משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

עוגת תפוזים שוקולד וקינמון

נכתב על ידי יוני 21, 2012 , צפיות: 183846

קטגוריות: עוגות בחושות מהירות, עוגות ועוגיות עם שמן, עוגות ללא הקצפה, עוגות תפוזים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

עוגת תפוזים שוקולד וקינמון

עוגת תפוזים שוקולד וקינמון, אין צורך במיקסר בעוגה הזאת 5 דקות עבודה והיא נכנסת לתנור תוך 45 דקות יש לי עוגה על השולחן, מי בא לקפה ?

עוגת תפוזים שוקולד וקינמון

2 אינגליש קייק

מצרכים:

4 ביצים גדולות מספר 1
200 ג' סוכר (כוס)
300 ג' קמח תופח (2 כוסות + 2 כפות)
3/4 כוס מיץ תפוזים
3/4 כוס שמן
קורט מלח
כפית תמצית וניל
כף שוקולית
כפית קינמון
כף סוכר חום דמררה

אופן ההכנה:

1. לערבב ביצים, סוכר, מיץ, שמן, קמח, מלח, וניל לתערובת אחידה ולהוציא כחצי כוס מהבלילה ולשמור בצד.

2. לערבב שוקולית, קינמון וסוכר חום ולהוסיף לבלילה שהשארנו בצד.

3. לצקת קצת יותר ממחצית הכמות של הבלילה הבהירה. מעל לצקת את הבלילה הכהה ומעל להוסיף את שארית הבלילה הבהירה, לערבב מעט בשביל יצירת צורות.

4. חום בינוני 180 מעלות 45 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי, לצנן.

גולשים ממליצים :

שירן : "ייייישששששש הצלחתייייי!!!!!
יצא משהו משהו!!!!
הבית מריח נהדר והטעם משגע
ת ו ד ה ניקי׳לה :)"

עוגת תפוזים שוקולד וקינמון

עוגת תפוזים שוקולד וקינמון

עוגת תפוזים שוקולד וקינמון

גולשים מכינים וממליצים :

שירן : "ייייישששששש הצלחתייייי!!!!!
יצא משהו משהו!!!!
הבית מריח נהדר והטעם משגע"

סימה : עוגה קלילה , רכה , טעימה מאוד ( דומה לעוגת שיש שלך שגם עליה אני לא מוותרת ) .תודה .

שם :  שלום ניקי, תודה על האתר המושקע והמקסים. אני אף פעם לא מתאכזבת כשאני מנסה מתכון כלשהו. העוגה הזו באה לי טוב. הייתי צריכה מתכון מהיר, קליל עם חומרים זמינים בבית. האמת היא שלא היה לי מיץ תפוזים אלא לימונענע. הכנתי ויצא עסיסי ומלא טעמים מיוחדים… מומלץ!

 הגולשת בכיוון חיובי הכינה את העוגה ללא גלוטן:

"לכל רגישי הגלוטן!!!
העוגה הזאת מדהימה פשוט!! לקחתי קמח אורז קצת קורנפלור וקמח קונדיטור פלוס א. אפיה. שאר המצרכים זהה ויוצאת עוגה טעימה להפליא, אוורירית, טעימה.
תודה ניקי!!!!"

לעדכונים נוספים היכנסו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לאלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

511 תגובות

  1. הי ניקי,
    תודה תמיד על מתכונים נפלאים שלך! הכנתי את העוגה 35 דק בתנור אבל יצאה קצת יבשה..יש לך רעיונות לשיפור? אפשר לשפוך משהו מעל?

    • תכיני סירופ, תבשלי כוס מים עם שליש כוס סוכר ותרטיבי את העוגה.

      • לשפוך על עוגה בטמפרטורת החדר או לחמם אותה לפני? תודה על התשובה!

        • הסירופ חם העוגה כמו שהיא.

  2. הייי ניקי ניסיתי להכין את העוגה אבל מבפנים יוצאת נוזלית מידיי ..הורדתי חום בתנור וגם ניסיתי לכסות את העוגה אך עדיין נוזלית מבפנים מה עשיתי לא בסדר?

    • אופים על 180 מעלות כשמחממים מראש את התנור, בערך 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. עוגה נוזלית ממשיכים לאפות עד שהיא מוכנה.

  3. היי ניקי,
    תודה על המתכונים הנפלאים. האם אפשר להכין את העוגה בתבנית A4 (או בתבנית 26)?

    • הי נועה
      תבנית 26, אם יש 24 יותר טוב.

  4. הי ניקי
    מה גורם להיווצרות "גבעה" עם חריץ בעוגה,בזמן באפיה? איך מתחשבים בזמן האפיה, הרי העוגה מוכנה ובחריץ היא עדיין רטובה.
    תודה

    • עניתי קודם איה.

      • תודה לך ניקי על התשובה, כך אכן עשיתי , אבל לא כיסיתי, לכן השוליים יצאו יבשים יותר, אבל פתרתי את הבעיה בכך ששפכתי מיץ תפוזים על העוגה ויצא ממש ממש טעים.לא ראיתי את השאלה ששאלתי, לכן נשלח פעם נוספת…

  5. הי ניקי
    מה גורם להיווצרות גבעה עם חריץ באפיה.איך מתחשבים בזמן האפיה? העוגה בעצם מוכנה, אבל החריץ רטוב…

    • חום גבוה מידי העוגה אפויה מבחוץ הפנים לא ואז זה קורה. העוגה ממש לא מוכנה בפנים היא רטובה תחזירי לאפייה ותכסי עם נייר כסף.

  6. אני מתה על המתכון הזה כל פעם שגיסתי "מפתיעה" שהיא באזור עם הילדים אני מכינה אותה צ'יק צ'ק ב5 דקות בלי לכלוך בלי להתאמץ והיא יוצאת ממש טעימה!!!
    מתכון מעולה תודה רבה!!!:)))

  7. התגובה שלך
    היי
    הכנתי עוגה בחושה שלך ואהבתי מאוד.
    אי אוהבת את השילוב של תפוזים עם קוקוס, לאיזה מן המתכונים של עוגות התפוזים שלך אפשר להוסיף קוקוס? תודה

    • נראה לי שיותר פשוט להכין עוגות שיש בהן קוקוס, תרשמי בחיפוש קוקוס ויעלו לך עוגות.

  8. אפשר להמיר את השוקולית בשוקולד מריר מומס? גם נגמר לי הקקאו

    • תמיסי 30 ג' שוקולד עם 2 כפות שמנת מתוקה.

  9. היי ניקי, העוגה נראית נהדר!
    האם אפשר להקפיא ולהפשיר?
    ושאלה נוספת, איזה מיץ תפוזים? קנוי מבקבוק, או טבעי סחוט?

    • כן אין בעיה, אני מעדיפה את הקרטונים ספרינג, פריגת.

  10. היי ניקי, מה אפשר לשים במקום הסוכר חום?

    • שימי סוכר רגיל

  11. הי ניקי, העוגה הזו פשוט נהדרת! רציתי לשאול-האם אפשר להכין אותה בתבנית סיליקון בצורת פרח?
    תודה מראש…

    • כן אפשר.

  12. ניקי תודה על המתכון!
    הכנתי והריח משגע! עדיין לא טעמתי מניחה שגם טעים..
    רציתי להוסיף ציפוי שוקולד
    כדאי? ואם כן איזה?
    (יש לי בבית רק שוקולד מריר ,חלב,נס קפה, שמן
    אין לי חמאה/מרגרינה/שמנת.. )

    • אני בשעת לחץ ממיסה חבילת שוקולד מריר עם 2 – 3 כפות שמן זה ציפוי נחמד. לדעתי זה מיותר ולא צריך ציפוי.

      • באמת שלא היה צורך להוסיף ציפוי
        העוגה כ"כ טעימה!
        מקווה שישאר עוד עד שבת חח
        תודה על מתכון מהיר וטעים

  13. היי ניקי
    במה אפשר להחליף את התמצית וניל והשוקולית?

    • כף ממרח שוקולד בלי הקינמון והסוכר.

      • תודה אנסה
        אפשר להשאיר את הקינמון?

        • כן

  14. עוגה מצויינת!!! תודה רבה

  15. הי ניקי,
    רק מעדכנת שחיפשתי עוגה קלה ומהירת הכנה ומצאתי את זו. יצאה מעולה וטעימה…הספקתי תוך פחות משעה היתה לי עוגה טעימה מוכנה.
    תודה ושבת שלום!

  16. היי ניקי, חג שמח.
    עוגה מהממת וכל כך קלה, וסתם מעניין אותי לדעת אם מכינים אותה או כל עוגה שאפשר להכין ללא הקצפה האם בכל זאת נשתמש במקסר אם תהיה תוצאה שונה, ואם כן האם זה לחיוב או ההיפך.

    • ניקי?

      • אני בעד לעשות מה שכתוב במתכון, כל מתכון לגופו אי אפשר לענות זה כללי.

        • אוקיי
          אז נניח במתכון הזה מה יהיה ההבדל לדעתך?

          • במתכון הזה אין בעיה להקציף העוגה תיהיה סבבה רק לא להגזים בהקצפה.

  17. שלום, הכמות מספיקה לתבנית גוגלהוף?אותו זמן אפיה בתבנית גוגלהוף?

    • שלום וברכה
      מה גודל הקוגלהוף ? זמן האפייה יכול להתארך תבדקי עם קיסם.

      • תודה על תשובתך,הגוגלהוף נראה כמו קוטר פנימי כ21 ס"מ,או קוטר חיצוני כ23 ס"מ..אם ככה מודדים תבנית כזו..:)

        • תכיני במילא העוגה נשלפת החוצה ולא נשארת בתבנית.

  18. שלום ניקוש
    איפה אני מוצאת באתר עוגות ללא אפיה?

  19. הי ניקי שנה טובה ןחתימה טובה. האם אפשר להכין חצי כמות לתבנית אינגלישקייק אחת או שבמינון אחר? כלומר איזה כמויות שונות לתבנית אחת?

    • שנה טובה
      חצי כמות תספיק לאינגליש קייק, סוכר שימי קצת יותר.

  20. היי ניקי,
    אפשר אבקת קקאו במקום שוקולית ?
    תודה

    • שימי כפית קקאו+ 2 כפות סוכר חום סך הכל.

  21. התגובה שלך היי ניקי יש לי שאלה, האם אני יכולה במקום מיץ תפוזים לשים מיץ ענבים?

    • כן, לקחת בחשבון שיורגש ענבים בטעם.

  22. מה אפשר לשים במקום מיץ תפוזים?

    • שמנת מתוקה, ריץ, מיץ תפוחים.

  23. היי ניקי
    תודה על המתכונים הנהדרים שלך!!!
    אני צריכה להכין עוגה למסיבת סיום בגן. חשבתי להכין את העוגה הזו, כי אמא אחרת כבר מכינה עוגת שוקולד. האם אפשר להכין ציפוי כלשהו לעוגה? משהו שייראה מפתה לילדים? קרם או סוכריות? תודה מראש
    רתם

    • לכמה ילדים את צריכה את העוגה ?

      • 28 ילדים קטנים בני שנתיים

        • העוגה מספיקה תכיני בתבנית בינונית, קרם שוקולד יכול להתאים, מה עם גנאש ?

          • תודה. אכין גנאש שוקולד.

          • ניקי, אני רוצה להכין את העוגה הזאת בתוך גביעי גלידה (במקום עוגת שוקולד). 28 גביעים. בכמה להכפיל?

            • את לא יכולה היא נוזלית מידי, זה יברח. אם את בעניין לנסות עדיף מראש להכין כמות למקרה שחלק מהגביעים לא יצליחו. תעשי כמות וחצי.

  24. היי ניקי
    לפני כמה ימים ראיתי בעמוד הבית מתכון לעוגה עם בצק פריך ומעליו שוקולד
    אני מחפשת אותה עכשיו בנרות ולא מוצאת.
    איך קוראים לה שאוכל למצוא?
    תודה מראש ותודה על המתכונים המאלפים

  25. התגובה שלך
    לאיזה גודל תבנית

    • תבנית 24.

  26. צריך לשמן את התבנית לפני שנכנסים את הבלילה?

  27. היי ניקי.
    אפשר להשתמש בקמח שמרים?

    • לא אין מצב.

  28. היי ניקי אפשר לותר על הסוכר החום?

    • כן

  29. חלת הלחמניות האישית לא יצאה לי ): אז הכנתי את העוגה הזו והיא נהדרת. פשוטה, רכה ועסיסית

  30. היי ניקי. עוגה מקסימה!
    טוב ששמת בדף הבית ככה נכנסה עוד עוגה למועדפים שלי…
    אגב, האם יש אפשרות להוסיף לאפליקציה במועדפים תיקיות משנה? שאוכל לארגן לעצמי את המתכונים לפי נושאים כמו תוספות, קינוחים ועוד?
    שבת שלום!

    • כרגע זה לא אפשרי אולי בהמשך אחרי שהאתר החדש יעלה אני אחשוב על זה.

  31. אין לי קמח תופח
    אפשר קמח רגיל

    • בתוספת א. אפייה כן.

      • כמה א אפיה

        • 2 כפיות ועוד טיפונת.

טוען...
טוען...