משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

עוגת תפוזים שוקולד וקינמון

נכתב על ידי יוני 21, 2012 , צפיות: 142386

קטגוריות: עוגות בחושות מהירות, עוגות ועוגיות עם שמן, עוגות ללא הקצפה, עוגות תפוזים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

עוגת תפוזים שוקולד וקינמון

עוגת תפוזים שוקולד וקינמון, אין צורך במיקסר בעוגה הזאת 5 דקות עבודה והיא נכנסת לתנור תוך 45 דקות יש לי עוגה על השולחן, מי בא לקפה ?

עוגת תפוזים שוקולד וקינמון

2 אינגליש קייק

מצרכים:

4 ביצים גדולות מספר 1
200 ג' סוכר (כוס)
300 ג' קמח תופח (2 כוסות + 2 כפות)
3/4 כוס מיץ תפוזים
3/4 כוס שמן
קורט מלח
כפית תמצית וניל
כף שוקולית
כפית קינמון
כף סוכר חום דמררה

אופן ההכנה:

1. לערבב ביצים, סוכר, מיץ, שמן, קמח, מלח, וניל לתערובת אחידה ולהוציא כחצי כוס מהבלילה ולשמור בצד.

2. לערבב שוקולית, קינמון וסוכר חום ולהוסיף לבלילה שהשארנו בצד.

3. לצקת קצת יותר ממחצית הכמות של הבלילה הבהירה. מעל לצקת את הבלילה הכהה ומעל להוסיף את שארית הבלילה הבהירה, לערבב מעט בשביל יצירת צורות.

4. חום בינוני 180 מעלות 45 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי, לצנן.

גולשים ממליצים :

שירן : "ייייישששששש הצלחתייייי!!!!!
יצא משהו משהו!!!!
הבית מריח נהדר והטעם משגע
ת ו ד ה ניקי׳לה :)"

עוגת תפוזים שוקולד וקינמון

עוגת תפוזים שוקולד וקינמון

עוגת תפוזים שוקולד וקינמון

גולשים מכינים וממליצים :

שירן : "ייייישששששש הצלחתייייי!!!!!
יצא משהו משהו!!!!
הבית מריח נהדר והטעם משגע"

סימה : עוגה קלילה , רכה , טעימה מאוד ( דומה לעוגת שיש שלך שגם עליה אני לא מוותרת ) .תודה .

שם :  שלום ניקי, תודה על האתר המושקע והמקסים. אני אף פעם לא מתאכזבת כשאני מנסה מתכון כלשהו. העוגה הזו באה לי טוב. הייתי צריכה מתכון מהיר, קליל עם חומרים זמינים בבית. האמת היא שלא היה לי מיץ תפוזים אלא לימונענע. הכנתי ויצא עסיסי ומלא טעמים מיוחדים… מומלץ!

 הגולשת בכיוון חיובי הכינה את העוגה ללא גלוטן:

"לכל רגישי הגלוטן!!!
העוגה הזאת מדהימה פשוט!! לקחתי קמח אורז קצת קורנפלור וקמח קונדיטור פלוס א. אפיה. שאר המצרכים זהה ויוצאת עוגה טעימה להפליא, אוורירית, טעימה.
תודה ניקי!!!!"

לעדכונים נוספים היכנסו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לאלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

433 תגובות

  1. היי ניקי
    התפוזים עדיין טובים ? או אפשר להכין ממיץ תפוזים מוכן? איזה אם כן את ממליצה שהכי קרוב לטעם הטבעי?

    • הי לינה
      פריגת / ספרינג בקרטונים שניהם טובים

  2. היי ניקי, איזה כיף שיש את האפליקציה הזאת, כשרציתי עוגה טעימה ופשוטה לשבת שיהיה לי קל להכין אחרי הלידה (בניתוח!) אין ספק כשבאתי לפה ואני מודה לך מאוד!

    • כל הכבוד אני מקווה שאת נחה כמו שצריך, הרבה מזל טוב.

  3. התגובה שלך
    העוגה טעימה וקלילה .
    ניקי יקרה. המתכונים שלך מאוד ידידותיים, טעימים ומובנים.
    תודה רבה.

    • אין על מה חנה.

  4. הי ניקי.
    מה אפשר במקום מיץ תפוזים?
    אגב, חיפשתי אם כבר שאלו ולא מצאתי…
    האם יש אפשרות באפליקציה לחפש לפי מילת מפתח? זה יכול לחסוך שלא אטריד אותך על מה שכבר שאלו וענית…

    • עוד מעט הכל עומד להשתנות והאופציה הזאת תהיה. בנוגע לעוגה במקום המיץ שמנת מתוקה אותה כמות.

      • תודה רבה יקרה.
        מחכה לשדרוג!
        אפילו בעלי שאוהב לאלתר התמכר למתכונים שלך!
        שבת שלום

    • שמתי מיץ ענבים. יצא מושלם!

  5. הי ניקי, תודה על המתכונים הנפלאים
    אני רוצה להכין את העוגה בתבנית מרובעת גדולה, כיצד זה ישפיע על הכמויות וזמן האפייה?
    תודה מראש

    • לדעתי בעייתי ועדיף להכין עוגה שמתאימה לתבנית גדולה, התוצאה תיהיה יותר טובה. בכל מקרה אם את רוצה תכיני שתי עיסות נפרדות. בתנור בערך 50 דקות. אני בספק אם זה ימלא את התבנית הגדולה, אולי יגיע לחצי.

  6. היי ניקי ..
    טוב אז איתך אני מתחילה לבשל ולאפות בכלל .. אז המון תודה .
    שאלה ; במידה ואין לי סוכר לבן ניתן להשתמש בסוכר חום והאם זה אותה כמות של הסוכר הלבן במידה וכן ?

    • כן אבל לקחת בחשבון שזה יתן מרקם אחר וגם ישנה את הצבע של העוגה. כוס וחצי סוכר.

  7. תודה רבה על המתכונים המוצלחים!
    ניסיתי להכין את העוגה ביום שישי אבל היא לא עלתה בצדדים רק קצת באמצע. אולי התנור היה חם מדי או שזה בגלל שאולי עירבבתי יותר מדי?

    • באיזה תבנית הכנת אותה ?

      • הכנתי ב 2 תבניות אינגליש קייק

        • אני רוצה להכין שוב את העוגה היום, איך אוכל לתקן כדי שהפעם היא תעלה?

  8. ניקי עוגה מה זה טעימה… איזה טעם מיוחד הכנתי לשבת והילדים לא הפסיקו לאכול שיהיו בריאים .

    • תודה יקירה.

  9. היי ניקי,
    האם אפשר להשתמש מיץ תפוזים מתרכיז מרוכז קפוא של פריגת?

    • פחות אוהבת זה מים בעיקר, אם אין ברירה תשתמשי.

  10. יצא ממש מעולה
    קל להכנה ואני לא טובה בעוגות!
    איזה כיף ❤
    צילמתי אבל אין לי איך להוסיף את התמונה

  11. עוגה מ ו ש ל מ ת !!!
    פעם שנייה השבוע שאני מכינה אותה, חוסלה בדקות.
    ניקי כרגיל את אלופה ואין עלייך!!!

    • תודה רבה נעים לקרוא.

  12. היי ניקי נתקעתי בלי תמצית וניל וגם אין לי תמצית רום. אפשר להוסיף סוכר וניל אחד במקום?

    • כן

  13. היי ניקי
    האם אפשר לעשות את העוגה בתבנית חג פעמית גדולה לא ענקית
    תודה

    • אם לא מפריע שהיא תצא קצת נמוך כן אפשר.

  14. תודה רבה יצא טעים מאוד

  15. האם במקום שוקולית ניתן להשתמש באבקת חרובים?
    באותו הכמות? האם להוסיף סוכר?

    • אין לי תשובה מאי.

  16. שלום ניקי,
    פעם שנייה בחיי שאני מכין עוגה…
    יומולדת לאישתי.
    אז יש לי כמה שאלות:
    אפשר במקום באינגליש, תבנית עגולה?
    אם אין קמח תופח, כמה אבקת אפיה צריך להוסיף?
    תודה.
    נספר מחר איך יצא…

    • עלתה לי עוד שאלה:
      יש לך מתכון לציפוי שוקולד לעוגה?

      • מה עם גנאש ?

        • איך מכינים? צריך משהו פרווה…

          • 250 מ"ל שמנת מתוקה על 200 ג' שוקולד מריר, תשתמש בריץ.

    • מזל טוב מאיר
      תבנית 24 עגולה, 2 כפיות א. אפייה ועוד טיפונת.

    • היה מצויין, אישתי ממש שמחה!
      תודה.

      • אין על מה מאיר.

  17. אז תכיני את העוגה כמו שהיא, איך אני יכולה לדעת כמות אם לא אומרת לי איזו תבנית יש לך ?

  18. היי ניקי
    אפשר להכין גם כמאפינס נכון?
    תודה

    • ואם כן האם מן האפייה ישתנה? תודה

    • כן בערך 20 דקות.

  19. יצא ממש טעים רק משום מה לא תפח לי

    • איזה תבנית הכנת ?

  20. ניקי שבת שלום
    אין לי שוקולית האם ניתן לשים אבקת קקאו? אם כן כמה ? אודה לתשובתך

    • שבת שלום
      יש לך אולי ממרח שוקולד ?

      • שמתי כף קקאו. יצא מצויין פחות מתוק כמו שאני אוהבת.
        תודה
        שבת שלום

  21. היי ניקי,
    האם צריך לחמם את התנור מראש ל- 180 מעלות?
    תודה.

    • כן רונה

  22. ניקי את מבורכת אצלי יום יום
    אין יום שאני לא משתמשת במתכונים.
    יצא לי 2 עוגות גבוהות יפיפיות!

    • איזה כיף לי, תודה רבה חגית.

  23. ניקי תגידי כמה ביצים צריך מידה מדיום??

    • 5 ביצים.

      • תודה ניקוש
        יצא מוצלח כמו תמיד!!

  24. ניקי יקרה שאין עליה! את הכוכב של המטבח ומתכונייך "עפים" אצלנו בבית במובן החיובי של המילה.
    שאלה – אם רוצים להכין רק תבנית אחת של אינגלישקייק האם ל"חתוך" את הכל בחצי או שמשהו מהמצרכים להשאיר בשלמות? תודות מראש לתשובתך

    • תעשי חצי כמות מהכל.

  25. היי ניקי, האם ניתן להשתמש במיץ תפוזים רגיל בבקבוק ולא סחוט (פריגת/תפוזינה וכו)? תודה רבה.

    • הולכים על מה שיש. אני מקווה שזה באמת מיץ ולא מים כתומים.

  26. הכנתי ושלחתי להורים לחג… כולם התלהבו ושאלו מאיפה המתכון…וכמובן שהתשובה זה ניקי!
    תודה רבה!!

    • תודה גם כאן.

  27. חייב סוכר חום דמררה?אפשר גם סוכר רגיל?

    • את יכולה בלי הסוכר

  28. איפה אני מקבלת תשובה

  29. רושם לי שהשאלה לא תוצג באתר…..לא ברור לי.

  30. היי ניקי, האם אפשר לשים נטיפי שוקולד במקום השוקולית? ואם כן אז כמה.

  31. היי מיקי, אפשר לשים נטיפי שוקולד במקום השוקולית? וכמה?

  32. היי ניקי
    יש לי רק 2 ביצים.. אפשר להכין בתבנית אחת אניגליש קייק.
    והאם צריך להוריד את הכמויות של כלל המצרכים?

    • תעשי חצי כמות חגית.

  33. אתר חלומי!
    ועכשיו לשאלה: אני רוצה להוסיף קוקוס למתכון. מה עליי להחסיר?

    • תורידי שליש כוס קמח ותוסיפי קוקוס.

  34. תודה על ההמלצה, עוגה מעולה!

  35. היי ניקי. מופיע בכמויות המרה של 2 כוסות קמח תופח ל 2 כוסות פלוס 2 כפות א.אפייה.
    האם זה אכן 2 כפות אפייה? או כפיות?

    • את מסתכלת על כמות הקמח זה לא אבקת אפייה. הבהלת אותי לרגע… 2 כפיות וטיפונת.

  36. היי,
    איזה גודל תבנית זה מתאים?

    • תבנית 24 קפיצית.

  37. עוגה קלה מאוד להכנה ומעולה!

  38. שלום ניקי, אין לי קמח תופח… איך אני יכולה להמיר אותו לקמח רגיל?

    • שימי 2 כפיות א. אפייה על אותה כמות קמח.

  39. היי ניקי, שאלה- מה אפשר לשים במקום מיץ תפוחים?
    אפשר לוותר על זה לחלוטין?

    • את מתכוונת למיץ תפוזים ? אי אפשר לוותר. אפשר מיץ בקרטונים

  40. אפשר להקפיא אחרי הכנה?

  41. היי ניקי,
    אני באמצע הכנת העוגה..הבנתי שאפשר לוותר על הסוכר החום האם לשים משהו במקומו?

    • את לא צריכה לשים כלום במקומו.

  42. ניקי מדהימה!!! יצא פשוט טעיםם! תבורכי

    • הי ניקי…האם מוכרח לשים תמצית וניל?או שיש משהו אחר לשים במקום זה?

      • יש לך סוכר וניל ? אם לא תוותרי הווניל.

        • יש סוכר וניל.תודה רבה:)

  43. היי ניקי-מה שלומך?
    האם הכמות בסדר לתבנית חד פעמית אשר הגודל שלה היא אחת לפני התבנית הגדולה?תודה רבה

    • בוקר טוב
      אם תקציפי את הביצים והסוכר כן, כמו שהיא היא לא מתאימה.

      • תודה רבה.יש עוגה ללא מ יקסר שתצא גבוהה וארירית לתבנית כזאת?תודה

        • לא

  44. שלום ניקי! תודה על האתר המדהים (והמציל…),
    השאלה שלי:
    איזו תבנית לעוגה הזאת? אינגליש קטן או הארוך יותר?

  45. שלום ניקי, תודה על מתכונים מעולים. האם אפשר (בהכפלת כמויות) תנור טורבו? או שזה יהרוס? תודה.

    • היי אפרת
      למה לאפות בטורבו ולא ברגיל ? אני יכולה להציע עוגה גדולה יותר ?

  46. אפשר להמיס שוקולד מריר במקום השוקולית? אם כן, כמה?

    • יש נוטלה או השחר ?

      • אזל.. :/

      • אזל..

  47. הי ניקי
    נראה קל, ולא צריך מיקסר!!!
    איזה כיף!
    אני רוצה לוותר על השיש – לא רוצה שוקולד בעוגה
    האם אני יכולה להוסיף קצת ריבה לבצק ?
    או שעדיף למרוח למעלה?
    תודה

    • אין בעיה לוותר, הריבה לא תורגש היא תעלם בפנים.

  48. הי ניקי אין לי קינמון, אפשר להשתמש במקום במקלות קינמון ואיך? ואם לא מה אפשר לשים במקום?

    • אז תוותרי על הקינמון.

טוען...
טוען...