משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

ספגטי בולונז הכי קל שיש וטעים

נכתב על ידי יוני 9, 2012 , צפיות: 149849

קטגוריות: אוכל לילדים, מנות עיקריות, מתכוני בשר טחון, מתכוני פסטה

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

IMG_9089

אחרי כל הבישולים של סוף השבוע, אחד הדברים הכי קל להכנה ספגטי בולונז שתמיד אוהבים אצלי ואוכלים בכיף קלי קלות אוכל טעים לצהריים.

ספגטי בולונז הכי קל שיש וטעים

4 מנות

מצרכים:

400  ג' פסטה שאוהבים
חצי קילו בשר בקר טחון
בצל גדול קצוץ
רסק עגבניות קטן
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
חצי כוס מים
כפית סוכר
כף פפריקה
א. מרק
מל"פ (מלח, פלפל)



אופן ההכנה :

1. לטגן את הגזר על אש גבוהה עד שמתרכך להוסיף את הבצל ולטגן עוד כמה דקות, להוסיף את הבשר לטגן כמה דקות תוך כדי בחישה להוסיף רסק מים תבלינים, לבשל  כמה דקות אש בינונית.

2. תוך כדי להכין את הפסטה, כשהבשר מוכן להגיש פסטה + מנת בשר יפה מעל.

IMG_9084

IMG_9081

לעדכונים נוספים היכנסו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לאלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

282 תגובות

  1. היי ניקי.
    יש לי עוף טחון האם זה מתאים למתכון הזה?

    • אפשר להכין עם חזה עוף יש הבדל לטובת הבקר.

  2. הכנתי פעם ראשונה ויצא פשוט מוווושלם!
    הבעל ליקק את הסיר

  3. יצא מעולההה תודה!!!

  4. היי ניקי, כמה זמן לבשל את הבשר כדי שזה ישאר עסיסי וטעים? אש גדולה? עם מכסה?
    תודה

    • רצוי לקנות בשר טוב מלכתחילה. בערך 10 דקות אפילו פחות על אש גבוהה תוך כדי ערבוב, לא צריך לכסות.

  5. ניקי שבת שלום
    אפשר לגרד את הגזר במקום קוביות קטנות

    • כן אושרת

  6. היי ניקי,
    יש אפשרות להקפיא את הבולונוז עם הבשר?

    • את הבשר עצמו אין בעיה ספגטי עדיף שלא.

  7. בוקר טוב ניקי:)
    זה טעים!!! טעים!!!
    אני והילדים חיסלנו ;)

    • מקסימה, תודה רבה :)

  8. כמו כל נסיון עם המתכונים שלך, יצא מדהים!
    הילדים התאהבו.. מקווים שנשאיר משהו לאבא שמגיע בערב..

    • לבריאות :)

  9. יצא מוש אין עלייך

  10. ניקי הכנתי לארוחת צהריים יצא אליפות . כל כך פשוט וכל כך טעים
    יודעת שרשמו את זה אין ספור פעמים ,אבל באמת מכל הלב מאז שהכרתי את האתר שלך אני לא מפסיקה לבשל ולבשל טעים!! תודה

  11. ניקי יקרה ערב טוב ומבורך!!
    הכנתי את הבולונז לארוחת ערב עכשיו,כמובן שכבר הספקנו לאכל..
    וחזרתי לעדכן שבעלי הדגיש שזה הבולונז הכי טעים שהוא אכל מימיו
    וחשוב לציין שאמא שלו בשלנית מדופלמת אז הרף גבוה מאוד:):)
    יבורכו ידייך! תודה רבה יקרה

    • איזה כבוד תמסרי תודה רבה לבעלך :)

  12. היי ניקי
    נראה מעולה!
    אני רוצה להכין את זה בדיוק ל 25 איש.
    בכמה תמליצי לי להכפיל?
    תודה רבה.
    מצפה ממש לתשובתך.

    • ממתכון אחד ל 25 איש ? תעשי פי 6.

      • 3 ק"ג בשר טחון?
        מלחיץ אותי להכין כמות כזו…
        יצליח?

      • בדרך כלל נהוג להכין מבחר של מנות עיקריות ולא מכינים ממנה אחת לכל האנשים זה המון ולדעתי מיותר. אם יש מבחר אז עושים כפול 4 או גג 5 וזה יותר הגיוני. מה שנוח לך או שתכיני לא הכל בבת אחת אלא קצת בכל פעם.

  13. היי ניקי, הבולונז יצא פשוט מעולה! כל כך כיף להכין את הדברים שלך, את כבר ״שם קוד״ אצלנו, הילדים רואים המטעמים וישר שואלים: ״זה של ניקי, נכון?״ תודה שהכנסת לנו הרבה פלפל לחיים במטבח

    • אין על מה באמת מכל הלב.

  14. הי ניקי
    הכנתי המון את המתכון והוא מעולה.אם אני רוצה כמות כפולה,להכפיל כמויות בהכל?
    תודה

    • כן לימור.

  15. בוקר טוב ניקי ,

    מאוהבת באתר ובמתכונים שלך…
    מספר שאלות לגבי המתכון:
    1. מה הכמויות של המלח והפלפל במידה ואני לא שמה א. מרק? האם להוסיף עוד משהו במקום א. מרק?
    2. אני לא שמה גזר, האם להחליף במשהו אחר או פשוט לוותר?
    3. אם אני מכינה את הפסטה לשבת, האם לחמם את הפסטה והרוטב בנפרד מחר ואז לערבב או לערבב כבר מהיום ולחמם מחר?

    תודה ושבת שלום

    • בוקר טוב
      תבלינים זה עניין של טעם לתבל ולטעום, כפית מלח, את יכולה להוסיף כורכום, שום כתוש, פטרוזיליה קצוצה, פלפל שאטה אם את אוהבת. פלפל כרבע כפית. תוותרי אבל חבל הוא מאוד מתאים לבולונז. למה להכין פסטה מראש ?

      • כי אני לא מבשלת בשבת.

        • עכשיו הבנתי, כן לחוד אין ברירה אחרת. תוסיפי טיפה שמן לפסטה.

  16. הכנתי אתמול ויצא מעולה!!!

  17. היי ניקי,

    בתוך כמה שניות, הכל חוסל!!

    הכנתי עם טחון מן הצומח והוספתי שום…מדהים!!

    ועוד בכלל היה פה רצון להזמין פיצה..כמובן שהודו לי לאחר מכן על זה שלא נתתי לזה לקרות ;)

  18. שלום ניקי,
    מעריצה שלך כבר הרבה שנים:)
    אפשר להכין את הרוטב ולהקפיא אותו?
    הוא עובר טוב הקפאה?
    אין לי זמן לבשל במהלך השבוע….

    • הי נויה
      אין בעיה להקפיא, פסטה תכיני בנפרד.

  19. היי ניקי
    במקום גזר ניתן לשים בטטה ?

    • כן מיטל

  20. נהדר! אימצתי ואעשה שוב ושוב גם בעתיד. זרקתי את מתכון הבולונז הקודם שלי לפח.

    • תודה נטלי.

  21. הי ניקי
    מה אפשר להכין ליד ספגטי בולונז?זה לארוחת שישי
    תודה ושבת שלום

    • תפוחי אדמה אפויים, אורז מוקפץ, גולש ירקות.

  22. היי ניקי
    אני לא משתמשת באבקת מרק.
    כמה מלח לשים במקום?

    • כפית מלח, תוסיפי 2 שום קצוצות תטגני עם הבצל, מעט כורכום.

      • תודה ניקי!
        אהבנו מאוד
        אבל הילד ברר את הגזרים מהרוטב משום מה (והוא מת על גזר חי)… יש אלטרנטיבה לגזר? :)

        • או לוותר על הגזר, גם פלפלים הולך.

  23. היי צריך לשטוף את הספגטי אחרי הסינון או שמגישים כך?

    • אין צורך לשטוף, מערבבים ישר עם הבשר.

  24. שלום ניקי, שנה טובה!
    לגבי המתכון הזה ומתכוני פסטה באופן כללי, האם אפשר להקפיא את הרוטב ( בלי הפסטה)?
    תודה,
    ויקטוריה

    • שנה טובה
      את הרוטב אין בעיה להקפיא.

      • תודה!

  25. הי
    אפשר לוותר על הסוכר? ובמקום אבקת מרק אפשר לשים רק מלח?

    • כן

  26. השאלה נוספת, אני רוצה להכין את זה לצד אורז, זה יהיה טעים? תודה על מתכונים מדהימים!

    • זה לא מתאים, יש את הספגטי אז לא הגיוני להכין אורז ליד, תוספת של ירקות יותר מתאים. הודו זה בסדר למרות שבקר יותר עדיף.

      • תודה על התשובה!
        כמצע לרוטב, האורז לא יתפוס? הכוונה במקום פסטה.. לא כתוספת ליד.
        הכנתי עם הודו, יש טיפה ארומה של ההודו. הוספתי שתי עגבניות מגורדות. יצא ממש ממש ממש טעים! אין עליך!!!

        • עכשיו הבנתי, כן זה בסדר לכי על זה.

          • מעולה. תודה רבה!!!

  27. היי ניקי, עם הודו אדום טחון זה יעבוד גם?

  28. הי ניקי,
    תודה על מתכונים מצויינים.
    ציינת במתכון אבקת מרק. משנה אם מרק עוף או ירקות?

    • הכוונה לא. מרק עוף זהר.

  29. הכנתי עם טחון מהצומח ויצא נפלא!
    תודה רבה

  30. שלום ניקי, הכנתי כדורי בשר מבושלים ברוטב שמורכב מבצל מטוגן ורסק עגבניות והם נורא מתפרקים.
    יש לך רעיון איך להפוך את הכדורים המתפוררים לבולונז?

    • הם מוכנים ? תכיני ספגטי תפוררי את הקציצות ותערבבי עם הספגטי.

טוען...
טוען...