משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

מאפינס תירס

נכתב על ידי יולי 1, 2012 , צפיות: 212585

קטגוריות: אוכל לילדים, אירוח חלבי מתכונים, ארוחות ערב קלות, מאפינס מלוחים, פשטידות

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

מתכון למאפינס תירס מעולה 
בגן של האפרוח החליטו ללכת במסיבות על קונספט של ארוחות יותר בריאות, יותר פשטידות הרבה ירקות בלי שטויות חטיפים בקיצור פחות מתוק הרבה פחות, התבקשתי להכין פשטידה אני העדפתי להכין מאפינס כי זה נראה הרבה יותר חמוד ויותר קל לילדים להחזיק ורציתי להכין מאפינס.

מאפינס תירס

תבנית שקעים
13 מאפינס קטנים
7 מאפינס גדולים

מצרכים:

כוס גרעיני תירס (סנפרוסט)
3 ביצים טרופות
4 כפות שמן
קוטג' תנובה
2 כפיות מיונז
חצי כוס קמח  תופח
חצי כוס פתיתי גבינת עמק (צהובה)
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן ההכנה:

1. לערבב את כל המצרכים, למלא  את השקעים עד 3/4 גובה. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 20 – 25 דקות או עד שהמאפינס זהובים.

מתכון למאפינס תירס מעולה

 

מתכון למאפינס תירס מעולה

גולשים מכינים וממליצים :

רונית : לא שמתי גבינה צהובה והשתמשתי בתירס מקופסת שימורים – יצא מדהים, פשוט נחטף… תודה :-)

חגית : ניקי תודה! המתכון קל מאד ויצא נהדר!

מיכל : יצא מעולה! תודה :-)

lili : הוספתי כף קמח תירס בנוסף לקמח התופח. המאפינס יצא מעולה!!!!

עדי : ניקי, את אלופה! כ"כ פשוט וכ"כ טעים…ועכשיו בתנור נאפית ומריחה בכל הבית עוגת שוקולית שלך…תודה!!

 לעדכונים נוספים היכנסו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לאלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

413 תגובות

  1. הי ניקי
    מתכון מדהים!!
    עשיתי את המאפינס בבוקר ושמתי במקרר, איך מחממים לפני ההגשה, אני חוששת שלא ייאפו מדי בחימום
    תודה

    • תאפי על 180 מעלות מכוסה עם נייר כסף בערך 20 דקות.

  2. היי ניקי ,

    רציתי בבקשה לשאול אם אני מעוניינת להכין פשטידה או אפילו מאפינס תירס אבל עם בשר טחון זה אפשרי ?

    במידה וכן האם יש מתכון שתוכלי להמליץ לי עליו שלא לא פולנטה .

    בברכה ושבוע טוב

    עדי

    • תסתכלי על זאת את יכולה להוסיף תירס, מאפינס לא, במקום הגזר תוסיפי חצי כוס תירס http://www.nikib.co.il/lunch/62562/

  3. ניקי יקרה
    האם יש מאפינס תירס פרווה? אולי בשילוב תרד? תודה!

    • אין לי שלי.

  4. שלום לך ניקי רציתי לשאול האם אפשרי להכין את נמתכון הזה גם במולטי קייק ?

  5. הטעם הרגיש לי אוורירי מדי.. האם יש דרך לעשותם דחוסים יותר? (אני יודעת שזו בקשה מוזרה)

    • די מוזר למען האמת, תנסי להכין בלי הקוטג'.

  6. האם אפשר בלי מיונז/ להחליף אותו במשהו אחר?

    • את יכולה להכין בלי.

  7. אפשר לוותר על המיונז?

    • כן

  8. נפלא!! דקה וחצי הכנה, ויוצא טעים טעים טעים. תודה ניקי על עוד מתכון מוצלח!

  9. הי ניקי,אפשר במאפיין להוסיף עדשים וזייתים?
    וכמה קוטג׳ צריך?

    • זה לא נראה יותר מידי דברים / טעמים במאפינס ? חצי מכמות התירס שימי זיתים ועדשים אדומות 2 כפות. אני מניחה שאת יודעת שצריך לבשל אותן. קוטג' אחד.

  10. הי ניקי. פעם ראשונה פה. האם
    אפשר לעשות את אותו מתכון בתבנית מלבנית במקום שקעים???
    וכמה זמן אפיה צריך.

    • ברוכה הבאה
      את יכולה להכין באינגליש קייק.

  11. האם ניתן להחליף תירס
    בזיתים?

    • כן

      • תודה על התגובה המהירם ושבת שלום

  12. בוקר טוב ניקי,
    אפשר להקפיא אותם?

    • בוקר טוב
      אין בעיה

  13. יוצא מדהיםםםםםםם!!!!!!
    תודה רבה ניקי את מצילה אותי כל פעם מחדש!

    • אין על מה, תהנו.

  14. הי ניקי, תוכלי לרשום הערכה של כמה מלח צריך לשים?

    • כפית אחת

  15. ייתכן והמאפינס הנל יותר יתאימו לי לגן. יש הערכת כמויות ל40 יחידות?
    תודה

    • תלוי בגודל, אם תכיני אותם קטנים מספיק פי שתיים וחצי, גודל בינוני לפחות פי 6. נראה לי שעדיף לחפש פשטידה גדולה יותר, פי 6 זה קצת מוגזם.

  16. ניקי, אני לא יודעת איך לא הגבתי עד עכשיו. כמעט ואין שבוע שאני לא מכינה את המאפינס האלו. לבקשת הילדים- אני מוסיפה קצת טבעות זיתים ירוקים והם יוצאים נהדר!!! תודה.

    • שמחתי לקרוא תודה רבה מורן :)

  17. יש לי ביצים לארג..כמה לשים מהם?

    • שימי שתיים

      • יצא מושלם! תודה !

  18. שלום ניקי,

    אני יודעת שיש מתכון למאפינס פטריות, אבל רציתי לשאול אם אפשר לחלק את התערובת שבמתכון הזה לשניים ולהוסיף לחצי ממנה תירס, ולחצי השני פטריות קצוצות, או שאי אפשר ויש גבול לעצלנות (:

    תודה רבה!

    • כן אפשר. בקשר לעצלנות לפי דעתי המאפינס פטריות יותר מוצלח.

  19. ניקי אני מחפשת מתכון למאפינס ירקות..יש משהו?
    נשאר לי קוטג שעבר לו התאריך ויש לי ירקות.
    תודה!!

  20. היי ניקי אני רוצה להכין לסעודה שלישית יש אפשרות להקפיא?

    • כן

  21. ניקי שלום, אפשר גבינת סקי במקום קוטג'?

    • הי ענת
      כן אפשר.

  22. היי ניקי. נראה לך שאפשר להשתמש באשל במקום קוטג'?

    • לא פחות טעים.

  23. היי ניקי… אנימרוצה להכין את המאפינס האלה לתינוקות בנות שנה. נראה לך שאפשר לטחון קצת את התירס לפני..?

    • לכי על זה.

  24. היי ניקי.. נראה לך שאפשר קצת לטחון את התירס לפני..? (לתינוקות בנות שנה)

  25. ניקי צהריים טובים,
    אם אני רוצה לעשות חצי כמות אז בכמה ביצים להשתמש ? יש לי גודל לארג׳.
    והאם תירס קפוא של סנפרוסט זה בסדר?

    תודה רבה

    • עכשיו ראיתי שמתכון רשום סנפרוסט, פיספסתי :) אז משתמשים בהם קפואים?
      תודה רבה!

      • גם שימורים זה בסדר, מה שזמין לך בבית, קפואים רצוי להפשיר ואם לא אז תני חליטה קצרה. חצי יצא נורא מעט 3 – 4 מאפינס את בטוחה ? שימי ביצה אחת

        • תודה, פשוט נשארתי רק עם 2 ביצים בבית.. אם אשתמש בשתיהן אז מה הכמות של יתר החומרים?..

          • אני לא יכולה לומר מורן, גם אם תשימי חצי מהכמות את יכולה לשים שתי ביצים.

  26. האם יש לבשל תחילה את גרעיני התירס?

    • לא.

  27. אין לי גבנצ אפשר בלי?

    • אפשר בלי, יותר טעים עם הגבינה צהובה.

  28. האם ניתן להחליף את התירס בברוקולי ?
    אם לא אפשר קישור לפשטידות עם ברוקולי
    תודה

  29. מדהימים!
    הכנתי עכשיו, בלי מיונז ועם יוגורט יווני ותירס מקופסא (עובדים עם מה שיש :) ) ויצאו כל כך אווריריים וטעימים, תענוג!
    תודה רבה

  30. היי ניקי
    הבת שלי רגישה לחלב.
    האם ניתן להחליף את הקוטג במשהו פרווה?

    • את יכולה לשים ריץ או חלב סויה.

  31. על כמות כפולה רק 4 ביצים?? יוצא די סמיך. מידה לארג'. להוסיף עוד?
    תודה!

    • תוסיפי עוד ביצה אחת.

  32. הי ניקי
    רוצה להכין כפול למחר
    האם כדאי להכין ולאפות היום, לשמור במקרר ולחמם מחר? או להכין את התערובת היום ולשמור במקרר ומיר לאפות?

    • את יכולה להכין היום ולחמם מחר, אין בעיה.

  33. היי ניקי,
    האם הכמות מתאימה לאינגליש קייק? ואם אני צריכה 2 אינגליש פשוט להכפיל כמויות?
    תודה

    • היי ליאור
      הכמות מתאימה לאינגליש, במידה ואת מכפילה שימי 4 ביצים זה מספיק.

  34. יש לי corn flour, קמח תירס. האם ניתן איכשהו להשתמש בו?
    האם ניתן להחליף את הקוטג' במשהו אחר?

    תודה!

    • אין לי תשובה בקשר לקמח תירס, במקום הקוטג' שמנת לבישול, שמנת חמוצה.

    • קורנפלור זה משהו אחר.
      אני חושבת שקמח תירס נקרא corn meal

  35. אפשר להחליף את המיונז במשהו?

    • את יכולה לוותר עליו.

  36. היי ניקי, תודה על המתכונים הטעימים !!
    יש לי שאלה בבקשה, אני רוצה להכין 60 מאפינס כאלה.. תוכלי לעזור לי מבחינת כמויות בבקשה? (בדר"כ יוצאים לי 10-12 מאפינס לפי המתכון) תודה מראש..

    • אני לא יכולה לעזור בכמויות זה המון, לפי ההיגיון תכפילי הכל ב 5. נראה 15 ביצים מוגזם, תעשי 12 ביצים

  37. הי ניקי, יש לי יוגורט ישן 0 אחוז שומן במקרר וחשבתי לשים אותו במקום הקוטג׳ (או לערבב בינהם) יעבוד? להוסיף עוד מיונז? רעיון אחר מה לעשות עם יוגורט?

    • כמה זמן הוא פג תוקף, לא עדיף לזרוק. אני גם לא בטוחה שמותר לאפות עם 0%

  38. היי ניקי אפשר להשתמש הקמח תופח לפסח?.., חג שמח

    • חג שמח חגית
      כן אפשר וגם קמח מצה הולך עם א. אפייה.

  39. היי ניקי,
    בעלי התבלבל וקנה ביצים גודל M
    כמה ביצים לשים ?

    • שימי 3 ביצים קרן.

  40. הוספתי גם בצל ירוק קצוץ וגירדתי גבינה בולגרית טובה יצא פ י צ ו ץ

    • תודה חנה.

  41. הי ניקי. רוצה להכין מאפינס תירס אבל שיהיה פרווה. יש לך מתכון כזה?

    • לא.

  42. הי ניקי !
    רציתי לשאול אם אפשר להכין את המאפינס במולטיקייק?
    תודה וחג שמח.

  43. הילדים שלי מאוד אהבו ערב טוב

    • תודה רונית,

  44. קל ופשוט להכנה. יצא אוורירי. רק לא ברור לי למה התירס שקע.

    • מוזר זה לא אמור לקרות, אין לי מושג.

  45. היי ניקי
    יש לי ביצים xl האם 2 מספיקות או שצריך 3?

    • 2 ביצים מספיקות.

  46. התכוונתי לחד פעמי למאפינס אבל לא מארז אישי אלא כמו הסיליקון

    • אין בעיה, שים לב שהם גדולים יותר.

  47. האים קיים תחלייף לתבנית סיליקון? כמו חד פעמי נירוסטה אבל עם שקעים?

    • מה זה חד פעמי נירוסטה ? " לא מכירה.

  48. מה אפשר לשים במקום הקוטג'?
    הקטנה שלי אלרגית לחלב:(

    • אז למה להכין דווקא מאפינס תירס שהם חלביים ? שימי ריץ.

טוען...
טוען...