משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

עוגת שוקולד חמה פונדנט

נכתב על ידי יוני 14, 2015 , צפיות: 39013

קטגוריות: עוגות וקינוחים, עוגות שוקולד, קינוחים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

עוגת שוקולד חמה פונדנט

רק לדמיין את הפינוק הנפלא הזה, קרם שוקולד עשיר ושוקולד פורץ החוצה מתוך העוגה לחה עסיסית, עוגת שוקולד אישית שהפנים כולו קרם שוקולד נוזלי וחם שבנגיעה קלה פורץ החוצה. מי יכול לעמוד בתענוג הנהדר הזה ? אחד לא מספיק צריך לפחות שניים.

עוגת שוקולד חמה פונדנט

5 קוקוטים

מצרכים:

75 ג' שוקולד מריר
75 ג' שוקולד חלב
120 ג' חמאה
2 ביצים
2 חלמונים
100 ג' סוכר (חצי כוס)
40 ג' קמח (2 כפות גדושות)


אופן ההכנה:

1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה.

2. לטרוף ביצים חלמונים וסוכר ולערבב עם השוקולד בסוף להוסיף את הקמח.

3. למלא את הקוקוטים כמעט עד הסוף להשאיר מעט רווח

4. לחמם מראש את התנור כ 10 דקות ל 180 מעלות להכניס את הקוקוטים לאפות כ 14 דקות בדיוק!

5. להוציא מהתנור ולהפוך על צלחת הגשה לפתוח עם כפית ולהנות ממפל השוקולד

הערות:
כל תנור והזמן שלו, חשוב להוציא מהתנור בזמן לא לפספס שהפנים ישאר נוזלי, מצד שני לא להוציא מוקדם מידי שזה יספיק להאפות. לא הלך פעם ראשונה ? נסו שוב עד שמצליח.

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

IMG_8542

איזה יופי! השוקולד פורץ החוצה

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

עוגת שוקולד חמה פונדנט

תגיות: , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

267 תגובות

  1. אפיה בטורבו?

    • לא, אפייה רגילה

  2. היי ניקי, אפשר להשתמש במחמאה?

    • כן יעל

  3. היי, יש אפשרות לאפות את העוגה קצת יותר שהיא תהיה פחות נוזלית מבפנים? או שזה יפגע בה?

    • את יכולה לאפות יותר אבל זאת עוגה שאמורה להיות נוזלית, אפייה יותר תאפה את הפנים ואז בשביל מה להכין את המתכון הזה ?

  4. ואוו חייבת לציין שיצא מאוד טעים..
    אבל יצאו לי בסך הכל שישה כאלה.. האם זה בסדר או שהיה אמור לצאת יותר?

    יש אפשרות לשים פחות חמאה?

    והאם אפשר להקפיא לאחר האפייה או לפני?

    תודה

    • תסתכלי בבקשה במתכון רשמתי כמה אמור לצאת. בקשר להקפאה אין לי תשובה, אפשר ולשמור במקרר מספר שעות ואז לאפות. בנוגע לחמאה זה המתכון ואלו הכמויות.

  5. הי ניקי
    האם אפשר להכין את המעדן הזה במנג'טים של סופלה?

    • כן

  6. יש איזה מתכון של סופלה באתר?חיפשתי ולא מצאתי

    • אין לי

  7. שלום
    האם ניתן להכין את התמיסה מספר שעות מראש ולאפות כשהאורחים מגיעים?

    • הי מירב
      את יכולה לשמור במקרר מספר שעות מראש.

  8. היי ניקי, אני בסוף חודש תשיעי והתחשק לי משהו שוקולדי בטירוף…קיצר הכנתי את הפונדנט הזה לארוחת ערב ויצא מעולה!!!! בדיוק ענה למה שהייתי צריכה- מאפה מפוצץ שוקולד!! בטח ייצא לי תינוק שיירצה לינוק שוקו..חחח…

    • מזל טוב, תנוחי הרבה שיהיה בהצלחה.

  9. היי ניקי האם אפשר לנסות לעשות את המתכון הזה עם קורנפלור במקום קמח? שיהיה ללא גלוטן

    • לא נעמה, את צריכה להשתמש באיזה תחליף קמח.

  10. ניקי שלום:)
    אם אני ישים רק שוקולד חלב זה יהיה יותר טעים?

    • לא, מריר הרבה יותר טוב ויותר מתאים.

  11. ניקי שבוע טוב.
    הכנתי לשבת את הקינוח הטעים הזה ויצא מושלםםםם
    כל המשפחה התענגה כולל הילדים!! תודה רבה לך על הכל!! תבורכי!

    • תודה רבה נעים לקרוא.

  12. סוף הדרך של מתכון!!
    יש לך גם מתכון של סופלה?

    • לא

  13. ניקי יקרה
    לא ברור לי מתי להוציא …איך אני יכולה לדעת מתי להוציא ..זו נקודה קריטית להצלחת המתכון

    תודה רבה על המתכון המקסים

    • אני לא יכולה לדעת, רשמתי את הזמן שלקח בתנור שלי ותלכי לפי זה. אולי אצלך אותו דבר או שצריך יותר או פחות. תאפי אחד ותבדקי, מקסימום לפעם הראשונה תפספסי קצת אבל לפחות תדעי זמנים מדויקים יותר.

  14. ניקי שלום!

    הכנתי עכשיו את העוגה ויצא מ ע ו ל ה ..
    תודה על מתכונים מעולים….

    • מכל הלב , תודה לך.

  15. שלום ניקי,
    תודה על המתכונים הנפלאים! במידה שאני מעוניינת להחליף את החמאה בשמן, איזו כמות של שמן מדובר?
    תודה!

    • לא ניסיתי עם שמן, חצי כוס שמן.

  16. ניקי היקרה
    פינקתי את ילדי והילדים של גיסתי
    ויצא טעיםםםםםםםםםם
    אני והילדים התלהבנו מאוד !!
    הכנתי רק עם שוקולד מריר
    פעם הבאה אכין חצי חצי
    ו13 דקות מספיקות בתנור שלי
    כמו שרשמת שזה תלוי בתנור
    תודה רבה על מתכון הורס!!!
    שבוע טוב

  17. אני קוראת נלהבת של מתכונייך, אין יום שעובר ללא האפליקציה הזו, כל ארוחת צהרים וכל עוגה או קינוח- תמיד דבר ראשון ניקי! הכל טעים ומוצלח ובכמויות קטנות- שזה אני הכי אוהבת.. ממש מדהים!!!! הפונדמנטליזם הזה לא היה מי יודע מה … אולי כי עשיתי אותו פרווה? בכל מקרה למי שרצה לדעת- עשיתי בחמישי בלילה ,אפיתי והקפאתי ובשבת בבוקר הפשרתי והנחתי על הפלטה- היה מצוין והשוקולד נוזלי

  18. הפעם יצא לי מעולה
    רק איך הופכים על הצלחת
    זה נוזלי?

    • לוקחים את הקוקט והופכים על צלחת, אם אפית כמו שצריך זה אמור להיות נוזלי.

  19. היי ניקי בוקר טוב
    רציתי לדעת האם אפשר לשים רק שוקולד מריר כי אני רוצה את זה פרווה
    תודה מראש

    • בוקר טוב גם לך
      אפשר.

  20. הי ניקי יצא מושלללללםםם

    • איזה מותק תודה.

  21. היי ניקי , אשמח לדעת האם מדובר
    בקמח תופח ?

    • קמח רגיל.

  22. היי ניקי!
    צריך לשמן את הקוקוטים?

    • לא אין צורך.

      • יצא מצויין! תודה רבה!
        מכינה שוב לאחר בקשות מרובות מבעלי… ;)
        ממש נתת לי ביטחון באפיה…
        מזל שמצאתי את האתר שלך! מודה לך מאוד!
        אין על המתכונים שלך!

טוען...
טוען...