משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

פיצה מתכון מעולה!

נכתב על ידי אוקטובר 13, 2013 , צפיות: 407420

קטגוריות: אוכל לילדים, אירוח חלבי מתכונים, ארוחות ערב קלות, מאפים, מאפים מלוחים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

 פיצה מתכון מעולה!, אני אוהבת פיצה, אני אוהבת לפרגן לילדים ולפנק אותם עם פיצה טובה. הבצק כאן מעולה קל לעבודה התוצאה פיצה מושלמת.

מתכון לפיצה מעולה!

מצרכים:

490 ג' קמח (3 וחצי כוסות)
כפית שמרים יבשים
1/3 כוס שמן זית
כפית סוכר
כף שטוחה מלח
240 מ"ל מים חמימים (כוס)

מתכון לרוטב עגבניות נהדר אפשר למצוא כאן

רוטב עגבניות פשוט ויותר קל להכנה:
200 ג' רסק עגבניות
בצל גדול קצוץ ומטוגן
כפית שום כתוש
כף שמן זית
מעט סוכר
פלפל שחור גרוס
מלח

לערבב ולמרוח על הבצק



אופן ההכנה:

אני נותנת מספר אפשרויות להכנת הפיצה, כל אחד יקח מה שמתאים לו

הכנת פיצה על תבנית הפוכה (זה הכי קרוב למי שאין תבנית לפיצה והכי זמין כמובן)

1. להכניס תבנית של תנור הפוכה לתנור, לחמם כ 20 דקות מראש ל 200 מעלות.

2. לערבב קמח ושמרים וסוכר טיפה לערבב להוסיף מלח ואת שאר המצרכים, לעבד לבצק ולתת לישה טובה של לפחות כמה דקות במיקסר זה רק עושה טוב לבצק. להוציא מהמיקסר לתת לישה ידנית של דקה ולתת לבצק לנוח כ 20 דקות.

3. לרדד לעלה גדול על נייר אפייה, למרוח רוטב עגבניות ולפזר תוספות, להניח על התבנית שהתחממה בתנור.

4. עכשיו שתי אפשרויות ושתיהן טובות: לפזר גבינה צהובה ולהכניס לתנור ולאפות עד שהבצק זהוב. או להכניס קודם לתנור לאפות כ 10 דקות ואז לפזר גבינה צהובה ולאפות עוד כ 15 דקות, הבצק מזהיב הגבינה צהובה נמסה.
אני עושה את שתי האפשרויות מה שמתאים לי באותו רגע.

5. למי שאין סבלנות לקטע עם התבנית ההפוכה שיוותר ויכין רגיל בתוך התבנית.

6. הכנה בתבנית עגולה של פיצה קוטר 32:
לחמם את התנור ל 220 מעלות, הכנת הבצק היא אותו דבר כמו שכתבתי למעלה.

לחלק את הבצק לשני חלקים כל חלק לרדד לעיגול בקוטר 32. לשמן את התבנית להניח את הבצק על התבנית ולסדר אותו יפה בשוליים, להדק את הבצק במרכז.

למרוח רוטב עגבניות, לצקת 4 כפות יפות מרוטב העגבניות במרכז ועם כף למרוח על כל הבצק.

לפזר גבינה צהובה בנדיבות, אני אוהבת לשלב גבינה מגורדת ומוצרלה (גבינה נמתחת) היא קלאסית לפיצה. לשים תוספות שאוהבים. למה הגבינה צהובה קודם ? בלי סיבה אני אוהבת שרואים את התוספות תכינו איך שמתאים לכם.

להכניס לתנור ל 25 דקות או עד שהבצק בדפנות מזהיב יפה. לחתוך למשולשים ולמהר להכין עוד אחת כי אחת לא מספיקה אף פעם…

פיצה מתכון מעולה!

גולשים ממליצים :

רות : "יצאאא מדהייייםםם!!!
ארוחת ערב נפלאה במזג אויר שכזה!!!!!"

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

1,632 תגובות

  1. תודה ניקי ב. שלימדת אותי להכין פיצה טעימה!!!

    • מכל הלב שוש.

  2. היי ניקי בוקר טוב..רציתי להכין מהבצק פיציות אישיות..זה מתאים נכון?!

    • כן בוודאי, תהנו.

  3. ניקי נשמה
    את יודעת אולי איפה אפשר לקנות כוס מדידה?

    • בכל חנות לכלי בית / בישול ואפייה.

  4. שלום ניקי יקרה! 2 שאלות:
    1) אם אין לי מיקסר, לישה ידנית יכולה להספיק?
    2) איפה הכי טוב לשמור שמרים יבשים: בארון/ מקרר/ מקפיא?
    תודה רבה!

    • שבוע טוב קבלי תשובות:
      כן תלושי טוב לישה נמרצת, שמרים במקרר.

  5. הי ניקי. תודה על התמכונים המופלאים והקלים! האם התנור על מצב טורבו?

    • אפייה רגילה ג"ח עליון תחתון.

טוען...
טוען...