משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

ספגטי חמוץ מתוק

נכתב על ידי מרץ 30, 2016 , צפיות: 8951

קטגוריות: אוכל לילדים, ארוחות צהריים, מתכוני פסטה, תוספות

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

ספגטי חמוץ מתוק
ספגטי חמוץ מתוק, מתכון לספגטי קל הכנה בלי שום טרחה בכלל, מתכון טעים ופשוט! תוספת נהדרת לילדים לצהריים. הכי כיף שהילדים אוהבים ומחסלים במהירות אושר של אמא…

ספגטי חמוץ מתוק

4 מנות

מצרכים:

300 ג' ספגטי שבור
3 כפות חומץ
2 כפות קטשופ
2 כפות דבש
חצי כוס מים
כפית גדושה פפריקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


אופן ההכנה:

1. להכין את הספגטי לפי ההוראות, לסנן להוסיף 2 כפות שמן ולשמור בצד.

2. במחבת חמה לשים כ 4 כפות שמן ואת שאר המצרכים ולערבב, להוסיף את הספגטי לערבב היטב כמה דקות על האש ולהוריד, להשאיר בצד כ 10 – 15 דקות ולערבב מידי פעם.

לפייסבוק שלי

מתכוני פסטה נוספים

ספגטי חמוץ מתוק

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

31 תגובות

  1. והאם אני יכול לשפוך את הרוטב על הספגטי? או שזה משמעותי לשפוך את הספגטי על הרוטב?

    • כן, אתה אמור לבשל את הספגטי והרוטב ביחד, תוסיף אותו למחבת שהכנת איתו את הרוטב ותמשיך לבשל.

  2. הי ניקי.
    אם אני רוצה להכין כמות של שקית שלמה (500גרם) בכמה צריך להגדיל את הכמויות?

    • תכפיל את כל המצרכים חוץ מהאבקת מרק, שים פחות תטעם ואז תחליט אם להוסיף עוד, הייתי מתחילה מכף מלאה.

  3. אין לי חומץ יש לי מיץ לימון בסדר?

    • לא כי זה לא יתן טעם חמוץ מתוק.

  4. אין לי קטשופ אפשר לשין רסק עגבניות במקום?

  5. יש לי רק חומץ תפוחים האם עדיין אפשר להכין?

    • לא אבל אולי תיבול אחר ? שמן זית מלח פלפל.

  6. האם אפשר לעשות את הרוטב ה
    זה עם פתיתים?

    • כן.

  7. טעים טעים. תודה

    • אין על מה הדס.

  8. למה הפסטה לא נצבעה באדום כמו בתמונה?

    • תורידי מהאש תערבבי מידי פעם כמה זמן ויהיה צבע נחמד.

  9. לדעתי יותר מידי שמן
    אבל ואבל גדול פעם ראשונה בהיסטוריה שהבת שלי בת שבע אוכלת רוטב עם ספגטי וכל ביס היא אומרת איזה רוטב טעים!!!!

  10. לא צריך להוסיף מיים?

  11. היי ניקי, תגידי, מה זה אומר ספגטי שבור? תודה מראש.

    • לשבור את הספגטי לשניים.

  12. ניקי שלום,
    ואם אני רוצה להכין מחבילה שלמה של פסטה, האם עלי לכפול פי שניים את שאר המצרכים? (כולל השמן של הרוטב?)
    בתודה מראש!

    • היי רונית
      תכפילי הכל כולל השמן.

  13. ניקי שלום,
    האם אפשר להכין בלי החומץ? האם ייצא גם טעים? תודה

    • היי אבי
      אם אתה רוצה את הטעם חמוץ מתוק אז אי אפשר לוותר, אם זה לא משנה לך אז תוותר עליו.

  14. יצא ממש טעים.
    התלהבו וחיסלו הכל.
    תודה רבה

  15. באיזו פפריקה צריך להשתמש?

    • מה שיש בבית תמי, אני מעדיפה את המרוקאית.

  16. למה צריך להשאיר בצד?אי אפשר ישר לאכול?תודה!

    • אפשר, בתאבון.

  17. שלום ניקי. יש לי גם חומץ רגיל וגם חומץ תפוחים. מה עדיף? תודה

    • חומץ רגיל הדס.

טוען...
טוען...