משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

עוגת שוקולד חמה פונדנט

נכתב על ידי יוני 14, 2015 , צפיות: 52162

קטגוריות: עוגות וקינוחים, עוגות שוקולד, קינוחים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

עוגת שוקולד חמה פונדנט

רק לדמיין את הפינוק הנפלא הזה, קרם שוקולד עשיר ושוקולד פורץ החוצה מתוך העוגה לחה עסיסית, עוגת שוקולד אישית שהפנים כולו קרם שוקולד נוזלי וחם שבנגיעה קלה פורץ החוצה. מי יכול לעמוד בתענוג הנהדר הזה ? אחד לא מספיק צריך לפחות שניים.

עוגת שוקולד חמה פונדנט

5 קוקוטים

מצרכים:

75 ג' שוקולד מריר
75 ג' שוקולד חלב
120 ג' חמאה
2 ביצים
2 חלמונים
100 ג' סוכר (חצי כוס)
40 ג' קמח (2 כפות גדושות)


אופן ההכנה:

1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה.

2. לטרוף ביצים חלמונים וסוכר ולערבב עם השוקולד בסוף להוסיף את הקמח.

3. למלא את הקוקוטים כמעט עד הסוף להשאיר מעט רווח

4. לחמם מראש את התנור כ 10 דקות ל 180 מעלות להכניס את הקוקוטים לאפות כ 14 דקות בדיוק!

5. להוציא מהתנור ולהפוך על צלחת הגשה לפתוח עם כפית ולהנות ממפל השוקולד

הערות:
כל תנור והזמן שלו, חשוב להוציא מהתנור בזמן לא לפספס שהפנים ישאר נוזלי, מצד שני לא להוציא מוקדם מידי שזה יספיק להאפות. לא הלך פעם ראשונה ? נסו שוב עד שמצליח.

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

IMG_8542

איזה יופי! השוקולד פורץ החוצה

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

תגיות: , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

311 תגובות

  1. איך אפשר לעשות את זה פרווה וטעים?

    • להשתמש בשוקולד מריר בכל ולהחליף את החמאה בשמן.

  2. אם אני רוצה להכין לערב ושיהיה כמה שיותר טרי יש אפשרות להכין עכשיו את הבלילה ולאפות בערב?

    • כן

  3. היי ניקי,
    קודם כל יש לך מתכונים אליפות!!! רוב המטבח שלי מורכב מהמתכונים שלך!!! אז תודה לך!!!
    האם ניתן להשתמש בתבנית סיליקון מאפינס?

    • זה לא מתאים למתכון הזה.

  4. היי ניקי,
    רציתי לשאול אם אני רוצה להכין את זה כעוגה בתבנית עגולה בכמה אני צריכה להכפיל את הכמויות.

    תודה רבה ושבת שלום

    • את לא יכולה זה פונדנט.

  5. שלום ניקי

    ציפיתי לראות תמונות בשלבים וכן קיבלתי…אלופה את
    שאלה קטנה.. האם צריך להקציף במיקסר?או שמספיק לטרוף ביד.

    • לטרוף זה עם מזלג.

  6. ניקי את כל כך אלופה!!
    בשישי האחרון היה לנו אירוע ועוד הייתי צריכה להספיק להכין שבת שבה אירחנו את חמי וחמותי וכבר חשבתי שלא אספיק להכין קינוח.. מזל שיש את ניקי שתמיד מצילה את המצב ובזכותה כולם ליקקו את האצבעות. אז פשוט תודה!!

  7. אפשר רק שוקולד מריר?

    • כן

  8. היי ניקי, האם אפשר להחליף את החמאה בשמן? אני רוצה שיהיה פרווה וללא מרגרינה. תודה

    • תחליפי מוריה.

    • כמה שמן לשים במקום החמאה?

      • חצי כוס.

  9. ניקי. פשוט להגיד תודה. כל מילה מיותרת. בהערכה גדולה שבת שלום. מורן.

    • אין על מה מכל הלב.

  10. היי. יש לך רעיון מה אפשר לעשות עם 2 החלבונים הנותרים? ?

  11. היי ניקי , רציתי להגיד לך שיצא ממש אבל ממש טעיםםם הכול חוסל בשניה..
    תודה

  12. היי ניקי.
    הכנתי אותם עכשיו ואני רוצה להגיש בערב אחרי הארוחה.
    לשמור במקרר או על השיש עד הערב?? תודה ושבת שלום

    • תשמרי במקרר תחממי קצת לפני.

  13. היי ניקי.
    יצא מעולה, מרקם מצוין, רק שזה לא נשלף לי מהתבנית.. ניסיתי לחתוך את התבנית ולהוציא, גם לא הלך, זה התפרק.
    למה נראה לך זה קורה?
    תודה!!

    • איזה תבנית השתמשת ?

      • חד פעמית כסופה. נראה כמו בתמונה שמצורפת למתכון.

        • לא אמור להיתפס אין לי מושג למה זה קרה.

  14. היי ניקי,
    1) האם הקוקוטים – אל מנג'טים כסופים כאלה?
    2) איך הופכים לצלחת, העוגה לא נדבקת לתחתית ולצדדי המנג'ט?

    תודה:)

    • היי
      הכסופים החד פעמי זה לא עטרות נייר. לא נדבקת יוצאת בקלות.

      • תודה רבה!!

  15. הכנתי ויצא לי כמו עוגת שוקולד רגילה, אשמח אם תדעי לעזור לי להבין איפה הטעות שגרמה לזה. אפיתי בטעות בטורבו. והכנתי בתבנית קאפקייק עם מנג'טים חד פעמי.. אולי בגלל שיותר קטנים הייתי צריכה לאפות פחות???
    תודה רבה!!!

    • אני חושבת שענית לעצמך, היית צריכה לאפות פחות אפית יותר מידי וקיבלת עוגת שוקולד רגילה. לא נורא לומדים, הייתי אופה אחד בודקת את הזמן שלו ורק אז מכניסה את השאר.

  16. הי ניקי, וסליחה על השעה… אני באמצע להכין שבת.
    איפה יש באתר מתכון לעוגת סופלה?

    • אין לי.

  17. היי ניקי,
    לא הבנתי את הכוונה בלשמור על רווח קצת… כשמוזגים את הבלילה לתבניות.

    תודה על מתכונים נפלאים!

    • הכוונה לא למלא את הקוקטים עד הסוף, להשאיר קצת הפרש.

      • תודה על התשובה המהירה!
        יש לך עוגות נפלאות..
        מרוב מבחר קשה לבחור חח

  18. ואוו תודה ניקי יצא פשוט מהמםם!!שבת שלום

  19. היי ניקי
    אפשר להשתמש בקמח שקדים?

    • לא

  20. יש מצב לעשות את זה כשר לפסח ולהשתמש בקמח של פסח?

    • אין לי תשובה ודאית, תנסי.

  21. אפיה בטורבו?

    • לא, אפייה רגילה

  22. היי ניקי, אפשר להשתמש במחמאה?

    • כן יעל

  23. היי, יש אפשרות לאפות את העוגה קצת יותר שהיא תהיה פחות נוזלית מבפנים? או שזה יפגע בה?

    • את יכולה לאפות יותר אבל זאת עוגה שאמורה להיות נוזלית, אפייה יותר תאפה את הפנים ואז בשביל מה להכין את המתכון הזה ?

  24. ואוו חייבת לציין שיצא מאוד טעים..
    אבל יצאו לי בסך הכל שישה כאלה.. האם זה בסדר או שהיה אמור לצאת יותר?

    יש אפשרות לשים פחות חמאה?

    והאם אפשר להקפיא לאחר האפייה או לפני?

    תודה

    • תסתכלי בבקשה במתכון רשמתי כמה אמור לצאת. בקשר להקפאה אין לי תשובה, אפשר ולשמור במקרר מספר שעות ואז לאפות. בנוגע לחמאה זה המתכון ואלו הכמויות.

  25. הי ניקי
    האם אפשר להכין את המעדן הזה במנג'טים של סופלה?

    • כן

  26. יש איזה מתכון של סופלה באתר?חיפשתי ולא מצאתי

    • אין לי

  27. שלום
    האם ניתן להכין את התמיסה מספר שעות מראש ולאפות כשהאורחים מגיעים?

    • הי מירב
      את יכולה לשמור במקרר מספר שעות מראש.

  28. היי ניקי, אני בסוף חודש תשיעי והתחשק לי משהו שוקולדי בטירוף…קיצר הכנתי את הפונדנט הזה לארוחת ערב ויצא מעולה!!!! בדיוק ענה למה שהייתי צריכה- מאפה מפוצץ שוקולד!! בטח ייצא לי תינוק שיירצה לינוק שוקו..חחח…

    • מזל טוב, תנוחי הרבה שיהיה בהצלחה.

  29. היי ניקי האם אפשר לנסות לעשות את המתכון הזה עם קורנפלור במקום קמח? שיהיה ללא גלוטן

    • לא נעמה, את צריכה להשתמש באיזה תחליף קמח.

  30. ניקי שלום:)
    אם אני ישים רק שוקולד חלב זה יהיה יותר טעים?

    • לא, מריר הרבה יותר טוב ויותר מתאים.

  31. ניקי שבוע טוב.
    הכנתי לשבת את הקינוח הטעים הזה ויצא מושלםםםם
    כל המשפחה התענגה כולל הילדים!! תודה רבה לך על הכל!! תבורכי!

    • תודה רבה נעים לקרוא.

  32. סוף הדרך של מתכון!!
    יש לך גם מתכון של סופלה?

    • לא

  33. ניקי יקרה
    לא ברור לי מתי להוציא …איך אני יכולה לדעת מתי להוציא ..זו נקודה קריטית להצלחת המתכון

    תודה רבה על המתכון המקסים

    • אני לא יכולה לדעת, רשמתי את הזמן שלקח בתנור שלי ותלכי לפי זה. אולי אצלך אותו דבר או שצריך יותר או פחות. תאפי אחד ותבדקי, מקסימום לפעם הראשונה תפספסי קצת אבל לפחות תדעי זמנים מדויקים יותר.

  34. ניקי שלום!

    הכנתי עכשיו את העוגה ויצא מ ע ו ל ה ..
    תודה על מתכונים מעולים….

    • מכל הלב , תודה לך.

  35. שלום ניקי,
    תודה על המתכונים הנפלאים! במידה שאני מעוניינת להחליף את החמאה בשמן, איזו כמות של שמן מדובר?
    תודה!

    • לא ניסיתי עם שמן, חצי כוס שמן.

  36. ניקי היקרה
    פינקתי את ילדי והילדים של גיסתי
    ויצא טעיםםםםםםםםםם
    אני והילדים התלהבנו מאוד !!
    הכנתי רק עם שוקולד מריר
    פעם הבאה אכין חצי חצי
    ו13 דקות מספיקות בתנור שלי
    כמו שרשמת שזה תלוי בתנור
    תודה רבה על מתכון הורס!!!
    שבוע טוב

  37. אני קוראת נלהבת של מתכונייך, אין יום שעובר ללא האפליקציה הזו, כל ארוחת צהרים וכל עוגה או קינוח- תמיד דבר ראשון ניקי! הכל טעים ומוצלח ובכמויות קטנות- שזה אני הכי אוהבת.. ממש מדהים!!!! הפונדמנטליזם הזה לא היה מי יודע מה … אולי כי עשיתי אותו פרווה? בכל מקרה למי שרצה לדעת- עשיתי בחמישי בלילה ,אפיתי והקפאתי ובשבת בבוקר הפשרתי והנחתי על הפלטה- היה מצוין והשוקולד נוזלי

  38. הפעם יצא לי מעולה
    רק איך הופכים על הצלחת
    זה נוזלי?

    • לוקחים את הקוקט והופכים על צלחת, אם אפית כמו שצריך זה אמור להיות נוזלי.

  39. היי ניקי בוקר טוב
    רציתי לדעת האם אפשר לשים רק שוקולד מריר כי אני רוצה את זה פרווה
    תודה מראש

    • בוקר טוב גם לך
      אפשר.

  40. הי ניקי יצא מושלללללםםם

    • איזה מותק תודה.

  41. היי ניקי , אשמח לדעת האם מדובר
    בקמח תופח ?

    • קמח רגיל.

  42. היי ניקי!
    צריך לשמן את הקוקוטים?

    • לא אין צורך.

      • יצא מצויין! תודה רבה!
        מכינה שוב לאחר בקשות מרובות מבעלי… ;)
        ממש נתת לי ביטחון באפיה…
        מזל שמצאתי את האתר שלך! מודה לך מאוד!
        אין על המתכונים שלך!

טוען...
טוען...