משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

עוגת חלבה קפה

נכתב על ידי יולי 29, 2015 , צפיות: 60549

קטגוריות: עוגות בחושות מהירות, עוגות וקינוחים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

עוגת חלבה קפה

עוגה שווה ביותר! טעם נפלא פרוסה אחת לא מספיקה, העוגה הזאת פשוט ממכרת. תכינו שוקו ותתענגו מכל ביס טעים תתכוננו להתמכר לעוגה נפלאה ביותר.

עוגת חלבה קפה

תבנית 24

מצרכים:

4 ביצים
250 ג' סוכר (כוס ורבע)
כוס שמן
3 כפות ממרח חלבה
כפית גדושה אבקת נס קפה
קופסת שמנת מתוקה 38%
1/4 כוס חלב
כף אינסטנט וניל
320 ג' קמח (2 כוסות + 4 כפות)
שקית א. אפייה


אופן ההכנה:

1. להקציף ביצים וסוכר להוסיף את השמן שמנת החלב והממרח חלבה להוסיף את המצרכים היבשים .

2. לשמן תבנית ולאפות כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

עוגת חלבה קפה

עוגת חלבה קפה

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

193 תגובות

  1. היי!
    תודה רבה על המתכון, אפשר בבקשה מתכון לעוגה פרווה?
    תודה רבה

    • שימי במקום השמנת והחלב קופסא וחצי ריץ לאפייה.

      • ערב טוב,
        יש לי חלבה קנויה- כלומר לא ממרח אלא בקופסא, כגוש. כמה צריך לשים?

        תודה!

        • ערב טוב
          תקצצי כוס חלבה.

  2. ניקי, בוקר טוב!
    אפשר לדעתך להחליף את השמנת המתוקה בשמנת חמוצה (15%)?
    פשוט אין לי ואני רוצה את העוגה הזאת חלבית (ולא "תפוזית").
    תודה מראש על התשובה.

    • בוקר טוב
      לא אני פחות ממליצה התוצאה פחות טובה, שמנת מתוקה או שמנת לבישול.

  3. הי ניקי,
    כמה טחינה וסילאן צריך כדי להמיר את ממרח החלבה?
    תודה

    • 3 כפות גדושות סילאן + 3 כפות גדושות טחינה, אני חייבת לומר שזה לא מספיק חזק מבחינתי ואני כן הייתי מחזקת כף ממרח חלבה.

  4. היי ניקי
    לא רשום בכמה מעלות לאפות

    • 180 מעלות

  5. עוגה מצוינת מניסיון

  6. חיפשתי עוגה מהירה לאורחים שהיו אמורים להגיע תוך פחות משעה וכמובן שרצתי לאתר שלך :)
    יצא טעים!!! והריח שקיבל אותם כשהם הגיעו…

    • איזה כיף לקרוא אותך :)

  7. ואיך להפשיר? בחוץ/במקרר?כמה זמן מראש? צריכה למחר בסביבות 12. תודה!

    • במחשבה שנייה, אין מה להקפיא למחר זה מיותר, תשמרי בקופסא סגורה על השיש, בסך הכל עוד כמה שעות.

      • כבר הקפאתי אתמול…

        • אז תוציאי שעתיים לפני ההגשה לשיש.

  8. היי ניקי,
    צריכה את העוגה ליום ראשון. איך ניתן לשמור מהיום שתשאר טריה? מקרר או הקפאה?
    תודה על אתר קסום ומתכוני פלא

    • תקפיאי אותה.

  9. ניקי. העוגה טובה בהקפאה!? תודה. אין כמוך.

  10. הי ניקי
    קמח מלא 70% מתאים?!
    תודה

    • חצי מלא חצי רגיל אסתי.

  11. היי ניקי
    המתכונים שלך מעולים!!
    1. האם אפשר לעשות באינגליש קייק?
    2. האם אפשר להחליף בקמח מלא? 80%
    תודה ושבת שלום!

    • שתי תבניות אינגליש קייק ומחצית מכמות הקמח אפשר להחליף.

  12. היי, זה ללא הפרדת ביצים נכון?

    • נכון נעמי

  13. היי ניקי חולה על העוגות שלך מכינה מהן קבוע כל סופ"ש!! הפכתי לאחראית הקבועה על הקינוחים בארוחות שישי המשפחתיות…
    לגבי עוגת חלבה וקפה – הכנתי אותה בעבר ויצאה מעולה אבל קצת יבשה. האם יתאים תותים מעל? אם כן איזה סירופ או קרם כדאי לשים מתחת?

    • את צריכה לאפות אותה פחות אז היא לא תתייבש, תותים לא קשורים בתור סירופ, את יכולה למרוח קצפת ועל זה לשים תותים.

  14. הי ניקי ,

    הכנתי את העוגה הזו פעמיים . פעם ראשונה בגירסת הפרווה עם מיץ תפוזים שסחטתי טרי והיתה התלהבות מטורפת לגבי האווריריות מצד בני המשפחה …

    בפעם השניה בגירסה המדויקת החלבית לפי המתכון ללא שינויים .
    ויש לי 2 שאלות :

    1. כשאת כותבת להקציף סוכר וביצים לאיזה מרקם את מצפה להגיע ולאיזה נוקשות . (לאחר כמה דק' הקצפה בערך ועל איזה מהירות ?)

    2. 45 דק' על כמה מעלות ?

  15. היי ניקי
    המרתי את החלבה בטחינה+סילאן, שמתי ריצ' ובמקום חלב- מים. כדי שתהיה פרווה. הבלילה יצאה נהדרת אך העוגה לא נאפתה בפנים כלל. אשמח לחוות דעתך מה יכלה להיות הסיבה.

    • אחרי כל השינויים האלה באמת חשבת שיצא טוב ?

  16. היי ניקי(:
    כמה טחינה וסילאן צריך לשים במקום הממרח חלבה?

  17. תודה על התשובה הזריזה ותודה על כל המתכונים הנפלאים.

  18. ניקי יקרה,
    בגרסת הפרווה,מה אפשר לשים במקום חלב,אם אין לי תפוזים?

    • ריץ מתאים, מיץ תפוחים גם הולך.

  19. היי ניקי.
    איך נרשמים לניוזלטר שלך?

  20. היי ניקי יקרה הכנתי את העוגה בתבנית 24 חד פעמית איך מוציאים אותה מהתבנית ושמים בצלחת יפה כמו שאת עשית? אני יודעת שהכנת בתבנית קפיצית. תודה

    • תבנית חד פעמי רגילה הופכים על צלחת הגשה כשהעוגה מתקררת.

      • תודה רבה יקרה שבת שלום וחודש טוב

  21. היי ניקי יקרה

    רציתי לשאול אם אפשר להחליף את השמנת והחלב במיץ תפוזים?
    ואם כן אז הטעם של התפוזים לא ישתלט?

    תודה :)

    • אפשר להחליף הוא יורגש בוודאי.

  22. הי ניקי,
    אינסטנט וניל ואינסטנט פודינג וניל לא חד הם?

    • לא אלו שני מוצרים שמזכירים בשם, אינסטנט פודינג וניל ויש פודינג וניל.

  23. הי ניקי אפשר להמיר את החלבה בטחינה גולמית?

    • כן ותוסיפי גם סילאן.

  24. הי ניקי
    אפשר להמיר את הממרח חלבה בטחינה גולמית?

  25. ניקי שלום
    אפשר להחליף את הממרח חלבה בחלבה רגילה ואם כן כמה גרם לשים ? תודה

    • שימי 3 כפות גדושות יפה.

      • תודה רבה חמודה כמה שאת זריזה ומקסימה אלופה

  26. היי ניקי
    אפשר להחליף את השמנת המתוקה בשמנת חמוצה (קופסה אחת) ואת החלב במיץ תפוזים??
    תודה רבה והמשך יום נעים

    • היי גם לך
      עדיף להחליף הכל בתפוזים ולא לשים שמנת חמוצה.

  27. היי ניקי.
    האם את יכולה להוסיף עמוד לאתר או לאפליקציה שמסביר מוסגים באפייה ובבישול. או למשל מתי צריך לשמן תבנית ומתי לא, למה צריך לשים שמרים, כל מיני הסברים טבלאות. זה מאוד יעזור.
    חוץ מזה את פשוט מושלמת ואין כמו המתכונים שלך

    • בסדר קיבלתי, לידע כללי כל תבנית משמנים חוץ מחד פעמי אלומיניום או סיליקון איכותי. שמרים חייבים כי זה בצק שמרים, אי אפשר להכין לחמניות או חלה בלי שמרים.

      • תודה רבה
        ואין כמו המתכונים שלך.
        רציתי לשאול אם יש לך הסבר איך עושים קוויאר/ ספירה האם זה מסובך?

        • אין לי תשובה ספיר

  28. מה זה אינסטנט וניל?..

    • א. פודינג אינסטנט וניל של חברת אוסם.

  29. סליחה , לא שלחתי במקום הנכון,
    הכנתי עוגת וניל קינמון,
    יצאה רטובה,

    • תמשיכי לאפות עד שקיסם יוצא נקי.

  30. הי ניקי
    איזה ציפוי אפשר מעל העוגה?
    תודה רבה על האתר המעולה שלך

    • היי רויטל
      תעשי גנאש, 150 מ"ל שמנת מתוקה להמיס עם 150 ג' שוקולד מריר.

  31. שלום ניקי,
    להקציף ביצים, כלומר – רק את החלבונים?
    תודה

  32. היי ניקי,

    ניתן לשנות לגרסת פרווה ע"י שימוש בשמנת חמוצה במקום שמנת מתוקה? והאם יש תחליף לחלב? (גרסת פרווה)

    • שמנת חמוצה היא לא פרווה את מתכוונת לריץ ? אין בעיה וגם במקום החלב.

  33. עוגה מדהימה לאוהבי חלבה
    החלק החלבי שבה דומיננטי לא לותר

    • תודה נוי

  34. תודה רבה על כל המתכונים הטעימים!

    אפשר להחליף את השמנת בריצ'?

    • כן

  35. הי ניקי האם ניתן להכין בתבניות אינגליש קייק

    • 2 אינגליש קייק.

  36. ניקי,אין לי ממרח חלבה,יש לי שערות חלבה,אפשרי? או שעדיף לוותר?

    • אין בעיה תקצצי 3/4 כוס.

  37. הי ניקי… האם יש אפשרות להפוך את העוגה לפרווה?…. אם כן מה לשים במקום שמנת מתוקה? אפשר קרם קוקוס? תןדה רבה

    • היי שירה
      קרם קוקוס זה בסדר, קחי בחשבון שיהיה טעם של קוקוס.

      • היי ניקי
        כמה קרם קוקוס צריך להוסיף במקום השמנת המתוקה?

        • שימי כוס אחת.

  38. תודה ניקי הוצאתי אותה כבר מקוה שלא התייבשה מידי בכל אופן נשארה באותו גובה עם ריח משגע, אשמח לעקוב אחרי המתכונים כל הכבוד מאיפה לך כל הרעיונות.. את ממש יצירתית! !!

טוען...
טוען...