משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

שניצל מעולה

נכתב על ידי מאי 25, 2014 , צפיות: 240854

קטגוריות: אוכל לילדים, ארוחות צהריים, חזה עוף מתכונים, מנות עיקריות, תבשילי עוף קלים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

שניצל מעולה

לכל אמא יש את השניצל שלה וכל אחת בטוחה שהוא הכי טוב, אז כשלא בא לי לאפות זה המתכון שאני מכינה. אין כמו שניצל חם זהוב שהרגע ירד מהאש, רגע רק הצ'יפס חסר והוא אפוי דרך אגב.

שניצל מעולה

מצרכים:

5 – 6 שניצלים/ 600 ג' שניצלונים
2 ביצים
כפית חרדל
כף קטשופ
כף מיונז
כפית פפריקה
כף א. מרק
פירורי לחם
כפית שטוחה קמח

אופן ההכנה:

1. לטרוף ביצים ושאר המצרכים, לטבול את השניצל, לערבב פירורי לחם וקמח ולצפות את השניצל.

2. לטגן משני הצדדים עד שמזהיב.

שניצל מעולה

 

שניצל מעולה

 

שניצל מעולה

לעדכונים נוספים הצטרפו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לעשרות אלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

386 תגובות

  1. לא אחדש כלום במחמאות. טעים. מעולה. מדהים. מלקקים פה אצבעות. כיף לא נורמלי לעבוד במטבח!

    אפשר לטגן כרצועות, או שזה פחות מוצלח?
    ואם כן- צריך להיות ג"כ דק? אפשר שיהיה עבה, כי זה רצועות?

    • הי נעמי
      רצועות זה בסדר לא חייב להיות דק.

  2. אפשר בלי חרדל

    • כן

  3. הרבה פעמים בשניצל יוצא לי שהוא מוכן כלפי חוץ אבל בפנים לא מבושל. איפה אני טועה?

    • את צריכה להנמיך את האש ותקפידי לקנות שניצלים דקים ולא עבים. גם אם קורה מכניסים לתנור והכל מסתדר.

  4. היי ניקי את אלופה!לגבי השניצל לא הבנתי מה קודם קמח או פירורי לחם?

    • את מערבבת את הפירורי לחם והקמח ומצפה את השניצלים.

  5. יצא ממש טעים מתכון מעולה!

  6. אפשר להקפיא ? אחרי הטיגון והכל , לאטום היטב בקופסא ואז לחמם

    • כן, אני מקפיאה עד השלב שלפני הטיגון זה יותר טוב בדרך הזאת.

      • תודה על המענה המהיר.
        התכוונתי אם אפשר להקפיא אחרי שטיגנתי? כי אני רוצה להכין כמות לאירוח לעוד שבוע

        • עניתי לך שכן, אין בעיה.

  7. ניקייייייייייייייי
    שניצל סוףףףףףףףףף הדרך

    • :)

  8. הי ניקי,ניתן להכין את השניצלים בתנור במקום לטגן במחבת?

  9. פשוט שניצלים טעימים!! תודה רבה :)

    • אין על מה.

  10. היי ניקי היה לך מתכון לשניצל בתנור.. אני לא מוצאת את המתכון.. קיים?

  11. היי ניקי רוצה להכין את המתכון וחסר לי חרדל, קריטי?

    • תכיני איך שנוח לך.

  12. הי ניקי…
    לאור התגובות, עושה חשר להכין טת השניצלים האלו(;
    אבל אין לי חרדל ויש לי מונז לייט האם זה בסדר או בעייתי?

    • לא אל תשתמשי בו תכיני בלי, בהזדמנות תכיני עם זה מוסיף המון לטעם.

  13. היי ניקי,
    תודה על עוד מתכון!!!
    1. באיזה סוג פרורי לחם השתמשת? גס? דק?……???
    2. הטיגון הוא בשמן עמוק?

    • מה שיש במבצע בסופר בדרך כלל הזהובים הפשוטים, לפעמים אני מערבבת עם פאנקו. שניצל לא מטגנים בשמן עמוק אלא רק שיכסה את את התחתית.

  14. היי ניקי,
    תודה רבה על המתכונים הנהדרים!
    פעם ראשונה שאני מכינה שניצלים ויצא באמת טעים אבל הם יצאו לי שחורים :/ הטעם לא שרוף אבל לא יפים כ"כ
    מה אני עושה לא טוב?

    • את צריכה להחליף שמן מידי פעם / לנקות את המחבת, הוא מתלכלך והשניצלים נשרפים וגם תנמיכי את האש.

  15. עוד מתכון מושלם מבית היוצר של ניקי.
    הכנתי כמות כפולה והכל נגמר ברגעים.
    המתכונים שלך מככבים אצלי במטבח!!!
    תודה רבה!!!

  16. המתכון נשמע סבבה פרט לדבר אחד: מיונז.
    שימו לב, שאסור לחמם מיונז תעשייתי, כי הוא הופך למסרטן (!).
    שמרו על הבריאות והימנעו מבישול עם מיונז.

  17. למ אי אפשר להדפיס את המתכון

    • יש תקלה בהדפסה.

  18. יצא טעים! הצלחה

  19. ניקי המהממת!
    בחרתי מתכון אקראי רק בכדי לומר לך מיליוני תודות!
    אני נשואה כמעט חמש שנים לגבר שבענייני אוכל- 'אמא שלו זה הטופ'. עד עכשיו הייתי מבשלת כמעט כל הזמן את המתכונים של חמותי היקרה (באמת יקרה, לרגע לא בצחוק), ולאחרונה נחשפתי לאפליקציה המדהימה שלך.
    מאז בעלי מלקק את האצבעות, מחמיא בטירוף ואני רואה אותו מוסיף לעצמו עוד ועוד לצלחת!
    ההרגשה מדהימה!!!
    תודה לך!!
    תודה, תודה תודה!
    תמשיכי לעשות חייל, ה' יברך אותך!

  20. ניקי את פשוט מוכשרת!!!
    הכנתי את השניצלים למפגש ופשוט נחטפו מהמגש בשניות, וכמובן עם הר של מחמאות..
    כמובן שאמרתי שהמתכון של ניקי…
    תודה רבה!

    • אין מה על מה, תודה אודליה.

  21. היי ניקי
    אני רוצה להכין את השניצלים עכשיו להיום בערב ב9 בערך,האם הם חייבים קירור?

    • יכול להיות שלא הבנתי, איזה קירור ?

  22. היי ניקי, שאלה כללית לגבי שניצלים. האם אפשר להקפיא אותם אחרי ההכנה? אם כן, לכמה זמן מקסימום אפשר, ומה הדרך הנכונה להפשיר ולחמם כדי לאכול אח"כ?
    נשארה לנו כמות מכובדת בלי שציפינו, שלא נוכל לאכול בשבוע הקרוב או להעביר למישהו, וחבל לנו לזרוק.

    • יש לך חזה עוף מוכן שאתה רוצה להקפיא ? תפשיר ותן לו טיגון קצר משני הצדדים. תבדוק באתר קומבינה נראה לי מתאים לך. ניתן להקפיא לשבוע פלוס.

  23. היי ניקי חג שמח. האם ניתן להפוך את המתכון הזה לכשר לפסח?תודה

טוען...
טוען...