משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

שניצלים אפויים

נכתב על ידי יוני 11, 2012 , צפיות: 317059

קטגוריות: אוכל לילדים, ארוחות צהריים, מנות עיקריות, תבשילי עוף ובשר בתנור, תבשילי עוף קלים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

שניצלים אפויים

שניצלים אפויים, שונאת לטגן שניצלים אף אחד לא ישכנע אותי שזה יותר טעים מאפיה. אני בכלל שונאת לטגן, עבודה מיותרת לעמוד ליד הכיריים שאפשר להכין את כל השניצלים במכה אחת בלי לעבוד קשה. היו בחופש והשניצלים כיכבו אצלי (כמו אצל כולנו בוודאי), אז למה לא לנסות להכין את השניצלים בלי כמויות השמן שיש בטיגון זה גם יותר בריא. מי שמתחיל לאפות לא חוזר לטגן. עשיתי המון ניסיונות בזמן האחרון פעם טיגנתי, פעם אפיתי, רציתי לראות אם ירגישו בהבדלים, אני אגלה לכם סוד אף אחד לא הרגיש, השניצלים נטרפו בכל מצב

שניצלים אפויים

מצרכים:

4 שניצלים בגודל בינוני
ביצה
3 כפות שמ"ז
כפית סויה
כף סילאן
כפית שום כתוש
2 כפיות פפריקה
א. מרק
פש"ג
מלח

צלחת עם פירורי לחם



אופן ההכנה:

1. לערבב סילאן, סויה, כפית פפריקה, להשרות את חזה העוף לפחות שעתיים, לא לוותר !

2. לטרוף ביצה, שום כתוש, שמ"ז ושאר התבלינים, לטבול את חזה העוף בביצה, לטבול בפירורי לחם ולהדק היטב

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את חזה העוף, מעל להזליף בנדיבות שמ"ז. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. כל צד בסביבות 15 דקות או עד שמזהיב. אחרי שהופכים להבריש בשמ"ז, להגיש מיד.

גולשים ממליצים :

הילה : "איך שראיתי את שאר התגובות למתכון הבנתי שעליי להכין כמות כפולה ואכן, הכל נחטף ויצא מעולה ועסיסי!!"

דיקלה : "היי ניקי! אני פה כדי לעדכן שהכנתי את השניצלים שבוע שעבר והם יצאו פשוט מושלמים!!! בעלי אמר שזה השניצל הכי טעים שאכל בחיים שלו . תודה לך על עוד מתכון מוצלח :)"

טולי : "בבית של אבא שלי, חולה ניקיון, אסור לטגן, בשום מצב. לפני שנתיים, אמא של חברה שהכירה את הבעיה אמרה לי שיש מתכון לשניצלים אפויים באתר של ניקי. החלטתי לנסות, ומאז התאהבתי, במתכון הזה, בעוד המון אחרים ויותר מהכל בך…
היום אני בבית שלי , ומרשה לעצמי לטגן, ובכל זאת חוזרת לשניצלים המדהימים האלה!
תודה!"

שניצלים אפויים

לעדכונים נוספים היכנסו לדף הפייסבוק של ניקי ב

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

760 תגובות

  1. מה העניין להשתמש בראשי תיבות ג'בריש..שמ"ז פענחתי ומה זה פש"ג

  2. ערב טוב ניקי,
    האם זה מתאים עם שניצל הודו?
    אם לא אשמח למתכון אחר שיתאים בבקשה.

  3. שלום ניקי.
    אני רוצה להכין מקילו שהם בערך 12 שניצלים
    בכמה להכפיל את הכמויות? תודה

    • תעשי פי שלוש, פי שניים נראה לי קצת גבולי.

  4. היי ניקי,
    הציפוי יוצא לי רך… ממש ממש לא קריספי..
    מה אני עושה לא נכון?

    תודה..

    • תוסיפי שמן ויותר בנדיבות שאת מברישה את הנייר אפייה.

טוען...
טוען...