משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

עוגת תפוחים ושיבולת שועל

נכתב על ידי ספטמבר 16, 2012 , צפיות: 91763

קטגוריות: עוגות ועוגיות עם שמן, עוגות תפוחים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

עוגת תפוחים ושיבולת שועל, החיים הקלים כל העוגה בקערה אחת לבחוש ולתנור.
זאת העוגה הכי ביתית שיש תמיד מזכירה לי את הבית חמה מזמינה וטעימה רק תבוא..
כשמגיעים הבייתה אחרי יום עבודה ארוך ומעייף ויש עוגת תפוחים שמחכה על השיש זה כבר עושה טוב נכון ? קפה שוקו תה ליד פרוסת תפוחים חמימה ואם רוצים לפרגן אז לפחות שתי פרוסות וכבר מרגישים יותר טוב החיוך חוזר לפנים, הלכתי לקחת עוד פרוסת עוגה…

עוגת תפוחים ושיבולת שועל

2 אינגליש קייק

מצרכים:

3 ביצים מספר 1
200 ג' סוכר (כוס)
3/4 כוס שמן
4 תפוחים מקולפים חתוכים לקוביות קטנות
כוס קמח תופח
כוס שיבולת שועל דקה / גרנולה  (אינסטנט)
1/4 כוס מיץ תפוזים
כפית קינמון
כפית תמצית וניל

אופן ההכנה :

1.  לערבב את כל המצרכים, חום בינוני 180 מעלות כ 50 דקות או עד שהעוגת מזהיבה וקיסם יוצא נקי.

גולשים מכינים וממליצים :

ענת : היי ניקי, חייבת לציין שאתמול הכנתי את העוגה עשיתי מעט שינויים כמו
במקום קמח תופח שמתי קמח מלא תופח
שמתי כוס שמן, החלפתי את הסוכר בכמו סוכר, והוספתי יוגורט וצימוקים וכל זה כי פחדתי שהקמח המלא ייבש את העוגה העוגה יצאה מדהימה, רטובה נימוכה פשוט מעדן

תו : היי ניקי,
אני מעדכנת… הכנתי עם חצי קמח מלא וחצי לבן. בנוסף, במקום סוכר החלפתי בשלוש כפיות של סוכרלוז (כי אני מנסה להימנע מסוכר) יצא נהדר.
תודה:-)

הדס : היי ניקי, חייבת להגיד לך שאני שונאת תפוחים מבושלים/אפויים. והעוגה הזאת- הכנתי אותה למישהו אחר, ובסתר טעמתי והתאהבתי!מה הפסדתי כל השנים האלה שלא אכלתי את זה???עוגה מעולה!!! כיפית!!! ומנחמת!!!
כבר כמה שנים שאני לא מוצאת את עצמי במטבח,לא מצליחה כלום ומאוכזבת ולא מרוצה מעצמי! אז רוצה להגיד לך שהאתר שלך עשה לי מהפיכה חיובית במטבח, אני רק מבשלת ואופה והכי חשוב- מרוצה וגאה בעצמי! תודה לך אלף פעמים ויותר

 

לעדכונים נוספים הצטרפו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לעשרות אלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

395 תגובות

  1. הכנתי!! יצא מעולה..שיצאה מהתנור שמתי מלמעלה קינמון(:

  2. היי ניקי
    אפשר להוסיף אגוזים/פקאנים? אם כן,כמה?

    • תורידי חצי כוס שיבולת שועל ותוסיפי חצי כוס אגוזים גרוסים.

  3. היי ניקי!
    כרגיל הכנתי והעוגה נטרפה!
    את חושבת שאפשר להחליף את המיץ תפוזים בבירה לבנה?

    • כן אבל לקחת בחשבון שזה יורגש בטעם, אם את אוהבת בירה זה בסדר.

  4. היי ניקי, אני מעוניינת להכין את העוגה אך לא מצליחה למצוא ש"ש דקה. אם אני קונה ש" ש עבה וטוחנת אותה, זה יכול לעבוד לדעתך? תודה רבה על המתכונים מעולים שלך, אני מכינה אותם בדרך קבע.

    • אין לי תשובה ענת, שיבולת שועל דקה יש בכל סופר אני קונה כל הזמן, אפשר להכין בתבנית שקעים ובערך 15 – 20 דקות אפייה.

      • שכחתי לציין שאני לא גרה בארץ…. בארץ תמיד מצאתי אבל פה אני לא מוצאת. אנסה ואדווח איך יצא. תודה רבה:) ושנה טובה!

  5. האם אפשר להכין בתבנית שקעים במקום אינגליש? ואם כן, האם זה אמור לשנות את זמן האפייה?

  6. הי ניקי, תודה רבה על אתר מופלא שלא מפסיק להפתיע ולתת מענה לכל צורך. הכנו אתמול את עוגת התפוחים ושיבולת שועל ויצא פשוט מעולה. טעים, מנחם וכל מה שצריך מעוגה לשבת בבוקר. הוספנו צימוקים בשביל הפינוק. שתהיה לך שנה טובה ומתוקה ושתמיד תמשיכי לעזור לנו במטבח :-)

    • העונג כולו שלי ותודה לך.

  7. תודה ניקי! עשיתי הערב את העוגה, החלפתי חצי מכמות הסוכר בסוכר חום, ושמנת מתוקה במקום מיץ תפוזים ויצא מעולה. כל המתכונים שלך כל כך קלים להכנה והתוצאות נפלאות, והתשובות המפורטות והסבלניות שלך מאפשרות המון גמישות ושימוש בחומרים שיש בבית.

  8. האם ניתן לשים שיבולת שועל עבה במקום דקה? ואם כן אז כמה לשים? תודה

    • לא מתאים.

  9. היי ניקי, מה אפשר במקום מיץ תפוזים?

    • יש לך מיץ אחר, שמנת מתוקה או להכין בלי.

  10. ניקי יקרה,
    הכנתי את העוגה מס' פעמים ויצא נהדר!
    אני מעוניינת להכין ביום חמישי בערב ולצרף למשלוח מנות ביום ראשון.
    האם לדעתך יחזיק מעמד? כדאי לשמור במקרר/בחוץ?
    תודה רבה♡

    • בוודאי אין בעיה, תשמרי במקרר.

  11. ניקי עשיתי לאבא שלי את העוגה.השתמשתי בעצות שנתנו קוראות אחרות.לגבי קמח כוסמין.ותחליף סוכר וכו…יצא חלום.עסיסי.וטעים מאוד.תודה רבה על כל ההשקעה.תבורכי מכל טוב.ושפע.

  12. ממליצה ממליצה!!!
    הוצאתי את העוגה מהתנור עוד לפני שהוצאתי את העוגה מהתנור, השכנים נהנו מהריח…וכשהוצאתי, הלכתי לרגע …כשחזרתי, בעלי והבת החיילת שלי כבר חנכו אותה…ואחריהם אני…
    מזל שיש שתיים…

  13. הי ניקי!
    הוא ם אפשרי במתכון זה לשים במקום הסוכר, או חלק ממנו, סילאן או דבש? כמה? תודה

    • שימי 3/4 כוס סוכר ורבע כוס דבש.

  14. הי ולילה טוב ניקי
    הכוונה למיץ תפוזים סחוט טבעי או אפשר מיץ מבקבוק גם? תודה

    • לילה טוב ורד
      בקבוק זה בסדר, רק שיהיה באמת מיץ ולא סתם מים כתומים.

  15. היי ניקי,
    האם אפשר לשים בננות במקום או בנוסף לתפוחים?

  16. היי ניקי. אין לי תמצית וניל אבל יש לי סוכר וניל, זה בסדר? כמה להשים אם כן?
    תודה

    • כפית סוכר וניל.

  17. אפשר משהו אחר במקום שיבולת שועל? בדיוק נגמר…

  18. האם אפשר לשים כפול שבולת שועל ולוותר על הקמח? (רגישה לחיטה)

    • לא, צריך לשים איזשהוא תחליף לקמח.

    • אני השתמשתי בקמח כוסמין + אבקת אפייה במקום קמח תופח ויצא מצוין

  19. התגובה שלך
    היי ניקי יקרה! דבר ראשון אני חייבת לומר תודה ולספר כמה אני נהנית מהאתר והמתכונים שלך!!! פשוט נפלא קל וטעים
    דבר שני ,יש לי שאלה: אם אין לי קמח תופח אז מה הכמויות לקמח רגיל ואבקת אפייה?

    • היי מלי
      כוס קמח + כפית א. אפייה.

  20. היי ניקי, ישנה עדיפות לסוג התפוחים ? אדומים, ירוקים או שהכל הולך ?
    תודה

    • מה שיש בבית אפרת.

  21. היי ניקי!
    נראה נפלא.
    אני מנסה להבין איזו שיבולת שועל צריך?
    זו של קוואקר שעושים ממנה דייסה זה בסדר? או שצריך גרוסה יותר?
    תודה רבה.

    • קוואקר זה בסדר גמור.

  22. היי ניקי, רוצה שהעוגה תהיה פרווה ואין לי תפוזים כרגע, מה את מציעה במקום בבקשה?
    תודה יקרה:)

    • אם יש לך מיץ תפוחים, ריץ או אל תשימי כלום.

  23. ניקי יקרה!!
    עוגה פשוט מושלמת!!! אין יותר קל וטעים ממנה!!
    ממליצה לכולם להכפיל כמויות מראש… חצי עוגה חוסלה כבר ביציאה מהתנור..
    תודה רבה לך ניקי!! אלופה!

    • אחלה המלצה, תודה רחלי.

  24. עוגה מעולה!! בא לי להכין אותה עכשיו אבל יש לי רק 2 תפוחים. איך אפשר להכין עוגה אחת מבחינת כמויות של שמן ביצים וכו? תודה!!!!

    • תכיני חצי כמות, ביצים תשאירי 2.

  25. שלום ניקי

    במידה ואני משתמשת בקמח + אבקת אפיה, באיזה שלב יש להוסיף את האבקת אפיה? האם מיד עם הקמח או לאחר שאני מערבבת את כל הרכיבים?

    תודה ושבת שלום

    • היי סיגל
      מתי שאת מוסיפה את הקמח תוסיפי את הא. אפייה.

  26. היי תודה רבה
    עשיתי את המקורי ויצא סופר מוצלח לאחר עשיתי עם 1 כוס שקדים טחונים ובמקום מיץ תפוזים רוקנתי כמה פסיפלורה. יצא שלא מהעולם הזה עם מרקם עסיסי כמו מרציפן איכותי אווירירי.

    המון תודה

  27. היי,
    האם אפשר במקום מיץ תפטזים לשים רסק תפוחים ואם כן כמה? חצי כוס?

  28. היי. אני רוצה להכין את העוגה הזו לשבת, האם אפשר את התפוחים לקצוץ בסלייסר או שלא כדאי? ובקשר לתגובה המגעילה מלמעלה תתעלמי ממנה, יש אנשים שפשוט לא ראויים להתייחסות.

טוען...
טוען...