משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

ריבועי שיבולת שועל ושוקולד

נכתב על ידי אוגוסט 2, 2017 , צפיות: 4822

קטגוריות: עוגיות, עוגיות שוקולד

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

ריבועי שיבולת שועל ושוקולד

אני מתה על הקטנים האלה, יש משהו בשילוב של שוקולד צ'יפס, שוקולד ושיבולת שועל שעושה קסם בפה, טעים טעים. עוד סיבה שאני מאוד אוהבת להכין זה שהם עוברים נהדר הקפאה.

ריבועי שיבולת שועל ושוקולד

מצרכים:

200 ג' חמאה
שלושת רבעי כוס סוכר
שליש כוס סוכר חום בהיר דמררה
3 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
כוס שיבולת שועל
כוס וחצי קמח
100 ג' שוקולד חלב קצוץ
כוס שוקולד צ'יפס לבן

אופן ההכנה:

1. להוציא את החמאה כ 15 דקות לפני מהמקרר. לשים במיקסר חמאה וסוכרים ולהקציף במהירות גבוהה כשתי דקות.

2. להוסיף את הביצים אחת אחת בסבלנות.

3. להוסיף את התמצית שיבולת שועל והקמח, בסוף להוסיף את השוקולדים.

5. לסדר תבנית עם נייר אפייה להרטיב את הידיים ולשטח את העיסה (דביק).

6. לאפות כ 35 דקות או עד שמזהיב ומתייצב. לקרר.

ריבועי שיבולת שועל ושוקולדריבועי שיבולת שועל ושוקולדריבועי שיבולת שועל ושוקולדריבועי שיבולת שועל ושוקולד

תגיות: , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

19 תגובות

  1. איך טוב לשמור כדי שיהיה להרבה זמן וכל פעם אפשר להוציא קצת כהפתעה? במקרר- כמה זמן זה נשמר? או במקפיא- לא נפגם הטעם?
    ממש יישר כוח

    • בהקפאה זה יוצא נהדר

  2. אפשר לחמם את החמאה במיקרו

    • לא

  3. שבת שלום, על כמה מעלות ?

    • שבת שלום
      180 מעלות.

      • תודה בדיוק נכנס לתנור.

  4. לאיזו גודל תבנית זה מתאים?
    והאם הקמח יכול להיות קמח מלא/כוסמין וכדו'?

    • תבנית 20X30, לגבי הקמח חצי מלא עדיף מאשר להחליף הכל.

  5. היי ניקי,
    סליחה על השאלה אבל… שיבולת שועל זה קוואקר או לא אותו דבר?
    תודה.

    • עניתי לך למטה.

  6. היי ניקי,
    סליחה על השאלה אבל… שיבולת שועל זה קוואקר או לא אותו דבר?

    • לא, קוואקר זה שיבולת שועל דקה, הרגילה היא גסה.

  7. כרגיל אלופה!!!
    אפשר לשים קוואקר אינסטנט במקום שיבולת שועל?
    כדאי להוסיף פקאנים קצוצים?

    • אפשר לשים קוואקר, תורידי חצי כוס שוקולד צ'יפס ושימי אגוזים במקום. אם כדאי לדעתי לא צריך כלום.

  8. שלום ניקי
    האם אפשר להחליף את החמאה בשמן?

    • לא אילנה.

  9. היי ניקי
    נשמע טעים :-)
    יש לי כמה שאלות בבקשה:
    1. האם אפשר להוריד קצת מכמות הסוכר? כמה להוריד מבלי שנפגע בטעם?
    2. לאיזה עובי לשטח את העיסה? האם היא תופחת-או כמו שנשטח כך היא תישאר?
    3. לחתוך לקוביות לאחר קירור או מיד בסיום האפייה?
    תודה רבה!!

    • תשובות:
      אני אף פעם לא יודעת מה לענות על שאלה כזאת, תשטחי אותה לעובי עבה היא קצת תופחת אבל העוגיות נמוכות בסגנון בראוניז, חותכים לאחר שמתקרר.

טוען...
טוען...