משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

עוגת גזר קלה

נכתב על ידי יוני 21, 2012 , צפיות: 564297

קטגוריות: עוגות בחושות מהירות, עוגות וקינוחים, עוגות ללא הקצפה

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם
עוגת גזר קלה

שתי דקות הכנה אפילו לא הפעלתי את המיקסר והעוגה הייתה בתנור. תוך 40 דקות הייתה עוגה חמה על השולחן. אני אספר לכם שאפילו הילדים שלי לא האמינו שמדובר בעוגת גזר.  זאת עוגה מאוד טעימה וכל מי שעדיין לא טעם רוצו להכין.

עוגת גזר קלה – Carrot Cake Recipe

אינגליש קייק / תבנית קוטר 18 / קוגלהוף 18

מצרכים:

2 ביצים
150 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
כוס גזר מגורד
140 ג' קמח תופח (כוס)
חצי כוס שמן
3 כפות סוכר חום
כפית קינמון



אופן ההכנה:

1. לערבב גזר סוכר חום וקינמון, לטרוף ביצים וסוכר להוסיף את שאר המצרכים.

2. חום בינוני 180 מעלות 40 דקות, לצנן. לפני ההגשה לבזוק אבקת סוכר.

עוגת גזר קלה

עוגת גזר קלה

 גולשים מכינים וממליצים :

אודליה : "אוי איזה עוגה!! הוספתי קצת אגוזי מלך. נהדרת!!!"

נורית : "ניקי, זה בדיוק העוגה בעלת הגוון השחום הזה שרק מלהסתכל עליה מצקצק על החיך טעם של כרמל ועם מרקם עליון קרנצ'י. מתכון קסום בכלום זמן ומאמץ.תודה."

אלברטו : "מתכון פשוט מושלם. כל טעים ויוצא מעולה"

אודליה : "ניקי, פעם שניה שאני מכינה. העוגה הזאת פשוט מהממת!! ממש גורמה! אני מתאפקת בשיניים לא לחסל"

איילה : טעים!!!!!!! קל וטעים ונהדר, תודה ניקי

רוית כץ : מתכון נהדר!! פשוט להכנה וטעים מאוד!!!

הגולשת יעל הכינה את העוגה ללא גלוטן:
"עוגה נהדרת! הכנתי אותה עם קמח תמי – קמח נטול גלוטן, עוגה טעימה ועסיסית."

 לעדכונים נוספים הצטרפו לדף הפייסבוק של ניקי ב

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

1,095 תגובות

  1. כ"כ הרבה עוגות יש פה אבל יש עוגה אחת מנצחת! תמיד אני מתגעגעת וחוזרת להכין אותה וכל פעם אני מוקסמת מחדש. הכי קלה להכנה, תמיד יש את המצרכים בבית, עוגה רכה, עסיסית, ארומטית והטעם – גן עדן!

  2. בסרטון ובתמונות פה העוגה לא בתוך אינגליש קייק……
    אז איפה המתכון שלהם?
    או פשוט להכפיל פי 2 כמויות?

    שאלה נוספת.. אין לי קינמון, עד כמה זה יחסר? אפשר להכין בלי?

  3. בוקר טוב שאלה אלייך יקירה , הכמות של העיסה , תכנס לתבנית אינגליס קייק אחת אבל מהסוג הגדול יחסית?

    • בוודאי שתיכנס אבל לא תמלא אותה, תעשי כמות וחצי.

  4. הי ניקי, לא מרבה לכתוב תגובות, אבל הפעם אני לא מוותרת.
    חברות הודיעו בבוקר שמגיעות ללמוד יחד, מיד חיפשתי מתכון בטוח באתר שלך, ותוך 45 דקות יצאה עוגה ניפלאה שאפילו הילדים לא הספיקו לטעום…
    תודה רבה על מתכונים פשוטים וטעימים.

    • אין על מה ותודה על השיתוף נעים לקרוא.

  5. היי ניקי ערב טוב
    אני רוצה להכין את העוגה ללא סוכר, האם ניתן להחליף בדבש במידה וכן מהי הכמות. תודה רבה וחג שמח

    • ערב טוב
      אין לי תשובה לדעתי לא יהיה טעים בלי סוכר, חלק כן אפשר.

  6. חג שמח ניקי, רציתי לדעת אם אפשר להחליף בסוכר חום סוכר לבן (?) תודה!

    • חג שמח
      את יכולה להכין בלי הסוכר חום.

  7. שלום, האם אפשרי להוסיף אגוזים וקוביות שוקולד מריר ?

    • לא וזה בכלל לא מתאים לעוגה, שליש כוס אגוזי מלך גרוסים אפשר להוסיף.

  8. הי ניקי
    אני רוצה להכין את העוגה בתבנית חד פעמית בינונית.
    ראיתי שהפנית בתגובות למתכון אחר,
    אבל אני מעדיפה את העוגה הזאת שאני ומשפחתי מאד אוהבים
    האם ההכפלה תהרוס?
    בכמה להכפיל?

    • היא לא תמלא תבנית חד פעמית, נגיד פי שלוש לפחות לדעתי זה מוגזם ואני לא אוהבת את ההכפלות האלה. פי שלוש.

  9. בוקר טוב ניקי
    רוצה להכין או בתבנית 22 או בתבנית 24 עגולה או בתבנית חד פעמי גדולה לא הענקית.
    אך לשנות את המרכיבים או שאת יכולה להמליץ על עוגה אחרת לפתיחת וסגירת הצום.
    תודה מראש
    חתימה טובה

  10. היי ניקי! הכנתי את העוגה והיא יצאה קצת דחוסה ונמוכה … מה הסיבה?
    סוכר חום- הכוונה לדמררה או קלאסי?

    • באיזה תבנית הכנת ? סוכר חום הכוונה לדמררה.

      • אינגליש קייק.
        אני הולכת לנסות שוב, אעדכן

  11. היי ניקי יש לי רק ביצים בגודל m בכמה אשתמש?

    • אותו דבר.

  12. בתור תוספת למנת עיקרית בחג. רציתי פשטידת (קוגל) גזר. אותו מתכון? להוריד כמות סוכר?
    ושוב תודה רבה לך על האתר הנפלא! אני עדיין מעמידה אותך לפרס נובל.
    שנה טובה ומאד מבורכת.

    • זה לנסות שירה אין לי מושג אין לי מושג איך זה יצא בתוצאה הסופית , תורידי את הסוכר ושימי כפית מלח.

  13. האם העוגה מתאימה להקפאה?

    • כן

  14. היי ניקי,
    קודם כל אגלה לך שהעוגה הזאת מככבת אצלי!
    הצלחתי להוכיח לבעלי שהוא אוהב עוגת גזר ;)

    עכשיו שאלה, יש לבת שלי בע״ה יום הולדת שנה.
    אני רוצה להכין עוגה יפה עם ציפוי בצק סוכר (כי נראה מרשים ככה)
    זאת רק ארוחת ערב אז רק מבוגרים באמת יאכלו ממנה, את חושבת שהעוגה הזאת מתאימה לבצק סוכר? ומתאים לשים קרם באמצע? או שזה לא קשור?!
    תודהה

    • הי נעמי
      זאת עוגה קטנה לא עדיף להכין גדולה יותר ? http://www.nikib.co.il/cakes-dessert/2131/ זה יותר מתאים לך.

      • תודה, הלינק לא נפתח לי..
        תוכלי לשלוח אותו שוב בבקשה?

      • נפתח , תודה!!!

  15. ניקי יקרה.
    טוב אי אפשר להגיב בלי לפרגן. את והאתר שלך מדהימים. הרגע הכנסתי לתנור עוגת רסק תפוחים ותיכף עוברת לעוגת גזר.
    אז תודה רבה. ושתהיה לך שנה נפלאה ומתוקה.
    רציתי לומר לך שהסרטונים מהממים. אני ממש נהנית לצפות בהם. אז המשיכי להצליח בכל מעשה ידייך.

    • אין על מה מכל הלב ותודה על הפרגון אני מאוד מעריכה.

  16. היי ניקי. רציתי להכין ואין לי תבנית אינגליש. אפשר בפיירקס מלבני יחסית קטנה??

    • כן

      • תודה.שבת שלום

  17. מתכון נהדר וקל מאד להכנה. כבר הכנתי המון פעמים ותמיד מצליח ויוצא דליקטס.
    תודה לניקי.

  18. שלום. אם אני רוצה להכין בתבנית עגולה 29 – צריך לשלש את הכמויות? תודה

    • זה גבולי, לפחות פי 4, לדעתי עדיף להכין עוגה אחרת יותר מידי הכפלות והתבנית שלך ענקית.

  19. אם אין לי קמח תופח.. כמה אבקת אפייה צריך לשים?

    • כפית אחת.

  20. כמה אבקת אפייה צריך להוסיף עם אין לי קמח תופח

    • כפית אחת.

  21. עוגה מעולה!! אני מכינה אותה כבר שבת שלישית ברציפות ולא נמאס!הוספתי 2-3 כפות טחינה. ועשיתי אותה עם קמח מלא. מושלמת! תודה!!

  22. היי, לכמה עוגות אינגליש קייק הכמות הזו תספיק?
    תודה רבה!

    • אינגליש קייק אחת.

  23. התגובה שלך
    מתכון קל עם טעם נהדר!!!
    תודה רבה!!!

  24. ניקי יקרה
    אם נתקעתי בלי קמח תופח או אבקת אפיה אפשר לשים במקום סודה לשתיה?

    • לא תכיני משהו אחר.

  25. היי
    אם יש לי ביצים XL עדיין לשים שתיים?

    • כן

  26. הכנתי עם קמח כוסמין והפחתתי ל1/2 כוס סוכר יצא משגע!! (אפילו שכחתי אבקת אפייה ויצא מרקם מדהים)

    • נהדרת תודה רבה על השיתוף.

  27. ניקי יקרה מה יהיה
    ?!?
    מכינה פעם שניה השבוע..וחשוב לציין שאנחנו רק באמצע השבוע כן..
    מה אם ספר מתכונים?! בטח חשבת על זה פעם פעמיים בחיים שלך..

    • את מחמיאה לי תודה אני לא בטוחה שזה הכיוון שלי, אני עובדת על פרוייקט גדול אחר.

      • הצלחה רבה בכל!

  28. שלום, האם ניתן להחליף את הסוכר הלבן בחום, או שזה ישפיע לרעה על המרקם?

    • שלום וברכה
      סוכר חום בהיר כוס אחת והוא משנה קצת את המרקם של העוגה.

  29. שלום,
    אם יש לי תבנית עגולה של 22.5 עמוקה. בכמה להגדיל את הכמויות?

    • אני לא יודעת כמה עמוקה, תכפילי פי שניים תמלאי עד 3/4 גובה. סוכר סך הכל כוס ושליש.

  30. היי ניקי

    מכינה לקטנה שלנו בקייפקייקס אפשר יהיה להקפיא חלק מהם?

    תודה ושבת שלום

    • כן רעות.

  31. היי, עדיף על חימום עליון ותחתון או על חימום עם פן?

    • אפייה רגילה לא צריך טורבו

  32. הי לא הבנתי מהתגובות,אם אני רוצה לעשות בתבנית רגילה חדפ ולא אינגליש קייק האם עלי להכפיל רק את כמות הסוכר או שגם את שאר כמויות הגזר,שמן וכו?..

  33. היי,
    העוגה זה טעים מאוד.
    אני רוצה להכין ל35 ילדים. כקאפקייקס. יספיק?

    • בבקשה בבקשה תעני.

      • סורי פספסתי
        העוגה הזאת קטנה בקושי 12 יחידות אני יכולה להמליץ על עוגה אחרת ?

        • היי,.
          אם אשלש את הכמויות, אוכל לעשות קאפקייקס?
          על איזה מתכון רצית להמליץ?
          תודה

  34. אפשר להחליף את הסוכר החום בסוכר לבן?
    צריך לשנות את הכמות?

    • אפשר לוותר על הסוכר חום.

  35. איזה עוגה טעימה!
    הילד שלי ביקש כבר פעמיים מנה ו-עוד אחת ישר אחרי.
    הפכתי לקונדיטור הבית בזכותך
    שבת שלום :♢-)

    • שבת שלום עמיר :)

  36. היי, במתכון לא כתוב אבקת אפייה ובסרטון יש, זה בגלל שיש קמח תופח או שצריך להוסיף גם? אם כן, כמה?
    תודה

    • בגלל שיש קמח תופח לא צריך גם וגם.

  37. הי, העוגה בתנור כבר 30 ד' ונזכרתי ששכחתי לשים א. אפיה, משתמשת לא בקמח תופח….
    יש עוד איך להציל?

    • לא.

  38. ניקי,
    פליזזזזזז תפתחי מסעדת קייטרינג כזאת

    • אני מסעדה ? אין סיכוי :)

  39. היי,
    יש דרך להפוך את העוגה לדיאטטית?? ובאופן כללי- כיצד אפשר למצוא באתר מתכונים "רזים"?
    תודה!

    • לאו דווקא דיאטטי אבל יותר בריא:
      במקום קמח לבן: חצי כמות קמח לבן וחצי כמות קמח מלא
      במקום סוכר: סוכר חום ומישהי המליצה להפחית עד כחצי כוס
      במקום שמן: רסק תפוחים

  40. היי ניקי. תודה על המתכונים הנפלאים שלך.
    אם אני מכפילה כמות ועושה בתבנית 24 כמה זמן אצטרך לאפות?
    תודה.

    • בוקר טוב
      בערך כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי, לגבי הכפלה סוכר כוס ושליש.

  41. ניקי, מה שלומך? שאלה אפשר להכין במולטיקייק בתבנית של המאפינס?

    • היי
      אני לא יכולה לומר בוודאות נראה לי בסדר.

  42. בשביל לעשות בתבנית שושנה, צריך כפול או יותר?

    • מה הקוטר שלה ?

      • שושנה סיליקון הרגילה שמוכרים בחנויות

        • יש לך מטר ? תמדדי, אני הייתי מכפילה כמויות, סוכר כוס ושליש.

  43. אפשר להכפיל כמות מראש? ל2 תבניות אנגליש קייק?

    • כן, סוכר כוס ושליש סך הכל.

  44. הכנתי אתמול פעם ראשונה. כמה קל ככה טעים :)
    עכשיו כבר בדרך להכין בפעם השניה כי לא נשאר כלום…

    • בחירה טובה מיטל.

  45. ניקי מתכון פיצוץ!!
    זה בסדר לטרוף את הביצים והסוכר עם מטרפה, או שצריך דווקא מזלג?
    אשמח לתשובתך

    • זה בסדר גמור.

  46. הוספתי רבע כפית חוואיג' לקפה וזה נתן אחלה טוויסט.
    ניקי, אני חולה עלייך!

  47. יש טעות במתכון. לא כתבת שחובה להכפיל כמויות… מה זה הדבר ההורס הזה?! מדהים. מדהים. תודה ושבת שלום.

    • צודקת :)

      • היי במה אפשר להחליף את הסוכר חום?

        • את יכולה להכין בלעדיו הילה.

טוען...
טוען...