משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

פנקוטה קשת בענן

נכתב על ידי ספטמבר 17, 2017 , צפיות: 7850

קטגוריות: עוגות וקינוחים, קינוחים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

פנקוטה קשת בענן
זה מקסים! תוצאה מרהיבה בכלום עבודה. זה אחד מקינוחי הכוסות הכי יפים שהכנתי. הכי טוב שזה ממש קל להכנה וכל כך טעים.

פנקוטה קשת בענן

8 יחידות

מצרכים:

כוס וחצי שמנת מתוקה
שליש כוס סוכר
10 ג' ג'לטין
1/4 כוס מים

צבעי מאכל

אופן ההכנה:

1. לערבב ג'לטין ומים להמתין 10 דקות להכניס למיקרו ולהפעיל על העוצמה הכי גבוהה 30 שניות.

2. לחמם שמנת וסוכר על אש בינונית ולערבב עד שהסוכר נמס לגמרי כשמתחיל לרתוח להוריד מהאש.

3. להוסיף את הג'לטין המומס לערבב היטב.

4. לחלק לשלושה כלים לכל חלק להוסיף צבע מאכל שונה ולערבב טוב. למלא כ 15 מ"ל בתוך כל כוסית (כדאי להחזיק משקל בבית) להקפיא ל 30 דקות או עד שהשכבה יציבה, לצקת מעל את הצבע השני 15 מ"ל בכל שקע ולהקפיא שוב, כשמתייצב לסיים עם הצבע האחרון.

5. לקרר לילה.

פנקוטה קשת בענןפנקוטה קשת בענןפנקוטה קשת בענן

תגיות: , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

31 תגובות

  1. היי ניקי
    שתי שאלות:
    1. כמה זמן זה יכול להיות מחוץ למקרר וטוב להגשה (אחרי שלב הקירור במשך הלילה)
    2.אין מיקרו, מה יכול להחליף את השלב הזה במתכון?

    • תשובות:
      30 – 45 דקות בבית בכל מקרה נעים עכשיו, בקשר לג'לטין יש הוראות כיצד להמיס ג'לטין על האריזה ועושים את זה על האש.

      • תודה רבה, את רוב המתכונים הטובים שאני מבשלת, לוקחת מהאתר הנפלא שלך.

  2. היי ניקי
    בחבילת גלטין שקניתי יש 2 שקיות של 14 גר כל אחד, אין לי משקל, יש דרך להשתמש ב14 גרם? או איך אפשר למדוד 10 גרם מהשקית?

    • שימי 2 כפיות.

  3. נראה מדהים! אם אני רוצה להכין כמות כפולה, היחס של 750mL שמנת ו-20g ג'לטין? עוד שאלה – איך עשית את הקישוט למעלה? כל פעם שאני מנסה לעשות תלתלים כאלו הם יוצאים לי קטנים ולא ארוכים כאלה.

    • תכפילי הכל לפי הכמויות הרשומות כפול שניים, אל תשני כלום, בהמשך אני אעלה פוסט מפורט בנוגע לשוקולד.

  4. יצא לי קשה מידי אחרי לילה במקרר…
    יכול להיות ששמתי יותר מידי ג’לטין?

    • אם שמת לפי שמנת מתוקה אחת כן היה יותר מידי ג'לטין. הכמויות לפי כוס וחצי שמנת מתוקה וזה מדויק.

  5. לחם טחינה

  6. היי ניקי
    יש לי רק גביע שמנת מתוקה אחד עם 250 מ״ל.
    הגלטין כבר מומס עם מים אחרי חימום במיקרוגל.
    באיזה יחס של ג’לטין ומים להשתמש עבור 250 מל שמנת מתוקה?

  7. שלום ניקי ותודה על מתכונים טעימים.
    לא מצאתי איפה לשאול את זה באתר אז אני שואלת כאן:
    מה ניתן להכין עם שמנת מתוקה להקצפה בטעם שוקולד? והאם יכולה לשמש כתחליף לרכיב כלשהו במתכונים?
    תודה רבה.

  8. שלום ניקי אני עכשיו שמה צבע מאכל ויוצא לי צבע מאוד בהיר ואצלך בתמונה הצבעים עזים ויפים באיזה צבע מאכל את משתמשת?אני מקווה להספיק לקנות מחר.

    • אני משתמשת צבע מאכל ג'ל.

  9. תודה ניקי

  10. אפשר במקום השמנת ריץ קצפת כדי שיהיה פרווה?

    • כן, לפי 375 מ"ל

      • סליחה לא הבנתי האם לשים 375 מל?

        • תשימי 375 מ"ל, לפי כוס וחצי שמנת מתוקה.

  11. היי,האם אפשר להכין מראש ,שלושה ימים קודם ולשמור במקפיא?

    • כן

  12. שלום ניקי.
    נראה לך שאפשר לנסות עם ג'לי איסטנט בשני טעמים/צבעים?
    תודה

    • זה לא קשור לכאן בכלל.

  13. מה יש מעל לכל התפארת הזו?

    • שוקולד לבן

  14. "לחלק לשלושה כלים לכל חלק להוסיף צבע שונה ולערבב טוב"
    הכוונה להוסיף צבע מאכל?

    • כן

  15. התגובה שלך

    האם ההמתנה בין כל הקפאה להקפאה המסה שממתינה בחוץ לא מתקרשת כבר? בגלל הג'לטין?

    • לא

טוען...
טוען...