משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

סינרול קינמון פרווה

נכתב על ידי ינואר 13, 2016 , צפיות: 19253

קטגוריות: עוגות וקינוחים, עוגות שמרים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

סינרול קינמון פרווה
עוגת שמרים פרווה מעולה ! טעם הקינמון פשוט נפלא ואיזה כיף לאכול את השבלולים הטעימים האלה. לאכול ולהתמכר השבלולים האלה מושלמים והם פרווה.

סינרול קינמון פרווה

מצרכים:

550 ג' קמח (חצי קילו + 5 כפות נוספות)
חצי שקית שמרים טריים
2 כפות דבש
2 כפות סוכר
כפית שטוחה מלח
2 חלמונים
חצי כוס שמן
3/4 כוס מים פושרים

סירופ:
כוס סוכר
כוס מים

מילוי:
100 ג' מחמאה
חצי כוס סוכר חום
כף קינמון

ביצה טרופה


אופן ההכנה:

1. לשים במיקסר את מצרכי הבצק ולעבד לבצק חלק וגמיש.

2. לשמן קערה ולהניח את הבצק, לכסות ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח.

3. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, לרדד למלבן להבריש במחמאה, לערבב סוכר וקינמון ולפזר מעל.
לגלגל את המלבן לרולדה ולחתוך לשבלולים, לסדר אותם בתבנית מרופדת בנייר אפיה עם רווח בין אחד לשני, להתפיח בסביבות 20 דקות או שמכפיל את הנפח.

4. להבריש בביצה, חום של 180 מעלות בסביבות 20 דקות או עד שהסינרולים מזהיבים ויפים.

5. לקראת סוף האפיה של הסינרול לבשל את מצרכי הסירופ כמה דקות ולהבריש בנדיבות את הסינרול כשהם יוצאים מהתנור.

לפייסבוק שלי

מתכוני שמרים נוספים

סינרול קינמון פרווה

סינרול קינמון פרווה

סינרול קינמון פרווה

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

Adsense

71 תגובות

  1. התגובה של
    וואו ניקי!! איזה טעים זה יצא!!! את מדהימה!!
    הכנתי היום, והיה תענוג!! מתכון קל וטעים כ"כ!
    בכלל, אני נהנית בכל פעם מחדש מהאתר שלך, גדוש דברים נפלאים!
    עושה חשק להיות במטבח (:
    כל הכבוד לך!!!

    • מקסימה, תודה רבה נעים לקרוא.

  2. היי ניקי המהממת תודה על כול המתכונים הקלילים והטעימים ביותר אין מילים את מדהימה ומוכשרת( :

    • באמת מכל הלב, העונג כולו שלי :)

  3. ניקי תודה הכנתי את העוגת
    שמרים מאוד טעים אבל חבל יצא לי רק עוגה אחת

    • מכזאת כמות יוצאות שתי עוגות שמרים.

  4. וואו ניקי! וואו! הכנתי את זה אחרי שחלמתי תמיד לעשות בצק שמרים, ראיתי את המתכון ואמרתי לעצמי שאני יכולה לנסות. יצא… אין מילים! כל כך הרבה אנשים שטעמו התענגו וביקשו את המתכון, אחרים ביקשו שאכין להם את זה היום שוב. בקיצור. תודה רבה לך! נזלל וחוסל מהר והיה תענוג בכל ביס, ובכל דקה של הכנה.

    • יופי של המלצה, תודה אורטל קיבלתי בכיף.

  5. איך יודעים אם בצק שמרים החמיץ ? אם היה יותר מיום במקרר הוא כבר לא טוב? תודה

    • תריחי אותו, 24 שעות זה המון בשביל בצק שמרים, רוב הסיכויים שצריך לזרוק.

  6. שלום ניקי, ראשית, אני רוצה לציין שאני אוהבת מאוד את האתר שלך ואת המתכונים שלך!

    רציתי לשאול, האם ידועה לך הערכה של כמה סינרולי קינמון יוצאים מהכמות שכתבת במתכון? (צריכה להכין להרבה, זו פעם ראשונה שאני מכינה ולכן איני יודעת..)

    • בוקר טוב
      יוצאים כ 35 שבלולים.

      • תודה רבה! מעריכה את התשובה המהירה! שיהיה בוקר טוב ושבת שלום!

  7. היי ניקי!

    רציתי לדעת באופן כללי,
    מה ההבדל בין שמרים יבשים לשמרים טריים?

    תודה מראש:-)

    • אלו שני מוצרים שונים עם יחסים שונים, בשורה התחתונה שניהם מתפיחים את הבצק.

  8. מושלם! זה יוצא בדיוק כמו הקנוי ויותר טעים אפילו!
    שימו לב לרדדלמלבן רחב ליצירת שבלולים גדולים..

    • תודה נאוה.

  9. הכנתי לשבת יצא מדהים נאמץ את האפליקציה להכל תודה וישר כוח על המתכונים.

    • תודה דנה.

  10. ניקי
    תודה רבה
    יצא מושלם!!!

    • תודה לך.

  11. היי יקירה בוקר טוווב !
    מודה לך על מתכון מוצלח ביותר בייחוד לכאלה
    שנתקעו ללא מחמאה..
    טעימים ורכים שאין מאפים כאלה.. לא קונה יותר !

    • אין על מה העונג כולו שלי.

  12. הכנתי בדיוק לפי המתכון הטעם נפלא , אולם הריח של העוגה לא התפשט במטבח.
    על כל פנים אכין שוב .נחטפו מהתבנית.
    תודה על תגובתך המהירה.

  13. הכנתי בדיוק לפי המתכון. הבית לא התמלא בריח של אפיית עוגת שמרים.
    בכל אופן מומלץ וטעים. תודה על תגובתך המהירה.

  14. ניקי, את מקסימה ותודה שאת חולקת עמנו את המרשמים הנהדרים שלך.
    לגבי הסינרול הטעם היה נפלא, אולם הריח המשכר של בצק השמרים והקינמון היה חסר. השתמשתי בשמרים יבשים אינסטנט. האם זו הסיבה?
    שבוע טוב

    • אולי לא שמת מספיק מילוי ? מה הכוונה ריח של שמרים ?

    • הכנתי בדיוק לפי המתכון וחיכיתי לריח של עוגה הנאפית בתנור וזה לא קרה.

      • אין לי מושג רונית, זה בצק שמרים, כשאני מכינה שמרים יש ריח טוב בכל המטבח.

  15. אתר מעולה
    מה גודל הכוס למדידת הנוזלים [השמן והמים]

    • כוס = 240 מ"ל, עדיף משקל דיגיטלי.

  16. ניקי, המתכון הזה פשוט מופלא!
    איזה ריח מדהים מתפשט בכל הבית, ואיזה טעם! כולם זוללים פה – מגדול ועד קטון..
    תודה רבה, שמחת אותנו מאוד :)

    • אין על מה מכל הלב.

  17. היי ניקי!

    תודה רבה על כל המתכונים! רציתי לשאול על המתכון הזה, כשאת כותבת לרדד לאיזה עובי העלה צריך להגיע? באיזה גודל המלבן הזה?!

    תודה על התשובה!

    • היי אריאל
      בערך 3 – 4 ס"מ דק אבל לא דק מאוד. בקשר למלבן זה בערך 20X20 גם יותר זה בסדר.

      • ואוו ענית ממש ממש מהר! תודה רבה!
        את אלופה!

        (ואחוזי הגברים עכשיו עלה:)

        • איזה כיף, תודה אריאל.

  18. היי ניקי,
    הכנתי שוב את הבצק של הסינרולים המטריפים האלה, אבל הוא לא תופח לי ואני פוחדת שאני לא לשה טוב והשמרים מתערבבים עם שאר החומרים. עירבבתי טוב את השמרים [היבשים] בקמח ואז הוספתי את כל שאר החומרים בצד אחר של הקערה והתחלתי ללוש [אני לשה ביד]. איך מסתדרים שהחומרים לא יהרסו את השמרים?

    • שום דבר לא הורס כלום, בגלל שקר לשמרים לוקח זמן לתפוח, שימי במקום חמים ותכסי.

      • טוב תודה. אני עבדתי עם הבצק כמו שהוא בסופו של דבר, והאמת היא שבתוצאה הסופית אין שום הבדל. הבצק רך מאוד ואוורירי.
        וכמו תמיד, כשהם עוד חמים השבלולים אני דוחפת אותם מהר מהר למקפיא כדי שיישאר משהו לשבת.
        תודה את נפלאה!

        • שבת שלום חיה, תהנו.

  19. הי
    האם צריך להמיס את המחמאה?

    • כן אורית תמיסי אותה.

  20. היי ניקי!
    ניראה מצוין
    אני רוצה ממש להכין יש לי 2 שאלות
    1.יש לי שמרים יבשים זה טוב פה? אם כן מה הכמות?
    2. אפשר לשלב קמח מלא עם קמח רגיל?

    וחייב ללוש במיקסר או שאפשר ביד?

    • כף שמרים יבשים
      חצי מכמות הקמח אפשר להחליף במלא + מעט נוזלים, ללוש ביד זה בסדר.

  21. ערב טוב ניקי, האם זהו בצק שמתאים גם לרוגלך? והאם ניתן ללוש רת הבצק בידים? תודה רבה.

    • כן לכל הודיה.

  22. הי ניקי.
    אני רוצה להכין לגן של הבן שלי. אתה יכולה אולי להעריך כמה סינרולים יוצאים?

    • היי רונה
      יוצאים כ 30 סינרול.

  23. הי ניקי… שוב אני … לאחר ההתפחה(בצק מדהים) חילקתי , הברקתו וגלגלתי לרולדה . בחיתוך יוצא שושנים ? או לחתוך צר ? מתנצלת על השאלות הרבות … נראה כזה מדהים רוצה להצליח… :)

    • יש לך רולדה תחתכי אותה לפרוסות. אני לא מבינה מה זה לחתוך צר.

  24. הי ניקי ! מה שלומך ? אם תוכלי לעזור בהמרת כמות הקמח לכוסות – באתר אחד ראיתי שכוס שווה ל-140גרם ובאחר 125 גרם. בכמה כוסות להשתמש ? תודה ושבת שלום :)

    • 4 כוסות פחות כף.

      • תודה רבה ! אין כמוך 3>

  25. וואו ניקי יצא מדהים!! איזה כיף תודה על כל המתכונים שלך

    • אין על מה מירב.

  26. בוקר טוב ניקי!
    אפשר להכין עם שמרים יבשים? אם כן אז כמה?

    • בוקר טוב
      כף שמרים יבשים.

  27. נראה טוב. האם אפשר להשתמש בחמאה רגילה? ברור שזה הופך לחלבי

    • יש באתר מתכון לסינרול עם חמאה.

  28. לכל החבר'ה של המחמאה:
    גם אני לא משתמשת בכלל במרגרינה מכל סוג וצבע.
    ודווקא בגלל זה לעיתים רחוקות אני מרשה לעצמי וזה בסדר גמור. הנזק שאנחנו מנסים למנוע לא קורה בשימושים לעיתים רחוקות, העניין הוא להימנע באופן כללי.
    בהצלחה, אני רצה להכין!!!

    • היי בנות, אתן עדיין כאן??
      אז תקשיבו. הסינרולים האלו מטריפים! רוצו להכין!
      למען האמת הסיפור שלי קצת הסתבך. הבצק לא תפח טוב למרות שעירבבתי חזק את השמרים לפני שאר החומרים. אבל אני לא וויתרתי, דחפתי אותו לתנור חם, קברתי עמוק בתוך הפוך, נתתי שוקים חשמליים.
      הוא נשאר בשלו, השמין מעט ותו לא.
      רגע לפני שהשלכתי אותו הפחה החלטתי לנסות לאפות, מקסימום נזרוק אחרי זה.
      אבל מה שהוצאתי מהתנור היה מעבר לחלומות שלי! שבלולים רכיכיים ומזמינים, שהבצק לבד שווה ביס!
      תודה ניקי, את מדהימה ואנחנו אוהבים אותך!!

      • הלכתי להכין עוד נגלה מכיון שהקודמת לא הספיקה להיאסף מהתבנית / נחטפה / נאכלה בנימוס עם קפה / נשלחה לחברים וידידים / אחר / כל התשובות נכונות.

        שבת שלום לכולכם!!

  29. היי יקירה
    כמה סינורלים יצאו מהמתכון ?

  30. היי ניקי היקרה והנהדרת !
    האם אפשר לשים שמן במקום מחמאה?

    • לא חיה

  31. ממש מגרה,כל כך שמחתי לראות שאין הבצק מרגרינה ואז ראיתי שיש במילוי….במה אפשר ניקי יקרה להחליף את המרגרינה ובאיזה כמות…תודה על מתכונים שווים שמתאימים לכולםםם!!

טוען...
טוען...