משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

תבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמה

נכתב על ידי ספטמבר 13, 2017 , צפיות: 2808

קטגוריות: חגים, מתכונים לסוכות, מתכונים לפסח, מתכונים לראש השנה

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

 תבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמה

כמה פעמים ביקשו ממני מתכון לבשר הזה, המון דרך אגב. הבשר יוצא רך טעים, תפוחי אדמה עם טעם נהדר ותחשבו שצריך מנת בשר לחג הרי איך אפשר בלי זה ?

תבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמה

מצרכים:

קילו בשר ראש חתוך לקוביות בינוניות
בצל גדול
5 שיני שום
4 עגבניות
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
פלפל ירוק חריף
חצי כפית כורכום
כפית סוכר
כף פפריקה מרוקאית
כפית קמח
כף א. מרק
רבע כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. לחמם סיר עם 4 כפות שמן, לקצוץ את הבצל להוסיף לסיר ולטגן כשתי דקות תוך כדי בחישה, לחצות את שיני השום ולהוסיף לבצל ולהמשיך לטגן. להוסיף את הקמח עם קצת שמן ולערבב עד שהוא נמס.

2. לקצוץ את העגבניות, מי שרוצה יכול לחלוט קודם ולהוסיף לסיר יחד עם 2 כוסות מים, לבשל כמה דקות ולהוסיף את הבשר, לכסות במים ולכסות חלקית.

3. לבשל כשעתיים להוסיף את התפוחי אדמה ולבשל עד שהכל רך בערך עוד כשעה וקצת.

תבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמהתבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמהתבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמה

תגיות: , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

26 תגובות

  1. שבת שלום,
    אפשר להכין בלי הפלפל הירוק חריף.?
    פשוט לא אוהבת חריף….

    • אין בעיה.

  2. עשיתי ויצא פשוט מושלם. אכלנו ונהנינו והכל נזקף לזכותך :-)

    • איזה כיף תודה רבה על השיתוף :)

  3. שלום ניקי ושנה טובה!
    רק מעדכנת שעשיתי את התבשיל וליקקנו את האצבעות. תודה!

  4. הי ניקי.

    כמה ימים מראש אפשר להכין?

    • יומיים מראש, גם שלושה אם לחוצים.

  5. ניקי שלום!
    אצלנו מאד אוהבים בשר ראש.
    אני בדרכ עושה בישול ראשוני בסיר לחץ ואחכ מבשלת עם רוטב וכל השאר.
    האם אפשר לעשות את זה גם כאן?

    • כן, שימי לב שהבישול כאן אמור להיות יותר קצר.

  6. את התפוח אדמה איך יש לחתוך? לקלף?

    • לקלף ולחתוך לקוביות

  7. היי ניקי. שלחתי בבוקר שאלות למתכון. לא ענית . רוצה היום לקנות הבשר. מצפה לתשובתך. תודה.

  8. שאלה נוספת. רוצה להכין מ
    2 ק"ג בשר. להכפיל יתר המרכיבים ?

  9. בוקר טוב ניקי. בסעיף 2 – לחלוט את העגבניות – הכוונה לצורך קילוף הקליפה ?
    האם אפשר להכין את התבשיל הזה בתנור ? אם כן באיזה שלב להכניס לתנור ?

    • האתר עמוס צריך סבלנות. אם את מכפילה תכפילי הכל, עגבניות צריך לקלף, בתנור מסעיף 3

      • תודה רבה . שנה טובה וחג שמח וטעים בעזרתך.

  10. בלי מלח?

    • אם את שמה כף א. מרק לא צריך מלח.

  11. תודה לך ניקי על המתכונים הנפלאים?
    מה זה בשר ראש יש לו מספר?

    • זה השם שלו "בשר ראש" זה מה שתבקשי מהקצב.

  12. התגובה שלך
    אפשר להכין עם בשר אסדו( כתוב על השקית אסדו קשתית).?
    תודה רבה ממש על האתר המדהים!

  13. ניקי שלום,באיזה בשר השתמשת/ כדאי להשתמש במתכון הזה?

    • תקראי בבקשה את הכותרת של המתכון ואת המתכון עצמו גם כדאי.

  14. האם אפשר את אותו מתכון אבל עם בשר לגולש?
    תודה

טוען...
טוען...