משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

שניצל מעולה

נכתב על ידי מאי 25, 2014 , צפיות: 176984

קטגוריות: אוכל לילדים, ארוחות צהריים, חזה עוף מתכונים, מנות עיקריות, תבשילי עוף קלים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

שניצל מעולה

לכל אמא יש את השניצל שלה וכל אחת בטוחה שהוא הכי טוב, אז כשלא בא לי לאפות זה המתכון שאני מכינה. אין כמו שניצל חם זהוב שהרגע ירד מהאש, רגע רק הצ'יפס חסר והוא אפוי דרך אגב.

שניצל מעולה

מצרכים:

5 – 6 שניצלים/ 600 ג' שניצלונים
2 ביצים
כפית חרדל
כף קטשופ
כף מיונז
כפית פפריקה
כף א. מרק
פירורי לחם
כפית שטוחה קמח

אופן ההכנה:

1. לטרוף ביצים ושאר המצרכים, לטבול את השניצל, לערבב פירורי לחם וקמח ולצפות את השניצל.

2. לטגן משני הצדדים עד שמזהיב.

שניצל מעולה

 

שניצל מעולה

 

שניצל מעולה

לעדכונים נוספים הצטרפו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לעשרות אלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

339 תגובות

  1. האם חובה לשים אבקת מרק? מה אפשר לשים במקום?

    • לא חובה, אפשר חצי כפית כורכום, כפית שום כתוש, מלח פלפל.

  2. כמה פרורי לחם שמים?

    • בערך שתי כוסות.

  3. אפשר להשרות את השניצלים לכמה שעות בתוך הבלילה ? או שחשוב לטבול בתערובת ממש לפני הטיגון ?

    • ממממ כן אפשר ושימי במקרר.

  4. היי ניקי, האם ניתן להקפיא לאחר הטיגון גם כשיש ציפוי של פירורי פנקו?
    במה כדאי לעטוף שישארו הכי טריים שאפשר?
    תודה רבה!!

    • אין בעיה להקפיא אבל שניצלים הכי טובים כשמכינים אותם. אני מכינה את השניצלים עד שלב הטיגון ומקפיאה וזה במידה ויש לי בשר שניקנה טרי.

  5. היי ניקי ,
    הכנתי יצא מעולה …. הגזמתי מעט בכמות :/ חזה עוף טרי
    כמה זמן השניצלים המוכנים יכולים להיות במקרר ?
    *אני לא אוהבת להקפיא דברים אבל , האם קיימת אפשרות כזו?

    • זה יכול להיות במקרר יומיים שלושה, זה לא אותו דבר כמו טרי. להקפיא אפשר.

  6. וואווו איך נהנינו …אכן מעולה!!!
    אין מצב שאני עושה מתכון אחר.
    מהיום זה ה- מתכון שלי לשניצל!

  7. זה כבר המתכון הקבוע לשניצלים אצלנו, מעולה!!!!!

  8. הי ניקי
    יש לי כמה שאלות
    אם אני רוצה להכין כמות של שני קילו מה הכמויות של המרכיבים?
    את התבלינים ומיונז חרדל וכו..מכניסים לתערובת הביצה?
    אני לא אוהבת להתעסק עם העוף,באיזה מצב לבקש את השניצלים?עובי?
    תודה רבה!!

    • תשובות:
      נראה לי פי שלוש, חרדל כפית יפה, קטשופ 2 כפות, מיונז מספיק כף. תבלינים וכל השאר נכנס לביצה. לגבי השניצלים תבקשי שניצלים דקים מהקצב.

      • תודה רבה
        נהדרת את!!

  9. בוקר טוב אתמול הכנתי כמות כפולה אפילו יצא מצויין ובעלי והילד חיסלו הכל מה שאף פעם לא קורה! היום אני אכין שוב. תודה רבה על המתכון ❤

  10. בוקר טוב ניקי
    האם אפשר לאפות את השניצלים האלה ?

    • בוקר טוב
      אפשר לאפות כל שניצל חשוב להוציא בזמן כדי שלא יתייבש. יש מתכן מפורט לשניצלים אפויים באתר.

      • תודה
        ציפוי לשים גם קמח ושמן על 180 מעלות?

        • כמו שמכינים שניצל רגיל ועל 180 מעלות, המתכון ההוא יותר טוב לאפייה.

          • יצא מושלם תודה ואווו

  11. היי ניקי (: איך אפשר לשמר את השניצל במקרר בצורה שישארו יפים וקריספיים?

    • אי אפשר, בשביל שניצלים שנותרים מכינים קומבינה.

  12. מתכון מעוללללהה!!! הילדים הבררניים שלי טרפו בשמחה. מאמצת לגמרי!

  13. קניתי בטעות שניצל הודו ה
    אם מתאים עם פירורי לחם? לא בהכרח על פי המתכון הזה?

    • לא ניסיתי לאפות שניצל הודו, אולי תלכי על המתכון הרגיל ? http://www.nikib.co.il/food-for-kids/33612/ אם הוא עבה תצטרכי לסיים באפייה.

  14. היי ניקי, ראשית אגיד שממש טעים הילדים טרפו!!
    שאלה לי.. אחרי הטיגון הציפוי לא היה ממש דבוק לעוף וחלקו התקלף שחתכתי את השניצל.
    את יודעת למה זה קרה ומה עלי לשנות כדי שיידבק יותר חזק?
    תודה רבה!

    • תנסי לשים יותר שמן להגביה האש, חוץ מזה אין לי מושג.

  15. היי ניקי,
    אין לי פירורי לחם.. האם אפשר להחליף בקמח מצה?… אם לא- יש לך רעיון למשהו אחר?..
    תודה רבה

  16. הי ניקילה…פשוט מעדן!

  17. ניקי, בחום הזה בטוח לשים מיונז? (אם רוצים לטיל עם זה כמובן)

    • כן זה בסדר וזה יוצא נהדר גם בלי. ראית את הטיול שלי ?

  18. ניקי תודה על אתר מדהים , יש חע כבר כמה מתכונים במועדפים, שאלה לי אלייך,1. אפשר להכין הערב ולטגן רק מחר בער
    ב? 2 באופן כללי
    אם אני קונה חזה עוף טרי אני יכולה להכין הכל וכשצריך רק להפשיר ולטגן?

    • כן לשתי השאלות.

      • תודה רבה רבה

  19. היי ניקי,
    אני מכינה קבוע את השניצלים האלה והם פשוט מעולים!
    הכפית קמח תמיד נבלעת בתוך כל הפירורי לחם ולא ברורה לי המטרה של זה

    • היא אמורה להבלע זאת כמות קטנטנה היא מוסיפה מרקם מעניין.

  20. ניקי בוקר טוב
    יש לי רק חרדל גרגרים האם זה מתאים למתכון
    תודה

    • בוקר טוב
      אין לך בעיה עם הטעם שלו נכון? גרגרים יותר מורגש. אם כן תכיני בלעדיו.

  21. תודה רבה ! הוא באמת שניצל טעים ומעולה!!

  22. היי ניקי, אני רוצה להכין שניצל הודו. האם המתכון הזה מתאים? במידה ולא, יש לך מתכון שכן יתאים?

    • את יכולה להשתמש אבל הנתח צריך להיות דק הודו יותר עבה. אפשר אחרי הטיגון במידה ועדיין לא מוכן להעביר לאפייה בתנור.

  23. מועדים לשמחה ניקי היקרה!
    את המתכון הזה לשניצל אני מכינה קבוע ולפסח אף פעם לא ניסיתי.
    אפשרי להשתמש בקמח מצה ובפירורי מצה במקום מה שמופיע כאן?
    זה יצא אותו דבר?
    ודבר שני אני צריכה להכין פי 4 מהכמות המופיעה. זה בסדר שאכפיל פי 4 את הכמויות?
    תודה על העזרה!
    חג שמח ואוהבת אותך מאוד, חנה!

    • היי חנה
      אפשר להחליף לקמח מצה, זה לא יוצא אותו דבר. זה פסח אפשר להתפשר וזה טעים מאוד. אין בעיה להכפיל פי 4. ומכל ה ♥

      • יותר טעים בפסח לטבול את השניצל בבלילת הביצה, ואח"כ בשקדים טחונים!
        ולטגן או לאפות רגיל.
        יוצא טעים ובמרקם קריספי.

  24. ניקי, רציתי רק לומר שהבנות שלי מאוהבות בשניצלים שלך. העברתי את המתכון לגיסתי, והבת הקטנה שלה בת ה-3 שאף פעם לא מוכנה לגעת בשניצלים אכלה שניצלים פעם ראשונה..וביקשה עוד!!!:) תודה ניקי!

    • אין על מה עופר, העונג כולו שלי .

  25. היי ניקי צהריים טובים, מחפשת דחוף את המתכון של השניצלים בתנור

  26. שלום ניקי
    שאלה
    האם יש לך הסבר למה כשמטגנת שניצלים אחרי נגלה או שתיים מתחיל לעלות קצף .
    ואני לא מצליחה לראות את השניצלים במחבת

    • היי חגית
      זאת תגובה של השמן, תחליפי אותו כשזה קורה.

  27. הי ניקי מכינה פעם ראשונה שניצלים ויש לי כמה שאלות: לקנות שניצלים דקים וצרים?מכינה ל8 אנשים-להכפיל כמויות?אפשר לוותר על אבקת המרק או לשים פחות וכמה?אפשר להכין את השניצלים מוכנים לטיגון יום לפני, לשים במקרר ולטגן רק למחרת?תודה רבה!

    • היי שרון
      ליתר ביטחון כדאי להכפיל, א. מרק אפשר לוותר ולשים מלח. שניצלים מכינים באותו יום זה עדיף. אפשר להכין ולטגן למחרת. ראית את הארוחת שניצלים שהכנתי ?

      • תודה ניקי!אם אני מכפילה כמות שניצלים כמה לשים מכל אחד משאר המרכיבים?כמה מלח לשים לכמות כפולה אם מוותרת על אבקת מרק?ערב טוב!

      • הכנתי 15 שניצלים לטיגון.כמה כפות שמן צריך לשים במחבת?תודה!

        • כל פעם קצת, הרי השמן יספג. שימי כמה כפות את רואה שנגמר תוסיפי עוד. את לא מטגנת 15 בבת אחת.

          • יצא מדהים!תודה רבה על מתכון מנצח!

            • אין על מה שרון.

    • תודה ניקי, לכמות שניצלים כפולה כמה לשים מכל אחד משאר החומרים?אם אני מוותרת על א. מרק כמה מלח לשים לכמות כפולה?ערב נעים!

      • לגבי המלח את צריכה לטעום, שניים נראה לי קצת הרבה, השאר כן להכפיל.

        • כדאי להתחיל עם כף מלח ולהוסיף אם צריך?

          • לא פחות זה המון, שימי חצי ותטעמי ואז תחליטי אם להוסיף עוד.

            • תודה רבה ולילה טוב!

  28. אני כל היום משוטטת באתר שלך!!
    הכנתי את השניצלים האלו יצאו מדהים!!
    ממליצה לכולם גם לאלה שחושבים מה כבר יכול להיות בשניצל.. (כמוני..)

  29. היי ניקי,

    הכנתי היום אבל לא עם חזה עוף כי אם עם כנפיים (חצויות באמצע). אפיתי בתנור ב200 מעלות (לא טורבו שחומם למפרע) כ-40 דקות. יצא טעים בטירוף. חוסל תוך דקות.

    • איזה יופי תודה על השיתוף פיני.

  30. היי ניקי,
    השניצל הזה משהו מיוחד! שניצל של מסעדות.
    אני רוצה להכין הפעם כמות כפולה של שניצלים,
    האם יש להכפיל גם את כמויות התיבול? (למשל, 2 כפות אבקת מרק? זה הגיוני?)

    • היי אסתי
      שימי כף מלאה א. מרק, שתיים זה מוגזם.

  31. היי ניקי,

    האם אפשר להקפיא מיד אחרי הטיגון?

  32. היי ניקי,
    אפשר להחליף את הקטשופ ברסק או פשוט לוותר עליו?
    מה עדיף?
    רוב תודות ונחת (:

    • ?..

  33. ניקי, הייתי חייבת לחזור כדי להגיב. אז ככה…
    האפרוחיות שלי חיסלו את השניצלים ותוך כדי אמרו "אמא טעים לי השניצלים שלך, אמא, אני אוהבת את האוכל שלך, תודה על האוכל שלך"
    אין נחת גדולה מזו.
    תודה ניקי על עוד מתכון מנצח.
    שניצל טעים ללקק ת'אצבעות.
    כל מתכון שלך אש!

    • אני מצטרפת לשמחה שלך אין על הילדים האלה רק שיאכלו ויהנו.

  34. היי ניקי,
    עבור כמות כפולה של שניצלים ,כ12 שניצלים לא קטנים,יש להכפיל את הכמויות הרשומות או כמות אחרת מומלצת?
    תודה רבה

    • אם השניצלים לא קטנים אז לפחות פי 3, אני הייתי עושה כפול ורואה מה קורה תמיד אפשר להכין עוד.

  35. הפשרתי חזה עוף, אני רוצה להכין את השניצלים מראש, כך שכשאצטרך
    ישאר לי רק לטגן, האם אפשר להקפיא שוב לפני שמטגנים?

    • לא את לא יכולה, אם הבשר היה טרי אין בעיה, לא מקפיאים בשר שהופשר אלא אם מכינים עד הסוף ואז אין בעיה.

      • הפשרתי את החזה עוף הלילה, הכנסתי אותו לבלילה, אני רוצה אותו לשני בצהריים,
        זה אפשרי או שיתקלקל עד אז?
        והאם כדאי עכשיו לשים את הפירורי לחם או לחכות ממש לפני הטיגון?

        • את לא יכולה לשמור בשר במקרר כל כך הרבה זמן זה יתקלקל, לא מומלץ בכל אופן.

  36. כמו תמיד כל מתכון בול!
    וואוו וואוו וואוו עשר בבוקר ואני טוחנת שניצל :)
    תודה ניקי אין עליך

    • מקסימה שכמוך תודה רבה :)

  37. יצא מעולה!! הבנות שלי כמעט סיימו את כל הכמות לבד ☺️

  38. שלום ניקי האם הטיגון בשמן עמוק?

    • שלום וברכה
      ממש לא שימי כמה כפות שמן.

  39. הי ניקי
    הכנתי והקפאתי לפני כמה ימים האם אפשר לאפות במקום טיגון? ראיתי שיש מתכון אחר לאפויים אבל כרגע יש לי את אלו מוכנים
    אשמח לתגובה מהירה

    • אני מניחה שהוא לא עבר השרייה כמו במתכון ההוא נכון ? תאפי רק אל תייבשי אותו, תוציאי בזמן.

      • נכון תודה

  40. כמה פרורי לחם צריך?דחוף!!!!

    • תמלאי צלחת עמוקה עם פירורי לחם כמה שנכנס.

  41. שמישהו יעיר אותי… התעלפתי פה מרוב שזה טעים.
    תודה לך.

  42. ניקי יקרה, האם מתאים עם פרגיות??

    • כן, חשוב שלא יהיו עבות מידי שהאמצע יהיה מוכן.

  43. היי ניקי
    תוכלי לפרט על אופן הטיגון? כאן אנחנו צמיד נופלים… אש גבוהה או קטנה? כמה דק טיגון כל צד? תודה :)

    • זה תלוי בעובי השניצל, אם הוא דק אז בערך שתי דקות על אש בינונית אבל חשוב להסתכל בעיניים ולראות שאכן יש צבע זהוב יפה והצד השני אותו דבר. בהמשך כשהמחבת חמה מאוד זה אפילו מתקצר.

      • תודה! ומה לגבי כמות השמן והחלפתו?

        • אם הוא מתלכלך אני שוטפת ומתחילה מחדש, שימי כמה כפות שיכסו את התחתית של המחבת. בקיצור תכיני הרבה שניצלים עם הניסיון…

  44. היי ניקי, מה זאת אומרת 600 גרם שניצלונים? זה מה שאני מבקשת בסופר? ומקבלת אותם חתוכים לשניצלונים?

    • את יכולה בעצמך לחתוך כל שניצל לשני חלקים או שלושה תלוי בגודל או לא לחתוך ולהשתמש בשלמים. או לקנות פילה חזה עוף 600 ג'.

      • אם אני רונה פילה חזה עוף, זה מגיע חתוך לשניצלונים?

        • כן

          • ניקי, אם עדיין לא אמרתי לך – אני אוהבת אותך!!!!!!!
            תודה, כרגיל, על המענה המהיר..

            • מכל ה ♥

  45. הי, לא ברור לי האם צריך קודם כל לקמח את השניצל.. אח"כ את התערובת של הביצה ואח"כ פירורי לחם . תודה

    • לא מקמחים את השניצל, מערבבים את הקמח יחד עם הפירורי לחם.

  46. היי ניקי, יצא מעולה. שאלה- אם אני לא רוצה לטגן את כל הכמות היום.. האם אני יכולה להקפיא לפחות לשבוע כמה חתיכות מצופות ברוטב ובפרורים עם הקמח?

    • אם החזה טרי אין בעיה.

  47. היי ניקי
    אתר מעולה…כל הכבוד
    שאלה קטנה…באיזה פירורי לחם את משתמשת במתכונים…לדעתי המרקמים שונים עם פירורי לחם שונים

    • בוקר טוב
      מה שיש לי זמין באותו רגע, לפעמים מוזהבים, פאנקו, הייתה תקופה שהשתמשתי בפירורי של מגה, אפילו ויטה.

  48. תודה

  49. ניקי הכנתי את הפסטה פשוט מעולה!!! אין עלייך!!
    עכשיו לגבי השניצלים עשיתי כמות גדולה חלק טיגנתי וחלק עדיין לא ואני רוצה להקפיא מה עדיף לפני טיגון או אחרי? ואם לפני טיגון… אז כשאני מוציאה מהקפאה לחכות שיפשיר ואז לטגן?

    • אם הבשר טרי אין בעיה להקפיא, להפשיר ולטגן.

  50. בוקר טוב ניקי. הכנתי את השניצלים האלו כבר פעמיים עם חרדל דיזון והם ממש מעולים
    עכשיו אני רוצה להכין אבל בעלי קנה לי ממרח חרדל זה גם טוב יש הבדל?

    • בוקר טוב
      מה שיש לך זה בסדר.

טוען...
טוען...