משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

קוביות לחם מוקפצות

נכתב על ידי אוגוסט 11, 2013 , צפיות: 27009

קטגוריות: אוכל לילדים, ארוחות ערב קלות, לא זורקים לחם

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

קוביות לחם מוקפצות

בטוח מסתתרות לכם במטבח שאריות של חלה משבת, מה לזרוק לא חבל ? חטיף נשנוש תוספת משהו טעים לארוחת ערב עם סלטים וגבינות תקראו לזה איך שבא לכם בשורה התחתונה זה טעים מאוד  ועכשיו כל שבת תדאגו שישארו לכם שאריות…

קוביות לחם מוקפצות

2 מנות

מצרכים:

5 פרוסות חלה חתוכות לקוביות קטנות כולל הקשה
2 ביצים
3 כפות פירורי לחם (פאנקו יהיה מעולה)
4 – 5 כפות שמן
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן ההכנה:

1. לטרוף ביצים ולתבל להוסיף את קוביות הלחם ולערבב היטב (עם הידיים) שהקוביות יספגו את הביצה.

2. לשים 4 – 5 כפות שמן במחבת חמה להוסיף את הקוביות למחבת להקפיץ עד שכל הקוביות מזהיבות מכל הכיוונים.

3. להוסיף את פירורי הלחם להקפיץ עד שכל הקוביות מצופות ולהוציא לנייר סופג.

הערות:
אני השתמשתי בלחמנית בגט חתוכה לקוביות.

קוביות לחם מוקפצות

 

קוביות לחם מוקפצות

 

קוביות לחם מוקפצות

 

קוביות לחם מוקפצות

 

קוביות לחם מוקפצות

לעדכונים נוספים היכנסו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לאלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

35 תגובות

  1. הוספתי גבינה צהובה מגורדת ובולגרית מעודנת – תענוג !!!

  2. נראה טוב. עם מה אוכלים?

    • לביבות אפויות / פשטידה / פסטה מוקרמת / חצילים מוקרמים

  3. הי ניקי,

    גאוני !!

    יש שאריות חלה משבת שאף אחד כבר לא מסתכל עליה.

    ינוסה היום.

    תודה.

    • תהנו, תכיני מרק…

  4. הי, שדרגתי עם ביצה טרופה וזעתר עם סומסום, יצא טעם דומה לפתות התימני ;)

    • יפה לך חגית, אילתור יפה.

      • החמים שלי קפצו לביקור וחיסלו הכל…

        • :)

  5. צהריים טובים,
    הכנתי את הקוביות, אבל הפרורי לחם כמעט ולא נדבקו זה יצא טעם כמו לחם מטוגן רגיל

    • כי זה לחם מטוגן.

      • אבל הפרורים לא נדבקו, איך עושים שידבקו?

        • הם נדבקים לביצה, את צריכה להקפיץ את הקוביות, מחבת חמה ואז הם נדבקים.

          • יכול להיות שטגנתי יותר מדי לפני שהוספתי את פירורי הלחם

  6. שלום,
    למה מוסיפים את פירורי הלחם לאחר הטיגון? ולא לפני כמו בשניצל?
    תודה

    • היי
      זה הרבה יותר קל בדרך הזאת.

  7. היי ניקי:)
    נשמע מתכון מקסים.
    הילדה רוצה להכין,
    ואין לנו חלה כעת, אלא לחם מלא איכותי וטוב.
    ילך כאן? או שנחפש משהו אחר?

    תודה מראש!!

    • ילך בטח ילך, בתאבון שיר.

  8. טעים מאוד!! מומלץ ,אבל שאלה קטנה, עם מה להגיש את זה?

    • ירקות, גבינות שונות אולי אפילו מרק חם.

  9. התגובה שלך

  10. שבוע טוב ניקי!

    קודם כל אני מאוד אוהב את המתכונים שלך..!
    חיפשנו מה לאכול לסעודה רביעית ומצאנו אצלך את המתכון הזה
    יצא מאוד טעים רק חסר קצת טעם ללחם או שחסר קצת או
    שאולי אפשר להוסיף עוד תבלין? אולי סוכר?
    תודה

    • היי אלעד.
      כל התבלינים כאן זה מלח פלפל, אולי עוד מלח היה עוזר.
      זה לא אמור להיות מתוק.

  11. בוקר טוב
    מתכוונת להכין להיום , לארוחת ערב.
    אני רוצה להשתמש בלחמניות רגילות שהוקפאו.
    למתכון הזה בכמה לחמניות אני צריכה להשתמש?
    תודה מראש ותודה עבור האתר הנפלא הזה

    • בוקר טוב.
      שתי לחמניות יספיקו כאן.
      דרך אגב תמיד אפשר להוסיף ביצה.

  12. התגרשתי לפני חודש
    והדבר הראשון שעשיתי לילדים אחרי המעבר היה את ארוחת הערב הזאת
    מאז – כל פעם שהם באים – הם לא מוותרים – לא חביתה לא קורנפלקס
    רק קוביות לחם מוקפצות (ורצוי מבגט ) שאפו – תודה
    (גם קל מאוד להכנה)

    • אני שמחה שזה עוזר לך העונג כולו שלי, תמצא באתר הרבה מתכונים קלים לילדים.
      ושיהיה בהצלחה בהמשך.

  13. ניקי היקרה יצא מעולה הילדים התענגו ממש טעים

    • תודה נועה.

  14. שבוע טוב ניקי,

    זו גרסה של מאכל תימני ידוע וטעים להפליא בשם "פְתוּת". במקור לא חותכים את הלחם\פיתה\סלוף למרובעים אלא תולשים חתיכות קטנות ביד. כמו כן קודם מטגנים היטב בחמאה (הרבה חמאה), וכשחתיכות הלחם משחימות, שופכים מעל ביצה טרופה ובוחשים במהירות כמה שניות והמאכל מוכן. זוהי דרך נהדרת לנצל שאריות לחם והילדים אוהבים את המאכל הזה מאד.
    ובהזדמנות זו – יישר כוח גדול על אתרך וננסה את הגרסה שלך, אני בטוחה שהיא לא פחות טעימה!!

    • זה מזכיר את צודקת ותנסי את הגרסא הזאת אשמח לשמוע את דעתך.

  15. הכנתי את זה הבוקר ויצא מעדן, הילדים ליקקו את האצבעות וניסו לנחש מה שמתי בפנים… (הרעיונות שלהם היו משונים: עוף…שומשום… וכו')
    תודה רבה!

    • איזה יופי! סחטיין על הזריזות :)

      • היי ניקי!!

        זה לא קשור למתכון..אני פשוט נורא מסוקרנת…
        כבר יש זוכה בתחרות מתכונים? אם כן מי היא ומה המתכון?
        כל כך רציתי את המיקסר..

        • לא אין, אני אודיע כשיהיה זוכה.

טוען...
טוען...