משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

קציצות דגים ברוטב אדום

נכתב על ידי אוקטובר 19, 2014 , צפיות: 59321

קטגוריות: אוכל לילדים, ארוחות צהריים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

קציצות דגים ברוטב אדום

טעימות ברמות ! קציצות דגים מופלאות לכל המשפחה, זהירות הן ממכרות אי אפשר לאכול אחת רוצים עוד ועוד עד שכל הסיר מתחסל והרוטב מחוסל עם החלה רכה, אח כמה טעים…

קציצות דגים ברוטב אדום

כ 20 קציצות

מצרכים:

500 ג' דג הנסיכה טחון
בטטה קטנה מגורדת
בצל בינוני קצוץ ומטוגן
ביצה
כפית רוטב צ'ילי מתוק
1/3 כוס קמח
כף שטוחה פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
בצל בינוני חתוך לקוביות
שתי שיני שום
רסק עגבניות קטן
שתי כוסות מים
כפית פפריקה
חצי כפית גריל עוף
חצי כפית כורכום
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן ההכנה:

1. לעשות קציצות קטנות ולשטח קצת, לקרר כשעה.

2. לטגן את הבצל להוסיף שיני שום לטיגון קל להוסיף רסק סוכר תבלינים ומים לבשל כמה דקות.

3. להוסיף את הכדורים שהמים יגיעו עד 3/4 גובה. לבשל על אש נמוכה ביעבוע עדין כ 20 דקות.

קציצות דגים ברוטב אדום

 

קציצות דגים ברוטב אדום

 

IMG_0030

 

קציצות דגים ברוטב אדום

לעדכונים נוספים היכנסו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לאלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

224 תגובות

  1. היי ניקי המתכונים שלך יוצאים ממש טעימים!!
    שאלה לגבי נסיכת הנילוס זה מגיע טחון? או שקונים טרי ואז טוחנים? או קונים קפוא ויש דרך לטחון?

    • בדרך כלל בחנות הדגים טוחנים את הדגים, תיקני טחון כבר.

  2. היי ניקי המדהימה
    אפשר בבקשה כמויות של תבלינים? כמה רת שמה מכל תבלין? אני די בהתחלה בעניין הבישולים ועוד לא ממש יודעת.. תודה לך!

    • הי יעל
      כף שטוחה אבקת מרק בקציצות, כף נוספת ברוטב בלי מלח, פלפל שימי רבע כפית בשני המקרים.

  3. ניקי יקרה…. הילדה ביקשה רק מתכונים ממך!!!!
    האם אפשר לוותר על התבלין גריל עוף? אין לי…אם לא אלך לקנות…

    • תוותרי עליו

  4. היי ניקי, לא כל הקציצות נכנסו לסיר ואין לי זמן להכין עוד סיר עם רוטב.
    כמה זמן הם יכולות להיות במקרר?
    אפשר לטגן אותן בלי הרוטב או שעדיף להקפיא?

    • הן יכולות להיות במקרר כמה שעות, עדיף לטגן ואז זה נשמר מספר ימים וניתן גם להקפיא.

  5. היי ניקי,
    כמובן שלכבוד החג אני משתמשת רק באתר שלך…
    השאלה שלי היא האם ניתן להכין את הקציצות מראש עם הרוטב ולהקפיא?
    תודה רבה…

    • אפשר להקפיא.

  6. ניקי יקרה .
    בסופר אצלנו טוחנים בדר"כ רק מרלוזה… האם זה טוב?

    • מה שיש לך זה בסדר, תבקשי ללא עצמות.

  7. היי ניקי, רוצה לעשות קציצות דג ברוטב מתלבטת בין שני המתכונים בסגנון הזה שיש באתר.. מה יותר מתאים למבוגרים וגם לילד בן שנתיים?

    • מממ לכי על המתכון הזה תוסיפי פתיתים או אורז.

  8. האם אפשרי לעשות עם פילה בקלה?

    • את מתכוונת לטחון ? כן

  9. הי ניקי,
    תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים. האם ניתן לעשות את הקציצות חריפות? אם כן כמה פפריקה חריפה להוסיף?

    • בוקר טוב
      תוסיפי לרוטב כפית פפריקה חריפה.

  10. שלום ניקי,האם אפשר להחליף את הקמח בפירורי לחם? ואם כן אז מה הכמות?

  11. התגובה שלך
    שלום ניקי
    האם אפשר להשתמש הדג סלמון טרי ולהוריד את העור ולטחון את הדג בלי עצמות. אילו חתיכות גדולות.
    תודה

    • כן אפשר לטחון את הסלמון ולהכין.

  12. חג שמח ניקי, מה את מציעה במקום הרוטב צילי?

    • חג שמח
      דבש, סילאן או בלי.

  13. היי ניקי!!!
    האם יש לך מתכון לקציצות דגים כשרות לפסח?

    • תחליפי בקמח מצה ונפתרה הבעיה.

  14. שלום ניקי,אני צריכה מתכון לקציצות דגים שמתאים לפסח.
    תודה רבה :)

    • הי קארין
      תחליפי את הקמח בקמח מצה.

  15. זו הפעם הראשונה שאכלתי כאלה קציצות מושלמות! אין עלייך!

    • לבריאות אינה.

  16. תודה על המענה המהיר! יש לך איזה הצעה לרוטב חריף לסלמון??? בא לי איזה חידוש אבל כל המתכונים של כולם זה עגבניות ופלפל חריף…

    • כרגע אין לי רעיון.

  17. ערב טוב ניקי
    יש לי פילה סלמון טרי לא טחון האם אני יכולה לקצוץ אותו ידנית כדי שזה יגיע למצב שאוכל לעשות ממנו קציצות?? אין לי מעבד מזון: (

    • היי רונה
      עדיף שתכיני משהו אחר.

  18. ניקי היקרה, הקציצות יצאו טעימות אך התפרקו קצת.
    מה לדעתך אני צריכה לשפר לפעם הבאה?
    תודה ושבת שלום(-:

    • איזה דג השתמשת, טרי או קפוא ?

      • קפוא… אז אני מבינה שזו התשובה.
        תודה על ההתייחסות המהירה

        • הייתה לי הרגשה מוזרקים המון מים לקפואים, תמיד ללכת על טרי.

  19. ושכחתי עוד שאלה את הבטטה מגרשים בפומפיה כאשר היא לא מבושלת נכון?

  20. היי ניקי
    תודה רבה על האתר הנפלא
    האם ניתן לעשות את הקציצות בתנור ואם כן באיזה אופן?
    במידה ולא אם יש קילו וחצי דג בקלה להכפיל פי שלושה מכל המרכיבים?

  21. ניקי שלום
    אני רוצה להוסיף פרוסות תפוח אדמה וחומוס .
    זה מתאים למתכון הזה ?

    • את צריכה להוסיף את התפוחי אדמה קודם שיספיקו להתבשל, חומוס אני מניחה שזה הקפואים תוסיפי.

  22. ניקי שלום. תודה על המתכונים המעולים !
    האם ניתן להקפיא את הקציצות יחד עם הרוטב ? ולכמה זמן?

  23. האם אפשר להפשיר של דגים קפואים (פילה זהבון אם איני טועה) ולטחון במעבד מזון ? תודה מראש

    • זהבון רק טיגון, הוא לא נחשב לדג מי יודע מה. קפואים מלאים במים עדיף להשתמש לא בקפואים לקציצות.

  24. הי ניקי. שוב נפגשים(:
    אני לראשונה עוסקת בדג טחון ועוד עם ילדים..
    איזה מתכון הוא המומלץ והרך מבין כולם?

  25. תודה

  26. היי ניקי שאלה..
    יש אפשרות להשתמש בדג אחר.?
    לדוגמא דג פילה בקלה?

    • עניתי לך קודם.

  27. היי ניקי
    אפשר להשתמש בדג אחר?
    לדוגמא פילה דג בקלה קפוא???

    • כל דג טחון זה בסדר.

  28. שלום ניקי,
    יש לי 3 חב' דגי נסיכה יחסית גודל רגיל ללא ראש וזנב איך אני יכולה לדעת ללא משקל כמה זה בערך 500 ג' לא כתוב על החבילה…

    • היי לאה
      אני מניחה שחבילה זה בערך קילו, אז חצי חבילה.

  29. התגובה שלך
    ניקי שלום.
    רק להגיד לך תודה על המתכונים , שכולם, אבל כולם, מוצלחים.
    מעריכה את הסבלנות שלך . לתת תשובה לכולם- זה לא פשוט.
    מחזיקה ממך!

    • יש לי גולשים מקסימים שרק עושים לי טוב :) תודה טניה.

  30. למה כל המתכונים שלך מבוססים על אבקת מרק?
    מה שאני לא בוחרת , זה נדחף בכל מקום

    ברור שהכל טעים….

    • אני לא מכריחה אף אחד להיות כאן, לא טוב ? יש מבחר ענק של אתרי אוכל טובים

  31. היי ניקי מתאים להחליף את הדג בבשר בקר?

    • לא, יש כמה תבשילי בקר באתר ברוטב אדום. תבחרי לך.

  32. תודה ניקי

  33. היי ניקי יישר כח על המתכונים!
    הכי כיף זה לדעת שאפשר
    לעשות הכל בעיניים עצומות!!!
    רציתי לשאול יש לי בבית מטחנת בשר ודגי בקלה טריים האם טוחנים עם העצמות?

    • בוקר טוב
      כשאני קונה טוחנים כולל עצמות אבל זאת מכונת טחינה מאוד רצינית שממש גורסת את את העצמות, אם את טוחנת בבית עדיף בלי.

  34. היי ניקי.
    האם יתאים לקציצות האלה דג בקלה ?

    • כן שרון

  35. היי ניקי,
    האם מתאים להכין זאת עם קרפיון טחון?

    • כן קרן.

  36. היי ניקי,
    האם הרוטב הזה יתאים כרוטב לקציצות הודו וירקות שבאתר?
    או כשיש רוטב אחר שיותר יתאים?
    הקציצות מיועדות בעיקר לילדים…
    תודה רב!

    • כן מתאים, אני ממליצה לתת טיגון קצר או אפייה קודם.

  37. איפה קונים דג שטוחנים במקום ואם לא אז מעבד מזון זה בסדר לטחון איתו תודה

    • אני קניתי בחצי חינם, נראה לי קצת בעייתי מעבד מזון בגלל העצמות.

  38. הי ניקי , הבטטה הכרחית?

    • תחליפי אותה, גזר, תפוח אדמה.

  39. שלום ניקי יקרה!
    אני רוצה להכין קציצות דגים מרול מופשר (אני משתמשת ב"אושן גורמה" אם את מכירה.. זה מדג כסיף טחון מתובל)
    המכון יתאים?
    ואם לא, יש לך מתכון אחר שיכול להתאים?
    תודה רבה

    • אני לא יודעת מה לענות, בעיקרון כל בשר דג אמור להתאים כאן.

      • אני אנסה להכין לשבת ואעדכן אותך :)

        • בהצלחה.

  40. היי ניקי.
    אנחנו רגישים לגלוטן. האם אפשר לוותר על הקמח? או אולי להשתמש בקמח ללא גלוטן?
    תודה

    • היי טל
      תשמשי בתחליף.

  41. היי ניקי,

    האם ניתן להוסיף זיתים מגולענים מדי מורים לרוטב?

    תודה!

    • משימורים

    • כן כדי לחלוט אותם קודם לפחות פעמיים

  42. בוקר טוב, ניקי.
    מוקדם יותר שלחתי לך שאלה, אך אני לא רואה שהיא מופיעה כאן.
    אנסה שוב:
    הפשרתי 3 ק"ג נסיכה.
    ויש לי בטטה אחת די גדולה. מה את ממליצה להוסיף, במקום עוד בטטה?
    ושאלה נוספת:
    הבוקר קראתי תגובות פה, והבנתי שאת ממליצה לא להשתמש בדג קפוא. אבל זה מה שקניתי וכבר הפשרתי. כתוב עליו שהוא 100% דג, ללא תוספת מים.
    מה את מציעה לעשות, כדי שהקציצות לא יתפרקו?

    • בוקר טוב
      הוא מלא במים, מזריקים המון נוזלים לבשר הקפוא. תוסיפי יותר פירורי לחם, תראי שיש לך קציצות יציבות ויפות ביד., תני טיגון קצר ואז תוסיפי לרוטב. אם את רואה שלפי המתכון המקורי את מצליחה להגיע לקציצות יציבות אל תוסיפי עוד פירורי לחם. בנוסף לבטטה, גזר, תפוח אדמה.

      • תודה!

        • ניקי, הכנתי את הקציצות ויצא ממש טעים וכיפי!
          כמו שתמיד חלמתי…
          תודה רבה!
          בסוף הוספתי תפו"א (מזל שלא היתה עוד בטטה, אחרת היה מתוק מדי), וכיוון שסחטתי את הדג לאחר השטיפה, לא היה צורך להוסיף פירורי לחם.

          • נהדר העיקר שהסתדרת, לבריאות.

  43. שלום לך ניקי,
    הייתי רוצה לטגן את הקציצות.
    האם אני יכולה להכין את זה יום מראש ולשמור במקרר אחרי טיגון? זה עדיין יהיה טוב?

    • בוקר טוב איריס
      אין בעיה.

      • תודה

  44. ניקי בוקר טוב

    האם בקלה/פילה מרלוזה מתאים ?

    • בוקר טוב
      זה מתאים.

  45. ההתגובה הייתה מכוונת למתכון של הקציצות טונה – טעימות אחת אחת!!!

  46. פשוט ווואאאאווווו!!! אין דברים כאלה!!! אני ומשפחתי התרגלנו כל שבת לדג אחר יוקרתי… והפעם נתקעתי( איזה מזל!) ונכנסתי כמובן לאתר לחפש קציצות מטונה שהייתה לי. כולם פה אחד: מעכשיו – רק את הקציצות האלה לערב שבת!!! הבן שלי לא הפסיק לאכול מהן וכמו שאמרת עד שלא ראינו את הסיר נקי לא נרגענו! הקציצות הכי טעימות שאכלתי בחיי!!! ואכלתי לא מעט… תודה רבה!!!!

    • אחלה המלצה תודה מורן.

טוען...
טוען...