משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

טרמיסו לעצלנים

נכתב על ידי מאי 28, 2017 , צפיות: 7148

קטגוריות: עוגות גבינה, עוגות גבינה לשבועות, עוגות וקינוחים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

יש לי חיבה מיוחדת לעוגת פס (אינגליש קייק). אני מכינה כמה פסים ושולחת להקפאה ככה תמיד יש לי מתוק כשצריך. הפשרה לא עניין גדול וההכנה קלי קלות. הפעם הכנתי טרמיסו לעצלנים, עוגת מוס מהירה וקלה תוך זמן קצר שני פסים נכנסו להקפאה.

טרמיסו לעצלנים

2 תבניות אינגליש קייק

250 מ"ל שמנת מתוקה
200 ג' גבינת מסקרפונה
4 כפות גדושות גבינה לבנה
3/4 כוס סוכר
2 כפות גדושות אבקת אינסטנט וניל
1/4 כוס חלב
2 חבילות בישקוטים (בכל חבילה יש 2 אריזות)

כוס חלב לטבילה

אופן ההכנה:

1. לטבול את הבישקוטים טבילה קצרה בחלב, לחתוך שיתאים לגובה של התבנית, זה יוצא בישקוטים בגובה 3/4 גובה. לסדר בתבנית אחד אחרי השני, את מה שחתכנו לשים בתחתית ולסגור עד הסוף וגם בצדדים.

2. לערבב מסקרפונה, גבינה לבנה, חלב וסוכר, ערבוב חזק כשתי דקות. להקציף שמנת ואינסטנט מתי שמתחיל להסמיך להוסיף את הגבינות ולהקציף למוס יציב.

3. למלא את שתי התבניות ולסגור עם בישקוטים (לא לשכוח לטבול )

4. להקפיא לכמה שעות להוציא למקרר כשעה לפני ההגשה.

טרמיסו לעצלניםטרמיסו לעצלנים

טרמיסו לעצלניםטרמיסו לעצלניםטרמיסו לעצלנים

תגיות: , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

19 תגובות

  1. מאיפה קונים בישקוטים כאלה?

    • בסופר.

  2. שאלה של מתחילים: שמנת מתוקה = שמנת לבישול?

    • לא, את צריכה את השמנת עם הציור של התות 38%

      • תודה רבה!
        ותודה על כל האתר… דבר ראשון כשאני מחפשת מתכון אני באה לפה והמתכונים שלך תמיד (אבל תמיד!) יוצאים מוצלח. אין עלייך!

        • אין על מה שמחתי לעזור.

  3. טוב אין מה להגיד
    שווה שווה שווה
    מתכון פשוט וקל והתוצאה גם מרשימה וגם..ללקק ת'אצבעות!!
    תודה ניקי!

  4. עוגה פשוט מעולה!
    הבן שלי (עוד לא בן 12) החליט שעה לפני כניסת החג שבא לו להכין עוגה (ותאמיני לי שהיו מספיקבמקרר).
    הוא עבד לפי המתכון והתמונות, השקיע בחיתוך מדויק של הבישקוטים ונהנה מכל רגע.
    וכמובן שאנחנו התמוגגנו למחרת כשהוצאנו את העוגה מהמקפיא.
    אז בשם כל המשפחה ובמיוחד מה"שף" החדש-
    תודה, ניקי:)

    • חיבוק לשף הצעיר, מגיע לו :)

  5. היי ניקי
    חג שמח!
    לכמה זמן העוגה תשאר טובה במקפיא?

    • חג שמח
      במקפיא כשבוע פלוס.

  6. היי ניקי, אפשר גבינה רגילה במקום מסקרפונה?

  7. אפשר להכין בכוסות אישיות?

    • רק את הקרם ? כן

  8. התגובה שלך
    ראשית תודה רבה רבה על כל המתכונים המהממים!!!!!
    ורציתי לשאול מה זה "גבינת מסקרפונה"??????

    ושוב תודה רבה!

    • זה השם של הגבינה "מסקרפונה" היא של חברת גד אריזה כחולה ויש אותה בכל סופר.

  9. היי ניקי
    זה יוצא מתוק או טעם של גבינה?

    • שתי התשובות נכונות.

טוען...
טוען...