משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

רוטב עגבניות לפסטה

נכתב על ידי יולי 20, 2016 , צפיות: 27886

קטגוריות: אוכל לילדים, אירוח חלבי מתכונים, ארוחות ערב קלות, מתכוני פסטה

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

רוטב עגבניות לפסטה

רוטב עגבניות לפסטה, רוצים להתפנק עם פסטה טובה לארוחת ערב ? אני אוהבת את הרוטב הזה והוא הולך בצורה מושלמת עם הפסטה. עשיר סמיך, יכולתי לאכול אותו עם כף…

רוטב עגבניות לפסטה

3 מנות

מצרכים:

4 עגבניות
בצל גדול קצוץ
3 שיני שום
2 כוסות מים מעט יותר
כף רסק עגבניות
3 – 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
כפית גדושה פפריקה
כפית סוכר
כף שטוחה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אופן ההכנה:

1. להרתיח סיר מים, לסמן איקס על כל עגבנייה להוסיף למים ולבשל כ 5 דקות. לסנן לקרר ולקלף.

2. לקצוץ את הבצל, לשים במחבת 3 כפות שמן לחמם ולהוסיף את הבצל, לטגן עד הזהבה קלה ולהוסיף את השום להמשך טיגון.

3. לחתוך את העגבניות ולהוסיף למחבת יחד עם שאר המצרכים, לבשל כ 10 דקות על אש נמוכה בינונית אין צורך לכסות.

4. תוך כדי להכין את הפסטה. להגיש מנת פסטה מעל לשים כמה כפות מהרוטב, לפזר גבינה צהובה ועירית קצוצה.

לפייסבוק שלי

לחתוך את הבצל לקוביות, לפרוס את השום / רוטב עגבניות לפסטהלבשל את העגבניות / רוטב עגבניות לפסטהלטגן את הבצל והשום / רוטב עגבניות לפסטהלחתוך את העגבניות ולהוסיף לבצל / רוטב עגבניות לפסטהלהוסיף מים רסק ותבלינים / רוטב עגבניות לפסטהלהוסיף סוכר / רוטב עגבניות לפסטההגיע תור הפטרוזיליה / רוטב עגבניות לפסטהרוטב עגבניות לפסטהרוטב עגבניות לפסטהמוכן! / רוטב עגבניות לפסטהרוטב עגבניות לפסטהרוטב עגבניות לפסטה רוטב עגבניות לפסטה

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

33 תגובות

  1. היי ניקי יקרה!
    הכנתי בעבר כבר כמה פעמים..רוטב משגע!
    רציתי להוסיף פה חציל שיש לי בבית והתחשק לי עם רוטב..מה אומרת ילך?
    ואיך, ובאיזה שלב?

    • ושכחתי עוד שאלה..
      יש לי קופסת עגבניות מרוסקות שהרבה זמן מחכה אעשה איתה משהוP:
      מתאים במקום העגבניות?

      • אני בעד ללכת על מה שיש, שימי 3/4 קופסא ופחות נוזלים לרוטב, תתחילי מכוס ואז אם צריך תוסיפי. חציל אני ממליצה על זה http://www.nikib.co.il/tosafot/vegetarian/318/ או שתטגני את החציל על ההתחלה לפני הכל.

  2. היי ניקי, במידה ואני טוחנת את הרוטב לאחר הכנתו (יש פה התנגדות קשה לחלקיקים ברוטב ☺), עדיין צריך להוריד את הקליפה של העגבניות?

    • לא אין צורך לקלף.

  3. היי אין לי אבקת מרק אפשר בלי?

    • כן, תטעמי תסדרי את התיבול שיהיה לטעמך.

  4. היי ניקי ..
    אם אני יכין 3 שעות לפני ההגשה ? יצא טוב ?

    • רק את הרוטב אין בעיה להכין אפילו יום מראש, פסטה תכיני כשעה פלוס לפני ההגשה ותערבבי עם הרוטב.

  5. לכמה פסטה הכמות מתאימה ?

    • 300 ג' פסטה.

  6. הי ניקי
    נתקעתי בלי שום:(
    יש מה להכין את הרוטב?

    • בטח לכי על זה.

      • תודה!! אגב, הכנתי היום את הדג המוקפץ. אליפות!!
        מעריצה שלך

  7. הרוטב
    המושלם
    טעים ברמות
    תודה ניקי

    • אין על מה רוזי.

  8. להוציא את הקליפה של העבניה?
    וכשאני אחמם את העגבניות אז לבשל בסיר ןלהדליק את הגז או רק לשים במים חמים?

  9. אפשר בלי פטרוזיליה? אין לי בבית

    • כן

  10. מתכון מעולה!!

  11. הכנתי ויצא ממש מעדן, אני ובעלי אכלנו עם פסטה פנה, והבת שלי בת שנה היתה מצוננת ואכלה כמה כפיות של הרוטב בהנאה – אני חושבת שהבצל, השום והפלפל עשו לה רק טוב! תודה!!

    • אין על מה והרבה בריאות.

  12. הי ניקי
    יש לי עגבניות מרוסקות שימורים
    אפשר במקום עגבניות?
    אם כן, כמה לקחת?
    תודה מראש.

    • שימי חצי קופסא קצת יותר ופחות נוזלים.

  13. אפשר ללא פלפל שחור?
    פפריקה מתוקה או חריפה?
    אצלי בנות אמרו שחריף

    • אפשר ופפריקה מתוקה

  14. אין לי רסק עגבניות..אפשר קטשופ במקום?

    • שיהיה הולכים על מה שיש.

  15. היי ניקי,
    להוסיף 2 כוסות מים לרוטב במחבת?

    תודה ושבת שלום

    • נכון מאוד תוסיפי לרוטב במחבת.

  16. הי אפשר להוסיף בסוף שמנת לבישול או שלא מתאים?
    תודה

    • אפשר להוסיף.

טוען...
טוען...