משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

אצבעות גבינה וזיתים

נכתב על ידי דצמבר 28, 2016 , צפיות: 24424

קטגוריות: אירוח חלבי מתכונים, ארוחות ערב קלות, מאפים, מאפים מלוחים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

מאפה גבינה וזיתים

אצבעות גבינה וזיתים, זה פינוק טעים, איך אפשר לעמוד בפני אצבעות עם גבינה נמסה וזיתים ? הן נטרפות, טעימות, משגעות עכשיו תלכו להכין.

אצבעות גבינה וזיתים

מרכיבים:

300 ג' קמח
חצי כף שמרים יבשים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
1/4 כוס שמן
160 מ"ל מי ברז

100 ג' גבינה צהובה מגורדת
80 ג' גבינת חמד מגורדת
חצי כוס טבעות זיתים

אופן ההכנה:

1. לעבד את המצרכים לבצק חלק ורך ולהתפיח כחצי שעה.

2. לחלק את הבצק ל 6 כדורים כל כדור לרדד למלבן בקוטר 19X14, לשים על חצי אחד גבינות מגורדות וטבעות זיתים ולסגור עם החצי השני. להדק עם כף היד.

3. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן ולטגן משני הצדדים עד שמזהיב.

4. לחתוך לרצועות ולטרוף!

מאפה גבינה וזיתיםמאפה גבינה וזיתיםמאפה גבינה וזיתיםמאפה גבינה וזיתיםמאפה גבינה וזיתים

תגיות: , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

99 תגובות

  1. מעולה מעולה מעולה
    אירחתי חברים של הילדים והם ביקשו שאתן להורים שלהם את המתכון :)

    • נהדרת תודה טלי.

  2. אפשר לוותר על הגבינת חמד?

    • שימי עוד גבינה צהובה במקום.

  3. האם אפשר להכין רק עם בולגרית וזיתים?

    • אפשר כן אבל זה דל צריך עוד גבינות.

  4. שלום ניקי. גם אני מצטרפת למחמאות על המתכונים הנפלאים. שאלה כללית לגבי מידות: יש סט של כוסיות מדידה , למיטב ידיעתי הוא שונה מהמידות בישראל. בישראל כוס =200 מ"ל, ובכוס מדידה = 240. האם אני צודקת? לפי מה את מחשבת? תודה ושנה טובה וטעימה.

    • תמיד לפי כוס מידה = 240 מ"ל כל השאר לא קיים.

  5. כמה זה 160 מ'ל מי ברז?

    • (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)

  6. היי ניקי
    נראה ממש טעים רק שאלה מה זה גבינת חמד??

    • זאת גבינה בסגנון בולגרית / צפתית.

  7. היי ניקי אפשר להכין פרווה ואם כן יש לך מתכון לפרווה?

  8. הי ניקי היקרה
    יש לי גבינת טוב טעם. מתאימה לכאן?
    אם לא, לאחזה מתכונים יכולה להתאים?

  9. לא תפח לי בכלל, עברה כבר שעה ועשיתי הכל לפי הכתוב, השמרים חדשים, מה אפשר לעשות? בניתי על זה לארוחת ערב…

    • להמשיך להתפיח, התפחה יכולה לקחת שעה וחצי שעתיים, או שתכיני פיצה.

  10. הי ניקי. הכנתי ויצא מעולה!
    באיזה אופן ניתן להכין את הבצק מראש ולשמור אותו עד לסמן שרוצים לאכול ולהכין במקום? לא ניתן להשוות את הטעם כשזה ממש טרי לבין חימום מאוחר יותר….

    • זה לא בדיוק נכון, אני מקפיאה אחרי אפייה כשמתחשק לאכול אני מחממת במיקרו וזה נהדר. לשאלתך אי אפשר לשמור את הבצק ומה שיפה כאן שההתפחה יחסית קצרה אז לא צריך לחכות הרבה, בנוסף התפחה ראשונה אפשר להתפיח במקרר 8 – 9 שעות.

  11. עשיתי ויצא פשוט טעיייים הכל ניטרף בשניות!
    תודה ניקי על המתכונים המושלמים!!!

  12. היי ניקי, אפשר לשים שמן זית במקום שמן רגיל ?
    וכמה אצבעות יוצא בסופו של דבר ?? לפי התגובות פה נראה לי צריך להכפיל ואפילו לשלש את המתכון חח

    • שמן רגיל זה אחלה וכן לדעתי כדאי להכפיל זה מתחסל. כ 30 פלוס אצבעות.

  13. הי ניקי
    האם זה בסדר שזה יהיה שבוע במקפיא?
    ולהקפיא אחרי טיגון נכון?

    • בסדר גמור וכן, זה יהיה נהדר.

  14. כמה זה 300 גר' קמח בכוסות?

  15. אפשר לשים רק גבינה מותכת?

    • כן בסדר ושתי כוסות + 2 כפות נוספות.

  16. שלום ניקי
    הבצק תופח..האם מתאים להוסיף בולגרית. ואין לי חמד..?

    • בולגרית זה בסדר גמור.

      • תודה. יצא מעולה!!!

  17. הי ניקי
    זה ייצא טוב בתנור בלי לטגן?

    • זה לא מתאים לתנור, את יכולה להכין כיסונים ולהשתמש כמילוי.

  18. בצק נהדררר טעים עם מילויים שונים. תודה ניקי על עוד מתכון מקסים ושימושי

  19. יצא פצצה! הכנתי עם הילדים! הם כ"כ נהנו לרדד (עם מערוכים קטנים) ולשים זיתים… וכמובן טרפו הכל…! תודה!

  20. למה לטגן ? אי אפשר לעשות בתנור ?
    זה יצא כמו סמבוסק של אבולעפיה לא ?

    • אני חושבת שעניתי על זה כבר.

  21. הכנתי אתמול
    יצא טעים ביותר
    נטרף במהירות..
    אני עדיין מתפעלת מזה שהמתכונים שלך תמיד מדוייקים ומהימנים עם תוצאה מושלמת. תודה רבה!!

    • איזה כיף לקרוא תודה רבה מירב.

  22. אין לי גבינת חמד, אפשר לשים במקום כמות גדולה יותר של גבינה צהובה? תודה!

    • כן רעיה

  23. שלום ניקי
    האם אפשר לעשות עם הבצק מילוי תפוחים מתוק כמו שטרודל?

    • לא מתאים לכאן

  24. האם ניתן להשתמש בקמח שמרים?

    • אם זה קמח שמרים לפיצה כן אם לא אז התפחה רגילה שעה וחצי או עד שמכפיל את הנפח.

  25. שלום ניקי
    המתכון עושה רושם מדהים!
    אם אני ישים רק ג. צהובה זה יצא מספיק טעים
    ומה את אומרת על שילוב של קוטג בנוסף לג. צהובה?

    • לא מתאים שירי.

  26. הי ניקי.
    אחרי ההצלחה המסחררת של המולטי חטיפי פיצה החלטתי לנסות את המתכון הזה…
    הכנתי עם גבינה צהובה מגורדת, גבינה בולגרית, זיתים, והוספתי מעט שום גבישי.
    מה אני אגיד לך ניקי – פשוט התחסל!!!!
    אני – התאפקתי לא לאכול ישר מהמחבת (איך שהגבינה נמסה ממממ)
    ה"אכלנים" הקטנים שלי אמרו טעים! (מילה נדירה)
    בעלי התענג ואפילו התינוקת נהנתה.
    תודה רבה על רעיונות נפלאים וטעימים לארוחת הערב :-)

    • אין על מה מכל הלב יעל.

  27. היי ניקי
    חייב לרדד? או שמספיק לפתוח את הבצק עם הידיים?
    אין לי כאן מערוך פשוט…
    תודה.

    • צריך לרדד כן, תקחי כוס מאורכת או משהו בסגנון.

      • מתכון מעולה.
        רק חבל שלא צויין שצריך להכפיל ולשלש כמויות מרוב שזה נגמר מהר :)

        • מבינה אותך זה טעים מאוד :)

  28. טעים מאוווד

    • תודה מירב.

  29. יש רעיונות נוספים למילוי חוץ מגבנ״צ וזיתים?

  30. האם ניתן להקפיא לפני הטיגון

    • לא אחרי, זה יוצא נהדר.

      • ואיך לחמם בתנור או על המחבת?

  31. היי האם אשר להכין ולהקפיא לפני הטיגון?

  32. היי ניקוש..
    הכל רשום רק אופן ההכנה לא כתוב:(

    • בחיי שכתוב, דרך איפה את גולשת ?

      • גם אצלי לא רשום
        אני גולשת דרך האפליקציה

        • אנדרואיד או אייפון ?

          • אנדרואיד

            • אני הסתכלתי אצלי ורואים, תעשי שני דברים תצאי מהאפליקציה ותיכנסי שוב ואם לא עוזר תמחקי ותתקיני מחדש.

              • מחקתי והתקנתי מחדש וזה לא עזר.
                רק נמחקו לי כל המועדפים…

                • איזה מכשיר יש לך ואיזה גרסה יש לך ? תוכלי לשלוח לי צילום מסך ?

  33. יצא מעולה!תודה!!

  34. ניקי יקרה,
    הכנתי ויצא מדהים!
    הילדים התלהבו וגמרו את הכל
    תודה רבה!

  35. כמה זה 160 מ"ל?

    • (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)

  36. שלום,
    כמה חתיכות יוצא?

    • בסביבות 30.

  37. ניתן להקפאה? מתאים ליום יומיים במקרר?

    • להקפיא ולחמם לפני ההגשה.

  38. נראה נהדר,כמו כל מה שאת מעלה.
    ניתן לאפות?

    • לא, בצורת כיסונים כן אפשר לאפות.

  39. כמה זה 300 גרם קמח ?

    • 2 כוסות + 2 כפות נוספות

  40. ניקי יקרה,
    זה נשמע טוב מאוד!
    רק נראה שחסר כמה מרכיבים בבצק
    מופיע רק חומרים יבשים

    • מופיע הכל תרפרשי

  41. היי נקי, ראשית זה נראה טוב ונותן חשק לרוץ להכין…
    האם חובה לטגן, או שאפשר גם לאפות? קראת לזה מאפה…
    תודה וחנוכה שמח!

    • זה רק לטגן, את יכולה לעשות כיסונים ואז למלא ולאפות.

  42. התגובה שלךהאם ניתן להכין עם קמח שמרים ?

    • קמח שמרים לפיצה כן.

  43. בוקר טוב,ניקי
    המתכון נראה מעולה,איזה כייף !
    אני משתמשת בקוביית שמרית או בשמרית כמה לשים ??
    ואין לי גבינת חמד. מה לשים במקום ??

    • בוקר טוב
      גבינה צפתית, בולגרית כל גבינה קשה שאת אוהבת, ושליש קוביית שמרים.

  44. התגובה שלך היי ניקי, כמה מים? לא רשום

    • רשום תרפרשי.

  45. ניקי אני רוצה להשתמש בשמרית. כמה לשים לכמות זו של קמח?

    • שליש שקית שמרים טריים.

  46. ניקי, זה נראה מגרה מאד,
    אבל נראה לי שהמתכון נקטע באמצע

    • הכל רשום אני לא מבינה לא זה לא מופיע, תרפרשי עוד פעם.

  47. לבצק רק קמח שמרים סוכר ומלח? בלי מים או חלב?

  48. הי ניקי,
    לא חסר נוזלים/שמן/ביצים במתכון של הבצק?

    • לא, סידרתי.

טוען...
טוען...