משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

פיצת שום

נכתב על ידי אוגוסט 6, 2017 , צפיות: 5418

קטגוריות: אירוח חלבי מתכונים, ארוחות ערב קלות, מאפים, מאפים מלוחים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

פיצת שום
איזה כיף של פיצה, היא יוצאת מושלמת רכה וזהובה מהסוג שכיף לתת ביס. חיסלנו אותה ונהננו מכל ביס כמה שווה.

פיצת שום

מצרכים:

300 ג' קמח  (2 כוסות + 2 כפות קמח)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמריים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ"ל מים חמים (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

80 ג' חמאה רכה מאוד
2 כפיות שום כתוש
מלח
100 ג' גבינה צהובה מגורדת

אופן ההכנה:

1. לשים במיקסר את כל המצרכים ולעבד לבצק חלק ורך. להתפיח כ 30 – 40 דקות מכוסה במקום חמים.

2.לחלק את הבצק לשני כדורים, לרדד כל כדור לעלה ולהתפיח כחצי שעה.

3. לחמם תנור מראש ל 180 מעלות

4. לערבב חמאה ושום, להבריש את הבצק ולפזר גבינה בנדיבות.

5. לאפות כ 20 דקות או עד שהפיצה זהובה, לפזר מעט פטרוזיליה לפני ההגשה.

לחתוך ולטרוף!

פיצת שוםפיצת שוםפיצת שוםפיצת שום

תגיות: , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

33 תגובות

  1. היי ניקילה,
    ילך עם שמן במקום החמאה?

    • לא אין טעם להכין.

  2. וואו!! זה טעים!!!!!!
    הכנתי עם שניצל ירקות שלך ויצא ארוחה נהדרת!!
    תודה רבה לך!

  3. נראה מדהים! כשאת אומרת כוס קמח את מדברת על כוס חד פעמי של שתיה קרה?

    • איזה כיף לי :) לא הכוונה לכוס של 240 מ"ל כוס מדידה, היא גדולה מהחד פעמי.

      • איזה כיף לי !!! יש לך מתכונים מדהימים!! את מוכשרת בטירוף ותודה על המענה המהיר
        עוד שאלהה… אם אני לשה ביד ? כמה זמן צריך ללוש? והאם זה יצא לי אותו דבר ?

        • אני תמיד מעדיפה מיקסר אין מה להשוות לידני, בכל מקרה הרבה גולשים מכינים בידיים ואין שום בעיה ולישה נמרצת של כמה דקות.

  4. מה זה הדבר המושלם הזה??
    שאפוו ניקי :)

  5. פשוט מעולה! אומנם השתמשתי בבצק שמרים אחר שכבר היה לי, אבל הרעיון של השום,החמאה והגבינה מוצלח כל-כך וטעים מאוד.

  6. אם אני רוצה להשתמש רק בשמרים יבשים, מה הכמות שצריך לשים?

    • חצי כף שמרים יבשים.

  7. ניקי! זה יצא כל כך טעים!!! את אלופה:)

  8. הי ניקי
    איזה גודל העלים?

    • גודל בינוני בערך 20X20

  9. היי ניקי , כשאת כותבת שמרים יבשים הכוונה לאלו שבאים באריזת ואקום ? או כמו שקית של שמרית ששמים במקרר ? ואם יש לי ואקום , אחכ לשמור במקרר או במזווה ?
    ויש אפשרות ללוש ידיים ולא במיקסר ?
    תודה !
    מתה להכין להערב … משהו מפנק לטו באב

    • תשובות:
      שמרים יבשים אלו שמרים בוואקום, שמרים בשקית אלו שמרים טריים והיחס הוא אחר. שמרים יבשים שומרים במקרר. לגבי הלישה אפשר בידיים תקפידי ללוש טוב ונמרץ.

  10. היי ניקי ,האם שייך לשים רוטב פיצה וזיתים או לא מתאים?

  11. אפשרי עם קמח שמרים?

    • קמח שמרים לפיצה כן.

  12. שלום,
    המצרכים לפיצת השום תואמים למתכון של מקלות הלחם, שיצאו נהדר עם שמן זית ולא קנולה.

    • זה המולטי אני מכינה איתו הרבה דברים.

  13. הי ניקי נראה מעולה
    אם אני משתמשת בשמרים טריים – בקוביה כמה אני צריכה לשים.
    (יש לי קוביה של 25 ג'- זה חצי ממנה?)

    • קצת יותר מחצי 16 ג'.

      • תודה.
        כל עיגול יוצא גדול?

        • לא, יוצא בגודל שאת רואה בתמונה לא גדול, את יכולה יכולה לעשות עלה אחד במקום שניים.

  14. אפשר להחליף לקמח מלא?

    • חצי מכמות הקמח ועוד מעט נוזלים.

  15. היי ניקי, התפחה שניה הכרחית?
    מה יקרה לבצק אם אוותר עליה?
    תודה!

    • כן הכרחית הפיצה צריכה להיות עבה.

  16. תודה לך ניקי על המתכונים הנהדרים יבורכו ידייך .

    • מכל הלב

  17. מוווושלם

טוען...
טוען...