משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

עוגיות טחינה ושוקולד צ'יפס

נכתב על ידי מרץ 8, 2017 , צפיות: 5142

קטגוריות: מתכונים לפורים, עוגות וקינוחים, עוגיות, עוגיות פשוטות, עוגיות שוקולד

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

עוגיות טחינה ושוקולד צ'יפס

אני קצת השתוללתי עם עוגיות בתקופה האחרונה אז תתכוננו להרבה מתכוני עוגיות ואני מתחילה עם עוגיות טחינה קצת שונות מהרגיל ומאוד מאוד טעימות, תהנו.

עוגיות טחינה ושוקולד צ'יפס

35 עוגיות

מצרכים:

100 ג' חמאה (להוציא מהמקרר כ 15 דקות קודם)
150 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
ביצה
חצי כפית סודה לשתייה
2 כפות יפות טחינה גולמית
190 ג' קמח רגיל (כוס וחצי קמח פחות 2 כפות)
חצי כוס שוקולד צ'יפס לבן

אופן ההכנה:

1. להקציף חמאה וסוכר כשתי דקות, להוסיף את הביצה תוך כדי הקצפה, להוסיף את הטחינה ולהמשיך להקציף. להוסיף את הסודה לשתייה ואת הקמח. בסוף להוסיף את השוקולד צ'יפס.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות, לסדר את העוגיות במרווחים, לאפות כ 10 דקות.

אי אפשר להשתמש בשמן לפרווה מחמאה, צריך את הסודה לשתייה, ניתן להקפיא,
נשמר בקופסא סגורה מספר ימים על השיש.

עוגיות טחינה ושוקולד צ'יפסעוגיות טחינה ושוקולד צ'יפסעוגיות טחינה ושוקולד צ'יפסעוגיות טחינה ושוקולד צ'יפס

תגיות: , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

39 תגובות

  1. אפשר להשתמש המרגרינה מחמאה

    • כן.

  2. הי ניקי,
    אם אשים אבקת אפייה במקום הסודה לשתייה?

    • לא קשור שרון, כלומר אפשר להכין את העוגיות אבל זה לא יוצא אותו דבר.

      • תודה רבה לך על המענה, אנסה ואעדכן איך יצא…

  3. ניקיל'ה לשטח את העוגיות או רק לעשות עיגולים?
    תודה רבה(-:

    • לעשות עיגולים.

  4. אפשר עם שמן? איך יוצא לך כ"כ סימטרי ויפה, לי זה תמיד בורח לצדדים באפיה…

  5. היי ניקי יקרה,
    האם ניתן להכין עם המתכון הזה ללא השוקולד צ'יפס?
    אני רוצה להכין רק עוגיות טחינה… תודה

    • כן מעיין

  6. היי ניקי, העוגיות האלו כל כך טעימות התמכרתי…תודה על המתכונים המושלמים את אלופהה!!!

  7. הכנתי את העוגיות עם קמח קוסמין מחמאה ושוקולד מריר, יצא מדהים! מדהים! הבן שלי אלרגי לחלב ולכן כל מתכון עם טחינה אני מיד מנסה.
    תודה ניקי!
    עוגיות אליפות

    • נהדרת, תודה על השיתוף ורד.

  8. היי ניקי,
    אחלה גיוון!
    האם אפשר להכין בלי מקציף?

    • לא חיה.

  9. היי ניקי,
    שאלה, האפליקצייה לא נפתחת לי כבר זמן מה. זה קרה לי בטלפון הקודם ונאלצתי למחוק ולהוריד שוב.
    אולי יש בעיה בהתקנה של האפליקצייה לאייפונים?
    תודה רבה האתר שלך תענוג.

    • הי שולמית
      אמורה לצאת כל רגע גרסה שתתקן את הבעיות, טיפה סבלנות זה ממש כל רגע.

      • תודה רבה על כל המאמאצים שיהיה נוח לגולשים/ות.. :)

        • מכל הלב וגם הנשמה :)

  10. היי ניקי, מתכונים נפלאים!
    חברה שלי ואני עשינו ניסויים על המתכון הזה. הפחתנו מהסוכר לחצי, חילקנו את הבצק לשלוש ולכל חלק הוספנו תוספת אחרת. לאחד שוקולד צ'יפס מריר, לאחר כף חמאת בוטנים עם חתיכות בוטנים ולאחרון גרוד קליפת לימון וקצת מיץ לימון. כולם יצאו מעולים.

    • תודה על השיתוף ג'נט, אחלה ניסיונות.

  11. תודה רבה על המתכון! אפשר טחינה משומשום מלא?

    • אני מתלבטת כי לא ניסיתי, נראה לי בסדר.

  12. שבת שלום ניקי היקרה,
    האם שוקולד צ'יפס מריר יתאים לדעתך?

    • שבת שלום
      כל שוקולד צ'יפס מתאים, השאלה האם את אוהבת את הטעם של המריר .

  13. צהריים טובים ניקי! האם אפשר לשים שמן או משהו אחר? אני רוצה שהמתכון יהיה פרווה ואין לי מרגרינה בבית..

  14. היי ניקי יקרה! ותודה כל כל המתכונים הנפלאים. אני מחפשת מתכון לעוגיות שוקולד ציפס שאפשר להחליף את השוקולד ציפס בעדשים m&m. האם במתכון הזה אפשר להחליף בm&m?

    • זה לא נראה לי מתאים למתכון הזה בכלל, תעשי ניסיון עם זה http://www.nikib.co.il/cakes-dessert/2432/

      • תודה רבה ניקי! ענית לי ממש מהר

  15. אפשר מחמאה??

    • כן

  16. ניקי יקרה
    חזרתי להגיד:וואי איזה טעים
    עוגיות מופלאות
    חבל כל הזמן(שמתי סודה לשתיה)
    תודה על המתכון
    ועל כל המתכונים המופלאים שלך

    • נהדרת :) תודה רבה עדנה.

  17. ניקי יקרה
    מה עושים אם אין סודה לשתייה
    אפשר משהו במקום?
    תודה. ך

    • תיקני עדנה.

  18. היי ניקי ערב טוב! מתאים שוקולד ציפס חום במקום הלבן? או משהו אחר במקום?

    • סבבה לכי על זה.

טוען...
טוען...