משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

ריבועי גבינה ושוקולד צ'יפס

נכתב על ידי מאי 24, 2017 , צפיות: 4333

קטגוריות: עוגות גבינה, עוגות גבינה לשבועות, עוגות וקינוחים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

ריבועי גבינה ושוקולד צ'יפס

מה עדיף עוגות גבינה רגילות או ריבועים קטנים מלאים בגבינה עם תוספת של שוקולד צ'יפס ? מבחינתי התשובה ברורה ואלו סוג העוגות שאני אוהבת להכין, יש לי חיבה מאוד גדולה לסוג העוגות האלה (אתם תראו בהמשך).

ריבועי גבינה ושוקולד צ'יפס

תבנית פיירקס 24X33

מצרכים:

200 ג' חמאה
280 ג' קמח
150 ג' סוכר
כפית סוכר וניל
כוס שוקולד צ'יפס כהה

שכבת הגבינה:
250 ג' גבינה לבנה
חצי כוס סוכר
ביצה
כפית סוכר וניל

אופן ההכנה:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לקראת הסוף להוסיף את השוקולד צ'יפס.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות, לשטח 3/4 מהבצק בתבנית ולאפות עד שהוא מזהיב בערך 20 דקות.

3. בינתיים לערבב את מצרכי הגבינה למרוח / לשים על הבצק האפוי להחזיר לתנור לעוד 15 דקות. הגבינה אמורה קצת להתקשות (חשוב)

4. לרדד את הבצק שנותר לקחת חתיכות ולהניח על שכבת הגבינה, לא נורא אם לא מכסה הכל. להחזיר לתנור לעוד כ 15 דקות או עד שהפירורים מזהיבים, לקרר לפחות כמה שעות.

ריבועי גבינה ושוקולד צ'יפסריבועי גבינה ושוקולד צ'יפסריבועי גבינה ושוקולד צ'יפסריבועי גבינה ושוקולד צ'יפסריבועי גבינה ושוקולד צ'יפס

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

31 תגובות

  1. שילוב מושלם של גבינה ושוקולד. עוגה נפלאה, טעימה וקלה להכנה. זכיתי למחמאות בזכותך. תודה!

  2. היי ניקי, אפשר במקום שוקולד ציפס לשים דובדבנים ? :)

    • לא נראה לי.

  3. היי, הבצק יצא לי פירורים… זה בסדר?

    • תוסיפי מעט מים וזה יסתדר.

  4. שלום ניקי
    בטעות שמתי שלבתי בין שלב 3 ו4 ושמתי את הפירורים ישר על הגבינה. האם אשים בעצם כפול זמן ז"א שעה? למה זה חשוב?

    • בטח שזה חשוב הפירורים יהיו מוכנים לפני הגבינה, כרגע אין מה לעשות תכניסי לתנור.

  5. לא צריך אבקת אפייה?

    • לא

  6. הי ניקי,
    מה אמור להיות מצב החמאה לבצק,רכה/קרה מהמקרר/מומסת?

    תודה מראש

    • חמאה קרה מהמקרר

      • תודה
        הולכת להכין

  7. היי:)
    האם אפשר להחליף מרגרינה (מחמאה) בחמאה? (סתם כי זה מה שיש בבית..

    • כן אפשר

  8. חייבים תבנית פיירקס? או שאפשר חד פעמי?

    • מה שיש זה בסדר.

  9. הי ניקי, אפשר בלי לרדד את הבצק מלמעלה? פשוט לפורר, זה יהיה טוב?

    • גם בסדר.

  10. היי ניקי , נראה נפלא!
    האם יחזיק נסיעה של שעה וחצי בצידנית?
    תודה

    • זה אפוי אין סיבה שלא יחזיק.

  11. תודה לך ניקי על כל המתכונים.
    האם אפשר להקפיא את העוגה?

    • הי ורדה
      לא מומלץ להקפיא.

  12. נראה תענוג, יתאים בול לחינה הערב .
    כשזה מוכן, לשמור במקרר או בחוץ?

    • במקרר בוודאי.

  13. המתכון נראה נפלא!
    האם כדי להפחית קלוריות ולשמור על הטעם אפשר להחליף חצי מהחמאה בשמן?
    כמה שמן לשים?
    תודה

    • אי אפשר שמן לא מתאים.

  14. ניקי יקרה.
    כמה זה 280 ג' קמח ו-150 ג' סוכר?

    • 2 כוסות קמח ושלושת רבעי כוס סוכר.

  15. התגובה שלך
    לא אוהבת פצפוצי שוקולד חלב או מריר
    מתאים פה פצפוצי שוקולד לבן
    תודה על מתכונים מופלאים

    • כן עדנה.

  16. נראה מדהים!
    אפשר להכין מראש ולהקפיא?
    תודה

טוען...
טוען...