוגה גדולה לגן הילדים או לבית הספר, שתיהיה מספיק גדולה לכל מספר הילדים וכל ילד יקבל פרוסה יפה, אני תמיד חושבת גם על הגננות הרי גם להן מגיע לטעום מהעוגה. חיפשתי את המתכון האולטמיטיבי מבחינתי לעוגה ענקית שתמלא את התבנית החד פעמית הגדולה ביותר ותצא גבוהה ויפה ברור שמצאתי. ההזדמנות הגיעה כשהייתי צריכה להכין עוגת יום הולדת לנסיכה. כמובן שעבדתי לפי הוראות מדויקות של ילדה בת 7 שידעה בדיוק מה היא רוצה ולא נתנה לי בכלל להביע דעה בענין, הרי היא ילדה גדולה כבר בת 7, מזל טוב מותק. כבר הזכרתי שהעוגה פרווה ?

עוגת שוקולית גדולה ליום הולדת

תבנית : 30X40 

מצרכים:

8 ביצים
כוס אבקת שוקולית
300 ג' סוכר (כוס וחצי)
2 כוסות מיץ תפוזים
כוס וחצי שמן
560 ג' קמח תופח (4 כוסות)

ציפוי שוקולד:
250 ג' שוקולד מריר
כוס שמנת מתוקה / ריץ לפרווה

אופן ההכנה:

1. להקציף ביצים וסוכר לקרם תפוח. להוסיף את המצרכים "הרטובים" את השוקולית ובסוף במינימום עירבוב את הקמח.

2. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

3. להמיס במיקרו את מצרכי הציפוי ולערבב לתערובת אחידה. לצקת על העוגה ברגע שהיא יוצאת מהתנור. העוגה סופגת את הקרם  ויוצאת עסיסית ונהדרת.

הערות:
העוגה מספיקה ל 35 – 40 ילדים
הילדים מאוד מתלהבים מהעוגה ואני מתלהבת מהתוצאה הסופית

עוגת שוקולית גדולה

 

עוגת שוקולית גדולה

 אז איך מניחים את התמונה על העוגה?

הסבר מפורט בדיוק כאן.

גולשים מכינים וממליצים :

נופר : ניקיייייי חזרתי עכשיו מהגן של הקטנה כולם שיבחו אותך העוגה הייתה מדהימה ואכלו ממנה כולם!!!!!
הגננות השתגעו אפילו המבשלת ביקשה מתכון כולן שלחתי לאתר שלך!
תודה רבה רבה הילדה מאושרת הכי חשוב לי!

לעדכונים נוספים הצטרפו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לעשרות אלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

2,573 תגובות

  1. היי ניקי
    יש לך רעיון לציפוי שוקולד לעוגה הזו בלי ריצ'
    יש לי משהו שרגיש לזה
    תודה

    • אני בזמני לחץ כשאין לי שמנת ממיסה חבילת שוקולד מריר עם 3 – 4 כפות שמן, אפשר להוסיף ממרח שוקולד ואפילו שוקולית תגדילי קצת את כמות השמן. זה לא ברמה של הציפוי הרגיל יוצא נחמד, עוד אפשרות למרוח ממרח שוקולד.

      • חשבתי להניח לקראת סוף האפיה קוביות שוקולד מריר על העוגה…ושיימסו ןאז למרוח את זה…נראה לך שיילך לי?
        ואם כן מתי לקשט?
        תודה על התגובה בשעה הזו ובכלל….

        • כן נראה לי שילך. תקשטי מחר.

  2. האם מקציפים חלבון וגם חלמון ?

    • ביצים שלמות בלי להפריד.

  3. היי ניקי. אני מעריצה שלך כבר כמה שנים טובות. ישר כוח! אני רוצה להכין עוגה שתהיה "ספוגה" בשוקולד מבפנים. את העוגה זאת ניסיתי והיא בסדר, אבל שכבת שוקולד נוצרה רק מלמעלה ולא חלחלה פנימה. האם יש לך מחשבה למה? תודה לשבת שלום

    • כי זה אמור להיות ככה זה קרם שוקולד והוא נשאר על העוגה, אפשר לנסות לחורר את העוגה עם קיסם וישר לשים את הרוטב כשהיא יוצאת מהתנור.

      • תודה ניקי. חיררתי את העוגה עם מזלג בכמה מקומות ושפכתי את הקרם כשהיא חמה. זה לא עזר-נוצרה שכבה מעל ולא נספג פנימה. יש לך המלצה על עוגת יום הולדת לגן שתהיה ספוגה בשוקולד?

        • לא

  4. היי ניקי, כתבת איפושהו שהציפוי לא באמת ציפוי, שהוא נספג בעוגה… איך לדאוג שיהיה ציפוי?
    אפשר לקשט רק עם סוכריות?

    • אני דיברתי על דבר אחר, יש קרם לעוגה והוא אחלה ואפשר לקשט איך שרוצים.

  5. היי ניקי במה אפשר להחליף את התפוזים ועדיין ישאר פרווה? זה מתאים לתבנית גדולה לגן נכון??

  6. הי ניקיף תודה על המתכונים!
    מה זה בדיוק תבנית 30/40? הגודל הסטנדרטי של תבנית חד פעמית כסף?

    • הי אירית
      התבנית החד פעמית כסופה הכי גדולה שיש היא 30X40.

  7. ניקי בוקר טוב
    האם עוגה זו יכולה להתאים להכנה בגביעי גלידה? צריכה להכין כ 40 גביעים
    יום נפלא
    לילך

    • כן, אני ממליצה שתכיני יותר, חלק מהגביעים נוזלים.

      • אוקיי. תודה.
        יודעת לומר לי איזו כמות בערך של גביעים תצא לי מהמכון הזה?

      • ועוד שאלונת ברשותך בבקשה כמה זמן אפייה צריך לזה?
        תודה וליל מנוחה.

  8. היי ניקי, אני רוצה להכין את העוגה הזאת בתבנית עגולה עם חור באמצע. מה גודל התבנית שאני צריכה?
    ואם מדובר בתבנית עגולה בלי חור באמצע – מה גודל התבנית שאצטרך?
    אשמח לעזרתך.
    נ.ב – המתכונים שלך פשוט נפלאים.

    • אני לא מכירה תבנית עגולה שמתאימה לגודל הזה, העוגה הזאת ענקית.

  9. היי ניקי, הכנתי פעם את העוגה הזאת ויצאה מעולה אבל בהירה (לא נראית מאוד שוקולדית), אני רוצה להכין שוב לחובבת שוקולד, איך אפשר לעשות אותה קצת יותר שוקולדית?

  10. הי ניקי, איזה גודל הביצים? יש לי בבית XL עדיין זה 8 ביצים?

    • כן, רק אל תגזימי בהקצפה.

  11. שלום ניקי.
    אני רוצה להמיר את מיץ התפוזים בשמנת מתוקה.
    כמה שמנת לשים?
    ובעצם, האם יש יתרון (בטעם) בשמנת המתוקה על פני מיץ התפוזים?

    תודה מראש

    • הי אסתי
      שימי 2 קופסאות, היתרון של השמנת זה שאין את הטעם של המיץ תפוזים וזה יוצא נהדר עם השמנת.

      • תודה!

  12. היי ניקי
    איך אפשר לעשות את העוגה ללא גלוטן ?
    איזה קמח יכול להתאים ?
    העוגה מתאימה לאפיה בגביעי גלידה ?
    במידה וכן , לאיזו כמות של גביעים ?
    צריכה בערך 35-40 .
    תודה רבה ויום נפלא :)

    • הי קסם
      תשובות חלקיות, יש באתר עוגת שוקולד עם קמח ללא גלוטן אין לי מושג איך תצא בגביעי גלידה צריך לנסות. בנוגע לעוגה הגדולה הייתי מכינה אותה עם קמח תמי אני ממליצה לנסות קודם ולראות איך היא יוצאת.

  13. אפשר במקום 250 שוקולד מריר לשים שוקולד חלב?

    • שימי 200 ג', זה לא קרם יציב כלומר הוא לא יתקשה וישאר נוזלי.

  14. ניקי העוגה בתנור. אני רוצה לקשט מחר. האם גם את הגנאש לשים על העוגה רק מחר כדי שהסוכריות יתפסו? או שמיד כשהיא יוצאת מהתנור?

    • כשהיא יוצאת מהתנור.

      • כן? ומחר הסוכריות והעדשים ייתפסו?

        • כן

      • תודה רבה על מענה המהיר. אם ככה עדיף לשמור בחוץ נכון?

        • אין בעיה להשאיר בחוץ והיא גם יכולה להיות במקרר.

  15. היי ניקי אני רוצה לאפות חצי מהבלילה לעוגה בתבנית רגילה וחצי לעשות קייק פופס במולטי קייק. שאלתי היא אם אפשר לשמור את הבלילה?
    את העוגה אני רוצה לאפות כבר עכשיו ואת הקייק פופס לעשות במקום בערב. מה את אומרת? נראלי קייק פוםס לא טעים לחמם…

    • הי תמר
      זה לא אפשרי את חייבת לאפות מיד.

  16. הי ניקי. צריכה את העוגה ליומולדת של הנסיכה שלי בגן ביום שישי.אפשר להכין היום בערב ? אם כן לשמור במקרר?

    • כן תשמרי במקרר.

      • מושלמת !!!
        הגננת והסייעות ביקשו מתכון !

  17. היי ניקי כמה שאלות של חובבנית שתשמח לעזרה עם עוגת יום ההולדת של הבן כדי שלא תהיה לי פדיחה עם חבריו לגן :1) משנה איזה מיץ תפוזים? ( טבעי או קנוי)2) אם נשנה את המיץ תפוזים למה ניתן לשנות והאם זה ישנה לגמרי את המתכון ? זו פעם ראשונה שאני אצטרך להכין עוגה ענקית האם ביצים גודל L צריך או xL ( לשנות כמות אם יש לי xl בבית ? למה תמיד שאני אופה עוגה היא תופחת יפה ואז אחר כך נופלת ויש סדקים ?? החום 180 לא טוב ?? ממש אשמח לעזרה לבן שלי אוטוטו יש יום הולדת

    • תכיני מראש תראי שהכל בסדר ואז תכיני לגן.
      מיץ תפוזים מקרטון ספרינג / פריגת החברה לא משנה, אותו מספר ביצים תקפידי לא לא להגזים בהקצפה, עוגה לא נופלת אין מצב זאת לא עוגת גבינה, את מגזימה בהקצפה אולי המתכון לא טוב את מפספסת משהו בהכנה, בקשר לסדקים תנמיכי את החום ל 160 מעלות ולפעמים צריך לקבל שיש סדקים בעוגות תמיד אפשר להפוך.

  18. שלום ניקי אני רוצה להכין את העוגה ליום הולדת בגן של הבת שלי ורוצה לקשט את העוגה עם קצפת רק שתהיה פרווה כיוון שיש ילד רגיש לחלב האם לעשות עם שמנת ריצ'? ותודה רבה לך על כל המתכונים הנהדרים

    • היי לנה
      תשתמשי בריץ לציפוי.

      • תודה

  19. אפשר להכין את העוגה שלושה ימים לפני היום הולדת ולהקפיא? ויום לפני היום הולדת להפשיר ולעשות ציפוי? זה יצא טעים כמו שעושים באותו יום?:)

  20. הי. אם אני רוצה לזלף על העוגה מעל ובדפנות ולהניח דף אכיל. האם צריך לצפות את העוגה בקרם שכבה דקה במקום ציפוי השוקולד?

  21. היי ראיתי שרשמת שאפשר להחליף את המיץ תפוזים בשמנת מתוקה אפשר להחליף בשמנת מתוקה לשמנת להקצפה ??

    • אפשר

  22. היי ניקי מה שלומך?
    אני רוצה לקבל ממך עצה, אני מקציפה את הביצים ואח"כ את כל הנוזלים- הבלילה ממש תפוחה וגבוהה, כמעט עד שפת הקערה. כשאני מוסיפה את הקמח בהדרגה ובמהירות נמוכה – הנפח יורד לי בחצי וזה ממש מבאס!
    איך לעשות את זה יותר טוב?

    • זה גם הגיוני לא ? הקמח זה מסה כבדה והוא מוריד את הנפח של הביצים. מה מבאס העוגה לא יוצאת טוב ?

      • העוגה יוצאת טוב, אבל לא גבוהה מאוד כמו שנראה אצלך בתמונה ולא מאוד רכה ואוורירית. זה קורה לי ברוב העוגות טורט..

      • עכשיו אחרי שהיא התקררה אני רואה גם שהיא התכווצה לי לאמצע.. ):

        • אז יכול להיות שהקצפת יותר מידי ולכן העוגה התכווצה וחשוב להוסיף את הקמח במינימום ערבוב ערבוב יתר גורם לדחיסות צריך להכין את העוגה טוב בשביל לקבל תוצאה טובה, דבר שני טורט זה משהו אחר ודרך ההכנה היא שונה, יש שם הפרדת ביצים וקיפולים.

          • אוקיי תודה רבה נמשיך לנסות!
            אגב מה ההבדל בין טורט לעוגה מהסוג הזה?

            • יש מתכון לטורט באתר את מוזמנת להסתכל איך הכנתי אותו.

  23. הי ניקי, הכנתי את העוגה עכשיו למחר. היא נראית מדהים. איך לשמור אותה עד מחר? במקרר או בחוץ? מתי כדאי לצפות אותה?
    תודה רבה!

    • תשמרי אותה במקום סגור במטבח, את יכולה לצפות עכשיו.

  24. שלום ניקי..אני מצאתי תבנית ענקית חד פעמי שהעומק שלה הוא יותר גבוה מהתבנית החד פעמית הענקית הרגילה..איך אני עושה את העוגה מבחינת כמויות על מנת שתצא לי יותר גבוהה ??..
    ושאלה נוספת היא אם אני רוצה להפוך את העוגה איך אני עושה זאת??..אשמח לתשובות..תודה

    • תעשי כמות וחצי, שמת לב למספר הביצים ? אחרי שהעוגה קרה תהפכי אותה על מגש בחד פעמי היא יוצאת יפה.

  25. היי ניקי..רציתי לדעת איך אני חוצה את העוגה לשניים על מנת לצפות אותה באמצע?

    • זה לא רעיון טוב לעוגה בגודל הזה, היא לא מתאימה לזה. עם סכין ארוכה או לאפות מראש שתי עיסות נפרדות.

  26. היי ניקי,
    באיזה גודל ביצים יש להשתמש?
    תודה מראש

    • L ביצים גדולות.

  27. הי ניקי, שמתי לב שהדף אכיל קטן לעוגה ושנשאר עוד מקום לקישוט בקצפת. האם יש מתכון שמתאים בול לגודל של הדף אכיל?

  28. ניקי שלום
    באיזה נפח כוס משתמשים לקמח,מיץ,סוכר ? מניחה שכוס של 200 אך לא בטוחה…
    בנוסף,אפשר להכין מיץ תפוזים מתרכיז ? זה מה שיש לי כרגע…
    תודה רבה!

  29. היי ניקי אם משתמשים בקמח רגיל כמה אבקת אפיה להשים ? שקית /2 שקיות ?
    בתודה מראש

    • 4 כפיות.

  30. היי ניקי , צריכה להכין עוגה ללא גלוטן מה התחליף במקום קמח וגם שתהיה גבוהה

  31. בוקר טוב,קניתי את התבנית החד פעמית הכי גדולה,השאלה שלי אם העוגה תצא מספיק גבוהה?

    • הי ורד
      היא ממלאת את התבנית הגדולה 30X40 תסתכלי בתמונות זה יוצא אותו דבר.

  32. בוקר טוב ניקי,
    קודם כל רציתי לאמר שאת ממש מקסימה ואני מודה מראש על התייחסותך!
    יש לי כמה שאלות היות ואני לא אופה כל-כך הרבה כמוך ובייחוד שלא עשיתי אף פעם עוגה כזו גדולה וחברות אמרו לי שלהם לא מצליח הרבה פעמים עוגה בגודל גדול כל-כך-אז רציתי לקבל עצות ממך-שאת מומחית מבחינתי!
    יש לילדה שלי יום הולדת מחר בגן.
    רציתי לשאול:
    1. מתי אני יכולה לאפות את העוגה כך שתישאר טריה למחר?
    תכננתי לאפות את העוגה בשעות הקרובות היות והיום אני עובדת משמרת צהריים. במידה ואני אופה הבוקר-איפה לשמור את העוגה עד מחר? יאכלו את העוגה בגן מחר בסביבות 10 בבוקר כנראה.
    2. כמו כן-מתי לצפות אותה? (היום או מחר בבוקר) והאם מורחים את הציפוי כשהוא חם או קר והאם זה תלוי אם העוגה קרה (מהמקרר) או בטמפרטורת החדר?
    3. הקישוטים על ציפוי השוקולד (סוכריות)-שמים מיד אחרי ששמים את הקרם?
    4. יש לי מיקסר ידני (כמו שהיה פעם) אז את הביצים והסוכר אקציף בו. לגבי השאר-ניתן לערבב ידנית בכף אחרי שאעביר את הקצף לקערה?

    תודה רבה על הכל!

  33. היי ניקי. אני כרגע מקציפה את הביצים והסוכר במיקסר יד . איך אני יכולה לדעת מתי הקצף מוכן ?

    • עניתי.

  34. הי נקי. יש תי ניסיון עם בצקים ומתוקים.. אבל מישומה לא מצליחה להכין עוגות גדולות .. לוקח להם המון זמן בתנור וגם שכבר הקיסם יוצא יבש אני מוציאה את הצבנית ומרגישה שהבלילה עדיין חיה והחלק הקרספי למעלה נשבר.. תוהה לעצמי אולי החום גבוה מידיי

    • לדעתי את מקציפה יותר מידי תשימי לב לזה. בלי כל קשר אפשר לאפות על 160 מעלות .

  35. היי ניקי
    האם ניתן להמיר את מיץ התפוזים במים/חלב/יין תירוש?

    • לא

      • היי ניקי…
        קודם כל העוגה בתנור… תחזיקו לי אצבעות… זה למחר!!!

        שנית אשמח לדעת מה הסיבה שאי אפשר להמיר למים, חלב או מיץ ענבים.

        ואני מקווה שפעלתי נכון… את כל המצרכים הוספתי כשהמיקסר היה עם וו ההקצפה… רק שהורדתי קצת את המהירות לאחר הקצפת הסוכר והביצים… ועם הקמח הורדתי למהירות מאוד נמוכה ואחכ גם קיפלתי קמת עם המרית.

        • לא יוצא טעים מרקם אחר, מיץ ענבים זה בסדר לקחת בחשבון שזה יהיה הטעם של העוגה וכל העוגה נעשית במיקסר לא היית צריכה לקפל, הכל בסדר תהנו.

  36. הי ניקי,
    אני מכינה את העוגה ליומולדת של הבן שלי מחר בגן.
    שאלה לי- אחרי ששפכתי את השוקולד מעל העוגה אני רוצה לשים דף אכיל ומעט זילוף,יש צורך לשים ביניהם עוד קרם שוקולד מעל העוגה או שמספיק הקרם ששפכתי מעל העוגה בפעם הראשונה כמו שכתבת?
    תודה רבה!

  37. ניקי עזרההה קניתי קצפת צמחית במקום שמנת מתוקה הולך??

    • כן הולך.

  38. שלום
    האם אפשר שמנת חמוצה במקום המתוקה? אם כן- כמה והאם מומלץ? תודה

    • ?

    • לא מומלץ שמנת מתוקה הרבה יותר מוצלח.

  39. היי ניקי יקרה! אין לי כוס מדידה איך לדעתך אפשרי לעשות את העוגה בכל זאת?

    • לקחת כוס שהקיבולת שלה הוא 240 מ"ל, זאת כוס גדולה יותר מהחד פעמי.

  40. הי ניקי! התחלתי את המתכון וגיליתי שאין לי שמן. בכמה חמאה להמיר?

    • 360 ג' חמאה

  41. הי ניקי,
    מה שלומך?
    לגבי הקצפת הביצים והסוכר-האם מקציפים רק את החלבונים או את כל הביצה ביחד? והאם להוסיף את הסוכר בהדרגה?
    תודה רבה!
    את מקסימה וכל המתכונים שלך מעולים!

    • בוקר טוב
      מקציפים את הביצים שלמות ביחד עם הסוכר להוסיף בבת אחת.

      • אוקי. תודה רבה ניקי על התשובה המהירה! את מקסימה!

  42. התגובה שלך
    חייבת לפרגן!!!! התעלפנו על עוגת הבננה הבחושה, ליקקנו את האצבעות בעוגת התפוחים הבחושה, אבל הפעם מזל שהשאירו לי את התבנית ולא אכלו גם אותה. ילדי הגן ביקשו עוד חתיכה ועוד חתיכה. העוגה מעולה!!!! קלה להכנה, יצאה גבוהה, אחידה ואוורירית וחוסלה! את מצליחה להפוך קלמזית מטבח מושלמת לאחת שמבקשים ממנה עצות ומתכונים( כמובן ששולחת ישר לניקי ב ). אלופה!!!

  43. היי ניקי
    האם אפשר להכין את העוגה לצורך עוגת זילוף?
    יהיה פשוט למרוח עליה קרם ולזלף?
    כמובן אני חייבת להוציא אותה מהתבנית.
    בנוסף אם אחליף את התפוזים ב2 שמנת מתוקה זה יהיה בסדר?
    או שעדיף להשאיר תפוזים?
    תודה

    • כן לכל השאלות יוצא נהדר.

  44. שלום ניקי.
    יומולדת מחר בגן:) האם בנוסף לקרם אפשרי להוסיף קצפת מעל (הבת שלי רוצה עוגה עם קצפת.. והמתכון מצא חן בעיני) או שאולי לוותר על הציפוי שוקולד ורק הקצפת מספיקה?
    צריכה מתכון לעוגה גדולה
    תודה

    • שימי קצפת על הקרם שוקולד, מזל טוב.

  45. סליחה שאני חופרת לך היום :)
    יש אפשרות להחליף את השמן בחמאה? מה יותר טעים, לדעתך?
    כמו כן, במידה ואני רוצה ציפוי שוקולד חלב ולא מריר לעוגה- מה היחס בין שוקולד החלב לשמנת המתוקה?
    תודה רבה :)

    • להכין עם שמן, לגבי הציפוי (זה לא באמת ציפוי) 200 ג' שוקולד על 150 מ"ל הוא יספג בעוגה הוא לא ישאר בתור ציפוי. תוסיפי למה שכתבתי עוד חצי כוס שוקולית.

      • רק כדי לוודא שהבנתי נכון:
        חצי כוס שוקולית וחצי כוס קקאו ו2 כוסות סוכר?
        תודה:)

  46. היי ניקי,
    אין על המתכונים שלך :)
    שאלה – הבנתי שאת מיץ התפוזים אפשר להחליף ב2 שמנת מתוקה (250 כל אחת)?
    יש אפשרות להחליף את השוקולית בקקאו ושוקולד מריר/חלב?
    תודה רבה!

    • בוקר טוב
      2 קופסאות שמנת, בקשר לקקאו העוגה יותר מוצלחת עם שוקולית או לפחות שילוב. חצי כוס קקאו סוכר 2 כוסות.

      • אוקיי, אז מה הכמויות בשילוב בין שוקולית עם קקאו?
        תודה רבה על המענה המהיר

  47. היי,
    אני רוצה להכין את העוגה הזו בתבנית בצורת פרפר – לא יודעת בדיוק מה הגודל שלה..
    נראה לך שזה בסדר?

    • לדעתי היא גדולה מידי אלא אם התבנית שיש לך מאוד גדולה. תלכי על זאת http://www.nikib.co.il/cakes-dessert/20769/ אם תישאר שארית תעשי מאפינס.

  48. היי ניקי,
    יש לי תבנית חד"פ של 34×40.
    זה בסדר או גדול מדי?

    • זה בסדר גמור, בהצלחה.

      • תודה ניקי, הכנתי אתמול ליום הולדת של הבת שלי וכל הילדים טרפו את העוגה:)
        אני צריכה להכין עוד אחת ליום הולדת הכיתתי, ולצד התבנית המלבנית הענקית אני רוצה להוסיף גם תבנית רגילה של a4 שכבר יהיה לשבת. כמה צריך להוסיף מבחינת כמויות? להכפיל ב1.5?

        • תכיני בנפרד זה עדיף http://www.nikib.co.il/cakes-dessert/chocolate-cakes/4379/ היא מתאימה לבינונית.

          • תודה.
            מה יקרה אם אכפיל כמויות? זה לא ייצא טוב? אני לחוצה בזמן ולא בטוחה אספיק לאפות 2 עוגות

            • אני לא אוהבת את ההכפלות זה לא יוצא אותו דבר, את לא אמורה לאפות שתי עוגות במילא ? מה ההבדל בעצם ?

              • סבבה. אכין עוד עוגה.
                תודה:)

  49. ניקי שלום,
    העוגה הזאת נפלאה.
    אני רוצה לאפות את הבלילה בקאפקייקס מנייר (שכמובן קונים בחנות) במקום בתבנית גדולה.
    האם זה אפשרי ? לכמה קאפקייקס זה יכול להספיק ?

    • הי הילה
      יוצא כ 40 יחידות.

  50. שלום ניקי
    איזה כמויות צריך לתבנית עגולה 28?

טוען...
טוען...