משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

לביבות בטטה אפויות מעולות

נכתב על ידי יוני 21, 2012 , צפיות: 656759

קטגוריות: אירוח חלבי מתכונים, לביבות אפויות, מנות ראשונות, מתכוני תפוחי אדמה, מתכונים לחנוכה, מתכונים לשבועות, מתכונים לשמירת המשקל, פשטידות פרווה

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

הלביבות האלה הן הלהיט של חנוכה כבר הרבה שנים, אלפי גולשים מכינים אותן. הן להיט כל השנה ולא רק בחנוכה זה אחד המתכונים הכי טובים שיש וכמה שהוא פשוט הוא טעים בטירוף! תוסיפו את המטבל שמנת ותתמכרו אליהן, אני מזמן התאהבתי ♥

לביבות בטטה אפויות מעולות

כ 20 לביבות

מצרכים:

2 בטטות
תפוח אדמה
בצל גדול קצוץ מטוגן
30 ג` חמאה / 3 – 4 כפות שמן
ביצה
3/4 כוס פירורי לחם, מעט יותר
פטרוזילה קצוצה
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

מטבל שמנת:
2 כפיות מיונז
שמנת חמוצה
כפית שום כתוש
עירית קצוצה
מל"פ



אופן ההכנה:

1. להרתיח מים להוסיף את הבטטות ותפוח האדמה לבשל עד שהם רכים, למעוך את הירקות והחמאה לערבב עם שאר המצרכים לתבל.

2. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן ליצור לביבות (ידיים מעט רטובות) לשטח.

3. חום בינוני 180 מעלות 30 דקות צד ראשון הלביבות מזהיבות, להפוך ולאפות כוד כ 15 דקות עד שמזהיב משחים מעט.

4. לערבב את מצרכי המטבל.

הערות:
טעים טעים להגיש עם מטבל שמנת ולהנות

לביבות בטטה אפויות מעולות

לביבות בטטה אפויות מעולות

 

לביבות בטטה אפויות מעולות

 

לביבות בטטה אפויות מעולות

 

לביבות בטטה אפויות מעולות

 

לביבות בטטה אפויות מעולות

שירן : פעם שנייה שאני עושה את הלביבות האלה השבוע. מדהים!

נעמה : הלביבות יצאו מדהים!!! מתכונים נהדרים כל מה שניסיתי יצא מצויין גם העוגות ואני ואפייה לא חברים בלשון המעטה. תודה רבה!!! ישר כוח וחג אורים שמח!

לעדכונים נוספים היכנסו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לאלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

1,368 תגובות

  1. שואלת שוב האם ניתן להקפיא? כתבת למשהי אחת שכן ולאחרת שלא מקפיאים תפו"א. אז בקיצור האם ניתן להקפיא?

    • לא מקפיאים תפוחי אדמה נדמה לי שעניתי לך.

  2. הי ניקי, מכינה אותן פרווה. בבקשה המלצתך למטבל פרווה שיתאים?
    תודה

  3. האם אפשר לוותר על פירורי הלחם? לא אוכלת גלוטן

    • לא אין מצב, או להשתמש בתחליף או לביבות אחרות בלי קמח רוצה ?

  4. מתכון מעולה
    יש אפשרות לעשות אותו רק עם תפוחי אדמה ?

    • כן, יש לי מתכון יותר טוב אפשר ?

  5. הי ניקי!
    האם מתאים להקפיא את הלביבות הנהדרות הללו?

    • לשמור במקרר תפוחי לא מקפיאים.

  6. היי ניקי, אני נהנית מהמתכונים והטיפים שלך לבישול.. הלביבות בטטה טעימות גם כשהן קרות? אני פשוט רוצה להכין ליומולדת בגינה..

    • נהדרות גם בטמ"פ החדר.

  7. איזה לביבות יוווווווווווווו
    ועם המטבל שמנת פשוט להתעלף
    את פשוט אלופה
    אני מאוהבת במתכונים שלך
    קלים וטעימים
    תודה!!

  8. היי ניקי!
    זה פשוט נראה מדהים ומאוד מזמין לגשת להכין!
    האם ניתן להכין את התערובת של הלביבות לילה לפני, לשמור במקרר ולהכין בבוקר?
    תודה רבה!

    • את יכולה להכין את הלביבות עצמן ולאפות למחרת.

  9. היי
    האם אפשר להקפיא אותן?

    • כן

  10. האם ניתן להחליף לכוסברא?

    • זה לא מתאים אם כבר תכיני בלי.

  11. היי ניקי, איך יודעים שהלביבות מוכנות? הן כבר למעלה משעה בתנור. הפכתי אחרי כ45 דקות כי הן לא נראו לי מוכנות. האם הן אמורות להיות רכות?

    • הלביבות מזהיבות בחלק התחתון והן יוצאות רכות מהתנור, הן מתקשות מעט בחוץ. חשוב לשמן טוב את הנייר אפייה.

  12. אפשר לעשות כפשטידה אחת גדולה במקום לביבות? ותודה על האתר המדהים…..

  13. היי ניקי!
    מלא זמן לא יצא לי לכתוב פה..
    שאלה- אין לי פירורי לחם, אפשר עם קמח מצה? או שעדיף שאכין כבר את לביבות בטטה אחרות מהאתר?
    תודה רבה לך!

    • כן זה בסדר גמור, הוא קצת יורגש כי הקמח מצה גס יותר, דרך אגב גם קמח רגיל זה בסדר.

  14. פשוט לביבות טעימות וממכרות בעלי לא הפסיק לטרוףףף ורק "לטעום"! כמובן שזה חוסל לפני ארוחת הערב ;-)תודה רבה ניקי את פשוט אלופה! אני מכורה לאפליקציה שלך!!

  15. היי ניקי מה אפשר להכין ליד חוץ מהמתבל??

    • פסטה בעשבי תיבול, פוקצ'ה, סלט ירוק, חצילים מוקרמים.

  16. לביבות מדהימות
    בשרניות ותמיד מקבלות מחמאות
    תודה לך ניקי שהפכת אותי לבשלנית ב0 מאמץ.

    • אין על מה מכל הלב.

  17. היי ניקי מבצבצות בתמונה סופגניות שנראות מדהימות. אמנם יש זמן עד חנוכה אבל יש מתכון?

  18. היי ניקו'ש היקרה אפשר
    י להמיר בטטה אחת בתפו אדמה מכיוון שיש לי רק בטטה אחת?

    • אני לא הייתי משנה הן מעולות כמו שהן, את יכולה להחליף אם את רוצה.

טוען...
טוען...