משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

קציצות בשר ברוטב עגבניות

נכתב על ידי אוקטובר 26, 2016 , צפיות: 103946

קטגוריות: אוכל לילדים, ארוחות צהריים, מתכוני בשר טחון

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

קציצות בשר ברוטב עגבניות

קציצות בשר ברוטב עגבניות, אחד התבשילים שהכי מזכירים לי את הבית, אוכל של אמא שהוכן בהמון באהבה ישר מהלב. כל ביס תענוג הרוטב כאן נפלא והקציצות מקבלות טעם נהדר.

קציצות בשר ברוטב עגבניות

3 מנות

מצרכים:

300 ג' בשר בקר טחון
תפוח אדמה מגורד (לא מבושל)
כפית שום כתוש
רבע כפית כורכום
כפית פפריקה מרוקאית
מעט כמון
כף שטוחה א. מרק

רוטב עגבניות:
4 עגבניות
בצל גדול קצוץ
3 שיני שום
2 – 3 כוסות מים
כף רסק עגבניות
3 – 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
כפית גדושה פפריקה מרוקאית
כפית סוכר
כף שטוחה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אופן ההכנה:

1. לערבב את מצרכי הקציצות וליצור קציצות, מעט לשטח ולקרר.

2. הכנת הרוטב : להרתיח סיר מים, לסמן איקס על כל עגבנייה להוסיף למים ולבשל כ 5 דקות. לסנן לקרר ולקלף.

3. לקצוץ את הבצל, לשים במחבת 3 כפות שמן לחמם ולהוסיף את הבצל, לטגן עד הזהבה קלה ולהוסיף את השום להמשך טיגון.

4. לחתוך את העגבניות ולהוסיף למחבת יחד עם שאר המצרכים, לבשל כ 10 דקות על אש נמוכה בינונית אין צורך לכסות.

5. שתי אפשרויות:
להכניס את הקציצות לרוטב ולבשל אותן כ 20 – 25 דקות על אש נמוכה בינונית.
אפשרות שנייה זה לטגן את הקציצות כדקה שתיים מכל צד ואז להוסיף לרוטב ל 10 דקות בישול.

לפייסבוק שלי

קציצות בשר ברוטב עגבניותקציצות בשר ברוטב עגבניותקציצות בשר ברוטב עגבניות

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

121 תגובות

  1. לא התלהבתי מהקציצות ברוטב עגבניות, טיגנתי קצת ואז בישלתי 10 דקות לפי ההמלצה. יצא טפל.

    ג.

  2. ניקי שלום.מה אפשר במקום פפריקה מרוקאית?

    • היי יעל
      פפריקה רגילה אותה כמות.

  3. היי ניקי
    אפשר לשים סילאן במקום סוכר ?
    תודה רבה
    ויום טוב

    • כן רונית, תטעמי שלא יהיה חמוץ בטעם.

  4. האם אפשר להחליף את הפטרוזיליה במשהו אחר או שזה בכלל לא חובה כי לא ניראה לי שיש לי תחליף לפטרוזיליה

    • תכיני בלעדיה.

  5. הי ניקי,
    כמה שאלות
    יש לי חצי קילו בשר להשאיר את שאר המצרכים כפי שהם או שהכמויות יהיו בסדר?
    במקום פפריקה מרוקאית אפשר פפריקה אדומה רגילה?
    וכמה מלח נראה לך שכדאי להוסיף אם אני לא משתמשת בא.מרק

    תודה מראש

טוען...
טוען...