משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

עוגת קרמבו

נכתב על ידי יולי 8, 2015 , צפיות: 183514

קטגוריות: עוגות וקינוחים, עוגות מוס

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

עוגת קרמבו

אתם אוהבים עוגות מוס ? אתם עומדים להתאהב בעוגה הזאת. בסיס שוקולדי עשיר וטעים מעל מוס וניל שמבחינתי אפשר לאכול אותו ישר מהקערה. אין כמו הטעם המפנק של עוגת מוס, קשה להסתפק בפרוסה אחת ולמה רק אחת אם אפשר לאכול שתיים ? מוכנים להתאהב מהביס הראשון ?

עוגת קרמבו

תבנית 24

מצרכים:

2 ביצים
100 ג' סוכר (חצי כוס)
3 כפות אבקת שוקולית
שליש כוס שמן
שליש כוס שמנת מתוקה
3/4 כוס קמח

מוס:
2 שמנת מתוקה 38%
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב
כפית תמצית וניל

קרם שוקולד:
150 מ"ל שמנת מתוקה 32%
150 ג' שוקולד מריר



אופן ההכנה:

1. להקציף ביצים וסוכר כ 2 דקות במהירות גבוהה, להוסיף שמן, שמנת ואת שאר המצרכים.

2. לאפות כ 20 דקות על 180 מעלות או עד שקיסם יוצא לח, לצנן.

3. להקציף את מצרכי הקרם למוס יציב ולמרוח על הבסיס להקפיא לשעה.

4. להמיס שוקולד ושמנת לקרם אחיד ולצקת על המוס לקרר כמה שעות

עוגת קרמבו

עוגת קרמבו

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

645 תגובות

  1. היי ניקי
    הבסיס אמור להיות רך מבפנים ?

    • כן

  2. כמה אינסטנט וניל? חבילה שלמה? במוס

  3. ניקוש
    הכנתי את העוגה, פשוט אליפות:)
    בכלום עבודה עוגה מרשימה ויפהפיה
    תודה רבה על מתכונים קלים להכנה ונראים מעולהה
    תבורכי מפי עליון,
    מירי

  4. איזו עוגה מעולה!
    הכנתי כקינוח לארוחה האחרונה בסוכה לשנה זו. כולם נהנו מאוד. בעלי אמר שהעוגה הזו טובה יותר מכל עוגות הקונדיטוריה.
    מומלצת בחום!
    תודה ניקי, וחג שמח:)

  5. היי ניקי אפשר לשים נוטלה למעלה במקום? אם כן איך שמים

    • למרוח שכבה דקה של נוטלה מעל, אם הנוטלה קשה טיפה תחממי במיקרו.

  6. אפשר לשמור במקרר ולא במקפיא?

    • העוגה לא נשמרת בהקפאה, אחרי ההקפאה הראשונית היא נמצאת במקרר.

  7. היי ניקי…
    העוגה נראית מדהים!
    יש לי 2 שאלות
    אפשר להפוך לפרווה??
    וישלי שמנת להקצפה בטעם שוקולד,מה אפשר לעשות עם זה??
    תודה על אתר מדהים,מושקע ותוצאות אדירות!!!!!!

  8. ניקי שלום
    האם אפשר להכין את העוגה עם תחתית בסקוויטים?
    תודה ושנה טובה.

    • שלום וברכה גל
      אפשר.

  9. היי, גם בתבנית מרובעת הגודל הוא אותו גודל?
    תודה מראש!

    • מרובעת תבנית קצת יותר קטנה מה a4, כלומר יותר קטנה מהבינונית.

  10. האם מתאים לתבנית בגודל 22 ?
    תודה ושנה טובה

    • לא 24 עדיף.

  11. הי אלופת האלופות!!
    אודה וגם אבוש, אני פעם ראשונה באתר המהמם שלך!! לא הכרתי אותך קודם לכן, אל תשאלי אותי למה. אני בעצמי לא יודעת… מצטערת על כל השנים שפספסתי! ):
    במהלך חיטוטיי באתר, גילית את המתכון הזה והוא נראה מטריף ברמות!!
    יש לי 2 שאלות:
    1. אני צריכה את העוגה הזו דווקא בתבנית מלבנית. איזו תבנית לקחת?
    2. לפעם הראשונה אעשה את העוגה פרווה. יש לך טיפ מה כדאי להוסיף לקצפת ריצ' כדי שזה יהיה טעים יותר, או שקצפת ריצ' מספיקה בלי כל תוספת נוספת? כי בכל זאת, אין על הטעם החלבי…
    תודה רבה מהממת!! יבורכו ידייך!!
    חג שמח ואהוב, יעלי.

    • בוקר טוב
      ראיתי את המייל שלך. לגבי השאלות. תבנית יותר קטנה מה A4 הבינונית משהו באיזור 20X25, לפרווה תחליפי בריץ ובמקום החלב חלב סויה אין צורך להוסיף כלום.

      • אני הולכת להכין אותה על הבוקר… רק שאלונת אחרונה-
        אפשר במקום החלב לשים חצי כוס ריצ' ולא סויה?
        תודה רבה יקירה… (:

        • סבבה.

  12. היי, שבוע טוב.
    לתבנית 29 עגולה, אני צריכה להכפיל?

    • שבוע טוב
      כן.

      • יש לי רק 200 גרם מריר ואני צריכה להכפיל, להוסיף 100 גר שוקולד חלב או להשאיר ככה?

        • להשיג שוקולד מריר לכמות שאת צריכה.

          • הכנתי ואני בטוחה שהטעם משגעעעע
            מבחינת הנראות של העוגה חח טוב נו, בטוח לא כמו בתמונה אבל יצא טעים מאוד.
            תודה על הכל

            • אין על מה ותהנו מהעוגה.

  13. היי ניקי. זה מתאים להכין את המוס בטעם שוקולד?

  14. היי ניקי,
    תחילה יש לך מתכונים מוצלחים מאוד. כל פעם שבחרתי בהם לא התאכזבתי.
    יש לי שאלה לגבי העוגה הזו במתכונת פרווה.
    האם זה בסדר להשתמש בשמנת צימחית איפה שרשמת שמנת מתוקה . ובנוסף איפה שרשום חלב אז במקום לשים את אותה כמות רק בעוד שמנת צימחית ?
    אני רוצה לעשות אותה בגירסה פרווה .

    • הי
      יש לך אפשרות להשתמש בריץ ? במקום השמנת המתוקה ובמקום החלב לשים את אותה כמות ריץ.

  15. היי ניקי,
    למסה של המוס, אין צורך להוסיף ג'לטין?

    • לא

  16. אם אני רוצה פרווה מה אני שמה במקום השמנת במוס ובמקום השמנת בציפוי?

  17. ואם אני רוצה פרווה?

  18. אם אני רוצה פרווה?

  19. אם אני רוצה שזה יהיה פרווה?

  20. וואוו..אני השארתי את העוגה במקפיא וזה היה ממש כמו גלידה..ממש טעים! תודה על המתכון.

    • אין על מה שלי.

  21. היי ניקי, אני רוצה להכין את העוגה בתבנית עם קוטר 28. להשאיר את אותן הכמויות?

    • זה להכפיל הכל פי שניים.

  22. שלום ניקי יקרה,
    האם להקציף את הביצים בשלמותן או קודם חלבונים ואז להוסיף חלמונים?…
    תודה!

    • ביצים שלמות קרני.

  23. היי ניקי. העוגה מדהימה!
    אני רוצה להכין אותה שוב אך יום קודם. האם אפשר פשוט להכין בצהריים/ערב להשאיר במקפיא למשך הלילה ובבוקר למחרת להעביר למקרר עם הגנאש עד האירוע?
    תודה

    • כן מיכל

      • היי
        להכין את העוגה בשלמותה יום קודם ולהכניס למקפיא?
        איך להפשיר?

        • שעתיים לפני ההגשה תעבירי למקרר, אפשר אפילו קודם.

  24. קמח תופח או רגיל?

    • רגיל.

  25. לא אמורים לשים במוס גם סוכר ?

  26. אפשר להכין את העוגה ב 2 תבניות גודל אנגלישקייק?
    ושאלה נוספת- יש תחליף לשמנת מתוקה בבסיס העוגה? אולי מיץ תפוזים?

    תודה ושבת שלום ❤️

    • העוגה לא מתאימה לאינגליש לקייק, לגבי הבסיס ריץ במקום השמנת.

  27. לכמה זמן לצנן?

    • עד שהוא קר לגמרי.

  28. היי,
    אחרי ההקצפה של הביצים והסוכר שאר המצרכים זה בערבוב או הקצפה גם?

    • הכל בהקצפה נמוכה.

  29. תודה!! (:

טוען...
טוען...