משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

פיציות

נכתב על ידי נובמבר 12, 2017 , צפיות: 3392

קטגוריות: אוכל לילדים, אירוח חלבי מתכונים, ארוחות ערב קלות, מאפים, מאפים מלוחים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

פיציות

חמוד ביותר! הקטנות האלה נחטפות במהירות, כיף של פיציות. הילדים חיסלו הלכתי להכין שוב תתכוננו להנות.

פיציות

19 יחידות

מצרכים:

300 ג' קמח (2 כוסות + 2 כפות נוספות)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמרים טריים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
60 מ"ל שמן (רבע כוס)
160 מ"ל מים פושרים  (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)

רוטב עגבניות / קטשופ
גבינה צהובה מגורדת
זיתים
תירס
עגבניות בצל
מה שאוהבים…

אופן ההכנה:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק, להתפיח כ 40 דקות.

2. לרדד את הבצק לעלה גדול ולא דק במיוחד, לקרוץ עיגולים בקוטר 6 להתפיח כ 20 דקות, מעט לרדד הקוטר צריך להיות 8. עם האצבעות / כוסית קטנה להשקיע את הבצק במרכז ולהשאיר דפנות כלומר רק באמצע ללחוץ.

3. להתפיח עוד כ 10 דקות וללחוץ במרכז שוב. החשוב שהדפנות ישארו וכל השאר ללחוץ למטה. בקיצור בור קטן.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, למלא את הבורות ברוטב עגבניות, תוספות ובסוף גבינה צהובה, לאפות כ 15 דקות עד שמזהיב.

*ניתן להקפיא, באפייה זה תופח והבור מאבד קצת את הצורה שלו.

פיציותפיציות פיציות

תגיות: , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

14 תגובות

  1. שלב 2 לא מופיע בכתבה, אפשר לקבל בבקשה?
    תודה

    • לרדד את הבצק לעלה גדול ולא דק במיוחד, לקרוץ עיגולים בקוטר 6 להתפיח כ 20 דקות, מעט לרדד הקוטר צריך להיות 8. עם האצבעות / כוסית קטנה להשקיע את הבצק במרכז ולהשאיר דפנות כלומר רק באמצע ללחוץ.

  2. ניקי! אני עדיין לא מצליחה לראות את שלב 2 בהוראות הכנה. האם תוכלי להעתיק לי את זה בתגובות כי אני רוצה להכין
    תודה ושבוע טוב

    • לרדד את הבצק לעלה גדול ולא דק במיוחד, לקרוץ עיגולים בקוטר 6 להתפיח כ 20 דקות, מעט לרדד הקוטר צריך להיות 8. עם האצבעות / כוסית קטנה להשקיע את הבצק במרכז ולהשאיר דפנות כלומר רק באמצע ללחוץ.

  3. התגובה שלך מיני פיצות יצאו ככ טעימות! ממש קל להכין אותם והילדים אהבו! אני איטלקיה ומבינה פיצה וזה חמוד וטעים! תודה

    • נהדרת תודה רבה לך.

  4. היי ניקי
    האם אפשר להכין יום מראש ולהקפיא ורק לאחר מכן לאפות ?

    תודה גלי

    • כן ולא אני פחות מתחברת לזה זה לא אותו דבר.

      • תודה רבה :-) אבל אם אני צריכה את זה לשעה שהילדים חוזרים מהגן איך הכי מומלץ להכין אותם להתפיח במקרר באותו הבוקר ולהוציא אחה"צ ?

  5. באתר לא רואים את סעיף 2. חשבתי שרק לי לא מובן עד שראיתי בתגובות מעוד נשים. אודה לך מאד אם תוכלי להוסיפו כי אני ממש רוצה להכין. תודה על הכל!!! את נהדרת!

  6. הכנתי והילדים טורפים פה ונהנים!
    אני בשרית אז נחכה לערב, עם בעלי.
    (הבת שלי דאגה לשריין לעצמה למחר לגן)

    תודה!

    • איזה כיף לכם, תהנו :)

  7. 1. אפשר להקפיא אחרי האפיה?
    2. אם לא מקפיאים איך לאכסן עד שמחסלים?
    3. יצא לי פחות פיציות, יכול להיות שזה בגלל שלא מספיק חם בחדר?
    תודה מראש!!

    • תרדי למטה עד הסוף בבקשה, זה תלוי כמה רידדת את הבצק אם העלה היה קצת קטן אז יצא פחות. 40 דקות היום זה מספיק בהחלט.

טוען...
טוען...