משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

תגובות אחרונות

Adsense

חטיפי לחם וגבינה צהובה

נכתב על ידי יולי 16, 2017 , צפיות: 9087

קטגוריות: אוכל לילדים, ארוחות ערב קלות, נישנושים טעימים, סדנאות

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

חטיפי לחם וגבינה צהובה

פשוט כל כך וטעים ברמות, הילדים חיסלו את זה ורצו מיד מנה שנייה. אני ממליצה מראש להכין הרבה זה נחטף !

חטיפי לחם וגבינה צהובה

מצרכים:

פרוסות לחם
קטשופ
פרוסות גבינה צהובה

אופן ההכנה:

1. לחתוך את הקשה מהלחם, לרדד את הפרוסה דק למרוח קטשופ ולשים גבינה צהובה. לגלגל

2. לחמם מחבת עם שמן לשים גלילים ולכסות, אחרי דקה בערך להפוך ולכסות לעוד דקה, תראו שהגבינה צהובה נמסה.

3. להוציא את הקיסם ולהגיש ליד ערימה ירקות. עוד אפשרות הגשה לחתוך כל אחד באמצע ואז זה בגודל ביס.

נחטף!

חטיפי לחם וגבינה צהובהחטיפי לחם וגבינה צהובהחטיפי לחם וגבינה צהובהחטיפי לחם וגבינה צהובהחטיפי לחם וגבינה צהובהחטיפי לחם וגבינה צהובהחטיפי לחם וגבינה צהובהחטיפי לחם וגבינה צהובהחטיפי לחם וגבינה צהובה

מה עושים עם הקשה שנותר ? קרוטונים כמובן

קרוטונים

תגיות: , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

19 תגובות

  1. ניקי זה מדהים!!!!!! איך חשבת על הרעיון הזה?? הדבר הכי פשוט בעולם, וכל כךךך טעיםםם!!! אין עלייך❤❤❤

    • מקסימה כרגיל :)

      • עשיתי הבוקר שוב ויצא יותר טוב אפילו מאתמול!! שולחת לך תמונה. מסתבר שעם הזמן משתדרגים:)

        • היום סופסוף שכנעתי את אמא שלי לטעום מה"שחיתות" הזאת, לדבריה (היא אוכלת רק בריא). הכנתי לה רק עם טיפה קטשופ, טיפה שמן וחצי גבינה צהובה בכל פרוסה. היא אכלה שתיים ורק מלמלה: "מה זה הגן עדן הזה?! מה זה הפריכות הזאת?" אמרתי לה רק מילה אחת: "ניקי".
          היא אמרה לי: "בדיוק באתי לשאול אותך אם זה ממנה. מי יטפל בי כשתלכי מחר לבית הספר, הא?"

  2. קודם כל אני מתה על המתכונים שלך.
    הם קלים עם חומרים זמינים שאצלי נמצאים די קבוע ההוראות פשוטות והכל יוצא פשוט מושלם!!
    אני הכנתי את המתכון הזה אבל קצת שיניתי: טבלתי את הלחם בביצה ואז בפירורי לחם ואז טיגנתי על אש בינונית נמוכה
    כולם פשוט התלהבו יצא מושלם
    כדאי לנסות…

    • אני מכירה את זה ואכן טעים מאוד.

  3. ניקיל'ה היום אין את המתכונים?

  4. ניקיל'ה היום אין את המתכונים הטעימים שלך? (-:

  5. הכנתי בתנור ויצא מעולה!! טבלתי בשמן זית ו180 מעלות.

  6. שלום ניקי. אפשר לעשות זאצ גם עם חלה?

    • שלום וברכה
      כן

  7. אפשר לאפות במקום לטגן?

    • לא

  8. היי
    אם אין לי קשטופ מה אפשר לשים?רסק עגבניות?

  9. איזה רעיון מתוק הילדים עפו על זה! הכנו את זה גם ככה וגם אותו דבר בלי לגלגל. ובכלל זה רעיון שאפשר לשחק איתו.. אין את אלופה ניקי!

  10. ניקי המהממת!
    את פשוט אלופה,
    מדברים הכי פשוטים וסתמיים עושה לנו ארוחת ערב כייפית ומשמחת!!
    נס שיש אותך!!!

    • איזה חמודה שמחתי לעזור העונג כולו שלי :)

  11. הכנתי לארוחת ערב,
    הילדים התלהבו מאוד!
    אמא, תכיני כל יום כזה…
    תודה!

  12. הכנתי עכשיו לארוחת ערב. זה פשוט נחטף!
    רעיון מקסים ומגוון!!!!!
    אגב, הכנתי עם ה"קשה"… היה מעולה!

טוען...
טוען...