משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

פיתה אפויה עם בשר וירקות

נכתב על ידי יוני 11, 2017 , צפיות: 9423

קטגוריות: אוכל לילדים, ארוחות צהריים, מתכוני בשר טחון

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

פיתה קלויה עם בשר טחון אפויה

פיתה קלויה עם בשר טחון אפויה, תענוג של מתכון הילדים מחסלים אחד אחרי השני זה יוצא פשוט נפלא. הטעמים נהדרים וזאת דרך טעימה להכניס בשר וירקות לילדים. טעים ברמות.

פיתה אפויה עם בשר וירקות

מצרכים:

400 ג' בשר בקר טחון
10 פיתות
תפוח אדמה מגורד
בצל קצוץ דק
כפית שום כתוש
כפית שטוחה פפריקה
רבע כפית כורכום
קורט קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח במידה וצריך

בצל חצוי ופרוס דק
עגבנייה חצויה ופרוסה דק

אופן ההכנה:

1. לטגן את הבצל עד שמזהיב להוריד מהאש ולערבב עם שאר המצרכים.

2. לחלק כל פיתה לרבעים, לקחת חלק מעיסת הבשר ולשטח בתוך הפיתה שכבה דקה, להוסיף את הירקות.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות, לסדר את הפיתות על נייר אפייה, מעל להניח תבנית נוספת כבדה כן ישירות על הפיתות.

4. לאפות כ 30 דקות.

עכשיו תתבאסו שלא הכנתם לפחות כפול…

פיתה קלויה עם בשר טחון אפויה

פיתה קלויה עם בשר טחון אפויה

פיתה קלויה עם בשר טחון אפויה

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

54 תגובות

  1. היי ניקי,

    אני מתה על המתכונים שלך, תמיד יוצא מעולה!
    אם אני רוצה להקפיא אז באיזה שלב? אחרי שיצא מהתנור וכבר מוכן?
    אם כן, אז איך מפשירים? מוציאים ישר מהמקפיא לתנור לחימום קטן?

    תודה,
    דינה

    • הי דינה
      אחרי האפייה תקפיאי, תפשירי ותחממי מכוסה על 180 מעלות.

  2. הכל כמעט מוכן וגיליתי שלא נשאר לי תפוח אדמה…. אפשר בלי?

    • שימי גזר במקום.

  3. יצא ממש טעים!
    אפשר לעשות עם טורטיות? שיהיה יותר בשר ופחות לחם?…

    • לדעתי היא תתייבש, בטוסטר לחיצה טוב זה יעבוד. בקיצור צריך לנסות. דרך אגב יש מספיק בשר בתוך הפיתה.

  4. בוקר טוב! אפשר עם הודו אדום?

    • בוקר טוב
      אפשר.

  5. בוקר טוב ניקי
    הכנתי אתמול-ולפי בעלי- היה לו טעים מאוד. (אני לא טעמתי…) תודה !
    רק שאלה בבקשה- מה התפקיד של התבנית שיש להניח מעל? והאם אפשר בלי?
    כי התבנית ממש לא נוגעת בפיתות שמתחתיה- זה לא אפשרי טכנית בגלל שלבי התנור…. נשאר רווח קטן בין הפיתות לתבנית…. התבנית אמורה "למעוך" את הפיתות? אצלי בתנור זה לא אפשרי, כמה שניסיתי ….

    • היא אמורה למעוך את הפיתות שכל המיצים יצאו שיהיה עסיסי מלא טעם, שיצא בדומה לטוסט. תכיני איך שמתאים לך.

  6. היי ניקי,

    10 פיתות * 4 רבעים – זה 40 חתיכות
    בכמה תבניות זה נכנס לך?

  7. הכנתי ביום שישי במקום השניצלים הקבועים
    הילדים ממש התלהבו ואכלו
    וגם אני טעמתי ויצא מוצלח
    קצת קריספי כזה
    תודה רבה!

    • אין על מה שלומית

  8. היי , שלחתי שאלה, אך משום מה לא מופיעה… לכן שולחת שוב:
    ניקי , לגבי הקפאה- להקפיא לפני האפייה,נכון? ולהפשיר כשרוצים לאפות, או ישר מהמקפיא לתנור?
    שאלה נוספת בבקשה-לאפות בתוכנית אפייה רגילה- קו עליון ותחתון? או טורבו? גריל?
    תודה רבה !

    • עניתי לך קודם תסתכלי. אפייה רגילה ג"ח עליון תחתון.

      • סליחה שאני מציקה :-)
        ג"ח עליון ותחתון- זה אומר גריל חלק עליון ותחתון?
        אני פשוט ממש בורה בכל הנושא הזה……..

        • לא גריל, אפייה רגילה למעלה למטה.

      • ניקי- ג"ח עליון ותחתון-זה אומר גריל?
        סליחה :-)

  9. היי ניקי, נראה ממש טוב….. רק שאלה לגבי ההקפאה: להקפיא לפני האפייה,נכון? ורק להפשיר כשרוצים להכין? או ישר מהמקפיא לתנור?
    תודה רבה :-)

    • מממ מתלבטת, את הבשר אין בעיה להקפיא בהנחה שהוא טרי ותכניסי לפני ההכנה לתוך פיתה ולתנור. או אחרי שמוכן ישר להקפיא.

  10. היי ניקי אפשר לטגן קלות את הבשר עם כל הדברים ואז לשים בתנור פשוט הפיתה התייבשה לי… והבשר יצא חצי נא

    • אין מה לשים בתנור ברגע שהבשר מוכן, תמלאי את הפיתה ואפשר לאכול. איך הפיתה יכולה להתייבש אם היא מכוסה מעל ? דבר נוסף חשוב לשים שכבה דקה של בשר.

      • לא יודעת כיסיתי עשיתי הכל בדיוק איך שרשום… ננסה עכשיו ככה☺

  11. היי ניקי האם אפשר לוותר על הקינמון???

    • כן

  12. תודה על המתכון ניקי! השארתי קצת מתערובת הבשר כדי להכין איתה משהו אחר בשביל התינוק הקטן שלי- שלא יצליח לאכול פיתה… יש לך רעיון מה אני יכולה לעשות איתה? אולי להוסיף פירורי לחם וביצה ןלעשות קציצות בתנור? או ברוטב?

    • את לא צריכה להוסיף כלום בשביל קציצות, תלושי טוב ותעשי קציצות ותאפי וגם אפשר ברוטב.

  13. הי ניקי, תפוח האדמה אינו מבושל? פשוט להוסיף אותו לתערובת הבשר?

    • התפוח אדמה לא מבושל רק מגורד.

  14. היי ניקי
    האם אפשר להקפיא אותן?
    אני צריכה כמות ל 2 אנשים

    תודה

    • כן אפשר להקפיא.

  15. שלום ניקי, תודה על המתכון.
    לא הבנתי האם בזמן האפיה התבנית מעל הפיתות?

    • בוקר טוב
      בזמן האפייה התבנית נמצאת על הפיתות.

  16. שלום ניקי, תודה על המתכון.
    לא הבנתי האם כל זמן האפיה התבנית היא על הפיתות?
    תודה רבה!

  17. ניקי שלום. יש אפשרות לוותר על פרוסות העגבניה והבצל? לא יעבור אצל הילדים שלי…

  18. היי
    זה נשמע מדהים!
    יש אפשרות בלחמניה?

    • לא זה עבה מידי צריך פיתה.

  19. במידה ומשתמשת בטוסטר גדול, כמה זמן הפיתה צריכה להיות בפנים?

      • תודה את מדהימה! מתכונים מוצלחים ממש וקלים להכנה.
        בשביל אחת כמוני שנכנסה למטבח רק לאחרונה זה ברכה.

  20. ניקי שלום,

    המתכונים שלך מדהימים. באמת כל מתכון שעשיתי יצא מוצלח. תודה.
    האם לשים גם בין התבנית (שמעל הפיתות) והפיתות נייר אפייה?

    • הי רוזי
      אין צורך.

  21. ניקי!
    זה טעים בטירוף!!!
    וממש קל להכנה!
    תודה רבה לך!

  22. הי ניקי,
    האם את הבשר להכניס לפיתה כשהוא לא מבושל?

    • נכון הבשר לא מבושל.

  23. אולי אפשר במקום בתנור בטוסטר שמוחץ את הפיתה?

    • כן בתנאי שיש לך טוסטר לחיצה טוב ואיכותי, הקטנים לא יעשו את העבודה.

  24. שלום ניקי,
    אני כבר כמה ימים מנסה לחפש תפריטים לפי הא"ב ללא הצלחה…ניתן להכיע רק עד לאות ח ע"י לחיצה על האותיות בצד או גלילה במסך. האם יש תקלה? (כבר הסרתי והתקנתי שוב את האפליקציה אך זה לא עזר)

    • אני יודעת יש תקלה, האינדקס לא עמד בעומס של כמויות המתכונים וקרס. זה יתוקן בהמשך קצת סבלנות בבקשה.

  25. לא הבנתי את סעיף 3 .לגבי הנחת התבנית מעל

    • תקחי תבנית כבדה כמו התבנית של התנור למשל ותניחי על הפיתות ישר, שימחוץ אותן.

  26. הי,
    האם אפשר עם חזה טחון במקום בשר?
    תודה

    • כן נחמי.

טוען...
טוען...