משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

פאי עוגת דבש

נכתב על ידי ספטמבר 10, 2017 , צפיות: 4036

קטגוריות: חגים, מתכונים לראש השנה, עוגות וקינוחים, עוגות מוס

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

פאי דבש מזויף
נכון שהשם מסקרן ? זה לא פאי אמיתי עם בצק פריך ועוד מילוי אלא משהו שנועד להכנה קלה יותר בלי לעבוד קשה ולקבל תוצאה יפהפייה.

פאי עוגת דבש

תבנית פאי 24 מתפרקת

מצרכים:

2 ביצים מופרדות
150 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
חצי כוס שמנת מתוקה
2 כפות גדושות דבש
שליש כוס שמן
כפית קינמון
140 ג' קמח תופח

מוס דבש:
250 מ"ל שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
4 כפות אינסטנט וניל
2 כפות דבש

אופן ההכנה:

1. להפריד את הביצים, את החלבונים לשים במיקסר ואת החלמונים לשמור בצד. להפעיל את המיקסר  ולהוסיף באיטיות את הסוכר ולהקציף לקצף יציב.

2. להנמיך את המהירות ולהוסיף את החלמונים אחד אחד עד שהם נטמעים בקצף.

3. לערבב את המצרכים הרטובים ולהוסיף באיטיות למיקסר, בסוף להוסיף את היבשים.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות, לשמן את התבנית ולהעביר את הבלילה. לאפות כ 35 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. לקרר.

5. הכנת המוס: לשים במיקסר את כל המצרכים ולהקציף לקצף יציב, למלא שקית זילוף ולהזליף מעל.

ניתן להקפיא

פאי דבש זריזפאי דבש זריזפאי דבש מזויף פאי דבש מזויף

תגיות: , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

31 תגובות

  1. שלום ניקי.
    הכנתי את העוגה הזאת פעמיים ברציפות לכבוד החג, לשתי חברות שילדו! נראה ומריח מקסים!! חג שמח!!

    • תודה סימה חג שמח.

  2. הי ניקי, שמתי את כל מרכיבי המוס בקערה, הקצפתי- אך התערובת קרמית ולא יציבה מספיק לזילוף. מה עשיתי לא נכון?

    • איזו שמנת השתמשת ? האם הכל היה קר, קערה נקייה , הקצפה מהירה ? לא טעית בכמויות ? תוסיף עוד כף אינסטנט ותקציף במהירות גבוהה.

  3. ניקי אין לי חלב סויה ואין לי מיץ תפוזים.. לעשות פרווה.. יש אפשרות להמיר במיץ ספרינג בטעם בננה אננס????

    • שימי ריץ אותה כמות לא מיץ ממש לא.

  4. שלום ניקי, שנה טובה!
    שאלה לי – מתכננת להגיש את העוגה מחר בערב. מה לדעתך עדיף: להכין היום (אין לי מקום במקפיא, אז היא תהיה במקרר) או מחר? תודה רבה!

    • מקרר זה בסדר גמור.

  5. היי ניקי
    אין לי מיקסר.האם ניתן להשתמש במקציף ידני? תודה רבה וחג שמח

    • כן אפשר.

  6. Hello, is it possible to do the mouse without the instant vanilla? Is there anything else I can use instead?
    Love your website!

    • לא אין סיכוי, את יכולה להקציף שמנת מתוקה וא. סוכר ולמרוח על העוגה.

  7. היי ניקי האם אפשר להכין בתבנית אחרת? למשל קפיצית 26?

    • כן רק לומר שגם ככה זאת עוגה נמוכה וב 26 היא תיהיה יותר נמוכה.

  8. היי ניקי,
    האם ניתן להקפיא עם הזילוף?
    תודה ושנה טובה!!

    • כן

  9. שלום ניקי. תוכלי בבקשה לומר באיזה צנתר השתמשת לזילוף היפה? תודה רבה

    • צנטר מספר 13.

      • תודה על המענה המהיר, בדיוק כשהייתי בחנות:) שנה טובה וחג שמח

  10. ניקי שלום אני רוצה להכין. תוכלי בבקשה להגיד לי כמה קמח זה בכוסות?
    תודה רבה

  11. אוי זה פשוט גאוני.
    ניקי, את פשוט אלופה!
    שנה טובה ומתוקה (ומלוחה, וחמצמצה ופיקנטית וכל הטעמים שאת ממציאה לנו :))

    • שנה טובה חניתה.

  12. שלום ניקי.
    נראה מקסים!
    כמה זה 140 גרם קמח בכוסות?

  13. וואו זה נשמע טוב!!!
    אני ממש רוצה להכין אתזה לר"ה,ישלי שאלה
    עד כמה נראלך הטעם יהיה שונה אם אעשה זאת כפרווה??
    99% מהחג אנחנו בשריים…
    יש לך אתר מ ש ג ע !

    • סבבה יהיה נהדר.

      • עם מה ממירים את השמנת מתוקה בשביל עוגה פרווה?
        חלב- עם חלב סויה.
        אבל מה עם השמנת מתוקה?
        במיוחד במוס, עם מה להקציף?
        בעוגה עצמה, כבר שמתי חלב סויה במקום שמנת.
        תודה רבה.

        • שימי ריץ במקום השמנת.

  14. כיצד ניתן להמיר את החלב …. שיהיה פרווה?

    • חלב סויה אותה כמות.

  15. האם אפשר להחליף את הדבש בסילאן?

    • כן

טוען...
טוען...