משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

בגט קלוי בתנור עם עשבי תיבול

נכתב על ידי יולי 29, 2012 , צפיות: 31886

קטגוריות: אירוח חלבי מתכונים, ארוחות ערב קלות, לא זורקים לחם, נישנושים טעימים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

באגט קלוי בתנור עם עשבי תיבול – חטיפים פיקנטיים, לפעמים לא בא כלום לאכול, האוכל לא נראה מפתה וגם לא בא לי להכין כלום המצב רוח הזה מגיע בדרך כלל כשחם מאוד ולא בא לי לבלות זמן במטבח. אני מחפשת דברים קצרים עם מינימום הכנה אבל שיהיו טעימים.
היה לי באגט, עברתי בסופר קלטתי את הבאגט לקחתי אותו הייתי בטוחה שאני אחשוב על משהו לעשות איתו וזה לא כריך עם חמאה, לקחתי שיהיה, משהו טוב יצוץ בהמשך.
היה לי טיימינג טוב כי ארוחת הערב התקרבה בדקתי היה לי שמן זית (טוב!) עשבי תיבול תמיד יש בהקפאה מחכים לשגעונות שלי, טוב אז כנראה החלטתי מה לעשות עם הבאגט והנה זה לפניכם:

בגט קלוי בתנור עם עשבי תיבול

מצרכים:

לחמניה מאורכת פרוסה לעיגולים / באגט
1/3 כוס שמן זית
כפית שום כתוש
חצי כפית טימין
חצי כפית פטרוזיליה מיובשת
פלפל שחור גרוס
מלח


אופן ההכנה:

1. לערבב את כל המצרכים, להבריש את הפרוסות בשמן הזית המתובל. במידה ונשאר מהתיבול בשמן בעזרת כפית למרוח על כל פרוסה.

2. חום בינוני 180 מעלות כמה דקות, להשגיח זה נעשה ממש מהר.

3. להגיש עם גבינות טובות וערימת ירקות.

 

באגט קלוי בתנור עם עשבי תיבול טעים מאוד

לעדכונים נוספים היכנסו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לאלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

35 תגובות

  1. שלום ניקי, שליחה על הבורות… מה זה המיובשים? איפה קונים?

    • בחנויות של תבלינים, את יכולה לקצוץ דק פטרוזיליה במקום.

  2. היי ניקי, אין לי מושג מה זה עשבי תיבול…. יש לי רק שמן זית, פטרוזיליה ושום כתוש… זה יספיק?

    • כן טליה.

      • תודה! את מהממת :)

  3. ערב טוב. האם מתאים לשים בזיליקום מיובש במקום פטרוזיליה?

    • אם אתם אוהבים בזיליקום אין בעיה.

  4. הי ניקי
    כמה מלח וכמה פלפל לשים ?
    תודה רבה
    אתר נפלא

    • אין כמות מדויקת זה לפי הרגש, שימי ותטעמי, תמיד אפשר להוסיף.

  5. שלום רב ניקי מה שלומך? אפשר לעשות בלי פטרוזיליה? תודה.

    • היי מיטל הכל טוב.
      אפשר בלי הפטרוזיליה זה מומלץ אם את את יכולה להשיג.

  6. היי ניקי, 2 שאלות: האם אפשר להכין את זה גם עם בייגל פרוס לעיגולים?
    ומה את אומרת על לפזר גבינה צהובה מעל? תודה(:

    • אם את מתכוונת ללחמניה בייגל כן, אם לבייגל הקשה לא.
      גבינה צהובה זה אחלה

  7. הי ניקי,
    הכנתי עם חצאי פרוסות של לחם קל, יצא מושלם!

    • (אכלנו עם כל מיני גבינות)

    • לבריאות תודה על השיתוף

  8. ניקי בוקר טוב.. אני מארחת היום בערך 30 איש ואני רוצה להכין את הבגטים השאלה כמה להכין וכמובן שיש עוד מלא דברים מסביב וגם איזה גבינה לשים ליד כתוספת לבגט?

    • תעשי שום שמיר מאוד טעים.
      דרך אגב תקחי רעיונות מהאירוח שאני עשיתי היו שם בערך 25 איש.

  9. אם נותר מהתיבול אחרי שמרחת, שימי עוד קצת על כל פרוסה.

  10. ניקי האלופה,
    האם המתכון יהיה טוב גם עם פטרוזיליה טרייה שקצצתי והקפאתי, או שעדיף לוותר עליה לגמרי? (אני חוששת שיש בה יותר מדי נוזלים(
    תודה!

    • זה בסדר גמור, תשתמשי בה בתור קפוא אל תפשירי תשברי עם האצבעות זה נשבר בקלות.

  11. מושלם יחד עם ממרח הביצים !

    • נכון מאוד טעים, קליל כזה.

  12. באילו תבלינים מיובשים את משתמשת ?והאם את נוהגת לשמור בהקפאה?
    תודה על מתכונים ורעיונות מקסימים! את אלופה!!

    • יש לי בהקפאה באופן קבוע
      פטרוזיליה
      שמיר
      בזיליקום
      הרוב מיובש לעיתים רחוקות טרי.

  13. הי ניקי, גמר חתימה טובה!

    יש לי שאלה לגביי הבגאט הקלוי בתנור, האם לדעתך אם אכין יום קודם ואחמם על הפלטה זה יהיה טוב? או שחייב כמה דקות לפני הארוחה.
    (מה שנראה לי הכי הגיוני) מנסה להכין לחג לבוקר…

    ושוב מודה לך על מתכונים מנצחים, וגם כאן מודה לך על מתכון נפלא של עוגת מוס נוגט ושוקולד שעזרת לי ויצא מוצלח. תודה ♥

    • לא יהיה טעים וכל ההכנה היא שתי דקות אז לא צריכה להיות בעיה להכין באותו רגע.
      תודה על ההמלצה :))

  14. ניקי,
    אני לא יודעת מה עשיתי בלעדייך עד היום…
    אני כותבת במתכון זה אבל הכוונה היא לכ-ל המתכונים המדהימים שלך!!
    בחיים לא חשבתי שבישול ואפייה יכולים להיות מהנים ופשוטים..
    בתור אחת שקשה לה עם מטבח, הצלחת להפתיע אותי ולסייע לי המון..
    המשיכי להעלות מתכונים מצוינים! וד"א, הבאגט מתובל- פשוט להיט!!!
    יישר כח

    • אני מסמיקה כאן מורי
      תודה על הפרגון אני מעריכה תמיד ושמחתי לעזור לך
      חג שמח.

  15. הולך מצויין שמ"ז וזעתר לערבב ולמרוח על פרוסות בגט ולתנור.
    הילדים שלי מורחים על הפרוסות לבנה.

  16. היי ניקי, נראה טעים, כמו תמיד….
    מה יש על הבאגט המצולם שנראה אדום- חום? ברשימת המצרכים לא מופיע משהו בצבע הזה:)
    תודה!

    • קניתי עשבי תיבול ירוקים ואדומים בחנות לתבלינים והשתמשתי בהם.

  17. שלום ניקי,
    איך את מקפיאה את העשבי תיבול? את קוצצת אותם לפני? כמה זמן הם נשמרים בערך במקפיא? תודה :-)

    • היי פייה.
      שתי אפשרויות: או להקפיא תבלין מיובש, או לקצוץ דקדק ולהקפיא בקופסא אטומה.
      לא להפשיר אלא להשתמש מיד מההקפאה.

  18. שלום לניקי היקרה מאד
    אני לא יודעת אם את צמה אבל בכל אופן צום קל לך ולכולם
    המתכונים שלך תמיד טובים אחרי צום

טוען...
טוען...