משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

תגובות אחרונות

Adsense

לבנה ביתית מתכון

נכתב על ידי נובמבר 25, 2015 , צפיות: 16314

קטגוריות: אירוח חלבי מתכונים, מטבלים, ממרחים ורטבים, מתכונים לשבועות, מתכונים לשמירת המשקל, סדנאות

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

לבנה ביתית מתכון

קלי קלות להכין לבנה בבית, אחרי שתכינו בחיים לא תחזרו לקנות. זה יוצא נהדר!

לבנה ביתית מתכון

מצרכים:

יוגורט 1.5 ליטר של תנובה
כפית מלח שטוחה

כלים:
מפה חד פעמית (הכוונה לחתיכה קטנה לא צריך את כל הגודל)
מסננת

אופן ההכנה:

1. לרפד את המסננת עם המפה לשים את היוגורט והמלח לערבב, להניח בכיור או בתוך כלי שיכול לקבל את הנוזלים שיורדים.

2. עוד אפשרות זה לשים בתוך חיתול ולתלות מעל הכיור.

3. בערך כ 24 שעות, אפשר קצת פחות.

הערות חשובות:
לא להיבהל מגודל הבקבוק, בשורה התחתונה לא יוצא הרבה אז חבל להכין פחות.
אפשר להגיש בצורה הכי פשוטה קערית שטוחה להזליף קצת שמן זית מעט זעתר.
אפשר להזליף, לא קל לעשות את זה די קשה.
אפשר לעשות שני כדורים.
אפשר למלא תבנית שקעים להקפיא ולשלוף החוצה.
כשאני לא צריכה לצלם אני בוחרת באפשרות הראשונה, הכי פשוט וקל.
אני מאוד אוהבת להגיש לבנה עם פלפלים קלויים, זה הולך נהדר ביחד.
בזמן שמסננים זה יכול להיות מחוץ למקרר, מזג האוויר מספיק קריר.
החברה הכי טובה להכין לבנה זאת תנובה ראו צילום.

לבנה ביתית מתכון
לבנה ביתית מתכון
לבנה ביתית מתכון

לבנה ביתית מתכון

לבנה ביתית מתכון

לבנה ביתית מתכון

לבנה ביתית מתכון

לבנה ביתית

לבנה ביתית מתכון

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

41 תגובות

  1. הי ניקי אפשר לעשות מהלבנה עיגולים קטנים ולשים בצנצנת עם שמן זית?

    • כן

  2. יצא מצויין!
    תודה רבה.

  3. עשיתי ויצא מצויין…קלי קלות.תודה

  4. היי ניקי.
    האם להשאיר את היוגורט בחוץ בזמן הסינון. ללא קרור?

    • בדרך כלל כן אבל חם היום אז תכניסי למקרר.

      • הי ניקי,

        חזרתי לעדכן. יצאה מעולהההה . אין מה להשוות ללאבנה הקנויה. לא צריך לקנות בכלל.
        בין השאר הכנתי גם: סלט חסה עם אגוזים, פאי עם בצל וכרישה וגבינה צהובה – יאמי.

        הכל חוסל. שאלו מאיפה המתכונים , עניתי מניקוש. אז תודה רבה על מתכונים מעולים.

  5. הי ניקי,
    כמה גר לאבנה יוצא בערך מליטר וחצי יוגורט?

    • לא שקלתי, מהמתכון יוצאים שני כדורים גדולים.

  6. הי ניקי חזרתי לעדכן שיצאה לבנה מושלמת!!! בעלי והוריו חיסלו אותה בערב אחד :) תודה!!

    • איזה כיף תודה רבה על השיתוף.

  7. ועוד שאלה … האם צריך לכסות את הלבנה כשהיא בחוץ בתוך המסננת ?

    • לא צריך לכסות

  8. הי ניקי
    תודה על כל המתכונים הנפלאים! אני משתמשת באתר שלך כל הזמן!
    לכמה זמן הלבנה טובה מרגע הכנתה ?
    תודה

    • במקרר לפחות מספר ימים.

  9. יוגורט ביו של דנונה 3 אחוז שומן 150 גרם

  10. ערב טוב ניקי האם אפשר לעשות את הלבנה מגביעי יוגורט ואם כן כמה יחידות?

    • איזה יוגורט ? הוא אמור אמור להיות סמיך וקרמי ולפחות 4 אחוזים. כמה מ"ל יש באחד ?

  11. ניקיל'ה אני רוצה להכין כדורים קטנים של לבנה ואשים בתוך צנצנת קטנה עם שמן זית זה בסדר?

    • בסדר גמור.

  12. בקיץ, אפשר להשאיר בחוץ או עדיף לשים במקרר?

    • במקרר חם היום.

  13. יאמממי
    מראש הכנתי כמות כפולה ממיכל של 3 ליטר בערך יצא בערך קילו טעים טעים!!!

    • זה באמת אחלה, תהני.

  14. היי ניקי, האם אפשר להקפיא חלק מהגבינת לבנה שיצאה? אם כן לכמה זמן?

    • אפשר להקפיא לא יותר מידי, נאמר יומיים שלושה.

  15. היי ניקי,
    הכנתי את הלבנה בשבת וזה פי אלף יותר טעים מהקנויים. חיכיתי פחות מ24 שעות וזה יצא טעים בטירוף. שוב תודה לך על המתכונים שלך- אין עלייך!

    • איזה יופי אני כל כך שמחה לקרוא אותך :) נכון שזה פשוט ? חג שמח.

  16. מה התחליף ליוגורט בארה״ב ?

  17. היי, ישנו אולי יוגורט אחר שאת ממליצה עליו או שניסית ויצא מוצלח? (לא של תנובה?)

    • לא ניסיתי משהו אחר, במקרה כאן אני מקפידה ללכת על תנובה.

  18. לא יצא לי לטעום לבנה האם זה יוצא חמוץ מאד למי שלא רגיל? האם זה יוצא במרקם דומה לגסינת שמנת שמכינים לבד?

    • המרקם דומה לגבינת שמנת וזה חמצמץ כן.

  19. היי ניקי
    אין בעיה ש-24 שעות הגבינה תהיה בחוץ?
    זה לא מסוכן?

    • לא אין בעיה, הימים עכשיו קרירים והכל בסדר. את יכולה להכניס למקרר אם זה מפריע לך.

      • תודה רבה!
        אלופה!

  20. שלום ניקי.
    רעיון הלבנה מצוין!!
    אני מוסיפה זיתים קצוצים ו/או שמיר קצוץ ועוד כיד הדמיון הטובה.

    • נכון מאוד גם מאוד מתאים.

  21. הי ניקי!!
    את נותנת חשק לחנוכה!!!
    אני מכינה את זה עם שמנת חמוצה וזה יוצא ממש טעים כדאי לנסות

    • אני מכירה את זה אבל זה לא לבנה.

    • אני מכינה משמנת חמוצה ולבן.
      יוצא פצצה!

טוען...
טוען...