משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

פסטה ברוטב שמנת ובטטה

נכתב על ידי אוקטובר 22, 2017 , צפיות: 4269

קטגוריות: אירוח חלבי מתכונים, ארוחות ערב קלות, מתכונים לשבועות

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

 פסטה ברוטב שמנת ובטטה

מתכון מעולה אין על השילוב של בטטה וגבינות זה ממכר וזה מסוג המתכונים שמכינים שוב ושוב, יצא כל כך טעים.
פינוק נהדר לארוחת ערב בכמה דקות הכנה. בלי לעבוד קשה בלי לטרוח מנה מפנקת ביותר בכלום עבודה. אצלי זה נכנס ישר למחברת המתכונים.

פסטה ברוטב שמנת ובטטה

3 מנות

מצרכים:

300 ג' ספגטי
בטטה בגודל בינוני
שמנת לבישול 10%
רבע כוס חלב
אגוז מוסקט כמה גירודים
50 ג' גבינה צהובה מגורדת
בצל קצוץ דק
שן שום קצוצה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אופן ההכנה:

1. לקלף את הבטטה ולחתוך לקוביות קטנות, לשים 3 כפות שמן במחבת ולטגן את הקוביות עד שהן רכות אבל לא מתפרקות, לשמור בצד.

2. בינתיים להרתיח סיר עם מים ולהכין את הפסטה לפי ההוראות.

3. להוסיף לבטטה את הבצל ולטגן כשתי דקות. להוסיף את השמנת והחלב, לתבל ולבשל כשתי דקות להוסיף את הגבינה לערבב עד שהיא נמסה ולהוריד מהאש.

5. לערבב עם הפסטה ולהתענג על כל ביס, מעולה!

פסטה ברוטב שמנת ובטטהפסטה ברוטב שמנת ובטטה

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

33 תגובות

  1. וואי וואי.עשיתי כמות כפולה לאורחים,לא נשאר.טרפו והיללו.שוב תודה רבה ניקי

  2. הי ניקי,
    אפשר אולי מי קוקוס במקום השמנת?

    • תכיני משהו אחר זה לא מתאים.

  3. ניקי יקרה , מה אם רוצה להכין יום מראש?

    • לא מכינים, תכיני משהו אחר.

  4. ערב טוב!!

    יש לי עכשיו רק שמנת חמוצה של תנובה 200 מ"ל.
    זה בסדר במקום שמנת לבישול?

    כשאני רוצה לגוון אני דבר ראשון פותחת את האפליקציה..
    תודה לך!!!

    • אשמח לתשובתך.
      תודה רבה!

      • עניתי

    • זה לא תחליף השמנת השנייה יותר מתאימה כאן, אבל הולכים על מה שיש אז כן.

  5. הי ניקי מה עם השן שום? מה פספסתי?

    • תוסיפי אותה לטיגון הבצל.

  6. שלום ניקי יקרה!
    יש לי אגוז מוסקט בתבלין. כמה לשים ממנו? תודה רבה.

    • תני 2 – 3 גירודים.

      • תודה. זה כבר בתבלין.. כמה לשים- רבע כפית? יותר? תודה ממש..

        • שימי קצה של כפית.

  7. ניקי , אני לא יודעת מה ההיתי עושה בלעדייך!!!!!!!! הכנתי את זה לארוחת ערב זה מתכון פשוט להכנה ועשיר בטעם .על יד זה הכנתי את הפרנץ טוסט המתוק
    את מבורכת אצלי יום יום!

  8. הי,
    יש לי כמה חבילות שמנת להקצפה אפשר להשתמש בזה למוקרמים?

    • אני לא אוהבת יש בזה מתיקות והיא תורגש, איך שבא לך.

  9. נראה טעים אש… אבל בזמן האחרון אני מנסה להתנזר מחלבי (אולי זה יקל על הצינון והחצקונים…) זה לא קל אבל בינתיים מחזיקים מעמד…
    מה את אומרת, יש דרך לעשות את זה פרווה? אולי ריצ'?

    • תוותרי על זה מיכל תכיני משהו אחר.

    • על מנת לטבען את המתכון ניתן לקחת כוס קשיו לא קלוי וכוס מים להוסיף כף שמרי בירה (להשיג בחנות טבע) עם קורט מלח ולרסק בבלנדר חזק עד שנהיה שמנת…
      אפשר לשחק עם כמות המים לדלילות/סמיכות הרצויה
      לבריאות

  10. היוש ניקי
    איזה סוג ספגטי בתמונה זה לא נראה הרגיל..?
    תודהה!!

    • זה נודלס.

  11. היי ניקי
    כמה שמנת לבישול צריך?

    • קופסא אחת 250 מ"ל.

  12. סליחה על השאלה, למה צריך לשמור בצד (סעיף 1) ולא להמשיך ישר עם טיגון הבצל?

    • שהקוביות ישמרו על הצורה שלהן ולא יהיו פירה.

      • הי, עוד לא הספקתי לחתוך את הבטטה וכבר ענית לי! תודה אלופה!

  13. ניקיל'ה כל האוכל שלך נראה כה טעים!
    תזכי למצוות!

  14. וואו ניראה מעולה!! נכין היום לארוחת ערב…

  15. יואווו ניקי זה נראה מהמם!! אני הולכת לנסות…

    • היי ניקי,
      חייבים לשים אבקת מרק ואוגז מוסקט?

      • לא חייבים שימי מלח פלפל.

טוען...
טוען...