משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

עוגת שכבות מרשימה לפסח

נכתב על ידי יוני 14, 2012 , צפיות: 161946

קטגוריות: חגים, חלבונים מיותרים, מתכונים לפסח, עוגות וקינוחים, עוגות לפסח, עוגות מוס

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

עוגת שכבות מרשימה לפסח

עוגת שכבות מרשימה לפסח, העוגה המושלמת לפסח, היא מדהימה ומה שהכי כיף בעוגה הזאת קלי קלות הכנה והתוצאה עוגה יפהפייה ואפילו ניתן להכין אותה פרווה

עוגת שכבות מרשימה לפסח

גודל תבנית: 24"

מצרכים:

5 חלבונים בלבד

200 ג` סוכר (כוס)
90 ג` קוקוס (כוס)
2 כפות אינסטנט וניל

מוס שוקולד:
200 ג` שוקולד מריר
כף אבקת אינסטנט וניל
שמנת מתוקה / ריץ

מוס קפוצ`ינו:
שמנת מתוקה / ריץ
אינסטנט וניל
240 מ"ל חלב (כוס) / חלב סויה
כפית אבקת נס קפה (לא חובה)

גנאש לציפוי:
150 ג`  שוקולד מריר
150 מ"ל שמנת מתוקה / ריץ

אופן ההכנה:

1. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב, לערבב קוקוס ואינסטנט ולקפל לקצף החלבונים. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 180 מעלות, בסביבות 30 דקות, לצנן.

2. להמיס את השוקולד, להקציף שמנת מתוקה ואינסטנט לקפל את השוקולד לקצפת. למרוח את מוס השוקולד על בסיס הקוקוס, להקפיא לשעה. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט, חלב, נס קפה, לקרם יציב, למרוח על שכבת השוקולד, להקפיא לשעה. לחמם שמנת מתוקה עד סף רתיחה, לצקת על השוקולד, לערבב לתערובת אחידה ולצקת על שכבת מוס הקפוצ`ינו.

3. להקפיא את העוגה לכמה שעות, להעביר למקרר כשעתיים לפני ההגשה.

הערות:
מתאימה לפסח
ניתן להכין כמה ימים מראש ולשמור בהקפאה.
העוגה עולה בתנור ויורדת, כשהעוגה יוצאת מהתנור להעביר סכין בין הבסיס לדפנות.
מרשימה, קלה להכנה וטעימה מאוד.

עוגת שכבות מרשימה לפסח

גולשים מכינים וממליצים :

קרן : אני מכינה את העוגה הזו שנה שלשית בפסח – וכולםםםם ממתינים לה בכליון עיניים.
היא לא רק מרשימה היא גם טעימה מאד.
אין טעם לנסות עוגות אחרות…..רק תכינו שתיים מראש, אחת לא תספיק.
ואם אתם מוזמנים לסדר ורוצים לגנוב את ההצגה – אל תחשבו פעמיים – זו עוגה מנצחת.

אורלי : היי ניקי,אומנם לא פסח אבל הכנתי את העוגה כעוגת יום ההולדת שלי והיא יצאה מצויינת!!! והמחמאות… היה שווה. תודה!

ליאת :  ניקי היקרה שבוע טוב!
רוצה שוב להודות לך על עוגה מדהימה! שעשתה לי ולמשפחתי את הערב ממש חושבים שהיא קנויה! כמו כל המתכונים שלך פשוט הצלחה מסחררת, אני מכינה בפעם הראשונה מתכון שלך ובעיניים עצומות יודעת שהוא מוצלח, ואכן כך… התגובות לא מפסיקות לזרום וכולם כבר יודעים – ניקי ב
את פשוט גורמת לי ולמשפחתי אושר וממש שידרגת לי את המטבח :) אני כל יום כאן מה יהיה ??? :)

אנונימי : הכנתי את העוגה והיא יצאה מצויינת!!!

לעדכונים נוספים היכנסו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לאלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

1,116 תגובות

  1. איך אני מכינה את הנשיקות מעל העוגה לא רשום

    • זה לא נשיקות. זאת קצפת מוקצפת עם כף אינסטנט וכף סוכר, להזליף.

  2. ניקי שלום,
    אפשר לפרווה לשים חלב קוקוס, במקום סויה??
    תודה רבה מראש

    ג

    • כן זה אפשרי חפצי.

      • תודה רבה רבה!
        כל הכבוד על התשובה המהירה!

  3. היי ניקי יקרה
    בתבנית 26 גם תצא גבוהה?

    • לא, תבנית 24 הגובה שלה סביר

  4. היי ניקי,
    האם אפשר להחליף את התחתית של העוגה לתחתית שהיא לא עשרה לפסח?
    ואם כן לאיזו את ממליצה ?

    • התחתית הזאת הכי מתאימה בלי כל קשר לפסח. את יכולה לשים תחתית מביסקוויטים כמו בטריקולד.

      • תודה:-)

  5. ניקי האלופה
    הכנתי עוגת שוקולד פשוטה שלא תפחה בכלל עקב טעות שלי
    רציתי לשאול אם לדעתך אוכל להוסיף לה שכבות מהעוגה הזאת?
    לדעתך יהיה מוצלח
    בעבר הכנתי את העוגה הזאת והיא מושלמת השאלה אם אפשר להכין עם בסיס עוגת שוקולד?
    אשמח לתשובה כדי שאוכל להציל את העוגה הלא מוצלחת שלי

    • את מתכוונת להשתמש בה בתור בסיס ? אין בעיה. אני כמובן יוצאת מההנחה שהעוגה טעימה לך למרות הטעות כי אם לא חבל להשקיע עוד מצרכים.

      • כן בוודאי תודה רבה על התשובה המהירה כמו שאמרתי את אלופה התגובה שלך

  6. היי ניקי,
    מה שלומך?
    בזמן ההכנה לאחר שהבסיס כבר מוכן שמתי לב שחסר לי שוקולד מריר ויש לי רק 100 גר'. מה אפשר לאלתר במקומו?
    שוקולד לבן יכול להיות אופציה?

    • בוקר טוב
      שוקולד לבן לא מתאים את צריכה מריר.

  7. היי ניקי, העוגה מטעימה ומרשימה בטירוף. הכנתי אותה לפני שנה בפסח עם הבסיס לעוגת שוקולד של העוגת מוס נוגט (לא אוהבים קוקוס אצלנו). אני רוצה להכין אותה גם עכשיו לאירוח. יש לך המלצה לבסיס עוגת שוקולד לעוגה עם קמח או שפשוט לעשות את הבסיס של פסח עם כף קמח במקום כף שקדים טחונים? תודה מראש!

    • תעשי את אותו בסיס הוא נהדר, את יכולה לשים קמח במקום.

      • תודה רבה ניקי. את מקסימה ותמיד עוזרת!

  8. רוצה להכין אותה בתבנית 28. איך אשנה את הכמויות, כך שתצא גבוהה.

    • את צריכה להכפיל הכל היא מתאימה ל 24. שמת לב לכמות הביצים ?

  9. הי ניקי סליחה על השעה המאוחרת. יש אפשרות במקום במוס קפוצ'ינו חעשות מוס שוקולד נוסף אבל במקום מריר לשים לבן? אם כן לעשות באותן כמויות? תודה מראש ❤

    • אני לא מבינה מה את רוצה או יותר נכון את הדרך שאת רוצה לעשות, תסתכלי בבקשה על הטריקולדים באתר לדעתי זה מה שאת מתכוונת.

  10. היי ניקי הכנתי את העוגה מאוד מאוד טעימה יש לי בעיה אחת , שהוצאתי את העוגה מהמקרר שכבת הקפוציו נפלה לי !! מה דעתך הסיבה ?! ועשיתי
    י בדיוק מה שרשמת ועובדה שכבת השוקלד לא נפלה נשארה כמו שהיא ?

    • תעברי עוד פעם על מה עשית, כמויות מדויקות זה חשוב, אני מניחה שטעית באינסטנט או בהקצפה. אלפי אנשים הכינו אותה בפסח

  11. אכלנו אתמול כעוגת יום הולדת, היה מעולה!!! כולם התלהבו! תודה רבה לך!

    • תודה רבה כיף לקרוא.

  12. הכנתי את הבראוניז והעוגת שכבות מוס אתמול היו אורחים טרפו את הכל מדהים משתמשת מלא בכל המתכונים ישר כוח מדהים

  13. ואוו ואוו ועוד פעם ואוו !!
    העודה נחטפה בחג
    בני הבית והאורחים זללו וישרו את העוגה ועדיין לא התיישרה
    ואימי ביקשה כי אעשה את העוגה בשנית לחג השני
    פשוט טעים ואכן מרשימה !!
    תודה תודה ניקי
    חגית

  14. הכנתי לסדר, ופשוט היה וואו!
    אין לי מה להוסיף.

    • תודה איה.

  15. היי ניקי
    1. האם למוס קפוצינו צריך שקית שלמה של אינסטנט פודינג וניל?
    2. כמה זה 150 מל שמנת מתוקה? יותר מכוס?
    תודה!

    • היי לאה
      שקית שלמה כלומר 80 ג', 150 מ"ל שמנת = חצי כוס + 2 כפות.

  16. תכננתי להכין את העוגה הזו לפסח אבל עקב חוסר בשוקולד הייתי חייבת לאלתר, אז הכנתי את הבסיס של העוגה הזאת עם הטריקלד המזויף, אבל הוספתי למוס שוקולד 50 גר שוקולד, יצא מעולה וקיבלתי המון מחמאות, כמובן שלא פסחתי על לשבח אותך על כך. פסח שמח.

  17. ניקי יקרה,
    כמו תמיד, מתכון אליפות!!!
    נגמרה ברגע, עוגה פשוט מדהימה בטעמה.
    ליקקנו את האצבעות
    והתבנית.
    חג שמח!
    תודה, ניקי אהובה

    • חג שמח ליאת, תודה על ההמלצה.

  18. אליפות!!!

  19. ואוו ניקי!
    העוגה הזאת פשוט מדהימה!
    הכנתי אותה לסדר פסח, וכולם חשבו שהיא קנויה… נתנו לי מחמאות בלי סוף!
    תודה רבה רבה רבה

    • אין על מה, תודה על ההמלצה.

  20. היי ניקי :)
    אין על המתכונים שלך!!
    אני עכשיו בעיצומה של הכנת העוגה,
    בשכבה השניה בטעות שמתי את כל הריץ' וחבילה שלמה של אינסטינג (התבלבלתי קצת בשורות )
    העוגה תצא מגעילה? אני קצת לחוצה..

    • היא מוכנה כבר ? אז תמשיכי כרגיל.

      • תודהה
        פסח כשר ושמח :)

  21. העוגה הזו מככבת אצלנו בערב פסח כל שנה! פשוטה טעימה בטירוף ונראית מליון דולר!! תודה לך!!

    • אין על מה חג שמח שירלי.

      • אם אפשר, רק הצעת יעול קטנה בכתיבת המתכון, עדיף שכל שכבה תהיה בסעיף נפרד כי זה מעט מבלבל כשזה כתוב יחד..

        • בסדר קיבלתי, אני אסדר את זה בהמשך.

  22. היי ניקי חג שמח,
    בסופר היו רק ביצים m , חמישה חלבונים יספיקו?
    תודה

    • שימי 6 ביצים.

  23. העוגה יוצאת גבוהה או נמוכה?

    • בתבנית 24 הגובה שלה סביר.

  24. בוקר טוב, חג שמח!
    האם ניתן לשם במוס קפוצ'ינו שתי שמנות ריצ'. זאת שצריך ואחת נוספת במקום החלב?
    תודה

    • בוקר טוב
      כן שתי שמנות ריץ וזה יתן לך פרווה.

  25. מוס השוקולד התקשה והיה לי ממש קשה למרוח אותו על בסיס הקוקוס האפוי.יצאה שכבה דקה מאוד..יש לך מושג למה זה קרה?

  26. היי ניקי! אני מעריצה של המתכונים שלך, תמיד מצליחים לי! עם העוגה הזאת פישלתי, המוס שוקולד התפרק לי, עבדתי עם שמנת ריץ' והכל היה בסדר עד שהתפרק.. אפשר עוד לאכול ככה? מה עושים?

    • אולי תכיני חדש ?

  27. ניקי יקרה. תודה על שיתוף כל המתכונים הנפלאים!
    אני רוצה להכין את העוגה הזו אך הבת שלי אלרגית לקוקוס. האם אוכל להחליף את הקוקוס במרכיב אחר?
    תודה

    • את יכולה להחליף באגוזים / שקדים אותה כמות.

  28. היי ניקי :)
    האם אני יכולה להכין 2 השכבות הראשונות יום ואת השאר מחר?

    • אין בעיה

  29. ניקי…
    התחתית עלתה ונשרפה בקצוות לכלכה את התבנית בדפנות שלה…
    אבוד?

    • תעבירי סכין שתרד במידה שווה ותמשיכי רגיל. את השרוף תחתכי. היא אמורה להזהיב ולא יותר מזה.

  30. אני גרה בארה״ב ולא זוכרת כמה מיליליטר זו חבילת שמנת מתוקה? תודה מראש!! :)

    • 250 מ"ל

      • תודה רבה על התשובה הזריזה!! הייתי בדיוק בסופר, שיהיה חג שמח!!

  31. הזדמנות לומר לך כמה אני נהנית מהאפליקציה שלך ומשתמשת בה על בסיס קבוע!!!
    שאלה לגבי החלב – מה ניתן לשים במקום חלב? כמובן שייצא פרווה.

    • שימי ריץ נוסף כנרת.

  32. ניקי היקרה,
    את פשוטו כמשמעו אחראית על בניית הביטחון העצמי שלי במטבח בזכות המתכונים, ההסברים, המענה לשאלות והמגוון העצום. תודה רבה!!! :)
    החלטתי לנסות להכין את העוגה המרשימה הזו אבל אין לי תבנית 24 סמ (וגם לא הצלחתי להשיג אחת למרות שניסיתי). האם עדיף להכין בתבנית 26 סמ? תבנית 22 סמ (ישנה מאוד ואני חוששת שהבצק ידלוף בה מהצדדים), תבנית בצורת לב (יצרן כתב מידות 24*23 בערך) או בתבנית מלבנית חד פעמית כפי שהמלצת באחת התגובות בגודל 29*19 (מקווה שיש לי)
    המון המון תודה וחג שמח!
    מאיה

    • תבנית 22, תכניסי נייר אפייה בתחתית תהדקי טוב וזה ישמור מפני נזילות. שימי לב התחתית עולה ויורדת.

      • הי ניקי, תודה רבה!
        הנייר אפיה עזר (לא היו נזילות) והתבנית 22 היתה אחלה (בסוף כבר לא היה לי מקום לכל הגנאש שוקולד). קיבלתי הרבה מחמאות בזכותך. אני כבר במתכון הבא לפסח (מאפינס…)
        חג שמח!!!

        • חג שמח, תודה רבה ששיתפת אותי.

  33. הי ניקי, חג שמח! אני מכינה את העוגה והבסיסנראה ממש. גבוה. אני חוששת שלא יהיה מקום לשכבות. תבנית 24.

    • הוא יורד הכל בסדר.

  34. היי ניקי,
    אני מכינה את העוגה לבית ככה שהיא לא תתחסל בבת אחת, כלומר כל יום יאכלו ממנה עד שתגמר, האם לשמור אותה במקרר? וכמה זמן היא נשמרת?

    תודה רבה

    • במקרר היא יכולה להיות מספר ימים.

      • אז עדיף לשמור במקפיא אם כך? ולחתוך חתיכות מראש?

  35. הי ניקי,
    חג שמח !
    את יודעת להסביר לי איך לעבוד עם השקף?

    • חג שמח
      אחרי שאת מכינה את הבסיס ומקררת את מניחה מעל את השקף בצמוד לדפנות וממשיכה לעשות למוסים.

  36. היי ניקי,

    אז ככה, עשיתי את התחתית של הקוקוס, זה תופח מאוד, שהוצאתי את זה מהתנור זה צנח ונהיו מלא סדקים וחורים, לא נהיה לי בסיס יציב וקשה.

    מה עליי לעשות?
    בנוסף החלק למעלה התקשה אבל בפנים כמו מרשמלו, מין מרנג כזה דביק

    • זה לא אמור להיות בסיס יציב וקשה, הבסיס עולה ויורד המוסים מגיעים מעל. עוד משהו זה לא אמור להיות דביק, נראה שחסרה אפייה, לאפות עד שהבסיס מזהיב וקיסם יוצא נקי.

  37. היי ניקי.

    התחתית של העוגה יוצאת לי כמו מרנג, זה אמור להיות ככה.

    • כן הדר

  38. אפשר להכין את העוגה בלי קוקוס? האם אפשרי להחליף אותו במשהו אחר ?

    • את יכולה להחליף אותו באגוזים גרוסים אותה כמות.

  39. היי ניקי!
    במוס קפוצ'ינו:כמה שמנת מתוקה ואינסטנט צריך להשים?וכמה שמנת צריך גם במוס שוקולד?

    אשמח אם תעני לי דחוףףף!!

    • קופסא אחת שמנת מתוקה, חבילת אינסטנט וניל 80 ג'. במוס שוקולד שמנת אחת.

  40. היי ניקי אני בהכנת השלב השני אבל המוס שוקולד יוצא נורא נמוך זה צריך להיות ככה ?

    • באיזה תבנית הכנת ?

      • עגולה קפיצית 24

        • את אמורה למרוח באופן שווה, היא קצת יותר דקה מהווניל.

        • לא שמים חלב במוס הראשון?

          • לא אין צורך.

  41. היי ניקי
    קרם הקפוצינו לא יצא מוס..
    .הוא לא יציב …. אכין חדש…
    מה סדר המצרכים כדי ליצור מוס יציב?

    • תקפידי שהשמנת תיהיה קרה, כמויות מדויקות מאוד חשוב שלא פספסת משהו בעיקר באינסטנט. שמים את כל המצרכים בקערה ביחד ומקציפים במהירות גבוהה

  42. היי ניקי,
    רציתי לצפות את כל העוגה כולל הדפנות בגנאש השוקולד. האם להגדיל כמות?

    תודה רבה

    • תעשי כמות וחצי אור.

  43. הי ניקי
    כמה אינסטנט וניל שמים בקרם קפוצ'ינו?

    • חבילה של מה 80 ג'.

  44. בוקר טוב וחג שמח ניקי
    שאלה לגביי המוס … העוגה תיהיה יציבה בלי ג'לטין??
    לפעמים עוגות מסוג כזה נופלות בלי "חיזוק"

    • חג שמח
      בקיצור כן רק להכין לפי ההוראות.

  45. הי ניקי

    לבסיס במקום הקוקוס אגוזי מלך טחונים ?

    חגית

    • בסדר גמור אותה כמות.

  46. האם את החלב אפשר להחליף במיץ?

    • לא

  47. היי ניקי,

    האם יש דרך להחליף את החלב על מנת שהעוגה תהיה פרווה?

    תודה רבה וחג שמח, אליה

    • היי אליה
      שימי ריץ נוסף במקום החלב.

      • תודב רבה רבה לך, חג שמח!!!

טוען...
טוען...