משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

מאפינס גבינות ושיבולת שועל

נכתב על ידי ספטמבר 7, 2014 , צפיות: 20397

קטגוריות: אירוח חלבי מתכונים, מאפינס מלוחים, מתכונים לשבועות, פשטידות

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

מאפינס גבינות ושיבולת שועל

 שדרוג טעים לארוחת ערב, מאפינס עם הרבה גבינות טובות, קצת זיתים שיבולת שועל, תוסיפו ירקות ויש ארוחת ערב טעימה מאוד.

מאפינס גבינות ושיבולת שועל

6 מאפינס גדולים

מצרכים:

חצי כוס זיתים ירוקים פרוסים
2 ביצים
בצל קצוץ
4 – 5 כפות שמן
3/4 כוס גבינות מגורדות
(גאודה, אמנטל, קצ'קבל)
50 ג' גבינה בולגרית מגורדת
70 ג' קמח (חצי כוס) תופח
2 כפות שיבולת שועל דקה
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן ההכנה:

1. לטגן את הבצל עם השמן לערבב את כל המצרכים למלא תבנית שקעים ולאפות ב 180 מעלות כ 25 דקות.

מאפינס גבינות ושיבולת שועל

לעדכונים נוספים הצטרפו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לעשרות אלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

45 תגובות

  1. יצא מושלם!!! 5 דקות עבודה וטעים רצח :)

  2. התגובה שלך
    האם יש לך רק עם גבינות ושבולת שועל?
    ניתן להקפיא לאחר ההכנה?
    טנקססס

    • לא ואפשר להקפיא.

  3. היי ניקי.
    האם צריך לשמן את התבנית לפני האפיה?

    • כן

  4. בוקר טוב ניקי, מה שלומך?
    מה הכוונה "שיבולת שועל דקה"? קוואקר מתאים?

    • בוקר טוב
      כן זה מתאים.

  5. היי ניקי, יש לי בבית מוצרלה, פקורינו, פטה כבשים, חלומי, גבינה לבנה, גבינה צהובה, גבינת שמנת, קוטג', בולגרית וצפתית, לבן ויוגורט. יש לך רעיונות למתכונים בשבילם? ואין לי חמאה… תודה רבה!

    • אביטל האתר עמוס מתכונים לשבועות תעברי ותבחרי, אני חייבת להמשיך לענות על שאלות כרגע. ספציפי תשאלי על מתכון מסוים תקבלי תשובה.

  6. ערב טוב ניקי.

    גם השבוע הכנתי את המאפינס הנהדרים האלה.
    מכיוון שהם אהובים מאוד בבית שלי,
    אני מכפילה כמויות ולעיתים יוצא שאין מקום לכל התבניות בתנור,
    לכן תבנית אחת או שתיים מחכות בחוץ כנגלה שנייה.
    מה ניתן לעשות במצב כזה? האם להכניס את כל התבניות באפיית טורבו?

    לילה טוב,
    עינת

    • התכוונתי למאפיינס גבינות ושיבולת שועל, אבל השאלה נכונה לכל סוגי המאפינס. אגב, גם את הפנקייקים האלה הכנתי והם גררו התלהבות גדולה מצד הילדים והבעל :)

      • מסתבר שלא התבלבלתי, השעה מאוחרת לי… מצטערת.

    • בוקר טוב
      שתי אפשרות או לאפות בטורבו או שתבנית אחת תחכה, בסך הכל מדובר על 15 – 20 דקות לא נורא.

  7. הי ניקי,
    תודה על המתכונים המדהימים, האתר שלך אורח קבוע אצלי על השיש – והכל יוצא מעולה!!!!
    שכחתי לקנות בולגרית, פטה עיזים יתאים?
    תודה

    • מה שיש זה בסדר

  8. היי ניקוש
    יש לי צפתית גבינה צהובה קוטג וגבינה לבנה מתאים לךה? או למתכון פשטידה/מאפינס אחרים?
    תודה

    • פשטידת תירס למשל או מאפינס גבינות וזיתים, פשטידת שוקולד… מה מתאים ?

      • תודה :)
        אין עלייך

  9. היי ניקי
    מה אפשר לשים במקום גבינה בולגרית? אין לי ורוצה להכין עכשיו את המתכון, גבינה לבנה או קוטג הולך?

    • שימי 2 כפות קוטג'

      • יצא נהדר!! הקטנצ׳יק זלל אותן בתאווה

        • לבריאות אור.

  10. בוקר טוב אפשר קמח רגיל או תופח? כמה לשים?
    תודה רבה

    • סורי.. התבלבלתי במתכונים ולכן שאלתי את השאלה…
      יום טוב

  11. האם אפשר לוותר על הזיתים?

    • ולהחליף במשהו אחר הולך ? למשל תירס.

      • תירס לא עובר אצלי, אולי גזר? קישוא? בטטה? ואם כן, אז איך לחתוך?

        • לא מתאים, אולי פטריות מטוגנות או שתכיני בלי מה אני אגיד לך ?

  12. היי ניקי. אין לי גבינה בולגרית. אפשרת הכל גבינה צהובה? ואם כן, צריך להוסיף מלח?
    תודה מראש

    • כן אפשר ותטעמי אולי תצטרכי להוסיף קצת

      • מעולה. תודה רבה

  13. שלום ניקי יקרה,

    לארוחת הערב הכנתי את המאפינס האלה (מאפינס גבינות ושיבולת שועל), את פשטידת הגבינות והמנגולד ואת מאפינס תפוחי האדמה, לקינוח הגשתי את עוגת התמרים הקלילה שלך. הכל טעים ומוצלח מאוד. תודה מקרב לב, חג חנוכה שמח.

    • חג שמח ותודה ששיתפת אותי, מאוד נהנתי לקרוא :)

  14. בוקר טוב,

    האם אפשר להמיר לקמח שיפון ?
    אם כן, האם להוסיף אבקת אפיה ?

    תודה,

    נאוה

    • בוקר טוב
      אין לי תשובה טובה, קמח מלא אפשר להחליף מחצית מכמות הקמח נראה לי ששיפון זה אותו דבר
      ולהוסיף א. אפייה.

  15. האם אפשר לוותר על השיבולת שועל?

  16. 1. האם אפשר בתבנית סיליקון מוארכת או שזה פחות מומלץ?
    2. מה זה שיבולת שועל דקה?

    • 1. אני לא מאמינה שזה ימלא את התבנית
      וככה זה נקרא שיבולת שועל דקה / אינסטנט.

  17. היי ניקי,
    האם אפשר להקפיא?
    וזו הזדמנות להודות לך על המתכונים שתמיד תמיד יוצאים מוצלחים!

    • אין בעיה להקפיא.

  18. איך יוצאת כזו צורה יפה של המאפינס ? זה התבנית ?

    • נכון מאוד

  19. שיבולת שועל רגילה? לא הכנה מהירה?

    • "2 כפות שיבולת שועל דקה"
      זאת הכנה מהירה.

טוען...
טוען...