משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

עוגת גזר קלה

נכתב על ידי יוני 21, 2012 , צפיות: 532160

קטגוריות: עוגות בחושות מהירות, עוגות וקינוחים, עוגות ללא הקצפה

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם
עוגת גזר קלה

שתי דקות הכנה אפילו לא הפעלתי את המיקסר והעוגה הייתה בתנור. תוך 40 דקות הייתה עוגה חמה על השולחן. אני אספר לכם שאפילו הילדים שלי לא האמינו שמדובר בעוגת גזר.  זאת עוגה מאוד טעימה וכל מי שעדיין לא טעם רוצו להכין.

עוגת גזר קלה – Carrot Cake Recipe

אינגליש קייק

מצרכים:

2 ביצים
150 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
כוס גזר מגורד
140 ג' קמח תופח (כוס)
חצי כוס שמן
3 כפות סוכר חום
כפית קינמון



אופן ההכנה:

1. לערבב גזר סוכר חום וקינמון, לטרוף ביצים וסוכר להוסיף את שאר המצרכים.

2. חום בינוני 180 מעלות 40 דקות, לצנן. לפני ההגשה לבזוק אבקת סוכר.

עוגת גזר קלה

עוגת גזר קלה

 גולשים מכינים וממליצים :

אודליה : "אוי איזה עוגה!! הוספתי קצת אגוזי מלך. נהדרת!!!"

נורית : "ניקי, זה בדיוק העוגה בעלת הגוון השחום הזה שרק מלהסתכל עליה מצקצק על החיך טעם של כרמל ועם מרקם עליון קרנצ'י. מתכון קסום בכלום זמן ומאמץ.תודה."

אלברטו : "מתכון פשוט מושלם. כל טעים ויוצא מעולה"

אודליה : "ניקי, פעם שניה שאני מכינה. העוגה הזאת פשוט מהממת!! ממש גורמה! אני מתאפקת בשיניים לא לחסל"

איילה : טעים!!!!!!! קל וטעים ונהדר, תודה ניקי

רוית כץ : מתכון נהדר!! פשוט להכנה וטעים מאוד!!!

הגולשת יעל הכינה את העוגה ללא גלוטן:
"עוגה נהדרת! הכנתי אותה עם קמח תמי – קמח נטול גלוטן, עוגה טעימה ועסיסית."

 לעדכונים נוספים הצטרפו לדף הפייסבוק של ניקי ב

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

1,053 תגובות

  1. היי, לכמה עוגות אינגליש קייק הכמות הזו תספיק?
    תודה רבה!

    • אינגליש קייק אחת.

  2. התגובה שלך
    מתכון קל עם טעם נהדר!!!
    תודה רבה!!!

  3. ניקי יקרה
    אם נתקעתי בלי קמח תופח או אבקת אפיה אפשר לשים במקום סודה לשתיה?

    • לא תכיני משהו אחר.

  4. היי
    אם יש לי ביצים XL עדיין לשים שתיים?

    • כן

  5. הכנתי עם קמח כוסמין והפחתתי ל1/2 כוס סוכר יצא משגע!! (אפילו שכחתי אבקת אפייה ויצא מרקם מדהים)

    • נהדרת תודה רבה על השיתוף.

  6. ניקי יקרה מה יהיה
    ?!?
    מכינה פעם שניה השבוע..וחשוב לציין שאנחנו רק באמצע השבוע כן..
    מה אם ספר מתכונים?! בטח חשבת על זה פעם פעמיים בחיים שלך..

    • את מחמיאה לי תודה אני לא בטוחה שזה הכיוון שלי, אני עובדת על פרוייקט גדול אחר.

      • הצלחה רבה בכל!

  7. שלום, האם ניתן להחליף את הסוכר הלבן בחום, או שזה ישפיע לרעה על המרקם?

    • שלום וברכה
      סוכר חום בהיר כוס אחת והוא משנה קצת את המרקם של העוגה.

  8. שלום,
    אם יש לי תבנית עגולה של 22.5 עמוקה. בכמה להגדיל את הכמויות?

    • אני לא יודעת כמה עמוקה, תכפילי פי שניים תמלאי עד 3/4 גובה. סוכר סך הכל כוס ושליש.

  9. היי ניקי

    מכינה לקטנה שלנו בקייפקייקס אפשר יהיה להקפיא חלק מהם?

    תודה ושבת שלום

    • כן רעות.

  10. היי, עדיף על חימום עליון ותחתון או על חימום עם פן?

    • אפייה רגילה לא צריך טורבו

  11. הי לא הבנתי מהתגובות,אם אני רוצה לעשות בתבנית רגילה חדפ ולא אינגליש קייק האם עלי להכפיל רק את כמות הסוכר או שגם את שאר כמויות הגזר,שמן וכו?..

  12. היי,
    העוגה זה טעים מאוד.
    אני רוצה להכין ל35 ילדים. כקאפקייקס. יספיק?

    • בבקשה בבקשה תעני.

      • סורי פספסתי
        העוגה הזאת קטנה בקושי 12 יחידות אני יכולה להמליץ על עוגה אחרת ?

        • היי,.
          אם אשלש את הכמויות, אוכל לעשות קאפקייקס?
          על איזה מתכון רצית להמליץ?
          תודה

  13. אפשר להחליף את הסוכר החום בסוכר לבן?
    צריך לשנות את הכמות?

    • אפשר לוותר על הסוכר חום.

  14. איזה עוגה טעימה!
    הילד שלי ביקש כבר פעמיים מנה ו-עוד אחת ישר אחרי.
    הפכתי לקונדיטור הבית בזכותך
    שבת שלום :♢-)

    • שבת שלום עמיר :)

  15. היי, במתכון לא כתוב אבקת אפייה ובסרטון יש, זה בגלל שיש קמח תופח או שצריך להוסיף גם? אם כן, כמה?
    תודה

    • בגלל שיש קמח תופח לא צריך גם וגם.

  16. הי, העוגה בתנור כבר 30 ד' ונזכרתי ששכחתי לשים א. אפיה, משתמשת לא בקמח תופח….
    יש עוד איך להציל?

    • לא.

  17. ניקי,
    פליזזזזזז תפתחי מסעדת קייטרינג כזאת

    • אני מסעדה ? אין סיכוי :)

  18. היי,
    יש דרך להפוך את העוגה לדיאטטית?? ובאופן כללי- כיצד אפשר למצוא באתר מתכונים "רזים"?
    תודה!

    • לאו דווקא דיאטטי אבל יותר בריא:
      במקום קמח לבן: חצי כמות קמח לבן וחצי כמות קמח מלא
      במקום סוכר: סוכר חום ומישהי המליצה להפחית עד כחצי כוס
      במקום שמן: רסק תפוחים

  19. היי ניקי. תודה על המתכונים הנפלאים שלך.
    אם אני מכפילה כמות ועושה בתבנית 24 כמה זמן אצטרך לאפות?
    תודה.

    • בוקר טוב
      בערך כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי, לגבי הכפלה סוכר כוס ושליש.

  20. ניקי, מה שלומך? שאלה אפשר להכין במולטיקייק בתבנית של המאפינס?

    • היי
      אני לא יכולה לומר בוודאות נראה לי בסדר.

  21. בשביל לעשות בתבנית שושנה, צריך כפול או יותר?

    • מה הקוטר שלה ?

      • שושנה סיליקון הרגילה שמוכרים בחנויות

        • יש לך מטר ? תמדדי, אני הייתי מכפילה כמויות, סוכר כוס ושליש.

  22. אפשר להכפיל כמות מראש? ל2 תבניות אנגליש קייק?

    • כן, סוכר כוס ושליש סך הכל.

  23. הכנתי אתמול פעם ראשונה. כמה קל ככה טעים :)
    עכשיו כבר בדרך להכין בפעם השניה כי לא נשאר כלום…

    • בחירה טובה מיטל.

  24. ניקי מתכון פיצוץ!!
    זה בסדר לטרוף את הביצים והסוכר עם מטרפה, או שצריך דווקא מזלג?
    אשמח לתשובתך

    • זה בסדר גמור.

  25. הוספתי רבע כפית חוואיג' לקפה וזה נתן אחלה טוויסט.
    ניקי, אני חולה עלייך!

  26. יש טעות במתכון. לא כתבת שחובה להכפיל כמויות… מה זה הדבר ההורס הזה?! מדהים. מדהים. תודה ושבת שלום.

    • צודקת :)

      • היי במה אפשר להחליף את הסוכר חום?

        • את יכולה להכין בלעדיו הילה.

טוען...
טוען...