משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

קציצות שניצל לילדים

נכתב על ידי נובמבר 6, 2016 , צפיות: 5142

קטגוריות: אוכל לילדים, ארוחות צהריים, חזה עוף מתכונים, מנות עיקריות

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

קציצות שניצל לילדים

קציצות שניצל לילדים, אנשים יקרים זה טעים ושווה ולא רק לילדים, הקריספיות כאן נהדרת והקציצות נחטפות מהצלחת. תראו איזה צבע זהוב משגע יש להן.

קציצות שניצל לילדים

14 קציצות

מצרכים:

500 ג' חזה עוף חתוך קטן
בצל קצוץ ומטוגן
תפוח אדמה בינוני מגורד / גזר
ביצה
כף קטשופ
כף רוטב צ'ילי מתוק
חצי כוס קמח
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה טרופה
פירורי לחם

אופן ההכנה:

1. לערבב את כל המצרכים, ליצור ערימות קטנות ולהקפיא לשעה.

2. עכשיו אפשר לעשות צורה קצת יותר מעוגלת לקציצות.

3. לטבול בביצה ולצפות עם פירורי לחם

4. אפשרויות :
טיגון בשמן עמוק עד שמזהיב
לטגן כדקה שתיים בשמן עמוק, להעביר לתנור על 180 מעלות כ 30 דקות.
לחמם תנור ל 180 מעלות, לרפד תבנית בנייר אפייה משומן כ 25 דקות צד אחד, צד שני עוד כ 10 – 15 דקות.

לפייסבוק שלי

קציצות שניצל לילדים

קציצות שניצל לילדים

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

36 תגובות

  1. ב"ה

    הכנתי אתמול את הקציצות..
    הסתבכתי עם השילוב של הטיגון והאפיה..
    אבל בסוף יצאו טעימות! תודה!

    נשאר לי די הרבה, יש לך אולי רעיון לרוטב כלשהו שאפשר להכין לזה?!
    כי כשהם לא טריות הם קצת יבשות.. גם הילדים אוהבים יותר את הרטוב…

    תודה מראש!

  2. היי, מה אפשר במקום צ'ילי מתוק? תודה.

    • סילאן, דבש או כלום.

  3. היי ניקי!
    רציתי לשתף שהכנתי עם חזה עוף טחון ויצא מוווושלם. טעים וקריספי ביותר!!!
    תודה!!

  4. הכי טעים בעולם!
    אין על המתכונים שלך!!!

  5. אפשר להקפיא אותם לאחר הטיגון ? תודה !!

    • כן, למרות שיותר טעים לאכול…

      • כבר אכלו :) את מה שנשאר לפעם הבאה .. תודה על תשובה מהירה!

  6. היי ניקי,
    אני מבקרת קבועה באתר, אפשר לומר שלימדת אותי לבשל ^_^
    בד"כ אני עושה בדיוק מה שאת כותבת, אבל הפעם שכחתי את הקציצות במקפיא ועברו כבר קרוב לשעתיים #סמיילינבוך
    עכשיו הן די קפואות… זה נורא? או פשוט לחכות שהן יפשירו קצת ולהמשיך כרגיל?
    המון תודה על הכל :)

    • הי שירה
      תפשירי אותן שיהיה לך נוח לעבוד תמשיכי רגיל

  7. הי ניקי,
    "נתקעתי" עם חצי קילו עוף טחון. מה אפשר להכין איתו?

    תודה

  8. בוקר טוב ניקי. האם יש הבדל משמעותי בטעם בין בצל מטוגן לבין בצל לא מטוגן ? האם הכוונה ל 1 תפוח אדמה או 1 גזר מגורד גס ?

    • בוקר טוב
      זה יותר טעים עם בצל מטוגן בוודאי, תבחרי מה שמתאים לך אחד מהשניים.

    • תודה למענה המהיר. סוף שבוע נעים טעים ורגוע.

  9. הי ניקי, אפשר להחליף את פירורי הלחם לקורנפלקס טחון?

    • לעשות עירוב בין קונפלקס לבין פירורי לחם יותר מוצלח כשיש יותר פירורי לחם.

  10. היי ניקי האם אפשר לוותר על השלב של ההקפאה? או פחות זמן? כי אני צריכה את זה מוכן מעכשיו כמה שיותר מהר

    • לא, תכיני משהו אחר.

  11. ניקי יקרה! האם אפשר ישר לאפות את הקציצות ללא טיגון, ואם בכל זאת אני מטגנת- אפשר בטיגון רגיל כמו שניצל ללא טיגון עמוק. תודה רבה!

    • טיגון רגיל תסגרי משני הצדדים שיזהיב ואז תכניסי לתנור.

  12. נראה מעולה!!!
    אשמח לדעת איך לחתוך את החזה עוף? או שצריך לטחון

    • לחתוך / לקצוץ כמה שיותר קטן, חתיכות גדולות לא תוכלי לעשות קציצות.

  13. היי ניקי :)
    האם אפשר עם עוף טחון?

    • ראיתי עכשיו כבר שאלו… תודה :)

    • ראיתי שכבר שאלו.. תודה :)

  14. נשמע ממש טעים.
    האם יהיה טעים גם יום אחרי ההכנה? אם כן, איך כדאי לחמם? תודה

    • מכוסה על 180 מעלות, אני ממליצה לעשות חצי טיגון חצי אפייה. כמובן אם אפשר עדיף להכין באותו יום שמגישים.

  15. נראה מעולה!
    שימי לב ששכחת פרורי לחם במתכון.
    איזה פרורים את משתמשת לצבע המדהים הזה? פרורית זהב?

    • תוקן, מה שבמבצע בדרך כלל הזהב.

  16. היי ניקי,
    המתכון נראה טוב.
    האם זה ילך גם עם עוף טחון?

    • אבל זה לא יהיה אותו דבר המרקם יהיה שונה לגמרי. איך שמתאים לך.

      • אפשר בלי קשטפו?

        • שימי רסק במקום.

טוען...
טוען...