משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

פרפה דבש

נכתב על ידי ספטמבר 13, 2017 , צפיות: 3210

קטגוריות: עוגות וקינוחים, קינוחים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

פרפה דבש

אני אוהבת קינוחי כוסות, אני עוד יותר אוהבת שיש מבחר ואז אפשר להתפנק בכיף עם כמה טעמים. יוצא מקסים!

פרפה דבש

10 קינוחים

מצרכים:

2 חלמונים
2 חלבונים
250 מ"ל שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
2 כפות דבש

150 ג' ביסקוויטים / לוטוס
30 ג' חמאה מומסת

אופן ההכנה:

1. במעבד מזון לגרוס את הביסקוויטים ולהוסיף את החמאה לערבב כמה שניות ולהפסיק.

2. לשים כפית גדושה מהפירורים בכל צנצנת.

3. לשים את החלמונים במיקסר ולהתחיל להקציף, להוסיף שתי כפות סוכר ואת הדבש, להקציף על מהירות גבוהה כשלוש דקות.

4. בקערה נפרדת לשים את החלבונים להתחיל להקציף ולהוסיף כף סוכר להקציף לקצף יציב במהירות גבוהה. לקפל את הקצף אל החלמונים שהקצפנו קודם.

5. להקציף שמנת מתוקה ואת שארית הסוכר לקצפת יציבה ולקפל אל החלבונים והחלמונים עד שהכל אחיד.

6. להעביר לשקית זילוף (לא חובה אפשר גם עם כפית) ולמלא את הצנצנות עד הסוף, מעל הכל לשים כפית נוספת של פירורים.

7. לקרר לפחות כמה שעות.

תתכוננו להנות זה טעים!

 פרפה דבש ולוטוס

תגיות: , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

15 תגובות

  1. היי ניקי , מה שלומך, קראתי את המתכון של פרפרה דבש , וממש היתפלאתי, היום ומזה כמה שנים , ידוע שלא אוכלים מתכון שיש בו ביצים חיות ולא מבושלות , כפי שאת נותנת במתכון הזה, ממשרד הבריאות מזהירים יום יום מסלמונלה, ולא לאכול ביצים חיות , לכן בבקשה בטלי את המתכון הזה, ושלחי לנו מתכונים אחרים שלך לקינוחים , כפי שאת יודעת נהדר לעשות, ושתהיה לך שנה טובה ונהדרת, שנת בריאות וכל מה שאת רוצה,

    • האתר מלא בקינוחים / מתוקים / מתכונים תכיני מה שמתאים לך. כל אחד לוקח מה שהוא רוצה. שנה טובה ושיהיה רק טוב.

  2. ניקי המדהימה, ברגע זה הקינוח התווסף לרשימת הקינוחים של החג… רציתי לדעת האם ניתן להכין מראש ולהקפיא? תודה רבה

    • יומיים מראש אפשר להקפיא.

  3. מה הכוונה עוגיות ביסקוויטים? פתי בר?

  4. שלום ניקי, אילו ביסקויטים השתמשת?

  5. מה הכוונה בעוגיוצ ביסקוויטים? פתי בר?

    • כן פתי בר או כל ביסקוויט אחר.

  6. הי ניקי,
    תודות על האתר המושלם הזה, נכנסת אליו ברמה יומית!!
    ניתן להכין רת הקינוח היום ולהקפיא עד לראש השנה?

    • אני פחות ממליצה להקפיא כל כך הרבה זמן. יומיים קודם.

  7. ביצים לא מבושלות/מטוגנות/אפויות????????????

    • הכל בסדר אסתי ? אני חושבת שנתפס לך הסימן שאלה, אחד היה מספיק למען האמת.

  8. כרגיל… מה עם פרווה?

    • לפרווה תשימי ריץ ובמקום החמאה מחמאה

    • אם את שמה ריץ' לפרווה כדאי להפחית מעט בממתיק -סוכר/דבש. הריץ' כבר מומתק… (תקף בד"כ לכל מתכון שממירים לפרווה)

טוען...
טוען...