משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

עוגת תפוחים בחושה מעולה

נכתב על ידי יוני 20, 2012 , צפיות: 922276

קטגוריות: מתכונים לט"ו בשבט, מתכונים לראש השנה, עוגות בחושות מהירות, עוגות וקינוחים, עוגות ללא הקצפה, עוגות תפוחים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

יש גירסה חדשה לאפליקציה לאנדרואיד, מוזמנים לשדרג במכשיר שלכם

עוגת תפוחים בחושה מעולה, זאת העוגה שהכי הרבה הכינו אותה באתר או לפחות נמצאת בחמשת העוגות הראשונות. במקור הכנתי אותה בכמויות שמתאימות לעוגה קטנה יותר והצטערתי כי היא מתחסלת תוך דקות.
הרבה גולשים שאלו אותי איך להגדיל ומה עושים כדי שתצא עוגה גדולה יותר.
אז החלטתי להכין אותה ולקוות שלפחות תשאר חצי יום עוגה בבית, נו התבדתי העוגה מעולה וכולנו חגגנו עליה בתענוג אמיתי.
עוגה פשוטה להפליא בלי הקצפות בלי כלים מיותרים, מערבבים עם כף מכניסים לתנור וכשהריח הנפלא יוצא מהתנור יודעים שיש עוגה לשבת. במידה ולא ציינתי העוגה פרווה והיא כל כך טובה, עד שלא מכינים אותה לא מבינים כמה שהיא טובה.

עוגת תפוחים בחושה מעולה – apple cake recipe

גודל תבנית: 24"

מצרכים:

4 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות (ירוקים צהובים)
4 ביצים
250 ג' סוכר (כוס ורבע)
2 כפות גדושות סוכר חום בהיר (דמררה)
280 ג' קמח תופח (2 כוסות)
כוס שמן
כפית קינמון גדושה

אופן ההכנה:

1. לערבב את קוביות התפוחים והסוכר חום, לטרוף את הביצים והסוכר, להוסיף את שאר המצרכים.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת וקיסם יוצא נקי.

עוגת תפוחים בחושה יפה וטעימה ואפילו פרווה

עוגת תפוחים בחושה מעולה

רוצים עוד עוגות תפוחים ?
 

גולשים מכינים וממליצים:

שירה : תודה רבה! הרבה פעמים ניסיתי להכין עוגת תפוחים טעימה אך ללא הצלחה, ופה, כמה פשוט וכמה טעים!!
תודה על כל המתכונים, זה המקום היחיד ממנו אני לוקחת מתכונים ואף פעם לא מתאכזבת!

תודה רבה! : תודה רבה על עוגה נפלאה!! לא האמנתי שהיא תצא כל כך טוב. היא יצאה רכה, עסיסית וטעימה. תודה!

אוסנת :  אף פעם לא היתה עוגת תפוחים מדהימה כמו זו. הן מבחינת המרקם, והן מבחינת הטעם. כשאומרים אצלנו עוגת תפוחים, זה סוג של עוגה סתמית, אבל את זו הכנתי ביום שישי בבוקר ונאלצתי להכין אחת נוספת במוצאי שבת…. למה בכלל הכנתי אותה? כי קראתי את התגובות, וחבל לי שלא הצלחתי להגיב באתר, שכן זה ממש משפיע על החלטת הביצוע.תודה, ממש, את נהדרת.

לעדכונים נוספים היכנסו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לעשרות אלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

1,871 תגובות

  1. היי
    ניקי אם יש לי רסק תפוחים וממש בא לי להכין כודת תפוחים אפשרי?

  2. היי ניקי,
    1.האם משנה צבע התפוחים?
    2.במה אפשר חהמיר את הסוכר החום?

    תודה!

    • תשובות:
      מה שיש לך זה בסדר ואפשר בלי הסוכר חום.

  3. מעולה מעולה מעולה! אין מה להוסיף!

  4. אפשר להכפיל את כמות התפוחים במקום הסוכר?

    • מה הקשר ? בלי סוכר לעוגה לא יהיה טעם.

  5. הי ניקי, הבן שלי רוצה שאכין לו את העוגה הזו ליומולדת ואני מתכננת לשים עליה דף אכיל לעוגה (תמונה מסוכר). האם יש לך רעיון לציפוי קליל שיכול להתאים לעוגה הזו כדי שהיא תהיה ישרה ודביקה, כך שיהיה יותר נוח לשים עליה את התמונה? תודה מראש ויום טוב, מורלי

    • הציפוי הוא רק בגלל התמונה ? אז אין צורך הדף ידבק גם ככה.

  6. היי ניקי!
    למי שהשמן קצת מגעיל אותה, יש אפשרות להחליף בחמאה?

    • כן בוודאי

  7. היי ניקי תודה על מתכון מהמם וטעים :)
    אני רוצה להכין את העוגה בשתי תבניות אינגליש קייק
    אחת להשאיר לבן זוג ואת השניה לקחת לעבודה
    השאלה היא אם אכין את העוגה הערב, אני צריכה להכניס אותה למקרר עד הבוקר לפני שאקח לעבודה? או שעדיף להשאיר אותה על השיש?
    תודה!!!

    • במקרר מלי, מזג האוויר כבר לא מתאים שהעוגה הזאת תעמוד על השיש לכן עדיף במקרר.

  8. היי ניקי אין לי קמח תופח..כמה כפיות אבקת אפיה להוסיף?

    • 2 כפיות

  9. ניקיל'ה היום אין מתכונים חדשים?

    • לא שלחתי היום

  10. הכנתי אתמול ( חמישי) בשביל שבת והתחסל כמעט עד הסוף הכנתי היום (שישי) שוב פעם, מקווה בהחלט שיהיה עוגה לשבת….
    ניקי אין על המתכונים שלך!!!!!

    • בחירה טובה מירי, תהנו.

  11. התגובה שלך אם אפשר לותר על קינמון?
    והאם אפשר להשתמש בפינק ליידי

    • כן לשתי השאלות.

  12. הי ניקי.
    מתאים להוסיף למתכון שוקולד ציפס?

    • כן ויקי

  13. האם אפשא להחליף באגסים?

    • כן

  14. האם אפשר לעשות את העוגה רק עם תפוח אחד?

    • לא, תכיני עוגה אחרת.

טוען...
טוען...