משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

רוטב עגבניות ובזיליקום לספגטי

נכתב על ידי ינואר 10, 2018 , צפיות: 1311

קטגוריות: אירוח חלבי מתכונים, ארוחות ערב קלות, מתכוני ירקות - צמחוני, מתכוני פסטה, מתכונים טבעוניים, תוספות

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

רוטב עגבניות ובזיליקום לספגטי
מתה על מתכונים קלים ובמיוחד על הפסטות , איזה כיף לאכול פסטה עם רוטב טוב כזה שמורגש בכל ביס, תדמיינו עגבניות עם נגיעות בזיליקום ולא נשכח השום (כמה שאני אוהבת שום) לבשל על האש להנות מהריח ומהטעימות כמובן.
להזדרז להכין את הפסטה לפני שהרוטב נגמר. עוד שנייה הפסטה מגיע לשולחן ואתם יודעים מה הדבר הכי כיף ? לראות את הילדים אוכלים ומחסלים הכל.

רוטב עגבניות ובזיליקום לספגטי

3 – 4 מנות

מצרכים:

300 ג' ספגטי
7 עגבניות יפות ואדומות
5 – 6 שיני שום פרוסות
2 – 3 כפות בזיליקום קצוץ
כוס מים
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן ההכנה:

1. למלא סיר עם מים להרתיח, לסמן איקס על על עגבנייה להכניס למים לבשל כ 5 דקות לסנן ולקלף.

2. לפרוס את שיני השום לשים במחבת כ3 – 4 כפות שמן לטגן עד הזהבה, לחתוך את העגבניות ולהוסיף. לטגן כמה דקות להוסיף מים ולתבל. לבשל כ 10 דקות ולהוסיף את הבזיליקום ולתבל.

3. להכין את הפסטה לפי ההוראות ולערבב עם הרוטב, מומלץ כשמורידים מהאש לא להגיש מיד אלא לערבב מידי פעם עוד כמה דקות, הספגטי סופג את הטעמים יותר טוב.

לחלוט את העגבניותרוטב עגבניות ובזיליקום לספגטילקלף את העגבניותרוטב עגבניות ובזיליקום לספגטילטגן את השום  רוטב עגבניות ובזיליקום לספגטי לחתוך את העגבניות ולהוסיף לשוםרוטב עגבניות ובזיליקום לספגטילהוסיף את הבזיליקום רוטב עגבניות ובזיליקום לספגטילערבב עם הספגטירוטב עגבניות ובזיליקום לספגטירוטב עגבניות ובזיליקום לספגטי

תגיות: , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

4 תגובות

  1. המתכונים שלך מעולים,אפשר במקום ספגטי להוסיף כיסונים במילוי בשר מבושלים?

    • כן אפשר

  2. כדאי להוסיף בשר?

    • אין קשר למתכון

טוען...
טוען...