משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

אגרול ירקות

נכתב על ידי יוני 15, 2016 , צפיות: 31572

קטגוריות: ארוחות ערב קלות, ארוחות צהריים, מתכוני ירקות - צמחוני, תוספות

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

אגרול ירקות

אגרול ירקות, תענוג של מתכון, מתאים לכל ארוחה הוא נחטף במהירות. האגרול יוצא מושלם וטעים ברמות. הטעם של הירקות משגע. האגרול מתחסלים במהירות!

אגרול ירקות

מצרכים:

חבילת עלי אגרול

מילוי א':
כרוב קטן
3 גזרים
פלפל אדום
3 חופני נבטים
כף רוטב צ'ילי מתוק
פלפל שחור גרוס
מלח

מילוי ב':
כרוב קטן
בטטה בינונית רכה
3 גזרים
כף סילאן
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן ההכנה:

1. לחתוך את הירקות לרצועות קצרות, במחבת חמה להקפיץ את הירקות עד שהם מתרככים אבל נשארים מעט קשים להוסיף את הנבטים ולהקפיץ כמה פעמים.

2. מילוי שני: להכין כמו הראשון למעוך את הבטטה ולערבב עם הירקות.

3. למלא את האגרול כמו מעטפה להבריש את הסגירה בביצה.

4. שתי אפשרויות הכנה:
לטגן בשמן עמוק משני הצדדים עד שמזהיב או לרפד תבנית בנייר אפיה משומן להבריש בשמן ולאפות עד שמזהיב בערך כ 15 דקות.

5. לערבב את מצרכי הרוטב ולהגיש עם האגרול.

לפייסבוק שלי

למלא את האגרול / אגרול ירקותלהתחיל לגלגל ולסגור כמו מעטפה / אגרול ירקותאגרול לפני טיגון / אגרול ירקותאגרול ירקותאגרול ירקות אגרול ירקות רוטב חמוץ מתוק לאגרול / אגרול ירקות

המתכון של הרוטב חמוץ מתוק נמצא כאן
אגרול ירקות

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

59 תגובות

  1. דפי פילו דקים ..איך יצא??

    • משהו אחר לא אגרול, סוג של בורקס טעים.

  2. ניקי יקרה,
    ברור שגם החג הזה נעזרים במתכונים שלך..
    איך מגלגלים את עלי הסיגר?תמיד נפתח לי ולא יוצא יפה כמו שלך..

    • סוגרים כמו מעטפה, מקפלים בצדדים ומגלגלים כמעט עד הסוף את הקצה מברישים עם ביצה.

      • יש לך סרטון של זה?? אני מסתבבכת…

        • לא, אולי את מגזימה עם המילוי תורידי קצת.

          • תודה,יצא מעולה!!

  3. שלום מיכאלה. לכמה עלים המילוי מספיק ? לא מצאתי בסופר עלי אגרול רק עלי סיגר
    האם זה בסדר. גם לא מצויין על האריזה כמות העלים. שוקל 500 גר'

    • מיכאלה ? מי זאת ? חבילת עלי סיגר.

    • תודה למענה המהיר.
      סליחה על שינוי השם.
      האם בתנור זה גם אמור לצאת פריך כמו בטיגון עם עלי סיגר ?

      • לא

        • תודה למענה. חג שמח !!

  4. היי ניקי.אפשר בעלי סיגר של בוריקות לעשות את האגרול?

    • זה לא אותו דבר ?

  5. היי ניקי

    את יודעת כמה עלי אגרול יש בחבילה בדר"כ? האם כמות של המילוי מספיקה לכל העלים בחבילה או שצריך להכפיל כמויות?

    • כמות העלים בחבילה מספיקה.

      • וואו, זה היה זריז ביותר, תודה רבה:)

  6. הי ניקי,
    אפשר להכין יום קודם את הכל מלבד האפיה לשים במקרר למשך לילה ולאפות למחרת?

  7. ניקי היי,
    האם אפשר להקפיא את האגרולים האפויים מייד לאחר ההכנה כך שאוכל להכין יום מראש ולשמור במקפיא עד לחימום חוזר?
    תודה רבה.

    • לא מומלץ, אגרול מכינים באותו יום שאוכלים. את המילוי אפשר להכין קודם.

      • איזו מהירות!
        אז אכין את שני המילויים הערב ורק אגלגל ואאפה מחר..ככה זה סבבה?

        • סליחה התבלבלתי..
          חשבתי שהתשובה עבורי…

        • כן בסדר.

  8. היי ניקי,
    יש אפשרות להכין יום מראש?

    • לא מומלץ מרים עדיף באותו יום.

  9. תשמעי ניקי, יצא משהו משהו (כמו כל המתכונים שלך) זה התחסל תוך רגע ואישתי לא מפסיקה להלל על זה…

    • שמחתי לעזור ישי, אני מאוד שמחה שהסתדרת :)

  10. תודה, בינתיים נראה טוב, רק אני לא מסתדר כל כך עם ההדבקה, יש לך רעיון?

    • להבריש עם ביצה ולסגור, מה לא הולך ? תפרט בבקשה

      • היי ניקי !יש פתרון לטבעונים במקום הביצה?

        • היי אלי
          תערבב מעט קמח ומים ותמרח במקום הביצה, זה אמור להיות דבק.

  11. ומתי שמים את התבלינים והרטבים?

    • בזמן ההקפצה מתבלים, את הרוטב מגישים ליד האגרול.

  12. אני מקפיץ את זה עם שמן?

    • כן

  13. ניקי היקרה,
    עלים לטורטיה יתאימו???
    ואם לא יש לך מתכון צמחוני לעלי טורטיה?

  14. בוקר טוב ניקי
    במילוי ב :במה ניתן להחליף את הכרוב ??? או לוותר עליו
    ושאלה נוספת האם ניתן למלא את העלים במילוי בשרי טחון שעבר טיגון במחבת
    אף פעם לא השתמשתי בעלים אלו

    • בוקר טוב
      תסתכלי תגובה מתחתייך מה כתבתי לגבי הכרוב, מילוי בשרי זה בסדר תסתכלי איך מילאתי טורטייה אם לא תמצאי תני קריאה.

  15. הי ניקי
    ראשית אני רוצה להגיד תודה על המתכונים הנפלאים…זה עושה את שלהם…
    שנית יש לי מספר שאלות:
    האם אפשר בלי הכרוב (אסור לי…)?והאם דלעת תתאים? והאם ברוטב לאגרול אפשר בלי חומץ?
    תודה על הכל…

    • דלעת לא מתאימה כאן, אם את מורידה את הכרוב מה כבר נשאר ? תשתמשי בגזר ופלפלים. צריך את החומץ בלעדיו זה לא יהיה רוטב לאגרול.

  16. איזה מילוי את הכי אוהבת ניקי א או ב תודה מראש

    • שניהם טובים ואת שניהם אני אוהבת.

  17. הי, נראה לך זה ילך לטגן במחבת כמו לביבות/שניצלים? תודה!

    • אולי לא הבנתי, נתתי אפשרות של טיגון במחבת.

  18. הי ניקי, עלי אגרול = עלי סיגר?

    • כן רחלי.

    • האם עלי סיגר מרוקאים טובים גם הם באפיה?

      • כן חנה

  19. צודקת
    האם האגרול בצילום או מטיגון?
    באפייה יצאו כאלו יפים ופריכים?

    • אפייה לא יצא פריך אבל יהיה טעים. אני טיגנתי. תעשי ניסיון חלק וחלק.

  20. ניקי שלום
    איפה קונים עלי אגרול?

    • שלום וברכה
      בכל סופר ניתן להשיג במקררים.

  21. שלום לך
    האם ניתן לדלג על שלב הטיגון ולעבור ישר לאפיה?
    מה דעתך?

    • תיהי נחמדה, תקראי בבקשה את המתכון.

  22. האם ניתן לעשות מעלי פילו גם אגרול?

    • לא זה משהו אחר לא אגרול. את יכולה למלא לעשות רולדות ולאפות.

  23. הי ניקי.
    נראה פנטסטי!!
    1. איך את מקפלת את הרול? מגלגלת הכל ומקפלת את הקצוות?
    מגלגלת חצי, מקפלת קצוות וממשיכה גילגול?
    2. צריך להדביק איכשהוא את הקצוות? אם כן אז עם מה?
    תודה מראש
    :-)

    • איזה באסה שלא קראת עד הסוף.. :) אני מתחילה לגלגל את הרול, מכניסה את הצדדים וממשיכה לגלגל עד הסוף. מדביקים עם ביצה.

טוען...
טוען...