משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

עוגת תפוזים וקוקוס

נכתב על ידי יולי 6, 2016 , צפיות: 42115

קטגוריות: עוגות בחושות מהירות, עוגות ועוגיות עם שמן, עוגות וקינוחים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

עוגת תפוזים וקוקוס

העוגת תפוזים הראשונה שהכנתי או לפחות בין הראשונות זאת הייתה עוגת קוקוס תפוז, אני זוכרת שהשילוב קנה אותי התאהבתי באותו רגע. טעמים מושלמים מרקם מעולה, בקיצור זאת עוגה מעולה.

עוגת תפוזים וקוקוס

תבנית 24

מצרכים:

4 ביצים
250 ג' סוכר (כוס ורבע)
150 ג' חמאה מומסת / 3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כפית תמצית וניל
קליפה מגורדת מתפוז אחד
2 כוסות קמח
כוס קוקוס
2 כפיות א. אפייה

אופן ההכנה:

1. לשים את הביצים בקערת המיקסר ולהתחיל להקציף במהירות נמוכה להוסיף את הסוכר לעלות את המהירות ולהקציף כשתי דקות.

2. להנמיך את המהירות ולהוסיף את כל המצרכים הרטובים ואחר את היבשים, להקציף עד שהכל אחיד.

3. לחמם תנור ל 160 מעלות לפחות 10 דקות מראש. לשמן תבנית ולהעביר את הבלילה.

4.  לאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה יציבה וזהובה.

עוגת תפוזים וקוקוס

עוגת תפוזים וקוקוס

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

89 תגובות

  1. שלום ניקי, יש אפשרות לוותר על הקוקוס?

    תודה :)

  2. הי ניקי הכנתי עוגה בחושה. לא את זאת..
    וקרה לי דבר מוזר העוגה נאפה מעולה נעצתי קיסם במרכז יצא יבש. חציתי את העוגה כדי למלא אותה בקרם ואני רואה שבאמצע לא נאפתה העוגה ממש נוזלית.
    למה זה קרה לי?

    • כי העוגה לא אפויה מספיק, כשבודקים עם קיסם צריך לבדוק במספר מקומות במרכז זה חובה ליתר ביטחון. תכסי עם נייר כסף ותחזירי לתנור לא בטוח שיעזור אולי.

      • תודה רבה על התגובה המהירה.
        אני מאוד נהנת מהאפליקציה שלך, מהאפשרות לשאול זה רעיון אדיר

        • אין על מה שמחתי לעזור.

  3. היי לא התכוונתי לתמונה הזו אלא לתמונות של עוגות שאפית בסיליקון. האם צריך לאפות בטמפ' גבוהה יותר ? אני הוספתי 15 דקות לאפיה ועדיין העוגה ההפוכה היתה לבנה מה הסיבה? עלע לציין שהעוגה טעימה ועסיסית.

    • עוגות אופים על 180 מעלות כל השאר די תלוי בתנור שלך אולי צריך יותר לאפות סיליקון לפעמים מצריך אפייה יותר ארוכה אבל ברגע שקיסם יצא נקי העוגה מוכנה כל תוספת זמן היא תתייבש. לי נראה שהכל בסדר .

      • אפיתי על 160 מעלות כי כך היה רשום במתכון

        • זה בסדר פשוט האפייה מתארכת.

  4. היי ניקי אפיתי את העוגה בתבנית סיליקון ואפיתי שעה ובדקתי עם קיסם אבל אחרי שהפכתי אותה אין לה צבע חום כמו שאני רואה אצלך
    כשאת אופה בסיליקון אלא די בהיר. האם צריך להמשיך לאפות אותה ומה הסיבה?

    • אני אפיתי בתמונה בתבנית 24 קפיצית, קיסם יצא נקי ? הכל בסדר תהנו.

  5. בוקר טוב ניקי ותודה על מתכונים נפלאים.
    אני רוצה להוסיף לעוגה הזו נטיפי שוקולד מריר, הבנתי מהתגובות שהבלילה יוצאת דלילה, יש דרך לעשות זאת מבלי שישקעו?
    לקמח אותם? או לוותר?
    תודה ושבת שלום

    • בוקר טוב
      לדעתי עדיף לוותר, תכניסי אותם ממש לפני הכניסה לתנור ובכמה שפחות ערבוב אני מקווה שלא ישקע.

  6. אני ילד בן 12 עכשיו הכנתי עם אמא שלי עוגת תפוזים אמא שלי משתמשת המון באתר ומכינה לנו דברים טעימים .תודה רבה

    • אין על מה, גם לי יש אביב משלי :)

  7. חייב במיקסר?

  8. היי ניקי,
    אני רוצה שיהיה יותר קוקוס בעוגה איך אני עושה את זה בלי להרוס?

    • אי אפשר יותר מידי, תוסיפי עוד שליש כוס קוקוס, תורידי שליש מהקמח ואם זה לא טוב עדיף למצוא עוגה שמתאימה לך. יש באתר עוגת מוס שכבות הבסיס כולו קוקוס.

  9. הי ניקי, האם יש סירופ שאפשר לשפוך מעל העוגה כמו בעוגות סולת או ציפוי אחר שיכול להתאים ?

    • עוגת סולת חייבים לשים סירופ כאן לא צריך. חצי כוס מים על חצי כוס סוכר.

      • אז לשפוך על העוגה חצי כוס סוכר בחצי כוס מים חמים ? מחייב שהעוגה חמה ?

        • לא ולא לשפוך על העוגה זה לא מתאים לעוגה הזאת, את צריכה לבשל על האש כמה דקות להכין סירופ ולא חובה, את צריכה צריכה לשים את הסירופ עם כף על העוגה באופן שווה,

  10. ערב טוב ניקי, הרבה זמן לא דיברנו :) ראיתי שהמלצת להגדיל את המצרכים בכמות וחצי לתבנית 28. צריך להגדיל גם את כמות הביצים?

    • היי אלינור באמת היה שקט :)
      כמות וחצי כולל הביצים.

  11. שלום ניקי אפשר לשים בתבנית מאפינס 12 שקעים

    • שלום וברכה
      אפשר

  12. היי ניקי! אם יש לי תבנית 26, איך אני מגדילה כמויות?

    • אותו דבר לא מגדילים בין 24 ל 26.

      • תודה רבה!!

  13. היי ניקי,
    האם אפשר לאפות את העוגה בטוסטר אובן?
    ואם כן באותו חום כמו של תנור רגיל?

    • לא יודעת לומר, רק תשגיחי שהעוגה לא תישרף.

  14. אפשר 3 ביצים גדולות במקום 4? (אשמח לתשובה מידית…)

    • צריך עוד ביצה תמר, תשאילי.

  15. אפשר לשים קמח תפוחי אדמה ? אם כן אז כמה ?

  16. היא יצאה לי נורא לא אורירית. יכולהיות שההוספה של שאר החומרים במיקסר הרסה? (אני בד"כ את שאר החומרים בלי מיקסר שהקצף לא ישבר)
    תודה.. בכל מקרה יש לנ ריח משגע

  17. ומה הגודל של התבנית לעוגה הזו?

    • תבנית 24

  18. היי ניקי..
    הבלילה של העוגה דלילה זה בסדר?

    • כן זה בסדר.

  19. היי ניקי,
    אפשר מחמאה במקום חמאה?
    ותודה על כל המתכונים המעולים , אין עלייך.

    • מחמאה זה בסדר גמור פנינה.

  20. עוגה מצויינת!!! מככבת אצלנו

  21. היי ניקי, האם ניתן לעשות את העוגה עם תחליף סוכר? אם כן מה הכמות לממתיק נוזלי. כמו כן אשמח לדעת האם יש לך מתכונים לסוכרתיים.

    • אין לי מספיק ידע בזה, תסתכלי מה רשום על האריזה.

  22. ערב טוב ניקי, הכנתי היום את העוגה, היא יצאה מוצלחת מאד ואורירית. אני הכי אוהבת את העוגות הפשוטות האלו! תודה רבה!

  23. היי שבת שלום ומבורך!
    אפשר לדעת רק בגרמים כמות קמח וקוקוס בבקשה?
    תודה מראש ! (:

    • 90 ג' קוקוס
      280 ג' קמח.

  24. היי ניקי אן אני רוצה להכין מהעוגה עוגת שיש האם צריך להפריש חצי כוס או כוס ולערבב עם כף או שתיים נוטלה?

    • תפרישי חצי כוס מהעיסה.

  25. ניקי נהדרת שכמוך! תודה על מתכונים נפלאים :)
    יש אפשרות להחליף את הביצים? רוצה להכין אותה טבעונית..

  26. היי ניקי, האם אפשר לעשות בתבנית אינגליש קיים ואם כן כמה תבניות יוצא 1 או 2?
    בנוסף, יש אפשרות לוותר על הקליפה מגורדת?
    תודה רבה

    • הי ליטל
      2 תבניות אינגליש וניתן לוותר.

  27. אפשר בלי התפוזים?

    • לא

  28. שלום
    אני רוצה לאפות בתבנית אלומיניום צריך לשמן לפני ?

    • הי אורלי
      אין צורך לשמן.

  29. חובה לשים קליפת תפוז מגורד

  30. ניקי שבת שלום, העוגה יצאה פשוט טעימה!! המון תודה לך על עוד מתכון קל ומנצח!!

  31. שלום ניקי יקרה
    אני רוצה להכין בתבנית 28
    עגולה.
    מה להוסיף יותר? תודה רבה על הכלללל

    • הי נעה
      תעשי כמות וחצי, סוכר סך הכל כוס וחצי.

  32. היי ניקי,
    הכנתי את העוגה והיא נראית מעולה! בערב נטעם אותה עם האורחים. אני בטוחה שיאהבו.
    שבת שלום !!

  33. היי ניקי,
    אפשר לשים במקום קמח תופח?

    • כן אותה כמות.

  34. הי ניקי, אפשר שמן קוקוס במקום חמאה?

    • נראה לי בסדר הילה.

  35. שלום ניקי!
    אם אני משתמשת בקמח 70% זה באותם כמויות כל המצרכים?
    תודה מראש על התשובה המהירה ושבת שלום ומבורך!

    • היי לאה
      מחצית מכמות הקמח אפשר להחליף, יותר מזה העוגה עלולה לצאת דחוסה.

      • שבוע טוב ניקי!
        שמתי כוס קמח 70% וכוס אגוזים טחונים ויצא מעולה. עוגה טעימה מאוד! תודה רבה על כל המתכונים הנהדרים ועל זה שאת תמיד מוכנה לעזור ולייעץ!!!!!

        • אין על מה לאה.

  36. היי ניקי אני רוצה לעשות אם 6 ביצים איך להכפיל את הכמויות ?

    • תעשי כמות וחצי, סוכר סך הכל כוס ושלושת רבעי.

  37. היי ניקי
    השילוב נשמע משגע!
    שאלה קטנה, המתכון מתאים ל 2 תבניות אינגליש קייק?
    תודה

    • כן שרון.

      • תודה ניקי
        העוגות בתנור (:

  38. שלום ניקי
    כמות הסוכר קצת גדולה בשבילי ואני מפחיתה אותה בחצי מה שקורה שהעוגה יוצאת הרבה יותר נמוכה אך עדיין מעולה.
    יש משהו שניתן לעשות על מנת שהיא תצא גבוהה מבלי להגדיל את כמות הסוכר??

    • אין לי תשובה שיר.

  39. מתכון פשוט ומנצח! יצא מעולה… ושבוע אחרי עושים שוב!

    • תודה רז קיבלתי בכיף.

  40. יצא טעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  41. היי ניקי-"שברנו" איתה את הצום.
    תודה לך על מתכון מעולה וטעים וקל להכנה
    יבורכו ידייך!!!
    בהצלחה בהמשך

  42. חיפוש אבידה.
    מי יכול לעזור לי למצוא את העוגה ?
    יצאה מהתנור ונעלמה.
    אני חושד בילדים.

    • לשלוח משלחת חיפוש ? :) הרסת אותי עכשיו אני מתפקעת מצחוק.

  43. ניקי יקרה
    נשאר לי מפסח קמח מצה לעוגות וקמח תפח"א האם אפשר להחליף את הקמח הרגיל בקמח מצה וקמח תפח"א ? ולהכין את העוגה הנפלאה שלך.
    תודה שבת שלום

    • אין לי תשובה עופרה ואני לא מאמינה שיצא טוב, עדיף לקחת מתכון של עוגה שיש את שני המרכיבים האלה.

      • תודה יקירה

  44. סוף סוף עוגת תפוזים קוקוס.
    חיכיתי למתכון כזה בטירוף.
    תודה רבה. כמובן מתכון מושלם!!

טוען...
טוען...