משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

עוגת קרמבו

נכתב על ידי יולי 8, 2015 , צפיות: 128743

קטגוריות: עוגות וקינוחים, עוגות מוס

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

עוגת קרמבו

אתם אוהבים עוגות מוס ? אתם עומדים להתאהב בעוגה הזאת. בסיס שוקולדי עשיר וטעים מעל מוס וניל שמבחינתי אפשר לאכול אותו ישר מהקערה. אין כמו הטעם המפנק של עוגת מוס, קשה להסתפק בפרוסה אחת ולמה רק אחת אם אפשר לאכול שתיים ? מוכנים להתאהב מהביס הראשון ?

עוגת קרמבו

תבנית 24

מצרכים:

2 ביצים
100 ג' סוכר (חצי כוס)
3 כפות אבקת שוקולית
שליש כוס שמן
שליש כוס שמנת מתוקה
3/4 כוס קמח

מוס:
2 שמנת מתוקה 38%
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב
כפית תמצית וניל

קרם שוקולד:
150 מ"ל שמנת מתוקה 32%
150 ג' שוקולד מריר



אופן ההכנה:

1. להקציף ביצים וסוכר כ 2 דקות במהירות גבוהה, להוסיף שמן, שמנת ואת שאר המצרכים.

2. לאפות כ 20 דקות על 180 מעלות או עד שקיסם יוצא לח, לצנן.

3. להקציף את מצרכי הקרם למוס יציב ולמרוח על הבסיס להקפיא לשעה.

4. להמיס שוקולד ושמנת לקרם אחיד ולצקת על המוס לקרר כמה שעות

עוגת קרמבו

עוגת קרמבו

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

520 תגובות

  1. היי ניקי ערב טוב וחג שמח!
    רציתי לשאול בבקשה אם נראה לך ילך טוב להחליף את הגנאש למעלה בשוקולד לבן שיותר אוהבים אצלי… תודה רבה!!

    • חג שמח
      זה לא מתאים.

  2. היי ניקי, אפשר להכין עם קמח מצה ללא אבקת אפיה וגם לא קמח תופח לפסח? זה יכול לצאת טוב? כי אצלנו מחמירים

    • לדעתי עדיף לקחת בסיס אחר שכבר מתאים לפסח, קוקוס, שוקולד.

  3. היי ניקי. מה אני יכולה לשים במקום ה3/4 כוס קמח? באיזה קמח אפשר להמיר? תודה

    • אני הייתי מנסה עם הקמח תופח לפסח או שעדיף לקחת משהו שכבר מתאים לפסח, בסיס שוקולד.

  4. תודה, שאלה נוספת – אני לוקחת את העוגה איתי בנסיעה של 20 דק, עדיף שתהיה מהמקפיא או מהמקרר?

    • תני לה הקפאה של שעה ואז תיקחי אותה.

    • יצא להיט..
      תודה רבה

  5. הייי ניקי,
    זה בסדר אם אכין את הבסיס ואשמור במקרר, ואת המוס אכיו ביום למחרת?

    • אין בעיה.

      • תודה רבה, אני אצטרך לקחת איתי את העוגה בנסיעה של רבע שעה. כדי שהיא תשאר יציבה לקחת קפואה מהמקפיא או שאפשר מהמקרר?

  6. האם אפשר להחליף את הקמח בקמח תפוחי אדמה שתתאים לפסח ???
    או כל אפשרות אחרת
    תודה

    • קמח תופח לפסח.

  7. הי ניקי מדוע הקרם יצא לי עם גושים
    רשום אינסטנט וניל ולא רשוםכמות אז תיארתי לעצמי שזה שקית שלמה
    אבל לפי דעתי יכול ליהיות שזו הסיבה שהכמות של האינסטנט גדולה מידי?

    • גדולה ? יש כאן שתי שמנת מתוקה, איך זה יכול להיות גדול ? תעברי על מה שעשית שוב, אני מניחה שאולי שברת את הקרם ובגלל זה הגושים, מהירות לא מספיק גבוהה. תנסי שוב זה קרם די סטנדרטי.

  8. היי ניקי שבת שלום
    מצטערת על ההפרעה בשבת ממש אוהבת את העוגות שלך.. לאבא יש יומולדת 50 ואני רוצה להכין לו את העוגה בגירסה פרווה התבנית שהתכוונת אליה היא תבנית עגולה קפיצית? אם לא אז תבנית עגולה חד פעמית רגילה תתאים? תודה מראש על התשובות..

    • הי שחר
      את יכולה לומר מה הקוטר של התבנית ?

      • לא בטוחה אבל כבר השתמשתי..
        אבל לא ראיתי שיש לי רק שתי שמנת מתוקה והשתמשתי בהם אז לא יהיה לי לקרם של השוקולד יש דרך אחרת להמסת השוקולד לקרם?

        • אני ממליצה שתיקני שמנת זה הקרם הכי טוב, בזמני לחץ אני ממיסה שוקולד מריר עם שמן לא הכי טוב אבל אפשר להסתדר.

  9. היי ניקי.. איך אני הופכת את התכון לפרווה? אני לא אוהבת חלב סויה. האם יש תחליף? והאם אפשר להחליף את השוקטלית בקקאו. תודה!

  10. התגובה שלך הי ניקי העוגה מדהימה וקלה להכנה

  11. הי ניקי,
    אפשר לשים על העוגה הזו נייר אכיל? אם כן – באיזה שלב? ברגע האחרון או כשהקרם עדיין לא קר מהמקרר?
    תודה!

    • מממ שימי לקראת ההגשה, הקרם צריך להיות קר.

  12. הי ניקי
    דחוף ! רוצה להכין ליום ההולדת של הבן שלי היום בן 26
    לנו המשפחה לשעה שש ככה ולא יתאפשר לי כול הלילה למקרר רק ארבע ,חמש שעות ,
    האם אפשר לפריזר גם וכמה זמן?
    או שזה בסדר גם לכמה שעות במקרר ?

    • לא הכי טוב אבל תנסי להקפיא כמה זמן שאת יכולה.

  13. עוד משהו קטן
    אני רוצה לכתוב מזל טוב …אשמח להמלצתך

  14. פורים שמח ניקי יקרה
    כמה שעות מינימום לשים את העוגה במקרר אחרי שמוכנה?ואיפה קונים שקף? האם יש סוג מומלץ וטוב יותר ? פעם ראשונה שאני אנסה אז סורי על אי הידע
    תודה רבה

    • חג שמח
      אני ממליצה לשים כל הלילה כשי שהיא תתייצב יפה, שקף יש בחנויות חד פעמי / חנויות לבישול ואפייה, אין משהו מיוחד זה אותו דבר ממה שאני ראיתי.

  15. היי ניקי
    כמה ימים העוגה נשמרת במקפיא

    • עניתי לך קודם.

  16. היי ניקי
    כמה זמן העוגה נשמרת במקפיא?

    • שבוע וחצי בערך.

  17. היי ניקי!
    יש לי תבנית 28. בכמה להכפיל כמויות?
    תודה ושבת שלום.

    • כפול שתיים.

  18. התגובה שלךאיך אני הופכת לפרווה , במוס ? מה במקום החלב?

    • חלב סויה במקום החלב.

  19. שכחתי שוקולית!!! כמה נורא זה???

    • אני הייתי מכינה חדש.

  20. ניקי שלום,
    האם קיסם לח זו לא טעות?
    האם לא לחכות עד יבש?

    • לא זאת לא טעות, קיסם עם פירורים לחים.

      • תודה רבה על התשובה המהירה!

  21. היי ניקי
    אפשר להקפיא את העוגה לכמה ימים לפני ההגשה?

    • כן יהודית.

  22. הכנתי אותה ליומולדת של הבן שלי אבל עם הבסיס של הפתי בר+חמאה וסוכר חום- יצא מוווווווווווווווווושלם ונטרף!!
    אגב זה 8 נקודות לפרוסה לפי שומרי משקל אם מעניין מישהו…:)

    • תודה סיון.

  23. היי ניקי,
    לגבי הקרם שוקולד- כמה זה 150 מ"ל שמנת מתוקה במדד של כוס?
    בנוסף, איך את ממליצה להכין את הקרם- על הגז או להמיר במיקרוגל בפולסים?
    תודה

    • חצי כוס + 2 כפות נוספות ואני משתמשת במיקרו.

  24. היי ניקי,תודה על מתכונים מעולים אחד אחד!
    יש לי תבנית עגולה 26'..מה לעשות עם הכמויות?

    • אותו דבר לא מגדילים בין 24 ל 26.

      • תודה על התשובה המהירה
        אולי תעשי אופציה של חיפוש בתגובות..וככה לא יהיו כפילויות בתשובות

        • תעשי f3 תרשמי ואז כל מה שקשור יופיע בדף.

  25. היי ניקי
    אני רוצה להכין את העוגה הזאת בתבנית החד פעמית הגדולה, כמו עוגת יומולדת גדולה, האם להכפיל כמויות זה מספיק?
    תודה

    • ב 30X40 הענקית ? נראה לי פי שתיים וחצי.

טוען...
טוען...