משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

עוגיות חלבה סדוקות

נכתב על ידי יולי 18, 2012 , צפיות: 42210

קטגוריות: מתכונים מתוקים ללא ביצים, עוגיות, עוגיות פשוטות

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

עוגיות חלבה סדוקות, שאלתי את עצמי מה אני מעדיפה להכין עוגות או עוגיות ? לכל צד יש את הקסם שלו, אני אוהבת את הצורה היפה שיש לעוגה אחרי שהיא יוצאת מתבנית סיליקון. אני מאוד אוהבת (ברור) את זמן החיים של עוגה אצלי בבית כלומר כמעט כלום, 24 שעות זה גג והופ עוברים לעוגה הבאה  (יש!).
עוגיות אני משתדלת להכין כמות שיהיה לילדים לבית ספר ובדרך כלל אפשר למצוא על השיש צנצנת וזה כיף לחטוף משהו מתוק מידי פעם.
אז לא החלטתי מה קוסם לי יותר אז הלכתי להכין עוגיות חלבה סדוקות אח"כ אני אחליט מה אני יותר אוהבת.

עוגיות חלבה סדוקות

40 עוגיות

מצרכים:

200 ג' חמאה בטמ"פ  החדר
150 ג' סוכר
חצי כוס ממרח חלבה
1/3 כפית קינמון
350 ג' קמח
שקית א. אפיה



אופן ההכנה:

1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כחצי שעה וליצור כדורים קטנים יותר קטנים מכדורי פינג פונג.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 11 דקות העוגיות נסדקות והתחתית מזהיבה, לצנן.

3. העוגיות מאבדות מעט מהנפח אחרי שהן מתקררות.

גולשים ממליצים :

אסתי : "ניקי, זה ה-מתכון!! העוגיות כ"כ טעימות ומתחסלות שרק מילה אחת תתאים כאן : מ-ו-ש-ל-ם!!!"

עוגיות חלבה סדוקות ליד השוקו איזה כיף טעים

 אז מה מתאים לכם ליד שוקו או קפה ?

עוד עוגיות פשוטות בדיוק כאן

גולשים מכינים וממליצים :

יהלום הדר : היי ניקי , כמו כולם כאן גם אני כבר התמכרתי לאתר שלך…..ולא מזמן הוצאתי את התבנית האחרונה של העוגיות המדהימות האלה….כל הבית ריח משכר…והטעם אוי הטעם מעלף….כולם עומדים ליד התבנית ומחסלים.
תודה רבה לך…

לעדכונים נוספים היכנסו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לאלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

176 תגובות

  1. האם אפשר שמן במקום חמאה כי אין לי..
    אם כן מה כמות?

    • לא מתאים במתכון הזה שמן.

  2. תודה רבה!!!

  3. היי ניקי… נראה לי שלא נשלח.
    כמה כמות לקצוץ מהחלבה הרגילה במקום מהממרח?

  4. היי ניקי,
    ראיתי בתגובות שאמרת שאפשר להמיר את הממרח חלבה בחלבה רגילה….
    כמה כמות מהחלבה לקצוץ ?

    • חצי כוס חלבה קצוצה דק.

  5. ושאלה נוספת – האם אפשר להשתמש במחמאה במקום חמאה? (כדי שהעוגיות יהיו פרווה)

  6. היי,
    אני עושה את צעדיי הראשונים בעולם האפיה :)
    האם אפשר להשתמש במיקסר כדי להכין את הבצק? או רק ידנית?
    אם כן, באיזה וו משתמשים?

    • בהצלחה רועי
      מיקסר זה זה נהדר, תשתמש בוו גיטרה, מחמאה בסדר גמור.

      • תודה!
        העוגיות יצאו טעימות :) אם כי החלבה לא כ"כ מורגשת. אולי שמתי מעט מדי מהממרח (לא עבדתי עם כוס מדידה מדויקת)

  7. היי!
    מה עם ביצה…?

    • אין

  8. הי ניקי! הבצק יצא לי פרורי מידי.. למה? מה כדאי להוסיף?

    • פירורי מאוד גס ? תפרטי. זה גם לא הגיוני אלא אם טעית בכמויות. פירורי גס תאספי את הבצק לישה קצרה ותעשי כדורים. אם פירורי ממש תוסיפי מעט נוזלים.

  9. כמה זה בכוסות? הקמח וסוכר? ואפשר מרגרינה בטעם חמאה?

    • שתיים וחצי כוסות קמח ושלושת רבעי כוס סוכר.

  10. שלום ניקי
    האם אפשר להקטין את כמות הסוכר או בכלל לותר ואז להגדיל את כמות החלבה במקום?
    תודה

    • לא יהיה טעים ליאת.

  11. הי ניקי,
    יש לי שאלה אולי מעט מוזרה.
    אני בחו"ל ואין ממרח חלווה. האם טחינה גולמית יכולה להיות תחליף מספיק טוב?
    תודה רבה מראש וחג פורים שמח :)

    • בוקר טוב
      את צריכה לערבב טחינה וסילאן בכמויות שוות, 2 כפות טחינה ושתי כפות סילאן.

  12. ניקי אפשרי לעשות מהעוגיות האלו אותיות?

    • לא רלי

  13. עוגיות משגעות!!!!!!!
    לא שרדו אפילו כמה ימים על השיש במטבח…

  14. יש משהו שאפשר לשים במקום הקינמון?

    • לא, למה לוותר? הוא מוסיף המון . תכיני בלי.

  15. מתכון משגע !אחלה עוגיות !

  16. שלום ניקי.
    עוגיות מעולות. מככבות אצלי.
    אני רוצה להכין אבל נשאר לי רק קמח תופח. הולך? אם כן, אותה כמות כוסות?
    תודה

    • חג שמח
      אותה כמות יהודית.

  17. תודה רבה על מתכון פשוט ונהדר.
    המלצות לשיפצור שנוסו ועברו בהצלחה:
    פחות סוכר
    חצי כמות חמאה + רסק תפוחי עץ

  18. מעולה!!! אין לי מושג אייך הן מגיעות לצנצנת, חיסלתי חצי מגש עוד לפני שהתקררו… ;)
    בנוסף הורדתי את כמות הסוכר בחצי ויצא ממש מתוק:)

  19. הכנתי עכשיו את העוגיות
    ובעלי פה מיישר את הצנצנת:-)
    תודה על המתכונים המדהימים!

    • אין על מה, תודה רבה על השיתוף :)

  20. שלום ניקי,
    הכנתי כעת את הבצק והוא לא יצא אחיד(לבינתיים הוא במקרר). אמנם אפשר לאחד אותו מעט עם היד, אבל זה לא כדור אחד גדול, השאלה אם בכל זאת להוסיף נוזלים כמו שרשמת בתגובות זהות? והאם הכוונה למים? וכמה בערך? עד שזה יהיה דביק? או רק ממש מעט?
    אני חושבת שאני כן אצליח לעשות ממנו כדורים קטנים אחידים לאחר הקירור, אבל עכשיו הוא לא אחיד.
    סליחה על הבורות, אני פשוט מאז חוששת מאפייה.
    תודה ברה!

    • אם אפשר לאחד עם הידיים למה להוסיף נוזלים ? הוא יהפוך לדביק.

  21. ניקי מה הכמויות של הקמח והממרח ??

    • כל הכמויות רשומות שרה.

  22. היי האם צריך לשטח את הכדורי פינגפונג?
    תודה :)

    • אין צורך, העוגיות מאבדות נפח.

  23. היי ניקי..האם במקום ממרח חלבה אוכל להכין לבד מטחינה גולמית ודבש? הכמויות הן אותם כמויות?

  24. היי ניקי מנסה את מזלי בשעה זו…האם אפשר לשים 2 תבניות ביחד בתנור ואם כן האם לשים את התנור על טורבו?

    • אפשר לשים שתי תבניות ביחד ותאפי בטורבו.

      • תודה רבה! מכורה לאתר שלך… אין שבת או ארוחה חגיגית בלי משהו מהאתר

  25. אם אין ממרח חלבה מתאים במקום זה חלבה רגילה? או שיש לצרף לה משהו?

  26. ניקי מתכונים מעולים. פתחתי את המטבח לחג
    תקלה ראשונה הבצק לא התאחד לכדור אחד. יצרתי מספר כדורים ידנית.
    האם זה תקין או שהקרור יעזור באיחוד החומרים

    • תוסיפי מעט נוזלים ואז יהיה בסדר.

      • הי ניקי, גם לי יצא פירורים גסים, למה הכוונה נוזלים? האם עדיף להכניס למקרר או קודם לנסות לאחד את הבצק?

        • טיפת מים תוסיפי, אני לפני הייתי מנסה לעבד עוד קצת במיקסר.

  27. שלום ניקית אגב זה הכינוי שאני קוראת לבעלית נהנית מהמתכונים המוצלחיםץ מפורטים נהיטבת שתמשיכי להעלות עוד ועוד מתכונים

  28. ניקי, זה ה-מתכון!! העוגיות כ"כ טעימות ומתחסלות שרק מילה אחת תתאים כאן : מ-ו-ש-ל-ם!!!
    ותודה ליעל שהכירה לי אותך :*

    • תודי בשמי ליעל בסדר ? ותודה על ההמלצה.

  29. הי ניקי!
    תודה על המתכון עשית לי חשק לאפות!
    יש לי שאלה למה ניתן להמיר את הממרח חלוה?
    תודה על המתכונים.

  30. ניקי את מדהימה אין מילים..השבת..כול התפריט מהמתכונים שלך..יצא מושלם ללקק את האצבעות…מחר הולכת למלא את הצנצנות שחוסלו בשבת….

    • אני לא מדהימה אני משאירה את זה לך בכיף, תודה על השיתוף :)

  31. ניקי!! תודה רבה על המתכונים המאלפים!! אי אפשר בלעדיהם!!
    ניתן להחליף את החמאה במחמאה, רוצה פרווה…
    עשיתי את זה כבר עם חמאה פעם והתמכרתי לזה, זה ישאר טעים גם עם מחמאה?

    • כן נעה.

  32. הי ניקי..
    יצאו סווף הדרך!
    אני חייבת לציין שהבטחון העצמי שלי במטבח שואף לאפס ובכל הנוגע לאפיה עוד יותר!!! אני אחרי המון מתכונים כושלים של עוגיות שמצאו את עצמן בפח..
    זאת הפעם הראשונה שיצאו לי עוגיות טעימות ! אני מאושרת!!!!
    כשבעלי יקום מחכה לו קופסא של עוגיות טעימות לעבודה!
    תודה לך!!! :)

    • אני שמחה בשבילך וכל הכבוד לך.

  33. הי ניקי.
    הלוואי וגם בשעות כאלו את עונה.. :)
    הבצק כבר במקרר..
    יש צורך לחמם תנור מראש?
    תודה רבה על המתכונים המעלפיםםם

    • כן תחממי כ 10 דקות מראש.

  34. הי ניקייי.. קבלתי חשק מטורף לנסות את מזלי הרע באפיה..
    אשמח לעזרתך כדי להופכו למזל טוב.
    עכשיו ממש קר.. מה לעשות עם החמאה כדי שיהיה ניתן לעבד אותה בקלות?

  35. היי ניקי, קודם כל תודה על כל שלל המתכונים שלך!!
    האם יש אפשרות להחליף את הממרח חלבה בטחינה גולמית?

  36. היי ניקי
    שאלה..חש לי חבר טבעוני. האם ניתן להמיר את החמאה בשמן?
    אם כן, כמה?
    וכמו כן..איך היחס בין חמאה לשמן הולך? ( כבר שואלת את המאסטרית על מתכונים אחרים :)
    תודה רבה!!

  37. האם אפשר להשתמש בחלבה במקום ממרח?

    • אני לא בטוחה שחלבה רגילה תתאים.

טוען...
טוען...