משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

תגובות אחרונות

Adsense

פיצה מתכון מעולה!

נכתב על ידי אוקטובר 13, 2013 , צפיות: 446053

קטגוריות: אוכל לילדים, אירוח חלבי מתכונים, ארוחות ערב קלות, מאפים, מאפים מלוחים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

 פיצה מתכון מעולה!, אני אוהבת פיצה, אני אוהבת לפרגן לילדים ולפנק אותם עם פיצה טובה. הבצק כאן מעולה קל לעבודה התוצאה פיצה מושלמת.

מתכון לפיצה מעולה!

מצרכים:

490 ג' קמח (3 וחצי כוסות)
כפית שמרים יבשים
1/3 כוס שמן זית
כפית סוכר
כף שטוחה מלח
240 מ"ל מים חמימים (כוס)

מתכון לרוטב עגבניות נהדר אפשר למצוא כאן

רוטב עגבניות פשוט ויותר קל להכנה:
200 ג' רסק עגבניות
בצל גדול קצוץ ומטוגן
כפית שום כתוש
כף שמן זית
מעט סוכר
פלפל שחור גרוס
מלח

לערבב ולמרוח על הבצק



אופן ההכנה:

אני נותנת מספר אפשרויות להכנת הפיצה, כל אחד יקח מה שמתאים לו

הכנת פיצה על תבנית הפוכה (זה הכי קרוב למי שאין תבנית לפיצה והכי זמין כמובן)

1. להכניס תבנית של תנור הפוכה לתנור, לחמם כ 20 דקות מראש ל 200 מעלות.

2. לערבב קמח ושמרים וסוכר טיפה לערבב להוסיף מלח ואת שאר המצרכים, לעבד לבצק ולתת לישה טובה של לפחות כמה דקות במיקסר זה רק עושה טוב לבצק. להוציא מהמיקסר לתת לישה ידנית של דקה ולתת לבצק לנוח כ 20 דקות.

3. לרדד לעלה גדול על נייר אפייה, למרוח רוטב עגבניות ולפזר תוספות, להניח על התבנית שהתחממה בתנור.

4. עכשיו שתי אפשרויות ושתיהן טובות: לפזר גבינה צהובה ולהכניס לתנור ולאפות עד שהבצק זהוב. או להכניס קודם לתנור לאפות כ 10 דקות ואז לפזר גבינה צהובה ולאפות עוד כ 15 דקות, הבצק מזהיב הגבינה צהובה נמסה.
אני עושה את שתי האפשרויות מה שמתאים לי באותו רגע.

5. למי שאין סבלנות לקטע עם התבנית ההפוכה שיוותר ויכין רגיל בתוך התבנית.

6. הכנה בתבנית עגולה של פיצה קוטר 32:
לחמם את התנור ל 220 מעלות, הכנת הבצק היא אותו דבר כמו שכתבתי למעלה.

לחלק את הבצק לשני חלקים כל חלק לרדד לעיגול בקוטר 32. לשמן את התבנית להניח את הבצק על התבנית ולסדר אותו יפה בשוליים, להדק את הבצק במרכז.

למרוח רוטב עגבניות, לצקת 4 כפות יפות מרוטב העגבניות במרכז ועם כף למרוח על כל הבצק.

לפזר גבינה צהובה בנדיבות, אני אוהבת לשלב גבינה מגורדת ומוצרלה (גבינה נמתחת) היא קלאסית לפיצה. לשים תוספות שאוהבים. למה הגבינה צהובה קודם ? בלי סיבה אני אוהבת שרואים את התוספות תכינו איך שמתאים לכם.

להכניס לתנור ל 25 דקות או עד שהבצק בדפנות מזהיב יפה. לחתוך למשולשים ולמהר להכין עוד אחת כי אחת לא מספיקה אף פעם…

פיצה מתכון מעולה!

גולשים ממליצים :

רות : "יצאאא מדהייייםםם!!!
ארוחת ערב נפלאה במזג אויר שכזה!!!!!"

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

1,687 תגובות

  1. היי ניקי
    אפשר להשתמש בקמח תופח?אם כן מה הכמות?
    תודה

    • לא.

  2. היי ניקי נהדרת, אם אני מכינה על תבנית הפוכה של התנור אמורה לצאת פיצה אחת או שתיים?(פעם ראשונה…)

    • מכל הבצק ? פיצה אחת גדולה, אני מכינה 2 פיצות בקוטר 32 ס"מ מהבצק.

      • תודה הולכת לנסות

  3. הבצק יצא טוב; נח לעבודה ומריח מעולה.
    אך לא תח כמעט בכלל איך זה? מה לעשות?

    • *תפח

    • תעבדי איתו.

  4. בוקר טוב ניקי!
    אפשר להמיר את הקמח הרגיל בקמח כוסמין?

    • בוקר טוב
      מחצית מכמות הקמח אפשר + מעט נוזלים.

  5. תודה על המתכון, האם ניתן להקפיא את הרוטב לשימוש חוזר?

    • בוודאי אני עושה את זה המון

  6. מתכון נפלא. אפשר להקפיא את הבצק?

    • כן אפשר.

  7. פעם ראשונה שלי עם בצק
    הבצק צריך להיות ככה דביק? זה נדבק לי לאצבעות בלישה הידנית

    • לא, תפזרי קמח על משטח העבודה ותלושי את הבצק.

      • תודה לך חחח בן זוגי נזכר באמא שלו אז הוא הציל את המצב.
        עכשיו בתנור

        • תהנו.

  8. האם ניתן להשתמש בקמח שמרים רגיל? (לא זה שמיועד לפיצות)

    • תתפיחי רגיל כשעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את הנפח.

  9. הי ניקי. האם אפשר להכין את הבצק ולהקפיא אותו לפני שמרדדים?

    • כן

  10. היי
    אני לשה ביד אין לי מיקסר, שהכנתי את הבצק הוא יצא לי מאוד קשה ולא גמיש. יודעת למה ואיך אפשר למנוע זאת?

    • חלק מזה זאת הלישה ביד כי בדרך כלל מיקסר עושה את העבודה יותר טוב, דבר שני כמויות כוס = 240 מ"ל, אולי טעית בכמות הנוזלים ? נשמע שחסר.

  11. הי. כשמכינים בתבנית לפיצה על מה שמים את התבנית בתוך התנור? על רשת? ובאיזו מסילה?

    • הי מלכי
      באמצע התנור ועל הרשת.

  12. מתכון קבוע אצלנו, תמיד מוצלח ביותר!

  13. הפיצה הכי טעימה שאכלתי תודה רבה לך

  14. היי ניקי,
    איך ממירים את השמרים היבשים לקוביית שמרים? מקווה שזה לא ייפגע באיכות הבצק

    • אין שום בעיה
      שימי שליש קוביית שמרים.

  15. היי ניקי!
    לכמה פיצות המתכון אמור להספיק?
    תודה!! הכנתי כבר את הרוטב והוא מריח נהדר!!

    • 2 פיצות בקוטר 32 ס"מ

  16. היי ניקי! הכנתי את הבצק(לפני התפחה) והוא יצא לי ממש קטן, משהו כמו כדור בקוטר של 10 ס"מ אול קצת פחות… זה בסדר?

    • לא, זאת פיצה מחצי קילו בצק (טיפה פחות) איך יצא לך קטן ?

  17. היי ניקי,

    אני צריכה להכין 4 פיצות למחר בערב. הכנתי כבר את הרוטב, האם אני יכולה להכין היום בערב את הבצק ורק מחר בבוקר להכין את הפיצות? אם כן, האם ניתן ישר לעבוד עם הבצק כשיוצא מהמקרר?

    תודה על המתכונים הנפלאים

    • תשובות:
      התפחה ראשונה 8 – 9 שעות במקרר ואז להגיע לטמ"פ החדר ואז לעבוד איתו.

  18. הי ניקי צהריים טובים
    1. יש לי קמח לפיצה ופוקצה האם עדיין צריך לשים את שמרים
    2 אין לי מיקסר האם ניתן ללוש ביד והאם משהו משתנה בלישה ביד

    • לא צריך שמרים ויד זה בסדר תני לישה טובה ונמרצת.

  19. היי ניקי! כמה שאלות: 1. האם ניתן לשים נייר אפיה על התבנית ההפוכה? או שזה פוגם באפקט של הפיצה?
    2. האם ניתן להכין את הבצק מראש ולשים במקרר? אם כן, כמה מראש?
    דרך אגב… תודה על המתכונים המעולים שלך!!!

  20. היי ניקי! האם ברגע שאשים נייר אפיה על התבנית ההפוכה זה יפגום באפקט של הפיצה? או שאין בעיה?

    • את יכולה לשים נייר אפייה, דרך אגב תבנית לפיצה זה לא דבר יקר ונותן תוצאה נהדרת. התפחה ראשונה אפשר לעשות 8 – 9 שעות במקרר.

  21. היי ניקי הכנתי את הבצק והרוטב אבל אני רוצה לאפות בערב לצאת הצום.
    האם אפשר להכין את הפיצה ולשמור?אם כן האם עדיף במקרר או בפריזר?
    תודה רבה!

    • בהקפאה.

      • תודה על המהירות! להקפיא עם הג.צהובה או בלי?כשאני אופה להפשיר לפני או ישר מההקפאה?
        תודה ושוב תודה!

        • עם הגבינה צהובה ובטח להפשיר קודם.

  22. הי ניקי תודה על הכל.אשמח למתכון לפיצה מוקרמת

    • אין לי.

  23. ניקי שלום.התחלתי את הרוטב שאת נותנת כאן בקישור. ואין לי בזיליקום. התבלבלתי ויד לי רק טימין ואורגנו (תבלין)
    מה לעשות?! לוותר בכלל או להחליף במשהו אחר?!

    • שימי כפית אורגנו.

  24. יש לי קמח פיצה, זה אומר שאני משנה משהו מהמתכון??

    • לא אותו דבר.

  25. שלום ניקי!
    מדובר בבצק שמרים לא?
    האם מנוחה של 20 דקות מספיקה?
    לא ייצא דחוס?
    תודה

    • בוודאי שזה בצק שמרים, יוצא אחלה.

      • חוזרת לעדכן שהכנתי ואכן יצא מצויין. האמת שהופתעתי בגלל זמן ההתפחה הקצר אבל זה היה מפתה להכין פיצה כל כך מהר וסמכתי עלייך ניקי!!!
        תודה! נהננו!!!

  26. תודה ניקי ב. שלימדת אותי להכין פיצה טעימה!!!

    • מכל הלב שוש.

  27. היי ניקי בוקר טוב..רציתי להכין מהבצק פיציות אישיות..זה מתאים נכון?!

    • כן בוודאי, תהנו.

  28. ניקי נשמה
    את יודעת אולי איפה אפשר לקנות כוס מדידה?

    • בכל חנות לכלי בית / בישול ואפייה.

  29. שלום ניקי יקרה! 2 שאלות:
    1) אם אין לי מיקסר, לישה ידנית יכולה להספיק?
    2) איפה הכי טוב לשמור שמרים יבשים: בארון/ מקרר/ מקפיא?
    תודה רבה!

    • שבוע טוב קבלי תשובות:
      כן תלושי טוב לישה נמרצת, שמרים במקרר.

  30. הי ניקי. תודה על התמכונים המופלאים והקלים! האם התנור על מצב טורבו?

    • אפייה רגילה ג"ח עליון תחתון.

טוען...
טוען...