משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

עוגת קרמבו

נכתב על ידי יולי 8, 2015 , צפיות: 164364

קטגוריות: עוגות וקינוחים, עוגות מוס

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

עוגת קרמבו

אתם אוהבים עוגות מוס ? אתם עומדים להתאהב בעוגה הזאת. בסיס שוקולדי עשיר וטעים מעל מוס וניל שמבחינתי אפשר לאכול אותו ישר מהקערה. אין כמו הטעם המפנק של עוגת מוס, קשה להסתפק בפרוסה אחת ולמה רק אחת אם אפשר לאכול שתיים ? מוכנים להתאהב מהביס הראשון ?

עוגת קרמבו

תבנית 24

מצרכים:

2 ביצים
100 ג' סוכר (חצי כוס)
3 כפות אבקת שוקולית
שליש כוס שמן
שליש כוס שמנת מתוקה
3/4 כוס קמח

מוס:
2 שמנת מתוקה 38%
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב
כפית תמצית וניל

קרם שוקולד:
150 מ"ל שמנת מתוקה 32%
150 ג' שוקולד מריר



אופן ההכנה:

1. להקציף ביצים וסוכר כ 2 דקות במהירות גבוהה, להוסיף שמן, שמנת ואת שאר המצרכים.

2. לאפות כ 20 דקות על 180 מעלות או עד שקיסם יוצא לח, לצנן.

3. להקציף את מצרכי הקרם למוס יציב ולמרוח על הבסיס להקפיא לשעה.

4. להמיס שוקולד ושמנת לקרם אחיד ולצקת על המוס לקרר כמה שעות

עוגת קרמבו

עוגת קרמבו

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

609 תגובות

  1. אם אני רוצה פרווה מה אני שמה במקום השמנת במוס ובמקום השמנת בציפוי?

  2. ואם אני רוצה פרווה?

  3. אם אני רוצה פרווה?

  4. אם אני רוצה שזה יהיה פרווה?

  5. וואוו..אני השארתי את העוגה במקפיא וזה היה ממש כמו גלידה..ממש טעים! תודה על המתכון.

    • אין על מה שלי.

  6. היי ניקי, אני רוצה להכין את העוגה בתבנית עם קוטר 28. להשאיר את אותן הכמויות?

    • זה להכפיל הכל פי שניים.

  7. שלום ניקי יקרה,
    האם להקציף את הביצים בשלמותן או קודם חלבונים ואז להוסיף חלמונים?…
    תודה!

    • ביצים שלמות קרני.

  8. היי ניקי. העוגה מדהימה!
    אני רוצה להכין אותה שוב אך יום קודם. האם אפשר פשוט להכין בצהריים/ערב להשאיר במקפיא למשך הלילה ובבוקר למחרת להעביר למקרר עם הגנאש עד האירוע?
    תודה

    • כן מיכל

      • היי
        להכין את העוגה בשלמותה יום קודם ולהכניס למקפיא?
        איך להפשיר?

        • שעתיים לפני ההגשה תעבירי למקרר, אפשר אפילו קודם.

  9. קמח תופח או רגיל?

    • רגיל.

  10. לא אמורים לשים במוס גם סוכר ?

  11. אפשר להכין את העוגה ב 2 תבניות גודל אנגלישקייק?
    ושאלה נוספת- יש תחליף לשמנת מתוקה בבסיס העוגה? אולי מיץ תפוזים?

    תודה ושבת שלום ❤️

    • העוגה לא מתאימה לאינגליש לקייק, לגבי הבסיס ריץ במקום השמנת.

  12. לכמה זמן לצנן?

    • עד שהוא קר לגמרי.

  13. היי,
    אחרי ההקצפה של הביצים והסוכר שאר המצרכים זה בערבוב או הקצפה גם?

    • הכל בהקצפה נמוכה.

  14. תודה!! (:

טוען...
טוען...