משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

שניצלים אפויים

נכתב על ידי יוני 11, 2012 , צפיות: 295618

קטגוריות: אוכל לילדים, ארוחות צהריים, מנות עיקריות, תבשילי עוף ובשר בתנור, תבשילי עוף קלים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

שניצלים אפויים

שניצלים אפויים, שונאת לטגן שניצלים אף אחד לא ישכנע אותי שזה יותר טעים מאפיה. אני בכלל שונאת לטגן, עבודה מיותרת לעמוד ליד הכיריים שאפשר להכין את כל השניצלים במכה אחת בלי לעבוד קשה. היו בחופש והשניצלים כיכבו אצלי (כמו אצל כולנו בוודאי), אז למה לא לנסות להכין את השניצלים בלי כמויות השמן שיש בטיגון זה גם יותר בריא. מי שמתחיל לאפות לא חוזר לטגן. עשיתי המון ניסיונות בזמן האחרון פעם טיגנתי, פעם אפיתי, רציתי לראות אם ירגישו בהבדלים, אני אגלה לכם סוד אף אחד לא הרגיש, השניצלים נטרפו בכל מצב

שניצלים אפויים

מצרכים:

4 שניצלים בגודל בינוני
ביצה
3 כפות שמ"ז
כפית סויה
כף סילאן
כפית שום כתוש
2 כפיות פפריקה
א. מרק
פש"ג
מלח

צלחת עם פירורי לחם



אופן ההכנה:

1. לערבב סילאן, סויה, כפית פפריקה, להשרות את חזה העוף לפחות שעתיים, לא לוותר !

2. לטרוף ביצה, שום כתוש, שמ"ז ושאר התבלינים, לטבול את חזה העוף בביצה, לטבול בפירורי לחם ולהדק היטב

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את חזה העוף, מעל להזליף בנדיבות שמ"ז. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. כל צד בסביבות 15 דקות או עד שמזהיב. אחרי שהופכים להבריש בשמ"ז, להגיש מיד.

גולשים ממליצים :

הילה : "איך שראיתי את שאר התגובות למתכון הבנתי שעליי להכין כמות כפולה ואכן, הכל נחטף ויצא מעולה ועסיסי!!"

דיקלה : "היי ניקי! אני פה כדי לעדכן שהכנתי את השניצלים שבוע שעבר והם יצאו פשוט מושלמים!!! בעלי אמר שזה השניצל הכי טעים שאכל בחיים שלו . תודה לך על עוד מתכון מוצלח :)"

טולי : "בבית של אבא שלי, חולה ניקיון, אסור לטגן, בשום מצב. לפני שנתיים, אמא של חברה שהכירה את הבעיה אמרה לי שיש מתכון לשניצלים אפויים באתר של ניקי. החלטתי לנסות, ומאז התאהבתי, במתכון הזה, בעוד המון אחרים ויותר מהכל בך…
היום אני בבית שלי , ומרשה לעצמי לטגן, ובכל זאת חוזרת לשניצלים המדהימים האלה!
תודה!"

שניצלים אפויים

לעדכונים נוספים היכנסו לדף הפייסבוק של ניקי ב

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

737 תגובות

  1. מתכון מושלם ! מאמצת בחום!

  2. היי ניקי
    מכין בפעם הראשונה.
    האם כדי להוסיף חרדל וקורנפלור לבלילת הביצה לריכוך השניצל.
    ואם כן מה הכמות הרצוייה.

    • ככה אני עושה שניצלים אפויים, יש מתכון נוסף לשניצל אפוי באתר אתה יכול לעשות מיקס ביניהם.

  3. תודה רבה על התגובה המהירה

    שכחתי לשאול, מה הכוונה חום בינוני? כמה מעלות?

    • 180 מעלות

  4. השעה רבע ל4 לפנות בוקר ואני מוצאת את עצמי בטהה במסך ומתפללת שהשניצל יקפוץ מהמסך…
    השניצלים הכי טעימים שיש ללא ספק!

  5. היי,

    מה זה פש״ג?

    • שאריות מלפני שנים… פלפל שחור גרוס.

  6. היי ניקי, רק לבדוק שאני מבינה נכון- לגבי ההוראה השניה, לשים 3 כפות שמן זית יחד עם הביצה והתבלינים?

    • נכון מיכל.

  7. היי ניקי,

    לכמות של קילו שניצלים להכפיל כמויות לדעתך ? או להמשיך רגיל ?

    • להכפיל כמויות מרים או להתחיל להכין מקסימום אחר כך להכין עוד.

  8. שלום ניקי מה שלומך?

    רציתי לשאול האם ניתן להשתמש בקמח מצה במקום פירורי לחם? במידה ולא האם ניתן לאפות כמות שהוא?

    שאלה שנייה כמה זה בערך 4 שניצלים מבחינת משקל? אני רוצה לעשות כמות של בערך 2 קילו חזה עוף כמה אצטרך להכפיל את הכמויות?

    תודה רבה

    • בוקר טוב
      אפשר להשתמש בקמח מצה, תכפילי פי 3.

  9. היי ניקי,
    קניתי שניצלים מאוד דקים. את חושבת שעדיף הפעם לוותר על האפייה ולטגן אותם במקום כדי שהם לא יתייבשו? (ראיתי באחת התגובות שלך שכתבת שעדיף שלא יהיו דקים מדי)
    תודה!

    • כן עדיף לטגן.

  10. הי ניקי,
    אני מכינה את השניצלים כבר הרבה זמן, ותמיד מתענגים עליהם בבית.

    מגיעים אלי אורחים עם אלרגיה לביצים. אפשר לוותר על שלב הטבילה בביצים ולהוסיף את התבלינים להשריה או לפירורי הלחם?
    שרית

    • לא זה לא ידבק יהיה לך חזה עוף אפוי ולא שניצל. אולי תכיני משהו אחר ?

      • האם הרוטב של ההשריה לא "ידביק" אותו?
        (סליחה על הנדנוד)
        שרית

        • לא, אולי תוותרי על הפירורי לחם ? תשרי באיזו מרידה טובה.

  11. תודה על התגובה המהירה והשניצלים יצאו טעימים טעימים מאד תודה לך

  12. איזה תוספות את חושבת שמתאים לפה גם ירק וגם פחמימה

    • גולש ירקות, תפוחי אדמה מעוכים, שעועית וספגטי מוקפץ, ספגטי מוקפץ עם ירקות. סלט חצילים.

  13. איך אפשר להשרות בכל כך קצת נוזלים?
    ואפשר לוותר על הסויה?

    • תוסיפי שמן זית במקום הסויה, בערך 3 – 4 כפות ותשרי בזה. זה תלוי בגודל השניצלים שיש לך, מקסימום להוסיף קצת שמן.

  14. סליחה על השאלה אבל מה זה אומר שכתוב: 4 "שניצלים", זה אומר חזה עוף?

    • חזה עוף פרוס לשניצלים.

  15. היי ניקי .. חייב שמן זית או שאפשר גם להשתמש עם שמן קנולה?

    • מה שיש הכל טוב…

  16. היי ניקי רציתי לשאול עם אפשר לטגן את השניצלים

    • כן שמחה.

  17. באמת מוצלח!! לא מורגש הבדל בין האפיה לטיגון..

  18. בוקר טוב ניקי,
    קודם כל חייבת לשבח אותך על האתר והמתכונים המדהימים. שבת אצלנו תמיד מבוססת על המתכונים שלך וזה פשוט תענוג.
    אני לא משתמשת באבקת מרק- כמה מלח לשים? כפית מספיקה? האם ההמרה הזו נכונה לכל המתכונים שיש בהם אבקת מרק?
    תודה רבה ושבת שלום!
    גילת

    • בוקר טוב
      תבלינים זה עניין של טעם, זה לטעום ואז להחליט. כפית מלח זה בסדר, אפשר שום כתוש,פטרוזיליה קצוצה.

      • תודה ניקי על התשובה המהירה. רציתי לוודא שזה לא יותר מדי מלח. בינתיים הספקתי להכין את קציצות של אהבה, בטטות ותפוחי אדמה בתנור ואורז עם גזר… וכרגע השניצלים המופלאים האלה נכנסו לתנור. וכמובן שכחתי את עוגת שוקולד שילדים, וגם מבוגרים, אוהבים… המון תודה!

        • תהנו נשמע תפריט מושלם :)

  19. ניקי היקרה !
    פשוט מדהיםםם ….
    הכנתי למחר אבל טרפו את זה עוד הערב … יותר טעים וכיף לאכול יותר מכל שניצל בעולם. תודה

  20. סליחה אבל מה זה פש"ג….? :)

    • פלפל שחור גרוס.

  21. היי ניקי, מה אפשר לשים במקום אבקת מרק ? או אם מומלץ לא לשים כלום במקום?

    • שום דבר מלח פלפל.

  22. האם פירורי לחם רגילים או מוזהבים?
    תודה על המתכונים המעולים שלך ושנה טובה

    • מה שיש לך בבית זה בסדר רחל, אני משתמשת במוזהבים.

  23. היי ניקי!
    האם אפדר לוותר על כל התהליך של ההשריה?
    אנו לא אוהבים סילאן וסויה..

    • לא מומלץ לוותר, תחליפי בדבש ורוטב צ'ילי מתוק.

  24. הי ניקי, אני גרה בחו"ל ולא מצליחה למצוא כאן סילאן.
    מה את ממליצה לשים כתחליף?
    האם התחליף רלוונטי גם למתכונים אחרים שיש בהם סילאן?
    תודה רבה.

    • היי מעין
      את יכולה לשים דבש במקום וזה רלוונטי גם לאחרים.

  25. שוב פעם אני סליחה אבל הם דקים זה חשוב

  26. שלום ניקי תודה על המתכונים על הכל יוצא טעים שאלה כמה שניצלים לעשות יש לי מוכן תודה

    • 4 שניצלים בגודל בינוני.

  27. ניקוש עשיתי הכל כמו שרשום עכשיו השאלה אם אפשר לטגן?
    עשיתי אותם בצורת שניצלונים ..חתכתי פילה עוף לחתיכות.

    • אין בעיה לטגן.

      • תודהה

  28. הי ניקי.הכנתי אתמול את השניצלים ויצא מושלםםם!!
    רך טעים ועסיסי.תודה רבה:)
    יש לי שאלה:אפשר לשמור את השניצלים במקרר?איך אפשר לחמם שוב ולשמור על הרכות?

    • שניצל מחומם זה לא כמו שניצל טרי. לגבי חימום טיגון קצר או מכוסה על 180 מעלות.

  29. הי ניקי נתקעתי בלי שמן זית כמעט…
    אפשר להשתמש בשמן קנולה? חוששת שלא יספיק ליהתגובה שלך

    • אין בעיה

  30. אוי סליחה עכשיו ראיתי שענית כבר בתגובות…תודה:)

  31. היי ניקי האם אפשר להשאיר את החזה עוף מושרה בתיבול למשך כל הלילה במקרר ולאפות בבוקר?

  32. ניקי, כמו הרבה תגובות כאן, אני חייבת להגיד שברוך השם שיש אותך! המתכונים שלך מדהימים אין מתכון שלך שלא ניסיתי ולא יצא מעולה. הכנתי שבוע שעבר את העוף עם תפו"א ברוטב שלך (זה עם הסויה..) תקשיבי יצא מדהים ביותר….
    ועכשיו אשאל את השאלה, כשאת כותבת 4 חזה עוף, למה בדיוק כוונתך?

    תודה והמשיכי לעשות חיל!

    • שלום שמרית
      הכוונה ל 4 שניצלים שלא יהיו דקים מידי.

  33. הי ניקי. רשמת במתכון להגיש מיד. אם אני מכינה עכשיו ונאכל את זה בערב בסעודת שבת…אפשרי? ישאר טעים? תודה

    • לדעתי פחות טעים, אני חייבת לומר שהרבה גולשים עושים את זה ויוצא בסדר גמור.

  34. שלום! האם אפשר להשרות לילה שלם במקרר ולאפות בבוקר?

    • אין בעיה הלנה.

  35. התגובה שלך
    לא יכולה להכין את המתכון כי לא יודעת מה זה פש"ג.
    פשגגי אותי מה זה

  36. מה זה פש"ג???

    • פלפל שחור גרוס

  37. ניקי, שלום,

    אני מעוניינת להכין כעת את השניצלים לליל הסדר, במקום פירורי הלחם אני משתמשת בקמח מצה . הבעיה היא שאין לי סויה האם יש תחליף לסויה?

    תודה
    חג פסח כשר ושמח

    • היי עדנה
      אני לא חושבת שזה רעיון טוב. את יכולה בלי הסויה.

      • תודה, ניקי, מצאתי מתכון חלופי .
        פסח כשר ושמח.

  38. ניקי, מתכון מדהים!!! תודה רבה רבה! כל המתכונים שלך מדהימים. ובתור מישהי שהמטבח לא היה בסדר עדיפויות גבוהה אצלי. בהחלט הצלחת לגרום לי לבשל יותר ולהבין שזה לא קשה ומורכב כפי שחשבתי אז תודה רבה וחג שמח!!!!!

  39. לחסות את התבנית?

    • אין צורך

  40. אני רוצה להכין כמות גדולה ולהקפיא. אפשרי? יוצא טעים אחרי הקפאה?

    • אני לא ממליצה, כלומר אפשר אבל זה פחות טעים.

  41. האם אפשר לצפות בפצפוצי אורז טחונים כתחליף לגלוטן?

    • אין לי תשובה.

  42. מזה פשג?

    • פלפל שחור גרוס

טוען...
טוען...